A BMW X1 tökéletes jármű azok számára, akik a vezetési élményt saját elvárásaik és szükségleteik szerint képzelik el. Az autó SAV-os arányai meggyőző önbizalmat tükröznek, a belső tér pedig rendkívül sokoldalúan alakítható. A BMW xLine és a BMW Sport Line változatok révén kétféle dizájnvilág áll az Ön rendelkezésére ahhoz, hogy egyedi részletekkel gazdagítsa az autó külsejét és belső terét. A BMW EfficientDynamics elemeinek, valamint a hatékony BMW TwinPower Turbo benzin- és dízelmotoroknak köszönhetően a BMW X1 mindegyik motorváltozata lenyűgözően alacsony fogyasztási és emissziós értékekkel dicsekedhet.

Mint az első Sports Activity Vehicle, a BMW X3 egyszer már beírta a nevét a kategóriateremtő járművek közé. Elődjeinek hagyományait követve a most színre lépett generáció ismét az innováció éllovásának számít a kategóriában: az olyan progresszív funkcióival, mint a félautonóm vezetés vagy az intelligens BMW xDrive összkerék-meghajtásával a BMW X3 új szintre emeli a vezetési élményt. Mindezt a jármű igencsak meggyőzően valósítja meg kifejező, sportos megjelenésével, kitűnő minőségű belső terével, valamint nyomatékos BMW TwinPower Turbo dízel- és benzinmotorjaival. Ez az autó mindig készen áll az új kalandokra ¬– bárhol is járjon Ön. Mostantól a BMW X3 xDrive30e változattal, egy plug-in hibrid modellel bővül a kínálat.

A BMW X4 mindig és mindenütt hatásosan lép fel. Az extrovertált dizájnnal rendelkező modell, amely az életstílus-orientált felfogást és a teljesítményt ötvözi, két olyan dolgot olvaszt egybe, amelyek így együtt a szegmens egyetlen tagjában sem voltak megtalálhatók: az X modellekre jellemző erőteljességet és a klasszikus kupék esztétikumát. Nagy teljesítményű BMW TwinPower Turbo motorjaival és olyan alapfelszereltségi tételeivel, mint amilyen például a Változó áttételű sportkormány és a Performance Control, a BMW X4 teljes mértékben képes érvényre juttatni impulzív karakterét.

Elődeihez méltó módon a BMW X5 negyedik generációja ismét felülmúl minden várakozást – a Sports Activity Vehicle (SAV) szegmens tagjaként a modellt egyedülálló luxus színvonal jellemzi minden olyan területen, ahol a legmagasabbak az elvárások. Erre azok az intelligens technológiák nyújtanak garanciát, amelyek a hatékonyságot, a dinamizmust, a kényelmet és a sokoldalúságot egy teljesen új dimenzióba emelik – az aszfaltozott úton csakúgy, mint onnan letérve. BMW X5 xDrive40e iPerformance – amikor két világ legjava ad egymásnak randevút egy kivételesen kényelmes, összkerék-meghajtásos plug-in hibridben.

Erő és sportosság. Az X modellekre jellemző fellépésével és egy kupé sportosságával rendelkező BMW X6 minden elképzelést felülmúl. A BMW TwinPower Turbo motorok a dinamizmus és a hatékonyság ütős keverékét biztosítják, a BMW xDrive pedig gondoskodik az erő útra való átviteléről. A modell – amelyet olyan egyedülálló felszereltségek, mint amilyen például Design Pure Extravagance csomag, illetve csúcsminőségű anyagok jellemeznek – mindig és mindenütt a figyelem középpontjába kerül, ugyanakkor meglepően praktikus is.

Akár használt, akár új BMW X modellt keres, itt az összes szükséges információt megtalálja az aktuális BMW X modellekkel kapcsolatos teszteredményekkel, valamint a hitel- és lízingajánlatokkal együtt. Az oldal természetesen ahhoz is segítséget nyújt, hogy megtalálja azt a BMW Márkakereskedőt, amelynél élhet a tesztvezetés lehetőségével.

Bővebben