BMW X1, a mozgó autó háromnegyedes elölnézetből, hegyvidéki tájjal a háttérben.
Motor és ÜzemanyagtípusBenzinDízelPlug-in Hibrid

BMW X1

Motor és ÜzemanyagtípusBenzinDízelPlug-in Hibrid

Egy újabb mérföldkő a láthatáron: a BMW X1 arra született, hogy mércét állítson. Az autó mozgás utáni vágyát mindenekelőtt atletikus dizájnja fejezi ki. Már első pillantásra látszik rajta, hogy egy ízig-vérig X modell: külső megjelenését a lekerekített forma és a SAV-okra (Sports Activity Vehicle) jellemző nagy tengelytáv határozza meg. A benne lakozó ambíciókat a jármű félreérthetetlenül adja tudtul több mint meggyőző dinamizmusával és agilitásával. Magasfokú sokoldalúságához és rugalmasságához társuló innovatív technológiáival minden egyes megtett méteren maximális kényelmet garantál.

Bővebben

ÉRVEK AZ ÚTRA KELÉSRE.

A BMW X1 legfőbb tulajdonságai.

BMW X1, az álló autó háromnegyedes elölnézetből, városi környezetben.

SPORTOS ÉS ERŐT SUGÁRZÓ KÜLSŐ DIZÁJN.

A BMW X1 könnyedén kitűnik a tömegből atletikus arányaival, valamint markáns, a BMW X modellekre jellemző karakterével.

BMW X1, belső tér, az ergonomikus sportülések.

TÁGASSÁG ÉS SOKOLDALÚSÁG FELSŐFOKON.

A bőséges fej- és lábtér a rugalmasan állítható hátsó üléssel együtt nagyszerű térérzetet biztosítanak.

BMW X1, a mozgó autó háromnegyedes hátulnézetből, hegyvidéki tájjal a háttérben.

AMBICIÓZUS DINAMIZMUS.

Az erős motorok, a tökéletesen hangolt sebességváltó, az opcionális Adaptív futómű, valamint a BMW xDrive mesterfokú agilitást biztosítanak.

BMW X1, belső tér, a 10,25” méretű központi kijelző a műszerfalon.

TOVÁBBFEJLESZTETT TECHNOLÓGIÁK.

A BMW X1 lenyűgöz a kényelmet és a kommunikációt szolgáló műszaki innovációval.

Plug-in hibrid, BMW X1 xDrive25e, F48, egy mozgó autó éjszaka, rézsútos elölnézetből
Plug-in hibrid, BMW X1 xDrive25e, F48, egy mozgó autó éjszaka, rézsútos elölnézetből
Az új BMW X1 elég sportos és szabad szellemű ahhoz, hogy bármilyen terepet meghódítson – legyen az a nagyvárosban vagy kint, a természetben.

MINDEN KIHÍVÁSRA KÉSZEN.

A BMW X1 dizájnja.

Káprázatos minden mozdulata: a BMW X1 lenyűgöz feltűnő formájával – és minden egyes részletével is. A nagy tengelytáv és a rövid túlnyúlások által meghatározott, erőt sugárzó sziluett szabadjára engedi a képzelet. A látványos BMW vesék és a masszív lökhárító a keskeny LED-es Adaptív fényszórókkal együtt gondoskodnak az autó tekintélyt parancsoló fellépéséről. A belső térben az elegancia és a tágasság ad randevút a mindenféle értelemben vett sokoldalúságnak.
BMW X1, az álló autó rézsútos oldalnézetből, városi környezetben.
BMW X1, a LED-es Adaptív fényszórók közelről.
BMW X1, a mozgó autó háromnegyedes elölnézetből, természeti környezetben.
BMW X1, a Panoráma üvegtető felülnézetből.
BMW X1, háromnegyedes hátulnézet a LED-es hátsó lámpákkal.
BMW X1, oldalnézet, középpontban a LED-es „X1” kivetítés.
BMW X1, belső tér, középpontban a multifunkciós kormánnyal.
BMW X1, az álló autó rézsútos oldalnézetből, városi környezetben.

KÉSZ SZENZÁCIÓ.

A BMW X1 merész dizájnnal rendelkező, egy darabból álló BMW veséi és látványos lökhárítói.

BMW X1, a LED-es Adaptív fényszórók közelről.

SEMMI SEM KERÜLHETI EL A FIGYELMÉT.

A keskeny LED-es Adaptív fényszórók és a LED-es ködlámpák.

BMW X1, a mozgó autó háromnegyedes elölnézetből, természeti környezetben.
BMW X1, a Panoráma üvegtető felülnézetből.

NAGY FORMÁTUMÚ SZABADSÁG.

A Panoráma üvegtető bőséges mennyiségű fénnyel árasztja el a belső teret, a tágasság lenyűgöző érzését teremtve meg ezzel.

BMW X1, háromnegyedes hátulnézet a LED-es hátsó lámpákkal.

MOZDULATLANUL IS KIROBBANÓ ERŐVEL TELI.

A LED-es hátsó lámpák és a hatásos látványt nyújtó kipufogók kiemelik a far tekintélyt sugárzó voltát.

BMW X1, oldalnézet, középpontban a LED-es „X1” kivetítés.

MINDEN RÉSZLETÉVEL PÉLDÁT MUTAT.

Példa erre az üdvözlésként megjelenő, LED-es „X1” kivetítés.

BMW X1, belső tér, középpontban a multifunkciós kormánnyal.

KALANDRA CSÁBÍT.

A belső tér a BMW-kre jellemzően vezetőorientált műszerfallal, valamint innovatív és minőségi stíluselemeivel bűvöl el.

BMW X1, az autó háromnegyedes hátulnézetből, hegyvidéki tájjal a háttérben.

MEGY TOVÁBB AKKOR IS, HA KIFOGY ALÓLA AZ ÚT.

A BMW X1 ezerarcú dinamizmusa.

Ami máshol ritkaságszámba megy, az a BMW X modellek esetében természetes: a fölényes viselkedés terepen. Az olyan innovatív technológiák, mint a Steptronic sebességváltó vagy a BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer, valamint a sportos, ugyanakkor hatékony, három- és négyhengeres BMW TwinPower Turbo motorok bármilyen útvonalon magabiztos társsá teszik a BMW X1-et.

Bővebben

MEGY TOVÁBB AKKOR IS, HA KIFOGY ALÓLA AZ ÚT.

A BMW X1 ezerarcú dinamizmusa.

TÚLLÉP A MEGSZOKOTT KERETEKEN.

A BMW X1 innovatív kijelzőkoncepciója.

Tapasztalja meg a jövőt maga nagyszabású valójában és teljes színpompájában. A érintőfunkciós, 10,25” méretű központi kijelzőnek, a teljes színspektrumú BMW Head-Up kijelzőnek, valamint a Black Panel technológiás műszeregységnek köszönhetően Ön soha nem téveszti majd szem elől a célt az új BMW X1-ben.

Bővebben
BMW X1, belső tér, az érintő funkciós, 10,25” méretű központi kijelző.

10,25" méretű központi kijelző.

A nagy felbontású, 10,25” méretű, érintő funkciós központi kijelző jóvoltából Ön minden, a vezetéssel kapcsolatos információt egyetlen pillantással tekinthet át. Az intuitív vezérlésről a multifunkciós kormánykerék, a középkonzolon lévő iDrive kontroller, valamint az érintőfunkció gondoskodnak. A navigáció és a multimédiás rendszer számos funkciója beszédvezérléssel is működtethető.

Bővebben
BMW X1, belső tér, BMW Head-Up kijelző.

BMW Head-Up kijelző.

A teljes színspektrumú BMW Head-Up kijelző az utazással kapcsolatos fontos információkat közvetlenül az Ön látómezőjébe vetíti, ily módon kizárólag a vezetésre összpontosíthat. A kijelzőn olyan információk jelennek meg, mint a pillanatnyi sebesség, a navigációs iránymutatások, az előzési tilalomra figyelmeztető jelzéssel ellátott sebességhatár-kijelzés figyelmeztetései, valamint a hívás- és a lejátszási listák.

Bővebben
BMW X1, belső tér, a Black Panel technológiás műszeregység.

Black Panel technológiás műszeregység.

A matt fekete felületű, két, finom kidolgozású krómgyűrűvel ellátott, Black Panel technológiás műszeregységet modern és elegáns stílusban építették be a műszerfalba. A műszeregység a közepén található, 5,7” méretű színes kijelzőn a vezető által kívánt tartalmakat jelenít meg.

Bővebben
BMW X1, a mozgó autó háromnegyedes elölnézetből, hegyvidéki tájjal a háttérben.

A BMW X1-RŐL RÉSZLETESEN.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • *20i és 25e motorizáltság esetén: A környezeti feltételektől függően a belső égésű motorban adott egy átmeneti csúcsteljesítmény, amely körülbelül 10 %-kal lehet nagyobb a névleges teljesítménynél. A csúcsteljesítmény időtartama a csökkenő környezeti hőmérséklet hatására nő (+25 ˚C foknál kb. 5s, -20 ˚C foknál kb. 40s)

   

  BMW X1 xDrive25e: az átmeneti csúcsteljesítmény 231 LE (170 kW). A hőmérséklet csökkenésével növekszik az átmeneti csúcsteljesítmény rendelkezésre állásának időtartama (pl. +25°C-on ez nagyjából 5 másodperc, –20°C-on pedig akár 40 másodperc is lehet). Amikor lehívható az átmeneti csúcsteljesítmény, a jármű 6,9 másodperc alatt képes felgyorsulni 0-ról 100 km/órára.

  Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.