BMW X6 M modellek, BMW Individual Urban zöld speciális fényezés, F96, 2020, SUV, rézsútos elölnézet
TeljesítményAkár 625 LE (460 kW)
Motor és ÜzemanyagtípusBenzin

BMW X6 M

BMW X6 M modellek, BMW Individual Urban zöld speciális fényezés, F96, 2020, SUV, rézsútos elölnézet
TeljesítményAkár 625 LE (460 kW)
Motor és ÜzemanyagtípusBenzin

BMW X6 M Competition, BMW X6 M, BMW X6 M50i.

A BMW X6 M modellek egyedülálló dinamizmusukkal, expresszív M dizájnjukkal és páratlan agilitásukkal nyilvánítják ki extrovertált dominanciájukat. Ismerkedjen meg a négy extrovertált Sports Activity Vehicle (SAC) modellel. A BMW X6 M50i a teljesítmény, a kényelem és a hatékonyság különleges elegyével nyűgöznek le. Az M xDrive-val ellátott BMW X6 M luxus szintű belső terével, valamint a versenyautós géneknek megfelelő dinamizmusával inspirál. Az adrenalinnal csordultig töltött vezetési élményből a legtöbb a még erősebb, extravagáns, M xDrive-val ellátott BMW X6 M Competition modellel hozható ki.

Bővebben

A BMW X6 M MODELLEK ÖSSZEHASONLÍTÁSA.

A bámulatos produkció legfontosabb kellékei: hajtáslánc, futómű és motorteljesítmény.

BMW X6 M COMPETITION

Maximális dinamizmus és az exkluzivitás legfelsőbb foka.
 • Nagy teljesítményű M TwinPower Turbo V8-as benzinmotor
 • M xDrive Aktív M differenciálművel, 8 fokozatú, Drivelogic funkcióval ellátott M Steptronic Sport sebességváltó
 • Exkluzív dizájnelemek és felszereltségek
 • 625 LE (460 kW), 750 Nm, gyorsulás 0-ról 100 km/órára 3,8 másodperc alatt
BMW X6 M Competition, F96, 2020, SUV BMW Individual Urban zöld speciális fényezés, rézsútos elölnézet

BMW X6 M

Felsőfokú dinamizmus és exkluzivitás.
 • Nagy teljesítményű M TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotor
 • M xDrive Aktív M differenciálművel
 • 8 fokozatú M Steptronic Sport sebességváltó Drivelogic funkcióval
 • 600 LE (441 kW), 750 Nm, gyorsulás 0-ról 100 km/órára 3,9 másodperc alatt
BMW X6 M, F96, 2020, SUV, Kristály fehér, rézsútos elölnézet

BMW X6 M50i

Acélos teljesítmény sportos vonzerővel fűszerezve.
 • M TwinPower Turbo V8-as benzinmotor
 • 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó
 • BMW xDrive
 • 530 LE (390 kW), 750 Nm, gyorsulás 0-ról 100 km/órára 4,3 másodperc alatt
BMW X6 M50i, G06, 2018, SUV, Manhattan metál, rézsútos elölnézet
 • BMW X6 M COMPETITION
 • BMW X6 M
 • BMW X6 M50i

A BMW X6 M COMPETITION ÉS BMW X6 M – KOMPONENSEK A NAGY TELJESÍTMÉNY SZOLGÁLATÁBAN.

Az autóversenyzés által inspiráltan: a hajtáslánc- és futóműtechnológiák áttekintése. A BMW X6 M COMPETITION és BMW X6 M – komponensek a nagy teljesítmény szolgálatában.

A BMW X6 M Competition és a BMW X6 M párját ritkító teljesítményének és dinamizmusának forrásai a kimagaslóan fejlett, az autóversenyzés világából származó hajtáslánc- és futóműtechnológiák. Legyen szó kellemes suhanásról vagy versenypályás száguldásról, a jellegzetesen M-es vezetési élmény jellegét mindig a pengeéles precizitás és az agilitás határozzák meg.
Nagy teljesítményű BMW M TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotor, BMW X6 M Competition, F96, 2020, SUV

Nagy teljesítményű M TwinPower Turbo V8-as benzinmotor.

A nagy teljesítményű M TwinPower Turbo V8-as benzinmotor legújabb generációja minden tekintetben a mai élvonalat képviseli. A magas fordulatszámokat is kedvelő egység 625 lóerőt (460 kW) állít elő. A hengersorok közé beépített két, közös kipufogóleömlő-csővel ellátott turbófeltöltő optimális reakcióidejű. A V8-as erőforrást arra tervezték, hogy az bírja az extrém módon nagy versenypályás terhelést is.

M-specifikus futómű, BMW X6 M Competition, F96 LCI, 2020, SUV

M-specifikus futómű.

Az Aktív M differenciálmű és az M-specifikus futómű mesteri módon engedik érvényesülni a jármű dinamikai potenciálját. A három vezetési mód, a COMFORT, a SPORT és a SPORT+ mellett Ön a dinamikus stabilitásszabályozás (DSC) három különböző beállítását is választhatja annak érdekében, hogy a menetstabilizálási támogatás szintjét a megvalósítani kívánt vezetési stílushoz igazítsa.
BMW X6 M Competition M xDrive-val, BMW Individual Urban zöld speciális fényezés, SUV, F96, 2020, SUV, oldalnézet

M xDrive.

Az Aktív M differenciálművel kiegészített BMW M xDrive megbízhatóan gondoskodik a maximális tapadásról és dinamizmusról – úgy a mindennapokban, mint a versenypályán. Az M-specifikus technológia a hátsókerék-meghajtásra jellemző agilitást az összkerék-meghajtás által biztosított uralhatósággal ötvözi. Ön a 4WD és a 4WD Sport hajtásvariánsok közül választhat.
8 fokozatú M Steptronic Sport sebességváltó Drivelogic funkcióval, BMW X6 M Competition, F96, 2020, SUV, belső tér

8 fokozatú M Steptronic Sport sebességváltó Drivelogic funkcióval.

A 8 fokozatú, Drivelogic funkcióval ellátott M Steptronic Sport sebességváltó többféle váltási módot kínál: a választék az extrém módon dinamikustól a kivételesen kényelmesig, simáig és üzemanyag-takarékosig terjed. Ön vagy a sebesség-előválasztó karral vagy a kormányon elhelyezett kapcsolókarokkal kezdeményezheti a váltásokat, vagy pedig automata módba helyezheti a váltót, amely ezután önműködően végzi a dolgát.
BMW X6 M Competition M Servotronic funkcióval, F96, 2020, SUV, műszerfal

M Servotronic.

Az M Servotronic a különféle vezetési helyzetekben oly módon gondoskodik a legideálisabb kormányrásegítésről, hogy annak mértékét a pillanatnyi sebességhez igazítja. A rendszer mindezen túl bármilyen tempónál garantálja a közvetlen és precíz kormányzási érzetet. A speciálisan az M járművekhez kalibrált rendszer esetében a vezető két különböző karakterisztika közül választhat.
M Kompozit fék, BMW X6 M Competition, F96, 2020, SUV, közelről

M Kompozit fék.

Annak köszönhetően, hogy különféle anyagok keverékéből készülnek, az M Kompozit féktárcsák egyedülálló lassítási értékeket képesek biztosítani, emellett azok extrém módon stabilak és rendkívül tartósak. Mindemellett könnyebbek is az acél féktárcsáknál, ami pozitív hatással van az agilitásra, a dinamizmusra és a gyorsulásra. A nagy teljesítményű, M-specifikus fékek jelenlétéről kívülről a metálkék fényezésű, M logóval ellátott féknyergek árulkodnak.
M Sport kipufogórendszer, BMW X6 M Competition, BMW Individual Urban zöld speciális fényezés, F96, 2020, SUV, hátulnézet

M Sport kipufogórendszer.

Az M Sport kipufogórendszer dinamizmust kifejező hangot bocsájt ki, amelynek tónusa a beépített kipufogószelep-mechanizmus segítségével változtatható. A SPORT és SPORT+ programokhoz – amelyek a menetdinamikai szabályozás gombjaival választhatók ki – intenzívebb motorhang tartozik, míg a kényelmet a középpontba helyező módban diszkrétebb a hangzás.

BMW X6 M COMPETITION – FŐBB DIZÁJNELEMEK.

M-specifikus belső és külső dizájnelemek.

Egy igazán karakteres élsportoló: a BMW X6 M Competition nemcsak kompromisszumokat nem ismerő teljesítményével gyakorol mély benyomást, hanem markánsan egyedi, progresszív dizájnjával is. A lehengerlő erejű SAC eleve dinamikus kisugárzását az expresszív, plasztikus kialakítású első köténytől a lenyűgöző farig az autó számos pontján jelenlévő, látványos, fekete, opcionálisan karbonból készült, M-specifikus dizájnelemek teszik még intenzívebbé. A vezetőorientált belső tér exkluzív sportosságát olyan M-jellegzetességek fokozzák, mint a világító X6 M logóval és teljesen integrált fejtámlával ellátott M Multifunkciós ülések vagy éppen az M-specifikus sebesség-előválasztó kar.
BMW X6 M Competition, F96, 2020, SUV BMW Individual Urban zöld speciális fényezés, rézsútos oldalnézet
M-specifikus vesék, BMW X6 M Competition, F96, 2020, SUV, BMW Individual Urban zöld speciális fényezés, külső

M-specifikus vesék.

Az M-specifikus, dupla függőleges rácselemekkel és fekete X6 M logóval ellátott, fekete keretbe foglalt dupla vese még tovább erősíti a jármű sportos karakterét.
M kopoltyúk, BMW X6 M Competition, F96, 2020, SUV, BMW Individual Urban zöld speciális fényezés, külső

Fekete M kopoltyúk.

Az első sárhányókon lévő, X6 M logóval ellátott kopoltyúk az X6 M Competition modell esetében feketében pompáznak.
M Karbon tükörburkolatok, BMW X6 M Competition, F96, 2020, SUV, BMW Individual Urban zöld speciális fényezés, külső

M Karbon tükörburkolatok.

Az opcionális M Karbon tükörburkolatok kiemelik a jármű erőt sugárzó, sportos dizájnját.
M Karbon hátsó légterelő, BMW X6 M Competition, F96, 2020, SUV, BMW Individual Urban zöld speciális fényezés, külső

M Karbon hátsó légterelő.

Az opcionális M Karbon hátsó légterelő kihangsúlyozza a jármű erőt sugárzó, sportos dizájnját, egyszersmind jelentősen csökkenti a nemkívánatos felhajtóerőt.
Fekete króm kipufogóborítások, BMW X6 M Competition, F96, SUV, BMW Individual Urban zöld speciális fényezés, külső

Fekete króm kipufogóborítások.

Az exkluzív, M Competition-specifikus, fekete króm borítású, a hátsó diffúzor bal és jobb oldalán lévő kipufogók ráirányítják a figyelmet a jármű egyedülálló sportosságára.
„X6 M Competition” felirattal ellátott küszöbbelépő-burkolatok, BMW X6 M Competition, F96, 2020, SUV, közelről

„X6 M Competition” felirattal ellátott küszöbbelépő-burkolatok.

Beszálláskor Önt és elöl helyet foglaló utasát „X6 M Competition” felirattal ellátott küszöbök fogadják. A jobb és bal első ajtóknál lévő küszöbbelépő-burkolatokon látható felirat minőséget és exkluzivitást sugároz magából.
M Multifunkciós ülések Merino teljes bőrkárpittal, BMW X6 M Competition, F96, 2020, SUV, belső tér

M Multifunkciós ülések.

A vezető és az első utas exkluzív dizájnnal rendelkező M Multifunkciós ülésein – amelyeknek fejtámláján világító X6 M logó látható – a jármű általános sportossága tükröződik. A süllyesztett ülőlapok és a magasított oldalpárnák, amelyek kihangsúlyozzák az ülések kagylószerű kialakítását, tökéletes oldaltartást biztosítanak. Mindehhez bőséges mennyiségű állítási lehetőség járul, ami maximális kényelmet eredményez. A kéttónusú, fekete, Midrand bézs kontrasztszínnel ellátott Merino teljes bőrkárpit kizárólag az X6 M Competition modell kiváltsága. A felszereltséget az Alcantarából készült oldalpárnák és középkonzoli térdtámaszok teszik teljessé.
Térdtámaszok, BMW X6 M Competition, F96, 2020, SUV, belső tér, közelről

Térdtámaszok.

A BMW X6 M Competition középkonzoljának két oldalára kárpitozott térdtámaszok kerülnek, amelyek – különösen dinamikus stílusú haladás esetén – remek oldaltartást biztosítanak.
M biztonsági övek, BMW X6 M Competition, F96, 2020, SUV, belső tér

M biztonsági övek.

Az övfeszítővel és överő-határolóval ellátott M biztonsági övek – amelyek kifinomult, a klasszikus M-színekben pompázó, szőtt díszítéssel ellátottak – a belső tér párját ritkítóan kitűnő minőségét és sportos atmoszféráját hangsúlyozzák ki.
M sebesség-előválasztó kar Drivelogic kapcsolóval, BMW X6 M Competition, F96, 2020, SUV, belső tér

M sebesség-előválasztó kar Drivelogic kapcsolóval.

A Drivelogic kapcsolóval és „P” gombbal ellátott, új formatervű M sebesség-előválasztó kar valósággal belesimul a vezető kezébe, használata pedig rendkívül egyszerű.
M-specifikus műszeregység, BMW X6 M Competition, F96, SUV, műszerfal

M-specifikus műszeregység.

A teljes egészében digitális, konfigurálható, M-specifikus műszeregységről minden fontos információt leolvashat. Önnek módja van arra is, hogy az M View nézettel a legszükségesebbekre – vagyis a dinamikus vezetéshez nélkülözhetetlen adatokra – csökkentse a megjelenített tartalmakat.
M dupla vese, BMW X6 M, F96, 2020, SUV, elölnézet
21" M könnyűfém keréktárcsák, kétszínű, Orbit szürke, BMW X6 M, F96, 2020, SUV, közelről
Hátsó kötény, BMW X6 M, F96, 2020, SUV, hátulnézet
M bőrkormány kontrasztvarrással, BMW X6 M, F96, 2020, SUV, műszerfal
M Multifunkciós ülések X6 M logóval, BMW X6 M, F96, 2020, SUV, belső tér

A BMW X6 M DIZÁJNJÁNAK FŐBB JELLEMZŐI.

A krómozott dizájnelemek a hatalmas M veséktől az oldalt látható M kopoltyúkon és tükörburkolatokon át egészen a kipufogóig és a faron elhelyezett X6 M logóig sportos és elegáns vonásokkal gazdagítják a BMW X6 M külső megjelenését. Az összhatást a nagyméretű, 21 colos, kétszínű, Orbit szürke könnyűfém keréktárcsák erősítik még tovább. Az exkluzív karakter a belső térben is maradéktalanul érvényesül. A megvilágított X6 M logóval ellátott, finomcsiszolású króm borítású küszöbbelépő-burkolatot átlépve a belső térben Önt olyan exkluzív részletek fogadják, mint a kontrasztvarrású M bőrkormány vagy éppen az elegáns Merino bőrkárpittal borított M Multifunkciós első ülések. A kivételes atmoszférát egyebek mellett az egy nagy felbontású, 12,3'' méretű központi kijelzőt és egy 12,3'' méretű, teljes egészében digitális műszeregységet felvonultató BMW Live Cockpit Professional teszi teljessé.

BMW X6 M50i – FŐBB JELLEMZŐK.

A BMW X6 M50i dinamizmusa és dizájnja.

Intsen búcsút mindennek, ami átlagos: az M TwinPower Turbo benzinmotorjában található, úttörő jelentőségű technológiáikkal, valamint az Adaptív M futóműhöz és az xDrive összkerék-meghajtáshoz hasonló, az extrém módon precíz menetdinamikai tulajdonságokat szolgáló komponenseivel a BMW X6 M50i a legmagasabb szintű agilitást valósítja meg.
Egy férfi áll egy BMW X6 M50i mellett, G06, 2018, SUV, rézsútos hátulnézet
BMW M TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotor, BMW X6 M50i, G06, 2018, SUV

BMW X6 M50i.

A BMW X6 M50i M TwinPower Turbo V8-as benzinmotorja a két turbófeltöltőt fokozatmentes Valvetronic szelepvezérléssel és a benzint közvetlenül az égéstérbe juttató Nagy precizitású befecskendezéssel ötvözi. Az eredmény: 530 LE (390 kW) csúcsteljesítmény, valamint 750 Nm maximális nyomaték. A két turbófeltöltőt helytakarékos módon a hengersorok közé építették be.

BMW X6 M50i, G06, 2018, SUV, Steptronic Sport sebességváltó, műszerfal, M bőrkormány

Steptronic Sport sebességváltó.

A 8 fokozatú, Launch Control funkcióval ellátott Steptronic Sport sebességváltót elképesztően sportos kapcsolások jellemzik mind automatikus, mind pedig manuális módban, amikor a váltás az előválasztó karral vagy a kapcsolókarokkal kezdeményezhető. A váltó a kényelmes suhanást és a dinamikus vezetési stílust egyaránt támogatja. SPORT módban a sebesség-előválasztó kart a bal oldali S/M pozícióba helyezve a váltási karakterisztika a maximális teljesítményt szolgálja.
BMW X6 M50i Adaptív M futómű, G06, 2018, SUV

Adaptív M futómű.

Az Adaptív M futómű karakterisztikája elektronikusan szabályozható az út- és a vezetési viszonyoknak megfelelően. Ön az adott pillanatban megvalósítani kívánt stílusnak megfelelően, a Driving Experience kapcsoló segítségével is változtathatja a jármű menetkarakterisztikáját – amely a kényelmestől a figyelemre méltóan agilis menettulajdonságokat biztosító extrém sportosig terjedhet.
A BMW X6 M50i M sebesség-előválasztó karja az M logóval, G06, 2018, SUV

Sebesség-előválasztó kar és M logó.

A középkonzolon, a sebesség-előválasztó kar előterében elhelyezett, színes M logó még inkább felerősíti a belső tér sportos atmoszféráját, egyszersmind ráirányítja a figyelmet a jármű menetdinamikai képességeire.
BMW X6 M50i, far, M Sport kipufogórendszer, G06, 2018, SUV

M Sport kipufogórendszer.

Az M Sport kipufogórendszer* hangzása a menetdinamikai szabályozás gombjaival aktiválható SPORT és a SPORT+ módokkal még intenzívebbé tehető, a kényelemorientált program választása esetén azonban a rendszer a diszkrétebb hangzást részesíti előnyben. * Kizárólag a BMW X6 M50i modellhez érhető el.
BMW X6 M50i xDrive intelligens összkerék-meghajtási rendszerrel, G06, 2018, SUV

BMW xDrive.

Az intelligens BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer finoman, változó arányban osztja el a hajtási nyomatékot az első és a hátsó kerekek között a minden körülmények között maximális tapadás, dinamizmus és biztonság érdekében. Az elektronikusan vezérelt hajtóerő-elosztás az agilitást is fokozza például azzal, hogy kanyarban ellensúlyozza a túl- vagy az alulkormányozottságot.
BMW X6 M50i, belső tér, középpontban a Driving Experience kapcsoló, G06, 2018, SUV

Driving Experience kapcsoló.

A Driving Experience kapcsoló jóvoltából a vezető választhat az alapbeállításnak számító COMFORT mód, a hatékonyságot célzó ECO PRO mód, valamint a SPORT mód között, mely utóbbi még dinamikusabb haladást tesz lehetővé. Az új, interaktív ADAPTIVE mód az aktuális vezetési helyzetnek megfelelően, folyamatosan módosítja az adaptív futómű, a kormányzás és a Steptronic sebességváltó karakterisztikáját.
BMW X6 M50i, külső, könnyűfém keréktárcsa, G06, 2018, SUV

22" M könnyűfém keréktárcsák, 747 M.

A 22" méretű 774 M könnyűfém keréktárcsák már eleve megalapozzák a BMW X6 M50i lehengerlő külső összhatását. A V-küllős kialakítású, M-specifikus Cerium szürke színű keréktárcsák igen hatásos módon teszik kerekké a két SAC sportos, egyszersmind tekintélyt parancsoló megjelenését.
A BMW X6 M50i M karbon hátsó légterelője, G06, 2018, SUV

M Karbon hátsó légterelő.

Az opcionális M Karbon hátsó légterelő kihangsúlyozza a jármű erőt sugárzó, sportos dizájnját, egyszersmind jelentősen csökkenti a nemkívánatos felhajtóerőt.
BMW X6 M50i, G06, 2018, SUV, belső tér, M bőrkormány

M bőrkormány.

A multifunkciós gombokkal és M logóval ellátott, a vezetőoldali légzsáknak is helyet adó M bőrkormány háromküllős kialakítású. A fekete varrású, fekete Walknappa bőrrel borított, speciálisan kiképzett hüvelykujj-támaszokkal ellátott karimával rendelkező bőrkormány közvetlen, sportos kormányzási élményt biztosít.
BMW X6 M50i, G06, 2018, SUV, az M Karbon külső tükörburkolat közelről

M Karbon tükörburkolatok.

Az M Karbon tükörburkolatok kiemelik a jármű erőt sugárzó, sportos dizájnját.

BMW X6 M MODELLEK: VEZETŐT SEGÍTŐ RENDSZEREK ÉS DIGITÁLIS TECHNOLÓGIÁK.

A BMW X6 M modellek nemcsak teljesítményükkel és dizájnjukkal nyűgöznek le, hanem sokoldalú vezetőt segítő rendszereikkel és intelligens funkcióikkal is. Az olyan innovatív eszközök, mint a BMW Display kulcs már azelőtt ízelítőt adnak e járművek különleges komfortjából, mielőtt helyet foglalna a kormány mögött. Az úttörő jelentőségű vezetőt segítő rendszerek hathatós támogatásban részesítik Önt ez első megtett méterektől egészen az utazást lezáró parkolási manőverig. A BMW Live Cockpit Professional és az M-specifikus Head-Up kijelző felszereltségek jóvoltából mindig a szeme előtt lesznek a legfontosabb információk, a BMW Intelligent Personal Assistant pedig az út során mindvégig tanácsokkal látja el és hasznos támogatásban részesíti.
Driving Assistant Professional, BMW X6 M modellek, F96, 2020, SUV, belső tér

Driving Assistant Professional.

A Driving Assistant Professional optimális kényelmet és biztonságot nyújt kritikus vagy monoton közlekedési szituációkban. A Driving Assistant tartalmán felül a felszereltség a kibővített funkciókkal ellátott Kormányzási és sávasszisztenst, a Sávváltási asszisztenst, a Vészfékasszisztenst, valamint az aktív oldalirányú ütközés elleni védelem funkcióval kiegészített Sávtartó asszisztenst foglalja magában.
Parkolóasszisztens Plus, BMW X6 M modellek, F96, 2020, SUV belső tér

Parkolóasszisztens Plus.

A Parkolóasszisztens Plus egyszerűbbé teszi a parkolást és a manőverezést. A felszereltség egyebek mellett a Top View funkcióval ellátott Surround View funkciót, a Panorama View funkciót, valamint a Párhuzamosparkolás-segédet, a vészfékező funkcióval ellátott Aktív parkolást segítő rendszert, a járművet hossz- és oldalirányban manőverező Parkolóasszisztenst és a Tolatási asszisztenst foglalja magában.
BMW Intelligent Personal Assistant, BMW X6 M modellek, F96, 2020, SUV, belső tér

BMW Intelligent Personal Assistant.

Hát nem lenne nagyszerű, ha a BMW-je egyben a személyi asszisztense is lenne? Kommunikáljon járművével a BMW Intelligent Personal Assistant segítségével. Működtesse a jármű számos funkcióját természetes szófordulatokkal kiadott parancsokkal. Az asszisztens mindemellett elmagyarázza Önnek, hogy mi micsoda a járművében, aminek köszönhetően még jobban megismerheti a BMW-jét. (A funkció magyar nyelven nem elérhető.)
M-specifikus Head-Up kijelző, BMW X6 M modellek, F96, 2020, SUV, belső tér

M-specifikus Head-Up kijelző.

A teljes színspektrumú, M-specifikus tartalmakat is megjelenítő BMW Head-Up kijelző* az utazással kapcsolatos összes fontos információt közvetlenül az Ön látómezőjébe vetíti, ily módon kizárólag a vezetésre összpontosíthat. Az olyan információk, mint a pillanatnyi sebesség, a navigációs iránymutatás, az előzési tilalomra figyelmeztető jelzéssel ellátott Sebességhatár-kijelzés figyelmeztetései, valamint a telefonhívás-lista és a szórakoztató rendszerek lejátszási listái szintén megjelennek a kijelzőn. *Csak a BMW X6 M Competition és a BMW X6 M modellekben áll rendelkezésre.
BMW Live Cockpit Professional, BMW X6 M modellek, F96, 2020, SUV, belső tér

BMW Live Cockpit Professional.

A navigáció funkcióval ellátott BMW Live Cockpit Professional felszereltség két kitűnő minőségű kijelzőt, azaz egy nagy felbontású, 10,25" méretű, érintéssel vezérelhető központi kijelzőt, valamint egy teljes egészében digitális, 12,3" méretű műszeregységet foglal magában. A 7-es verziószámú BMW operációs rendszer az iDrive Touch kontrollerrel is kezelhető.
BMW Display kulcs, BMW X6 M modellek, F96, 2020, SUV, G06

BMW Display kulcs M logóval.

Az M logóval ellátott BMW Display kulcs – amely különböző, a jármű státuszával kapcsolatos információkat jelenít meg – segítségével bizonyos funkciók a kulcsba épített érintőképernyőről vezérelhetők. Mindez azt jelenti tehát, hogy egyes járműfunkciók az autókulcs segítségével is működtethetők.

A BMW X6 M MODELLEK MŰSZAKI ADATAI.

A BMW X6 M Competition és a további modellek.

Fogyasztás (kombinált l/100km)
[13.5-13]
CO₂ kibocsátás (kombinált g/km)
[306-297]
Gyorsulás (0-100 km/h)
3,9
Legnagyobb sebesség
250
Price from
$ 47,079,999
BMW X6 M Competition, F96, 2020, műszaki adatok, egy rézsútos hátulnézetből látható autó
BMW X6, G06, 2018, SUV, egy álló autó rézsútos elölnézetből

BMW X6

vA BMW X6 különleges külső megjelenéséhez sportos tekintély társul, amely az erős motornak, a precíz hangolású futóműnek, illetve az olyan felszereltségeknek köszönhető, mint az xOffroad csomag.

BMW SERVICE INCLUSIVE CSOMAGOK A BMW X6 M MODELLEKHEZ.

BMW Service Inclusive, a BMW Service alkalmazottja egy ügyfélet üdvözöl

#whateverhappens. Felhőtlenül gondtalan utazás: e csomag 100%-os átláthatósággal és egyszerű tervezhetőséggel ajándékozza meg Önt a szerződéses időtartamon vagy futásteljesítményen belül.

 

 • Járműátvizsgálás a BMW szervizkönyv utasításainak megfelelően
 • Mikroszűrő-szerviz
 • Fékfolyadék-szerviz
BMW Ügyfélszolgálat, a BMW Service munkatársa egy női ügyféllel beszélget

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA LENNE SZÜKSÉGE?

Amennyiben kérdése merülne fel, további információra lenne szüksége vagy érdeklődik a BMW X6 M modellekhez kínált különleges ajánlatok iránt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi hivatalos BMW márkakereskedővel. A BMW hozzáértő csapata készséggel ad Önnek személyre szabott tanácsokat telefonon vagy a személyes találkozó során.

A BMW X6 M modellek fogyasztása és CO2-kibocsátása.

 • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. A WLTP mérési eljárással kapcsolatos további információkért kérjük, keresse fel a www.bmw.de/wltp weboldalt.