BMW iX M60, i20, 2022, elektromos SUV, egy épület előtt álló, BMW Wallbox készülékkel töltött, BMW Individual Storm Bay metálfényezésű autó elölnézetből
iX M60
Shop The Look
HatótávAkár 563 km
Motor és hajtástípusElektromos

BMW iX M60

BMW iX M60, i20, 2022, elektromos SUV, egy épület előtt álló, BMW Wallbox készülékkel töltött, BMW Individual Storm Bay metálfényezésű autó elölnézetből

Cégeknek akár 0% kamattól. *

HatótávAkár 563 km
Motor és hajtástípusElektromos
BMW iX M60Cégeknek akár 0% kamattól. *

* A meghirdetett kedvezményes finanszírozás fix kamatozású, nyíltvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban érhető el kizárólag vállalkozások részére. Fix kamatozás esetén a futamidő során a havi nettó lízingdíjak mértéke nem változik. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó lesz. A finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Nyíltvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Hirdetményekből tájékozódhat, amelyek megtekinthetők a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. Az akciós BMW i4, BMW i5 Limousine, BMW i5 Touring, BMW i7, BMW iX1, BMW iX2, BMW iX3, BMW iX modellcsalád minden motorváltozatára érvényes, amennyiben azok konfigurációja megfelel az elvárt 10%-os opcióaránynak (azaz a megrendelt opciós felszereltség értéke eléri a modell alapárának 10%-át).  Érvényes 2024.07.01-től 2024.09.30-ig történő megrendelésre valamelyik, az akcióban résztvevő márkakereskedésnél. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a tájékoztatás nem teljeskörű. Részletes tájékoztatásért forduljon a promócióban résztvevő márkakereskedőkhöz, akik mint közvetítők, a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében járnak el.

BMW iX M60: AZ ELEKTROMOS DINAMIZMUS LEGFELSŐBB FOKA.

A BMW iX M60 a BMW i és a BMW M innovációs erejét ötvözi. Fedezze fel a Sports Activity Vehicle (SAV) szegmens első tisztán elektromos meghajtású BMW M modelljét:
 

 • Tisztán elektromos hajtáslánc két BMW M eDrive motorral, elektromos BMW xDrive összkerék-meghajtással, 397 kW/540 LE[1] teljesítménnyel és 1015 Nm[2] nyomatékkal.
 • Adrenalinnal telített vezetési élmény zéró helyi CO₂-kibocsátás és akár 500–563 kilométeres (WLTP) hatótáv mellett.
 • Letisztult dizájnnyelv, nagyvonalú belső térkínálat és kimagaslóan modern környezet.
 • A legmodernebb technológia és kivételesen gazdag alapfelszereltség.

 

Bővebben

A BMW iX M60 TELJESÍTMÉNYE.

A BMW iX teljesen elektromos hajtáslánca, hatótávja, felfüggesztése és teljesítménye.

BMW iX M60.

Sportos, a tisztán elektromos meghajtás által nyújtott vezetési élmény zéró emisszió mellett.
 • A két BMW M eDrive motor által megteremtett intelligens BMW xDrive összkerékmeghajtás
 • A BMW M IconicSounds Electric által komponált, érzelemgazdag hangzás
 • Adaptív M futómű légrugózással mindkét tengely számára, Integrált aktív kormányzás
 • 397 kW/540 LE[2], gyorsulás 0-ról 100 km/órára 3,8 másodperc alatt
 • Akár 500–563 km hatótáv (WLTP)
BMW iX M60, i20, 2022, elektromos SUV, BMW Individual Storm Bay metál, rézsútos elölnézet

ISMERKEDJEN MEG A BMW iX MODELLEK HATÓTÁVJÁVAL.

Tekintse meg, hogy milyen messzire juthat el BMW iX járművével. A beállításokat segítségül hívva nézze meg, hogy milyen meglepően messzire juthat el, ha néhány tényezőre odafigyel.
Modell kiválasztása
  • Miért változik a hatótáv?
  • Minderről részletesen
  • A hatótáv-kalkulátorban szereplő értékek meghatározásának módja
  • A beállításokban szereplő vezetési stílusok milyen körülményeket feltételeznek?

  BMW iX M60 – TELJESÍTMÉNY.

  A BMW iX M60: tisztán elektromos hajtáslánc, jellegzetes M-es, letaglózó erő, kiváló menetdinamikai tulajdonságok és innovatív funkciók:

  • A két erős BMW M eDrive elektromos motor által előállított 397 kW/540 LE teljesítmény és 1015 Nm[3] nyomaték.
  • Sportos, 3,8 másodperces 0–100-as sprintidő a Launch Control funkció és az elektromos BMW xDrive összkerék-meghajtás jóvoltából. Maximális sebesség: 250 km/óra.
  • Kiváló menettulajdonságok és optimális kézben tarthatóság az elektronikus vezérlésű lengéscsillapítóknak, az M-specifikus hangolású Adaptív 2 tengelyes légrugózásnak, az Integrált aktív kormányzásnak és az M Sport féknek köszönhetően.
  • A BMW M IconicSounds Electric által komponált, érzelemgazdag hangzás, amely még intenzívebbé teszi az M modellekre jellemző vezetési élményt.
  BMW iX M60, i20, 2022, elektromos SUV, egy BMW Individual Storm Bay metálfényezésű autó orr-része közelről a függőleges BMW vesékkel
  BMW iX M60, i20, 2022, elektromos SUV, elektromos autó, futómű

  A BMW iX M60 hajtáslánca.

  A BMW iX M60 két nagy teljesítményű, BMW M eDrive motort felsorakoztató hajtásláncának teljesítménye minden körülmények között igen gyorsan érkezik meg. A sportos karaktert a hátsó kerekeket előnyben részesítő összkerék-meghajtás, valamint az érzelmekkel telített hangzás csak még tovább erősíti. A tekintélyes energiatároló képességű nagyfeszültségű akkumulátor pedig gondoskodik arról, hogy a kimagasló élményt Ön hosszabb távokon is megszakítás nélkül élvezhesse.
  BMW iX M60, i20, 2022, elektromos SUV, BMW Individual Storm Bay metál, Adaptív 2 tengelyes légrugózás, oldalnézet

  Adaptív 2 tengelyes légrugózás

  Az automatikus szintszabályozású Adaptív 2 tengelyes légrugózás jóvoltából az autó rendkívül kényelmesen fut – anélkül, hogy ez a legkisebb mértékben is a vezetési élmény rovására menne. A futómű önműködően a terheléshez és a kiválasztott menetmódhoz állítja a jármű hasmagasságát. Mindez azt jelenti tehát, hogy Ön még agilisabban és biztonságosabban vezethet. Az előnyök különösen nagy terhelésnél mutatkoznak meg.

  BMW iX M60, i20, 2022, elektromos SUV, BMW Individual Storm Bay metál, Integrált aktív kormányzás, oldalsó hátulnézet

  Integrált aktív kormányzás.

  Az Integrált aktív kormányzás az első tengelyen alkalmazott, a kormányzási szögtől függő mértékű rásegítést, valamint az autó kormányzásához szintén hozzájáruló hátsó kerekeket egyesíti magában. 60 km/órás sebességig a hátsó kerekek az elsőkkel ellentétes irányban fordulnak el, amivel még jobb manőverező képességgel és agilitással ruházzák fel a járművet. Nagyjából 60-80 km/órától a hátsó kerekek az elsőkkel azonos irányba fordulnak el, ami fokozza a stabilitást és növeli a kényelmet.

  A BMW iX M60 PROGRESSZÍV DIZÁJNJA.

  A BMW iX M60 monolitikus megjelenésébe az M modellekre jellemző atletikusság vegyül, a futurisztikus belső tér pedig luxussal keveredő sportos atmoszférával fogadja a vezetőt és utasait:

  • Szembetűnően egyedi első szekció nagyméretű, függőleges BMW vesékkel, keskeny dupla fényszórókkal és háromrészes köténnyel.
  • Dinamikus megjelenés az opcionális, 22" méretű, Titánbronz kivitelű aerodinamikai keréktárcsákkal, valamint a BMW Exterior Line Titánbronz felszereltséggel.
  • Párját ritkítóan modern belső tér filigrán műszerfallal, BMW Curved Display kijelzővel és elegáns részletekkel.
  BMW iX M60, i20, 2022, elektromos SUV, egy parkoló, oldalnézetből látható, BMW Individual Storm Bay metálfényezésű autó
  BMW iX M60, i20, 2022, elektromos SUV, BMW Individual Storm Bay metál, 22" M Aerodinamikai keréktárcsák, 1023, kétszínű, Titánbronz, 3D polírozású

  22" M aerodinamikai keréktárcsák, 1023 M, kétszínű, Titánbronz.

  22'' M könnyűfém keréktárcsák, 1023 M, kétszínű, Titánbronz, 3D polírozású, 9,5J x 22, 275/40 R22 gumiabroncsokkal.
  BMW iX M60, i20, 2022, elektromos SUV, BMW Individual Storm Bay metál, hátsó M embléma

  M embléma.

  A csomagtértető jobb oldalán látható M60 típusfelirat egyértelműen utal a járműben lakozó rendkívüli menetdinamikai potenciálra.
  BMW iX M60, i20, 2022, elektromos SUV, elektromos autó, Suite Amido belső dizájn, multifunkciós ülések

  Suite Amido belső dizájn.

  Fenntartható luxus, modern utastéri környezet. A sötét tónusú Amido Suite belső dizájn különleges lounge-atmoszférát teremt. Az ülések, a műszerfal, az ajtóborítás, valamint a középkonzol egyaránt luxus minőségű natúr bőrrel kárpitozottak. A növényi cserzésű bőr minden érzéket kényeztet.

  BMW iX M60 – BMW SHY TECH KONCEPCIÓ.

  BMW iX M60, i20, 2022, elektromos SUV, BMW Individual Storm Bay metál, elölnézet, függőleges BMW vesék, Shy Tech

  Az utasokat az előtérbe helyező BMW Shy Tech koncepció elegáns módon teszi a dizájn szerves részévé a modern technológiákat:

  • A láthatatlan intelligencia ott rejtőzik számos külső és belső részlet mögött.
  • Az intelligens felületként funkcionáló vesék foglalják magukban a kameratechnológiát, a radarfunkciókat, a legmodernebb szenzorokat és a fűtőelemeket.
  • Az audiorendszerhez tartozó hangsugárzókat láthatatlanul integrálták a belső térbe, de a gombok és a kezelőszervek megjelenése is igen diszkrét.
  BMW iX M60, i20, 2022, egy BMW Individual Storm Bay metálfényezésű autó gyorsulása SPORT+ menetmódban, a Launch Control funkció segítségével, indulás, BMW M IconicSounds Electric, videó

  LAUNCH CONTROL.

  A Launch Control Start funkció 3,8 másodperc[1] katapultálja 0-ról 100 km/órás sebességre a BMW iX M60 modellt. A bizsergetően izgalmas, az egészen a 250 km/órás maximális sebességig tartó gyorsulási élményt csak még intenzívebbé teszi a BMW M IconicSounds Electric által komponált, érzelemgazdag belső téri hangzás.

  LAUNCH CONTROL.

  A Launch Control Start funkció 3,8 másodperc[1] katapultálja 0-ról 100 km/órás sebességre a BMW iX M60 modellt. A bizsergetően izgalmas, az egészen a 250 km/órás maximális sebességig tartó gyorsulási élményt csak még intenzívebbé teszi a BMW M IconicSounds Electric által komponált, érzelemgazdag belső téri hangzás.

  BMW iX M60: VEZETŐHELY ÉS TECHNOLÓGIÁK.

  A rendszeres szoftverfrissítések miatt előfordulhat, a jármű képernyőjén a tartalom másmilyen grafikával jelenik meg, mint ahogyan az a jelen kommunikációban látható.

  Használja ultramodern környezetben az innovatív technológiákat: az új BMW iDrive vezérlési koncepcióval rendelkező BMW iX M60 alapfelszereltségként kínálja a digitális szolgáltatásokat, az intelligens vezetőt segítő rendszereket és az 5G adatkapcsolatot.

  BMW iX M60, i20, 2022, elektromos SUV, elektromos autó, BMW Curved Display kijelő, BMW iDrive
  BMW iX M60, i20, 2022, elektromos SUV, Launch Control, egy mozgó autó hátulnézetből

  Launch Control.

  Az optimális tapadás által lehetővé tett maximális gyorsulás – ezt teszi lehetővé a Launch Control funkció, amellyel tökéletes állórajt valósítható meg. Az intelligens vezérlésű erőátvitel gondoskodik arról, hogy a két elektromos motor egyesített ereje ideális módon továbbítódjon az aszfaltra.
  BMW iX M60, i20, 2022, elektromos SUV, BMW iDrive, középkonzol, belső tér

  BMW iDrive.

  A BMW iDrive jóvoltából a mindennapokban megszokott digitalizáció veszi Önt körül a fejlett, intuitívan kezelhető kezelőszervekkel ellátott fedélzeten is. Az infotainment rendszerrel az érintőképernyő vagy a hangvezérlés útján megvalósított interakció mindig egyszerű és természetes, biztosítandó az integrált, intelligens és emocionális felhasználói élményt. Ily módon Ön mindig az élvonalban érezheti magát.
  BMW iX M60, i20, 2022, elektromos SUV, BMW Live Cockpit Professional, BMW Curved Display kijelző

  BMW Live Cockpit Professional BMW Curved Display kijelzővel.

  A BMW Live Cockpit Professional felszereltség megrendelése esetén a műszerfalra a keret nélküli BMW Curved Display kijelző kerül fel, amely a 12,3" méretű műszeregységet és a 14,9" méretű, érintő funkciós központi információs kijelzőt egyesíti magában. A BMW Head-Up kijelző jóvoltából a vezetéssel kapcsolatos információk a szélvédőn is megjelennek. Az innovatív navigációs útmutatásokról az Augmented View (kiterjesztettvalóság-nézet) funkció gondoskodik.
  BMW iX M60, i20, 2022, elektromos SUV, MyModes menetmódok

  My Modes menetmódok.

  A menetdinamikai beállításokat és a belső téri atmoszférát szintézisbe hozó MyModes menetmódok harmonikus egésszé teszik az autózás élményét. Legyen szó akár sportos, akár hatékony, akár kiegyensúlyozott vezetési stílusról, a belső téri világítás és az egyéb elemek a kiválasztott módnak megfelelő atmoszférát teremtenek. A látvány- és érzésvilágot a menetmódhoz illő futómű-, hajtáslánc- és kormányzási beállítások teszik teljessé.
  BMW iX M60, i20, 2022, elektromos SUV, elektromos autó, Távoli szoftverfrissítés, BMW Curved Display kijelző

  Távoli szoftverfrissítés.

  E szolgáltatás mindig naprakészen tartja az Ön BMW-jét. A Távoli szoftverfrissítések a My BMW appon keresztül vagy a járműben tölthetőek le. Ezután már következhet is a telepítés.

  BMW iX M60, i20, 2022, elektromos SUV, elektromos autó, Connected Charging, egy nő áll egy BMW iX előtt

  Connected Charging.

  A BMW Charging kínálatában Ön mindent megtalál, amire csak szüksége lehet elektromos BMW-jének töltéséhez. Autójának alapfelszereltsége tartalmazza azokat az eszközöket, amelyek az otthoni, valamint az út közbeni töltéshez kellenek. A BMW Charging választékából pedig a saját igényeinek megfelelően választhat a további termékek és szolgáltatások közül.
  BMW iX M60, i20, 2022, elektromos SUV, elektromos autó, Connected Professional csomag, BMW Curved Display kijelző

  Connected Professional csomag.

  Hozza ki a legtöbbet a négy fedélzeti digitális szolgáltatásból. A Connected navigáció részét képező BMW Maps segít Önnek kikerülni a dugókat és az útépítési munkálatokat. Töltse a várakozás idejét játékkal és videózással. Mindemellett pedig az autóban is használhatja kedvenc okostelefonos alkalmazásait. A kellemes hangulatot teremtő In-Car Experience pedig garantáltan ellazítja Önt utazás közben.

  BMW iX M60, i20, 2022, elektromos SUV, elektromos autó, BMW Digitális kulcs Plus, egy, az ajtókilincshez odatartott okostelefon

  BMW Digitális kulcs Plus.

  A BMW Digitális kulcs teljes értékű autókulccsá avatja az Ön kompatibilis okostelefonját. Az ultraszélessávú technológia segítségével a járműve felismeri az Ön okostelefonját, amint közelít hozzá. Amint BMW-je mellé ér, az autó különleges fényjátékkal fogadja, az ajtózárak pedig automatikusan kireteszelnek.
  BMW iX M60, i20, 2022, elektromos SUV, elektromos autó, Great Entrance Moments, egy BMW iX M60 nyitott ajtókkal

  Great Entrance Moments.

  BMW-je a Great Entrance Moments szcenárióval fogadja, az üdvözlő szőnyegen vezetve el Önt az ajtó előtti belépőtérhez. Az ajtó- és a csomagtértető-kilincsek világítása kigyúl, hogy Ön tudja, hová kell nyúlnia. Amennyiben rendelkezésre áll a BMW Digitális kulcs Plus, a zárak automatikusan kireteszelnek, amint Ön a jármű közvetlen közelébe ér. Az ajtók kinyitása aktiválja az ülések Easy-Entry funkcióját, valamint az ülés- és a kormányfűtést, emellett BMW-je a személyes profiljában elmentett beállításokat érvényesíti.
  BMW iX M60, i20, 2022, elektromos SUV, elektromos autó, BMW Intelligent Personal Assistant, BMW Curved Display kijelző

  BMW Intelligent Personal Assistant.

  „Hey BMW, I’am hungry.”* Elég ennyit mondania, hogy a BMW Intelligent Personal Assistant megkeresse a legközelebbi éttermet és azonnal meg is tervezze az odáig vezető útvonalat. De a tudása messze nem merül ki ennyiben. A BMW Intelligent Personal Assistant a járműfunkciók megértésében is segítséget nyújt oly módon, hogy érthetően elmagyarázza azok működését. Mindennek eredményeként Ön egyszerűbben és intuitívabb módon használhatja a BMW-jét. (*A funkció magyar nyelven nem érhető el.)

  BMW iX M60, i20, 2022, elektromos SUV, elektromos autó, Driving Assistant Professional, BMW Curved Display kijelző

  Driving Assistant Professional.

  A Driving Assistant Professional aktív támogatásban részesíti Önt a közúti forgalomban, illetve akkor, amikor vészhelyzet áll elő. Az intelligens módon a keze alá dolgozó rendszer tartja a sávot, gyorsít, fékez, valamint tartja a követési távolságot. Teszi mindezt a dugóban, illetve az autópályára való besoroláskor is. Utóbbi esetben Önnek csak annyi a dolga, hogy felkapcsolja az irányjelzőt.

  BMW iX M60, i20, 2022, elektromos SUV, elektromos autó, Bowers & Wilkins Diamond surround hangsugárzórendszer, hangszóró

  Bowers & Wilkins Diamond surround hangsugárzó rendszer.

  A Bowers & Wilkins Diamond surround hangsugárzórendszer rendkívül pontosan adja vissza a hangokat. Az élmény a 30 darab, tökéletesen koordinált hangsugárzó érdeme. Ezek közé tartoznak azok a gyémánt magashangsugárzók, amelyekhez hasonlók általában csak a stúdióhangfalakban találhatók meg. Az 1615 Watt teljesítményadat már önmagában ízelítőt ad abból az érzésből, amelyet az igéző surround hangzás kivált majd Önben zenehallgatáskor.

  A BMW iX M60 MŰSZAKI ADATAI.

  Teljesítmény, kW (LE):

  397 (540)[1]

  Gyorsulás, 0–100 km/óra, s:

  3,8

  Elektromos hatótáv, km (WLTP):

  500–563[1]

  Nyomaték, Nm:

  1015[3]

  Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (WLTP):

  22-24,7

  BMW iX M60, i20, 2022, elektromos SUV, elektromos autó, BMW iX M60, műszaki adatok, átlátszó járműmodell

  BMW iX M60: 100 KILOMÉTERRE ELÉG TÖLTÉS FELVÉTELÉNEK IDŐSZÜKSÉGLETE.

  A BMW iX M60, valamint a BMW Charging jóvoltából Ön a lenyűgöző töltési teljesítmény, valamint a személyre szabott, az otthoni, az út közbeni és a munkahelyen történő töltés területeit felölelő töltési megoldások előnyeit élvezheti.

  • Vételezzen alig 10 perc alatt[1] akár 150 kilométerre elegendő energiát.
  • Töltse fel 80%-os szintre autójának akkumulátorát kevesebb, mint 35 perc alatt a nyilvános IONITY villámtöltő állomásokon.[1]

  Az értékek arra az esetre vonatkoznak, ha az akkumulátor kiindulási töltöttségi szintje 10%.

  BMW iX M60, i20, 2022, elektromos SUV, egy rézsútos elölnézetből látható, BMW Individual Storm Bay metálfényezésű autó a töltési időt ábrázoló grafikával

  100 km-re elegendő energia felvételi ideje otthon.

  1 óra 41 perc[1] – Wallbox (11 kW) készülékkel

  1 óra 41 perc[1] – Flexible Fast Charger töltővel (11 kW) ipariáram-csatlakozóról

  8 óra 31 perc[1] – Széria töltőkábellel vagy Flexible Fast Charger töltővel (2,3 kW) háztartási elektromos csatlakozóról

  A töltési megoldásokkal kapcsolatos információkért vegye fel a kapcsolatot BMW márkakereskedőjével
  BMW iX M60, i20, 2022, elektromos SUV, egy rézsútos hátulnézetből látható, BMW Individual Storm Bay metálfényezésű autó a töltési időt ábrázoló grafikával

  100 kilométer megtételéhez elegendő töltés felvételi ideje út közben.

  6 perc[1] – Villámtöltő állomáson (a jármű által lehetővé tett maximális töltési teljesítménnyel)

  21 perc[1] – Gyorstöltő állomáson (50 kW)

  1 óra 41 perc[1] – AC töltőállomáson (a jármű által lehetővé tett maximális töltési teljesítménnyel)

  A kalkuláció a fogyasztást és a töltési teljesítményt veszi számításba. Az értékek 29–33 Celsius fokos indítási akkumulátor- és környezeti hőmérsékletre vonatkoznak azzal a megkötéssel, hogy a tanúsítási értékek megállapításánál nem vették figyelembe az olyan kiegészítő energiafogyasztókat, mint amilyen az ülésfűtés, a kijelzők és a klímaberendezés. A gyakorlati fogyasztás (egyebek mellett a vezetési profiltól, a külső hőmérséklettől és az egyéb környezeti feltételektől függően) eltérhet az itt feltüntetettől, de arra hatással van az adott körülmények (pl. az akkumulátor töltöttségi szintje, a jármű klimatizálása) között elérhető töltési teljesítmény is. A fogyasztás megállapítása a WLTP mérési eljárás alapján történt. A töltési teljesítmény megállapításánál a maximálisan elérhető töltési teljesítmény (amely a töltés és a jármű típusától függ) képezte az alapot.

  Bővebben

  NYILVÁNOS TÖLTÉS A BMW CHARGING MEGOLDÁSAIVAL: 12 HÓNAP ALAPDÍJ NÉLKÜL.

  BMW iX M60, BMW Individual Storm Bay metál és BMW iX xDrive50, Aventurin vörös, i20, 2022, felülnézet

  A járműhöz mellékelt BMW Charging kártya a kulcs az egyre nagyobb kiterjedésű belföldi nyilvánostöltő-hálózathoz való hozzáféréshez:

  • Az Active tarifacsomag birtokában Ön kivételesen vonzó feltételek mellett töltheti autóját Európa-szerte és az első 12 hónapban alapdíjat sem kell fizetnie.
  • Beszerezheti akár az IONITY Plus csomagot is, amelynek jóvoltából egy éven át alapdíj nélkül végezheti a töltést a számos IONITY villámtöltő állomás valamelyikén.

  (Piacspecifikus ajánlat az Európai Unió területén működő hivatalos BMW márkakereskedőktől újonnan megvásárolt járművekre vonatkozóan, a BMW Charging hálózatában)

  A BMW iX M60 HOLISZTIKUS MEGKÖZELÍTÉSŰ FENNTARTHATÓSÁGI KONCEPCIÓJA.

  BMW iX M60, i20, 2022, elektromos SUV, BMW Individual Storm Bay metál, fenntarthatóság, videó

  A BMW iX M60 egy általános fenntarthatósági koncepcióra épül:

  • a jármű a teljes életciklusára vetítve 45%-kal kevesebb üvegházhatású gáz kibocsátásáért felel, mint egy vele összehasonlítható teljesítményű, dízelmotoros SAV.
  • A gyártás kizárólag megújuló energiaforrásokkal zajlik, a felhasznált anyagok jelentős része pedig természetes, valamint újrahasznosított – utóbbiak közé tartozik az Econyl, amelyből a lábszőnyegek készülnek.

  EREDETI BMW iX TARTOZÉKOK.

  BMW iX M60, i20, 2022, elektromos SUV, elektromos autó, méretre szabott, fekete BMW csomagtéri szőnyeg

  Méretre szabott BMW csomagtéri szőnyeg.

  A csúszásmentes felületű, vízálló, méretre szabott BMW csomagtéri padlószőnyeg megvédi a rakteret a szennyeződésektől és a nedvességtől. Fekete színben, BMW logóval.
  BMW iX, i20, 2022, elektromos SUV, elektromos autó, eredeti BMW 520 tetőbox, fekete/titánezüst

  BMW 520 tetőbox fekete/titánezüst kivitelben.

  A fekete/titánezüst színösszeállítású, zárható, mindkét oldalról pakolható, 520 literes befogadóképességű BMW tetőbox bármely BMW tetőcsomagtartó-rendszerrel kompatibilis.
  BMW iX M60, i20, 2022, elektromos SUV, elektromos autó, eredeti BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartó

  BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartó.

  A könnyű, stabil BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartón két kerékpár/e-bike helyezhető el. A 60 kg maximális teherbírású tartó használaton kívül összehajtható.

  BMW SERVICE INCLUSIVE CSOMAGOK A BMW iX M60 MODELLHEZ.

  BMW Service Inclusive, a BMW Service alkalmazottja ügyfeleket üdvözöl

  #whateverhappens. Teljes gondtalanság az elektromos autók tulajdonosai számára: E csomag 100%-os átláthatóságot és maradéktalan tervezhetőséget biztosít az Ön számára. 4 vagy 6 éves – lízingelt jármű esetében 3 éves – szerződéses időtartamot választhat.
  A szolgáltatáscsomag tartalma:

  • Járműátvizsgálás
  • Mikroszűrő-szerviz
  • Fékfolyadék-szerviz

  A BMW iX M60 villamosenergia-fogyasztása és CO₂-kibocsátása.

  Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

   

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

   

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

   

  Kérjük, hogy a WLTP mérési eljárással kapcsolatos további információkért keresse fel a www.bmw.de/wltp weboldalt.

   

   

  Bővebben

  A BMW iX M60 villamosenergia-fogyasztása és CO₂-kibocsátása.

  • * Előzetes adat; a villamosenergia-fogyasztás és a hatótáv meghatározása a WLTP tesztciklus alapján történt.

   ** Elektromos hajtáslánc 397 kW legnagyobb teljesítménnyel; az ideiglenes, legfeljebb 10 másodpercig tartó teljesítménynövelés alkalmával 455 kW teljesítménnyel.

   *** 1015 Nm* maximális nyomaték; Sport módban, aktivált Launch Control funkcióval 1100 Nm* nyomaték.

   Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

   Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

   Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

   Kérjük, hogy a WLTP mérési eljárással kapcsolatos további információkért keresse fel a www.bmw.de/wltp weboldalt.