BMW iX3, G08, egy M Karbonfekete autó oldalnézetből
iX3
Shop The Look
Hatótávakár 461 km*
Motor és hajtástípusElektromos

A megújult dizájnnal rendelkező BMW iX3 a hozzá alapfelszereltségként járó M Sport csomagnak köszönhetően még az eddigieknél is sportosabb jelenséggé vált. Az aerodinamikai jellemzőket optimalizáló elemek, valamint a kék színű kiemelések hűen mutatják a jármű elektromos mivoltát. Legyen szó akár rövid, akár hosszabb utakról – a 471 kilométert* is elérő hatótávjával, valamint 17,6 kWh/100 km-es* villamosenergia-fogyasztásával a BMW iX3 bármilyen célra ideális.

Bővebben

A BMW iX3 MODELLVÁLTOZATAINAK ÖSSZEHASONLÍTÁSA.

IMPRESSIVE MODELL.

100%-ban felvillanyozó: az Inspiring alapváltozatra épülő, opcionális Impressive modellváltozat még tovább fokozza az Ön BMW-jének exkluzivitását és menetkényelmét.
 • 20” M aerodinamikai keréktárcsák, 890 M, kétszínű
 • harman/kardon HiFi hangsugárzó rendszer BMW IconicSounds Electric funkcióval
 • és számos opcionálisan rendelhető felszereltség
BMW iX3, G08, 2021, M Sport, Impressive, M Karbonfekete metál, rézsútos elölnézet

INSPIRING MODELL.

100%-ban felvillanyozó: a szériaváltozat Insipring modell igen meggyőző, a kényelmet, a biztonságot és a vezetési élményt fokozó alapfelszereltséggel rendelkezik, amely többek között az alábbiakat tartalmazza:
 • M Sport csomag M bőrkormánnyal, M magasfényű Shadowline külső elemekkel, M magasfényű Shadowline kivitelű tetősínekkel és megvilágított küszöbbelépő-burkolatokkal
 • 19” aerodinamikai keréktárcsák, 842, kétszínű
 • BMW Live Cockpit Professional BMW Intelligent Personal Assistant funkcióval és Connected Charging szolgáltatásokkal
 • Előfűtés és 3 zónás automatikus klímaberendezés
BMW iX3, G08, 2021, M Sport, Inspiring modell, Phytonic kék, rézsútos elölnézet
 • IMPRESSIVE MODELL.
 • INSPIRING MODELL.

ISMERKEDJEN MEG A BMW iX3 KÜLSŐ MEGJELENÉSÉVEL A VIDEÓK SEGÍTSÉGÉVEL.

BMW iX3, G08, 2021

A BMW iX3 LEGFŐBB KÜLSŐ DIZÁJNJEGYEI.

BMW iX3, G08, 2021, elölnézet

Orrdizájn.

A kifejező orr-rész optikailag legmeghatározóbb elemei a szinte teljesen zárt kialakítású BMW i vesék. Ezek, valamint az L-alakú, BMW i kék légbeömlők már messziről hirdetik, hogy az új BMW iX3 meghajtását tisztán elektromos energia biztosítja. Az új formatervű LED-es Adaptív fényszórók összpontosított tekintetet kölcsönöznek a BMW iX3 számára.
BMW iX3, G08, 2021, oldalnézet

Oldaldizájn.

A kerékjárati íveket keretező, nagyvonalúan méretezett kontúrok magabiztosan emelik a figyelem középpontjába a 20" méretű, Jet fekete, alumínium kiemelésekkel ellátott 890 M keréktárcsákat. Az első sárhányón, a kerék mögött elhelyezett, BMW M dizájnnal rendelkező Air Breather feladata a légáramlatok optimalizálása.
BMW iX3, G08, 2021, hátulnézet

Fardizájn.

Az új, LED-es fényforrásokkal, háromdimenziós burával, csipesz alakú világító betéttel, valamint fekvő helyzetű irányjelzőkkel ellátott hátsó lámpák és a függőleges Air Breatherek alkotta kompozíció maximálisan összpontosított megjelenést biztosít. A far összképét a kék diffúzorok teszik teljessé. A diffúzorok közötti betét a magas minőséget tükröző Frozen szürke fényezést kap.

ISMERKEDJEN MEG A BMW iX3 BELSŐ TERÉVEL A VIDEÓ SEGÍTSÉGÉVEL.

BMW iX3, G08, 2021

A BMW iX3 LEGFŐBB BELSŐ TÉRI ELEMEI.

Műszerfal, BMW iX3, G08, 2021

Műszerfal.

A navigáció funkcióval ellátott BMW Live Cockpit Professional felszereltség egy kitűnő minőségű kijelzőhálózatot foglal magában. Ez utóbbi egy nagy felbontású, érintőfunkciós, 12,3" méretű központi kijelzőt, valamint egy teljes egészében digitális, 12,3" méretű műszeregységet foglal magában. A 7-es verziószámú BMW operációs rendszer egyebek mellett a BMW Intelligent Personal Assistanten keresztül vezérelhető.

Panoráma üvegtető, BMW iX3, G08, 2021

Panoráma üvegtető.

Csodás fényáradat, friss levegő. Zárt állapotában a Panoráma üvegtető hívogató, fénnyel teli atmoszférát teremt a belső térben. A tető pozíciója elektromosan, finom fokozatokban igazítható hozzá az egyéni igényekhez. A friss levegő a résnyire kibillentett vagy szélesre tárt tetőn keresztül áramlik be. Az automatikusan kiemelkedő szélterelő megakadályozza a nemkívánatos huzat kialakulását az utaskabinban.

Sportülések, BMW iX3, G08, 2021

Sportülések.

Annak érdekében, hogy a BMW iX3 belső tere mindenképpen magas szintű kényelmet biztosítson, alapfelszereltségként járnak a perforált, finomszemcsés felületű Sensatec kárpittal borított sportülések. A multifunkciós gombokkal és M logóval ellátott M bőrkormány 3 küllős kialakítású. Az utaskabin látványát a sötét M Alumínium Rhombicle belső díszítőelemek gazdagítják további sportos vonásokkal.

EREDETI BMW TARTOZÉKOK A BMW iX3-HOZ.

19" BMW aerodinamikai keréktárcsák, duplaküllős 842, kétszínű, BMW iX3, G08, 2021

19" BMW aerodinamikai keréktárcsák, duplaküllős 842, kétszínű.

19" BMW aerodinamikai keréktárcsák, duplaküllős 842, kétszínű. Gumiabroncsnyomás-figyelő érzékelőkkel ellátott komplett téli kerékkészlet 8J x 19 méretű, defekttűrő gumiabroncsokkal szerelt keréktárcsákkal.
Négy évszakos BMW lábszőnyegek a vezető és az első utas számára, BMW iX3, G08, 2021

BMW négy évszakos lábszőnyegek a vezető és az első utas számára.

A tökéletesen méretre szabott négy évszakos BMW lábszőnyegek megóvják a lábteret a nedvességtől és a szennyeződésektől. A fekete szőnyegeken nemesacélból készült „iX3” felirat látható.
BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartó, BMW iX3, G08, 2021

BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartó.

A könnyű, stabil BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartón két kerékpár/e-bike helyezhető el. A 60 kg maximális teherbírású tartó használaton kívül összehajtható.

BMW iX3 286 LE (210 kW) TELJESÍTMÉNNYEL.

BMW iX3, G08, 2021

AZ ÚJ BMW iX3 FELVILLANYOZÓ MENETTELJESÍTMÉNYEI.

Minden eddiginél dinamikusabb, hatékonyabb és innovatívabb: a BMW iX3 ötödik generációs BMW eDrive technológiája. Új fejlesztésű nagyfeszültségű akkumulátorával, adaptív futóművével a SAV minden egyes megtett méteren gondoskodik a felvillanyozó menetteljesítményekről és gyorsulásról.

Adaptív futómű, BMW iX3, G08, 2021

Adaptív futómű.

Nagyobb gördülési kényelem, fokozott dinamizmus. Az Adaptív futómű az adott helyzethez igazítja a csillapítási karakterisztikát. A COMFORT alapbeállítás egyedülállóan magas szintű menetkényelmet szavatol.

Elektromos hajtáslánc, BMW iX3, G08, 2021

BMW eDrive motor.

A magas fokon integrált hajtáslánc az elektromos motort, az erőátviteli egységet és a teljesítményszabályozó elektronikát egy alumínium házba tömöríti, ami egy hely- és tömegtakarékos megoldás. A gázpedállal kiadott parancsokra az autó közvetlenül, spontán módon reagál, így maradéktalanul hozza a jellegzetesen BMW-s vezetési élményt. Mivel ritkaföldfémek alkalmazása nélkül működik, az elektromos motor egyedülállóan fenntarthatónak számít.
Rekuperációs rendszer, BMW iX3, G08

Rekuperációs rendszer.

A rekuperációs rendszer a lassítás és a fékezés során felszabaduló mozgási energiát elektromossággá alakítja át, amelyet azután a hajtásláncot ellátó akkumulátorba táplál, növelendő a hatótávolságot. A négy fokozatban állítható rekuperációs szintből a vezető kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelőt, ami jelentősen növeli a kényelmet.
BMW IconicSounds Electric, BMW iX3, G08, 2021

BMW IconicSounds Electric.

A BMW IconicSounds Electric az elektromos vezetési élmény kísérőzenéje. A manővereket a belső és a külső hangsugárzók által megszólaltatott szekvenciák festik alá. A pihentetőtől az erőteljesig terjedő karakterű hangzás a kiválasztott menetmódhoz illeszkedik. A kifejezetten a BMW i modellekhez készült, többrétegű kompozíciók az Oscar-díjas filmzeneszerző, Hans Zimmer alkotásai.

ISMERKEDJEN MEG A BMW iX3 HATÓTÁVJÁVAL.

Modell kiválasztása
  • A hatótáv miért nem mindig egyforma?
  • Részletesen
  • Általános hatótáv-specifikációk és hatótáv-értékek a kalkulátorban
  • A vezetésistílus-beállítások mit feltételeznek?

  BMW iX3 AKÁR 471 KILOMÉTERES* HATÓTÁVVAL.

  BMW iX3, G08, egy mozgó, M Karbonfekete jármű elölnézetből

  A hatékonyságra tervezett hajtáslánc-koncepció, az aerodinamikai szempontból ideális dizájn, valamint a nagyfeszültségű akkumulátor összjátékának köszönhetően a BMW iX3 hatótávja a 471 kilométert* is elérheti. A fékenergia-visszanyeréshez hasonló innovatív technológiák pedig azzal növelik a hatótávot, hogy a villamosenergia-fogyasztást 18,0–17,6 kWh/100 km-re szorítják le.

  100 KILOMÉTERRE ELÉG TÖLTÉS FELVÉTELÉNEK IDŐSZÜKSÉGLETE.

  A BMW iX3, valamint a BMW Charging jóvoltából Ön számos személyre szabott, az otthoni, az út közbeni és a munkahelyen történő töltést érintő, valamint a lenyűgöző, 150 kW töltési teljesítményre is képes villámtöltő állomásokon igénybe vehető töltési ajánlat előnyeit élvezheti. Az autóhoz alaptartozékként járó töltési készletnek része a rugalmas és mobilis otthoni töltést lehetővé tevő Flexible Fast Charger töltő, a nyilvános töltőállomásokon használható töltőkábel, valamint a BMW Charging Card kártya is.
  NA

  100 km-re elegendő energia felvételi ideje otthon.

  1 óra 37 perc – Wallbox készülékkel (11 kW)

  1 óra 37 perc – Flexible Fast Charger töltővel (11kW),3 fázisú ipari csatlakozóval

  8 óra 7 perc – Széria töltőkábellel vagy Flexible Fast Charger töltővel (2,3 kW), háztartási elektromos csatlakozóról
  A töltési megoldásokkal kapcsolatos információkért kérjük, forduljon hivatalos BMW márkakereskedőjéhez
  BMW iX3, G08, 2021

  100 kilométer megtételéhez elegendő töltés felvételi ideje út közben

  7 perc – Villámtöltő-állomáson (a jármű gyártója által engedélyezett maximális töltési teljesítménnyel)

  20 perc – Gyorstöltő-állomáson (50 kW)

  01:37 h – AC töltőállomáson (a jármű által lehetővé tett maximális töltési teljesítménnyel)
  Kalkulálja ki az útvonalat és a hatótávot

  A kalkuláció a fogyasztást és a töltési teljesítményt veszi számításba. Az értékek 29–33 Celsius fokos akkumulátor-indítási és környezeti hőmérsékletre vonatkoznak azzal a megkötéssel, hogy a tanúsítási értékek megállapításánál nem vették figyelembe az olyan kiegészítő energiafogyasztókat, mint amilyen az ülésfűtés, a kijelzők és a klímaberendezés. A gyakorlati fogyasztás (egyebek mellett a vezetési profiltól, a külső hőmérséklettől és az egyéb környezeti feltételektől függően) eltérhet az itt feltüntetettől, de arra hatással van az adott körülmények (pl. az akkumulátor töltöttségi szintje, a jármű klimatizálása) között elérhető töltési teljesítmény is. A fogyasztás megállapítása a WLTP mérési eljárás alapján történt. A töltési teljesítmény megállapításánál a maximálisan elérhető töltési teljesítmény (amely a töltés és a jármű típusától függ) képezte az alapot.

  Bővebben

  NYILVÁNOS TÖLTÉS A BMW CHARGING MEGOLDÁSAIVAL: 12 HÓNAP ALAPDÍJ NÉLKÜL**.

  BMW iX3, G08, 2021, egy elektromos SAV egy nyilvános villámtöltő állomáson

  A járműhöz alaptartozékként járó BMW Charging Card kártya jelenti a kulcsot az Ön számára az egyre kiterjedtebb belföldi nyilvánostöltőállomás-hálózat egységeihez. Az Active tarifa birtokában különlegesen vonzó árakon töltheti autóját Európa-szerte, sőt az első 12 hónapban még alapdíjat sem kell fizetnie. Az új BMW iX3 mellé jár Önnek az IONITY Plus csomag is, amelynek jóvoltából egy éven át alapdíj nélkül végezheti a töltést a számos IONITY villámtöltő állomás valamelyikén.

  BMW DIGITÁLIS SZOLGÁLTATÁSOK A BMW iX3-BAN.

  BMW iX3, G08, 2021, egy villámtöltő állomáson tartózkodó, M Karbonfekete jármű hátulnézetből

  A My BMW app és a Connected Charging innovatív szolgáltatásaival Ön hatékonyan aknázhatja ki a BMW iX3 hatótávjában rejlő lehetőségeket és egyszerűen tervezheti meg utazásait. E szolgáltatásokat igen egyszerűen, a BMW-jével való kommunikáció útján veheti igénybe. A mindig Önnel tartó BMW Intelligent Personal Assistant jóvoltából a jármű számos funkcióját hangutasításos parancsokkal vezérelheti.

  A BMW iX3 TECHNOLÓGIÁI.

  Az új BMW iX3 a digitális szolgáltatások és az intelligens vezetőt segítő rendszerek egész sorát bocsájtja az Ön rendelkezésére. A Parkolóasszisztenstől az intelligens, hangvezérléssel irányítható személyi asszisztensig számos innovatív technológia fokozza út közben a kényelmet és a biztonságot.
  BMW Intelligent Personal Assistant, BMW iX3, G08, 2021, központi kijelző, belső tér

  BMW Intelligent Personal Assistant.

  „Hey BMW, I’am hungry.”* Elég ennyit mondania, hogy a BMW Intelligent Personal Assistant megkeresse a legközelebbi éttermet és azonnal meg is tervezze az odáig vezető útvonalat. De a tudása messze nem merül ki ennyiben. A BMW Intelligent Personal Assistant a járműfunkciók megértésében is segítséget nyújt oly módon, hogy érthetően elmagyarázza azok működését. Mindennek eredményeként Ön egyszerűbben és intuitívabb módon használhatja a BMW-jét. (*A funkció magyar nyelven nem érhető el.)

  Connected Charging, BMW iX3, G08, 2020, központi kijelző, belső tér

  Connected Charging.

  A BMW Connected Charging digitális szolgáltatásainak segítségével rendkívüli hatékonysággal hozhatja ki a maximumot BMW i járműve hatótávolságából, miközben folyamatosan megőrizheti a rugalmasságát is. A rendszer segítséget nyújt a nyilvános töltőállomások keresése során, mindemellett időben ellátja Önt fontos információkkal. Az applikációban pedig áttekintheti a töltéssel összefüggő járműadatokat.
  Digitális kulcs, BMW iX3, G08, 2020

  BMW Digitális kulcs.

  A BMW Digitális kulcs autókulccsá avatja az Ön kompatibilis okostelefonját*. Az ajtó nyitásához egyszerűen csak tartsa oda a kilincshez az okostelefont, az autó beindításához pedig helyezze a készüléket az okostelefontartó tálcába. A Digitális kulcsot megoszthatja öt ismerősével, akiknek esetében például korlátozhatja a maximális sebességet – ami különösen ideális akkor, ha az illető friss jogosítvánnyal rendelkezik.
   

  *A BMW Digitális kulcs csak bizonyos típusú okostelefonokkal kompatibilis. A kompatibilis okostelefonok listája a bmw.com/digitalkey weboldalon található. A BMW Digitális kulcs használatához szükség van a Teleszerviz felszereltségre.

  Driving Assistant Professional, BMW iX3, G08, 2021

  Driving Assistant Professional.

  A Parkolóasszisztens hathatós segítséget nyújt a parkoláshoz és a manőverezéshez. A távolságfelmérő érzékelők, a vészfékező funkció, valamint a Tolatókamera jóvoltából Ön még a legszűkebb parkolóhelyek támasztotta kihívásokkal is könnyedén megküzd majd. De akár teljesen rá is bízhatja a BMW-jére a parkolási művelet végrehajtását. Ha pedig szűkös helyre tévedne, a Tolatási asszisztenst hívhatja segítségül, amely az előremenetben utoljára megtett 50 méteres útszakaszon automatikusan visszatolat a járművel.

  Parkolóasszisztens, BMW iX3, G08, 2021

  Parkolóasszisztens.

  A Parkolóasszisztens egyszerűbbé teszi a járművel való parkolást. A Tolatókamera tisztább képet ad a jármű mögötti területről. Az Aktív parkolássegítő rendszer fokozott védelmet biztosít a parkolási sérülések ellen. A Parkolóasszisztens automatikusan állítja be az autót az útpályával párhuzamos vagy az arra merőleges parkolóhelyekre, illetve manőverezi ki a járművet az útpályával párhuzamos parkolóhelyekről. A Tolatási asszisztens például szűk sikátorokban való hátramenetnél nyújt hasznos támogatást az Ön számára.
  Aktív navigációs útmutatás, BMW iX3, G08, 2021

  Aktív navigációs útmutatás.

  A Kormányzási és sávasszisztens bővítménye, az Aktív navigációs utasítás képes arra, hogy a sávváltást javasoljon Önnek, amikor erre szükség van a navigációs iránymutatás követéséhez. A rendszer oly módon teszi ezt, hogy beazonosít egy rést a szomszédos sávban áramló forgalomban, majd felhívja a figyelmét a sávváltásra.

  A BMW iX3 MŰSZAKI ADATAI.

  A BMW iX3 motorja.

  CO₂ kibocsátás (kombinált g/km)
  [0-0]
  Károsanyag-kibocsátás töltésfenntartó üzemmódban, kombinált, g/km
  [0-0]
  Gyorsulás (0-100 km/h)
  6,8
  Legnagyobb sebesség
  180
  Tisztán elektromos fogyasztás (km)
  [471-461]
  BMW iX3, G08, 2021, műszaki adatok
  BMW keréktárcsák és gumiabroncsok, EU gumiabroncs-címke közelről

  BMW KERÉKTÁRCSÁK ÉS GUMIABRONCSOK.

  A járműveinkre kerülő gumiabroncsokat szigorú, 50 különböző kritériumot felvonultató tesztelési eljárásnak vetjük alá – vagyis jóval több szempontot veszünk figyelembe annál, mint amennyit az Európában érvényes egységes gumiabroncs-jelölésre vonatkozó előírások kötelezően megkövetelnek. Itt megtalálja a BMW járművekre szerelt gumiabroncsok jellemzőivel kapcsolatos összes információt.

  BMW SERVICE INCLUSIVE CSOMAGOK A BMW iX3-HOZ.

  BMW iX3, G08, 2021, egy BMW Service munkatárs egy ügyfelet üdvözöl

  #whateverhappens. Felhőtlenül gondtalan utazás: e csomag 100%-os átláthatósággal és egyszerű tervezhetőséggel ajándékozza meg Önt a szerződéses időtartamon vagy futásteljesítményen belül.

  • Járműátvizsgálás a BMW szervizkönyv utasításainak megfelelően
  • Mikroszűrő-szerviz
  • Fékfolyadék-szerviz

  A BMW iX3 fogyasztása és CO₂-kibocsátása.

  * Az értékek megállapítása a WLTP mérési eljárás szerint történt


  ** Piacspecifikus ajánlat az Európai Unió területén működő hivatalos BMW márkakereskedőktől újonnan megvásárolt járművekre vonatkozóan, a BMW Charging hálózatában


  Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Kérjük, hogy a WLTP mérési eljárással kapcsolatos további információkért keresse fel a www.bmw.de/wltp weboldalt.

  Bővebben

  A BMW iX3 fogyasztása és CO₂-kibocsátása.

  • * Az értékek megállapítása a WLTP mérési eljárás szerint történt
    

   ** Piacspecifikus ajánlat az Európai Unió területén működő hivatalos BMW márkakereskedőktől újonnan megvásárolt járművekre vonatkozóan, a BMW Charging hálózatában
    

   Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

   Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

   Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO₂ Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

   A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.de/wltp