Három BMW M2 Competition driftel a versenypályán, a háttérben az éjszakai város.

BMW M2 COMPETITION

M87C

BMW M2 COMPETITION

BMW M2 Competition

Egy sportautó, amely alapjaiban változtatja meg az utcaképet, bármerre is járjon. A BMW M2 Competition a teljesítmény, az agilitás és a precizitás egyedülálló kombinációjával nyűgöz le. Az első kötény megnövelt méretű légbeömlő nyílásai félreérthetetlen utalást tesznek az új, 410 LE teljesítményű, soros hathengeres biturbó benzinmotor koncentrált erejére. A BMW M2 Competition minden egyes pillanatban csúcsteljesítményt nyújt és készen áll arra, hogy új rekordokat állítson be. Egy igazi M modellről van szó, amely győztes típusoknak készült.

Bővebben
BMW M

5 KIEMELT TÉNY.

  • 01 Optimalizált tömegű biturbó a tökéletes erőleadásért
  • 02 410 LE (302 kW) teljesítmény
  • 03 550 Nm maximális nyomaték
  • 04 Gyorsulás 0-ról 100 km/órára 4,2 másodperc alatt az M DCT váltóval
  • 05 7600-as maximális percenkénti fordulatszám
Két BMW M2 Competition a versenypályán az éjszakai várossal a háttérben, utcanézetből.
Egy fehér BMW M2 Competition driftel a versenypályán az éjszakai város sziluettjével a háttérben.

KÉT TURBÓ. EGY CÉL ÉRDEKÉBEN.

A BMW M2 Competitionnek nincs szüksége ahhoz célvonalra, hogy első legyen. Elképesztő erőpotenciáljával és agilitásával ugyanis könnyedén maga mögé utasítja a mezőnyt. A két optimalizált tömegű turbófeltöltő mindenkor gondoskodik a nagy teljesítményről, az extrém módon közvetlen gázreakciókról, valamint a motor felszabadult pörgősségéről – ideális feltételeket teremtve ezzel a gyors sprintekhez és a sportos kanyarvadászathoz. Az M Sport kipufogórendszer erőteljes hangzása egyetlen gombnyomással az aktuálisan kiválasztott vezetési módhoz állítható. A versenypályán tesztelt hűtési koncepció optimális üzemi hőmérsékletet, az M-specifikus felfüggesztés pedig tökéletes menettulajdonságokat garantál. Egy olyan járműről van szó tehát, amely azoknak készült, akik az élről kívánják diktálni a tempót.

*az illusztrációban szereplő jármű bizonyos részleteiben eltérhet a jelenleg forgalmazott modelltől

Bővebben

*az illusztrációban szereplő jármű bizonyos részleteiben eltérhet a jelenleg forgalmazott modelltől

Bővebben
Két, egymással versenyző BMW M2 Competition éjszaka, a kormány mögül nézve.
A BMW M2 Competition műszerfala és sportülései, a háttérben az éjszakai város sziluettje.

HARMÓNIA. FELSŐFOKON.

Ez a vezetőhely a versenypályán sem vallana szégyent: a szisztematikusan a vezető felé forduló, M-specifikus műszeregységet a vörös mutatós órák, a középre helyezett olajhőfok-mérő és az „M2 Competition” felirat uralják. Az M bőrkormányt ugyancsak csúcsteljesítményre optimalizálták. Az egyénileg összeállítható vezetői profilok az M1/M2 gombokkal konfigurálhatók, míg az M duplakuplungos sebességváltóval összeköttetésben lévő váltógombokkal villámgyorsan hajtathatók végre a kapcsolások. Az összképet az opcionális, fekete Dakota bőrkárpittal és világító M2-logóval ellátott M Sport ülések teszik teljessé, amelyek amellett, hogy remekül mutatnak, tökéletesen tartják a testet. M dizájn a célegyenesben, az autóversenyzés által ihletetten.

ILYEN EGY GYŐZTES HANGJA.