BMW iX3, G08, egy M Karbonfekete autó oldalnézetből

akár 461 km*

Hatótáv

Elektromos

Motor és Üzemanyagtípus

BMW iX3

BMW iX3, G08, egy M Karbonfekete autó oldalnézetből

akár 461 km*

Hatótáv

Elektromos

Motor és Üzemanyagtípus

Az alapfelszereltséghez tartozó, új dizájnnal rendelkező M Sport csomagnak köszönhetően az új BMW iX3 még elődjénél is sportosabb megjelenésű. Az aerodinamikai tulajdonságokat optimalizálni hivatott elemek, valamint a kék kiemelések maximálisan érvényre juttatják az autó elektromos mivoltát. Legyen szó akár rövid, akár hosszú utakról – az akár 461 kilométert* is elérő hatótávjával és 18,5 kWh/100 kilométeres minimális fogyasztásával az új BMW iX3 bármilyen célra ideálisan megfelel.

Bővebben

A BMW iX3 MODELLVÁLTOZATAINAK ÖSSZEHASONLÍTÁSA.

IMPRESSIVE MODELL

100%-ban felvillanyozó: az Inspiring alapváltozatra épülő, opcionális Impressive modellváltozat még tovább fokozza az Ön BMW-jének exkluzivitását és menetkényelmét.
 • 20” M aerodinamikai keréktárcsák, 890 M, kétszínű
 • harman/kardon HiFi hangsugárzó rendszer BMW IconicSounds Electric funkcióval
 • és számos opcionálisan rendelhető felszereltség
BMW iX3, G08, 2021, M Sport, Impressive, M Karbonfekete metál, rézsútos elölnézet

INSPIRING MODELL

100%-ban felvillanyozó: a szériaváltozat Insipring modell igen meggyőző, a kényelmet, a biztonságot és a vezetési élményt fokozó alapfelszereltséggel rendelkezik, amely többek között az alábbiakat tartalmazza:
 • M Sport csomag M bőrkormánnyal, M magasfényű Shadowline külső elemekkel, M magasfényű Shadowline kivitelű tetősínekkel és megvilágított küszöbbelépő-burkolatokkal
 • 19” aerodinamikai keréktárcsák, 842, kétszínű
 • BMW Live Cockpit Professional BMW Intelligent Personal Assistant funkcióval és Connected Charging szolgáltatásokkal
 • Előfűtés és 3 zónás automatikus klímaberendezés
BMW iX3, G08, 2021, M Sport, Inspiring modell, Phytonic kék, rézsútos elölnézet
 • IMPRESSIVE MODELL
 • INSPIRING MODELL

ISMERKEDJEN MEG A BMW iX3 KÜLSŐ MEGJELENÉSÉVEL A VIDEÓK SEGÍTSÉGÉVEL.

BMW iX3, G08, 2021

A BMW iX3 LEGFŐBB KÜLSŐ DIZÁJNJEGYEI.

BMW iX3, G08, 2021, elölnézet

Orrdizájn.

A kifejező orr-rész optikailag legmeghatározóbb elemei a szinte teljesen zárt kialakítású BMW i vesék. Ezek, valamint az L-alakú, BMW i kék légbeömlők már messziről hirdetik, hogy az új BMW iX3 meghajtását tisztán elektromos energia biztosítja. Az új formatervű LED-es Adaptív fényszórók összpontosított tekintetet kölcsönöznek a BMW iX3 számára.
BMW iX3, G08, 2021, oldalnézet

Oldaldizájn.

A kerékjárati íveket keretező, nagyvonalúan méretezett kontúrok magabiztosan emelik a figyelem középpontjába a 20" méretű, Jet fekete, alumínium kiemelésekkel ellátott 890 M keréktárcsákat. Az első sárhányón, a kerék mögött elhelyezett, BMW M dizájnnal rendelkező Air Breather feladata a légáramlatok optimalizálása.
BMW iX3, G08, 2021, hátulnézet

Fardizájn.

Az új, LED-es fényforrásokkal, háromdimenziós burával, csipesz alakú világító betéttel, valamint fekvő helyzetű irányjelzőkkel ellátott hátsó lámpák és a függőleges Air Breatherek alkotta kompozíció maximálisan összpontosított megjelenést biztosít. A far összképét a kék diffúzorok teszik teljessé. A diffúzorok közötti betét a magas minőséget tükröző Frozen szürke fényezést kap.

ISMERKEDJEN MEG A BMW iX3 BELSŐ TERÉVEL A VIDEÓ SEGÍTSÉGÉVEL.

BMW iX3, G08, 2021

A BMW iX3 LEGFŐBB BELSŐ TÉRI ELEMEI.

Műszerfal, BMW iX3, G08, 2021

Műszerfal.

A BMW Live Cockpit Professional felszereltség egy 12,3" méretű, teljes egészében digitális műszeregységet, valamint egy 12,3" méretű, érintőfunkciós központi kijelzőt ötvöz egymással. A BMW i kék kiemelések – köztük azok, amelyek a Start/Stop gombon láthatók – ráirányítják a figyelmet az új BMW iX emissziómentes meghajtási rendszerére.
Panoráma üvegtető, BMW iX3, G08, 2021

Panoráma üvegtető.

Nyitott állapotában a Panoráma üvegtető barátságos, világos atmoszférát teremt a belső térben, amelybe egyúttal bőséges mennyiségű friss levegőt enged. Az üvegtető – amely teljesen automatikusan, egyetlen gombnyomásra nyílik és záródik, és az autókulccsal is vezérelhető – toló és billenő funkcióval, napfényvédő rolóval és szélterelővel rendelkezik.
Sportülések, BMW iX3, G08, 2021

Sportülések.

Annak érdekében, hogy a BMW iX3 belső tere mindenképpen magas szintű kényelmet biztosítson, alapfelszereltségként járnak a perforált, finomszemcsés felületű Sensatec kárpittal borított sportülések. A multifunkciós gombokkal és M logóval ellátott M bőrkormány 3 küllős kialakítású. Az utaskabin látványát a sötét M Alumínium Rhombicle belső díszítőelemek gazdagítják további sportos vonásokkal.

EREDETI BMW TARTOZÉKOK A BMW iX3-HOZ.

19" BMW aerodinamikai keréktárcsák, duplaküllős 842, kétszínű, BMW iX3, G08, 2021

19" BMW aerodinamikai keréktárcsák, duplaküllős 842, kétszínű.

19" BMW aerodinamikai keréktárcsák, duplaküllős 842, kétszínű. Gumiabroncsnyomás-figyelő érzékelőkkel ellátott komplett téli kerékkészlet 8J x 19 méretű, defekttűrő gumiabroncsokkal szerelt keréktárcsákkal.
Négy évszakos BMW lábszőnyegek a vezető és az első utas számára, BMW iX3, G08, 2021

BMW négy évszakos lábszőnyegek a vezető és az első utas számára.

A tökéletesen méretre szabott négy évszakos BMW lábszőnyegek megóvják a lábteret a nedvességtől és a szennyeződésektől. A fekete szőnyegeken nemesacélból készült „iX3” felirat látható.
BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartó, BMW iX3, G08, 2021

BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartó.

A könnyű, stabil BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartón két kerékpár/e-bike helyezhető el. A 60 kg maximális teherbírású tartó használaton kívül összehajtható.

BMW iX3 286 LE (210 kW) TELJESÍTMÉNNYEL.

BMW iX3, G08, 2021

AZ ÚJ BMW iX3 FELVILLANYOZÓ MENETTELJESÍTMÉNYEI.

Minden eddiginél dinamikusabb, hatékonyabb és innovatívabb: a BMW iX3 ötödik generációs BMW eDrive technológiája. Új fejlesztésű nagyfeszültségű akkumulátorával, Adaptív futóművével a SAV minden egyes megtett méteren gondoskodik a felvillanyozó menetteljesítményekről és gyorsulásról.

Adaptív futómű, BMW iX3, G08, 2021

Adaptív futómű.

Az Adaptív futómű segítségével a csillapítás karakterisztikája bármilyen vezetési helyzethez hozzáigazítható, amivel fokozható a kényelem és a dinamizmus. Az alapbeállításnak számító, fokozott menetkényelmet biztosító COMFORT mellett rendelkezésre áll a sportos hangolású csillapítást alkalmazó SPORT program is.
Elektromos hajtáslánc, BMW iX3, G08, 2021

Elektromos hajtáslánc.

A magas fokon integrált hajtáslánc az elektromos motort, az erőátviteli egységet és a teljesítményszabályozó elektronikát egy alumínium házba tömöríti, ami egy hely- és tömegtakarékos megoldás. A gázpedállal kiadott parancsokra az autó közvetlenül, spontán módon reagál, így maradéktalanul hozza a jellegzetesen BMW-s vezetési élményt. Mivel ritkaföldfémek alkalmazása nélkül működik, az elektromos motor egyedülállóan fenntarthatónak számít.
Rekuperációs rendszer, BMW iX3, G08

Rekuperációs rendszer.

A rekuperációs rendszer a lassítás és a fékezés során felszabaduló mozgási energiát elektromossággá alakítja át, amelyet azután a hajtásláncot ellátó akkumulátorba táplál, növelendő a hatótávolságot. A négy fokozatban állítható rekuperációs szintből a vezető kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelőt, ami jelentősen növeli a kényelmet.
BMW IconicSounds Electric, BMW iX3, G08, 2021

BMW IconicSounds Electric.

A BMW IconicSounds Electric segítségével Ön még érzelemgazdagabb élménnyé teheti a tisztán elektromos energiával való autózást. A hangeffektusok azonnal akusztikus visszajelzésekkel nyugtázzák a végrehajtott vezetési manővereket. A hangot belül az audiorendszer, kívül pedig az akusztikus gyalogosvédelem komponensei szólaltatják meg.

ISMERKEDJEN MEG A BMW iX3 HATÓTÁVJÁVAL.

Modell kiválasztása
  • A hatótáv miért nem mindig egyforma?
  • Részletesen
  • Általános hatótáv-specifikációk és hatótáv-értékek a kalkulátorban
  • A vezetésistílus-beállítások mit feltételeznek?

  AKÁR 461 KM* EGY FELTÖLTÉSSEL A BMW iX3-MAL.

  BMW iX3, G08, egy mozgó, M Karbonfekete jármű elölnézetből

  A hatékony hajtási koncepciónak, az aerodinamikai szempontból ideális dizájnnak, valamint a nagyfeszültségű akkumulátornak köszönhetően a BMW iX3 akár 461 kilométert* is képes megtenni egy feltöltéssel. A fékenergia-visszanyeréshez hasonló innovatív technológiák is kiveszik a részüket a hatótáv kitolásából, illetve a villamosenergia-fogyasztás 18,9–18,5 kWh/100 km-re való leszorításából.

  100 KILOMÉTERRE ELÉG TÖLTÉS FELVÉTELÉNEK IDŐSZÜKSÉGLETE.

  A BMW iX3, valamint a BMW Charging jóvoltából Ön számos személyre szabott, az otthoni, az út közbeni és a munkahelyen történő töltést érintő, valamint a lenyűgöző, 150 kW töltési teljesítményre is képes villámtöltő állomásokon igénybe vehető töltési ajánlat előnyeit élvezheti. Az autóhoz alaptartozékként járó töltési készletnek része a rugalmas és mobilis otthoni töltést lehetővé tevő Flexible Fast Charger töltő, a nyilvános töltőállomásokon használható töltőkábel, valamint a BMW Charging Card kártya is.
  NA

  100 km-re elegendő energia felvételi ideje otthon.

  1 óra 37 perc – Wallbox készülékkel (11 kW)

  1 óra 37 perc – Flexible Fast Charger töltővel (11kW),3 fázisú ipari csatlakozóval

  8 óra 7 perc – Széria töltőkábellel vagy Flexible Fast Charger töltővel (2,3 kW), háztartási elektromos csatlakozóról
  A töltési megoldásokkal kapcsolatos információkért kérjük, forduljon hivatalos BMW márkakereskedőjéhez
  BMW iX3, G08, 2021

  100 kilométer megtételéhez elegendő töltés felvételi ideje út közben

  7 perc – Villámtöltő-állomáson (a jármű gyártója által engedélyezett maximális töltési teljesítménnyel)

  20 perc – Gyorstöltő-állomáson (50 kW)

  01:37 h – AC töltőállomáson (a jármű által lehetővé tett maximális töltési teljesítménnyel)
  Kalkulálja ki az útvonalat és a hatótávot

  A kalkuláció a fogyasztást és a töltési teljesítményt veszi számításba. Az értékek 29–33 Celsius fokos akkumulátor-indítási és környezeti hőmérsékletre vonatkoznak azzal a megkötéssel, hogy a tanúsítási értékek megállapításánál nem vették figyelembe az olyan kiegészítő energiafogyasztókat, mint amilyen az ülésfűtés, a kijelzők és a klímaberendezés. A gyakorlati fogyasztás (egyebek mellett a vezetési profiltól, a külső hőmérséklettől és az egyéb környezeti feltételektől függően) eltérhet az itt feltüntetettől, de arra hatással van az adott körülmények (pl. az akkumulátor töltöttségi szintje, a jármű klimatizálása) között elérhető töltési teljesítmény is. A fogyasztás megállapítása a WLTP mérési eljárás alapján történt. A töltési teljesítmény megállapításánál a maximálisan elérhető töltési teljesítmény (amely a töltés és a jármű típusától függ) képezte az alapot.

  Bővebben

  NYILVÁNOS TÖLTÉS A BMW CHARGING MEGOLDÁSAIVAL: 12 HÓNAP ALAPDÍJ NÉLKÜL**.

  BMW iX3, G08, 2021, egy elektromos SAV egy nyilvános villámtöltő állomáson

  A járműhöz alaptartozékként járó BMW Charging Card kártya jelenti a kulcsot az Ön számára az egyre kiterjedtebb belföldi nyilvánostöltőállomás-hálózat egységeihez. Az Active tarifa birtokában különlegesen vonzó árakon töltheti autóját Európa-szerte, sőt az első 12 hónapban még alapdíjat sem kell fizetnie. Az új BMW iX3 mellé jár Önnek az IONITY Plus csomag is, amelynek jóvoltából egy éven át alapdíj nélkül végezheti a töltést a számos IONITY villámtöltő állomás valamelyikén.

  BMW DIGITÁLIS SZOLGÁLTATÁSOK A BMW iX3-BAN.

  BMW iX3, G08, 2021, egy villámtöltő állomáson tartózkodó, M Karbonfekete jármű hátulnézetből

  A My BMW app és a Connected Charging innovatív szolgáltatásaival Ön hatékonyan aknázhatja ki a BMW iX3 hatótávjában rejlő lehetőségeket és egyszerűen tervezheti meg utazásait. E szolgáltatásokat igen egyszerűen, a BMW-jével való kommunikáció útján veheti igénybe. A mindig Önnel tartó BMW Intelligent Personal Assistant jóvoltából a jármű számos funkcióját hangutasításos parancsokkal vezérelheti.

  A BMW iX3 TECHNOLÓGIÁI.

  Az új BMW iX3 a digitális szolgáltatások és az intelligens vezetőt segítő rendszerek egész sorát bocsájtja az Ön rendelkezésére. A Parkolóasszisztenstől az intelligens, hangvezérléssel irányítható személyi asszisztensig számos innovatív technológia fokozza út közben a kényelmet és a biztonságot.
  BMW Intelligent Personal Assistant, BMW iX3, G08, 2021, központi kijelző, belső tér

  BMW Intelligent Personal Assistant.

  Kommunikáljon járművével a BMW Intelligent Personal Assistant segítségével. Működtesse a jármű számos funkcióját természetes szófordulatokkal kiadott parancsokkal. Az asszisztens mindemellett elmagyarázza Önnek, hogy mi micsoda a járművében, aminek köszönhetően még jobban megismerheti a BMW-jét. (A funkció magyar nyelven nem elérhető.)
  Connected Charging, BMW iX3, G08, 2020, központi kijelző, belső tér

  Connected Charging.

  A BMW Connected Charging digitális szolgáltatásainak segítségével rendkívüli hatékonysággal hozhatja ki a maximumot BMW i járműve hatótávolságából, miközben folyamatosan megőrizheti a rugalmasságát is. A rendszer segítséget nyújt a nyilvános töltőállomások keresése során, mindemellett időben ellátja Önt fontos információkkal. Az applikációban pedig áttekintheti a töltéssel összefüggő járműadatokat.
  Digitális kulcs, BMW iX3, G08, 2020

  Digitális kulcs.

  BMW-jét ugyanis kinyithatja, bezárhatja, sőt be is indíthatja a készülékre telepített BMW Digitális kulccsal*. Ön azt is megteheti, hogy a digitális kulcsot megosztja akár öt, iPhone-nal – amennyiben a készülék kompatibilis – rendelkező személlyel, hogy azok használhassák a BMW-jét. Lehetősége van továbbá arra, hogy a jogosultsággal rendelkező személyek esetében korlátozza a maximális teljesítményt és sebességet – például akkor, ha az illető csak nemrég szerezte meg a jogosítványát. *A BMW Digitális kulcs csak meghatározott iPhone modellekkel kompatibilis. A kompatibilis iPhone készülékek listája a bmw.com/digitalkey weboldalon található.
  Driving Assistant Professional, BMW iX3, G08, 2021

  Driving Assistant Professional.

  A Driving Assistant Professional optimális kényelmet és biztonságot nyújt kritikus vagy monoton közlekedési szituációkban. A Driving Assistant tartalmán felül a felszereltség a kibővített funkciókkal ellátott Kormányzási és sávasszisztenst, a Vészfékasszisztenst, valamint az oldalirányú ütközés elleni védelem funkcióval kiegészített Sávtartó asszisztenst foglalja magában.
  Parkolóasszisztens, BMW iX3, G08, 2021

  Parkolóasszisztens.

  A Parkolóasszisztens egyszerűbbé teszi a járművel való parkolást. A Tolatókamera tisztább képet ad a jármű mögötti területről. Az Aktív parkolássegítő rendszer fokozott védelmet biztosít a parkolási sérülések ellen. A Parkolóasszisztens automatikusan állítja be az autót az útpályával párhuzamos vagy az arra merőleges parkolóhelyekre, illetve manőverezi ki a járművet az útpályával párhuzamos parkolóhelyekről. A Tolatási asszisztens például szűk sikátorokban való hátramenetnél nyújt hasznos támogatást az Ön számára.
  Aktív navigációs útmutatás, BMW iX3, G08, 2021

  Aktív navigációs útmutatás.

  A Kormányzási és sávasszisztens bővítménye, az Aktív navigációs utasítás képes arra, hogy a sávváltást javasoljon Önnek, amikor erre szükség van a navigációs iránymutatás követéséhez. A rendszer oly módon teszi ezt, hogy beazonosít egy rést a szomszédos sávban áramló forgalomban, majd felhívja a figyelmét a sávváltásra.

  A BMW iX3 MŰSZAKI ADATAI.

  A BMW iX3 motorja.

  Teljesítmény, kW (LE) / 1/perc:

  210 (286)

  Max. nyomaték, Nm:  

  400

  Gyorsulás, 0–100 km/óra, s:

  6,8

  Elektromos hatótáv, km (WLTP):

  akár 461*

  Maximális töltési teljesítmény:  

  7 percnyi töltéssel akár 100 kilométerre elegendő energia
  (villámtöltő-állomáson)

  BMW iX3, G08, 2021, műszaki adatok
  BMW keréktárcsák és gumiabroncsok, EU gumiabroncs-címke közelről

  BMW KERÉKTÁRCSÁK ÉS GUMIABRONCSOK.

  A járműveinkre kerülő gumiabroncsokat szigorú, 50 különböző kritériumot felvonultató tesztelési eljárásnak vetjük alá – vagyis jóval több szempontot veszünk figyelembe annál, mint amennyit az Európában érvényes egységes gumiabroncs-jelölésre vonatkozó előírások kötelezően megkövetelnek. Itt megtalálja a BMW járművekre szerelt gumiabroncsok jellemzőivel kapcsolatos összes információt.

  BMW SERVICE INCLUSIVE CSOMAGOK A BMW iX3-HOZ.

  BMW iX3, G08, 2021, egy BMW Service munkatárs egy ügyfelet üdvözöl

  #whateverhappens. Felhőtlenül gondtalan utazás: e csomag 100%-os átláthatósággal és egyszerű tervezhetőséggel ajándékozza meg Önt a szerződéses időtartamon vagy futásteljesítményen belül.

  • Járműátvizsgálás a BMW szervizkönyv utasításainak megfelelően
  • Mikroszűrő-szerviz
  • Fékfolyadék-szerviz

  A BMW iX3 fogyasztása és CO₂-kibocsátása.

  • * Az értékek megállapítása a WLTP mérési eljárás szerint történt
    

   ** Piacspecifikus ajánlat az Európai Unió területén működő hivatalos BMW márkakereskedőktől újonnan megvásárolt járművekre vonatkozóan, a BMW Charging hálózatában
    

   Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

   Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

   Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO₂ Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

   A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.de/wltp