ADRENALINFOLYAM AZ ASZFALTON.

Az 5-ös Limousine M Performance modelljei.

BMW M Performance

ADRENALINFOLYAM AZ ASZFALTON.

Az 5-ös Limousine M Performance modelljei.

ADRENALINFOLYAM AZ ASZFALTON.Az 5-ös Limousine M Performance modelljei.

Kihegyezett idegek: a BMW 5-ös sorozat M Performance modelljeivel Ön korábban elképzelhetetlen magasságokba tolhatja ki a határokat. Ami maga a színtiszta adrenalin. A sportos karakterből vérbeli versenyző lesz. Mert az élményből soha nem elég.

Bővebben

SPORTOS ÚTRAVALÓK.

A BMW 550i xDrive motorházteteje alá pillantva láthatóvá válik a puszta erő: a nyolchengeres M Performance TwinPower Turbo benzinmotor minden tekintetben éllovasnak tekinthető. Sőt, az erő hallható is: az M Sport kipufogórendszer jóvoltából előtörő erőteljes hangzás az autó minden porcikájában megtalálható sportos gének bizonyítéka.

A BMW M550d soros 6 hengeres M Performance TwinPower Turbo dízelmotorja minden szempontból egyedülálló darab. A legmodernebb technológiák – például a többfázisú, négy feltöltőt alkalmazó turbófeltöltés, valamint a common rail nagy precizitású befecskendezés – minden körülmények között lenyűgözően erőssé teszik az autót a 760 Nm-es nyomatéknak köszönhetően.

IZGALMAK A NÉGYZETEN.

IZGALMAK A NÉGYZETEN.

Az adaptív M futóművet 10 milliméterrel lejjebb ültették, a kormányzás karakterisztikáját optimalizálták, az M Sport fékeket pedig felkészítették a maximális erejű lassításokra. Amennyiben ezek után Ön még mindig további izgalmakra vágyik, ott az opcionális Professional adaptív M futómű, amely még magasabb szintre emeli a dinamizmust. Ami pedig a vezetés kalandszerűségét illeti: nos, ebben a tekintetben a BMW 5-ös Limousine M Performance modelljei jelentik a mércét. Röviden: az éllovas diktálja a tempót.

Bővebben

PULZUSSZÁMNÖVELŐ.

Elég egyetlen pillantás, és máris buzogni kezd az adrenalin: az M aerodinamikai csomag mellett a BMW 5-ös Limousine M Performance modelljeinek kiemelkedő elemei között ott vannak a megnövelt méretű légbeömlő nyílások, valamint a Cerium szürkére fényezett, különleges dizájnelemek is. Az izgalmas ismertetőjegyként funkcionáló szín ott látható a vesék egyedi keretén, az aerodinamikus kialakítású tükörházakon, sőt még a modellmegnevezésen is. A magabiztosságot sugárzó megjelenésre az M Performance-specifikus dizájnnal rendelkező, 19 vagy 20 colos könnyűfém keréktárcsák teszik fel a koronát.

MINDEN ÍZÉBEN IGAZI SPORTOLÓIDEÁL.

Modellmegnevezéssel díszített ajtóküszöbök, különleges, digitális modellmegnevezéssel ellátott műszerek, az M bőrkormány, valamint az M Sport csomag megannyi eleme: a BMW M550i xDrive és az M550d xDrive esetében még a belső tér is sportos kiválóság különleges kifejezési eszköze.

FOKOZOTT INTENZITÁSÚ VEZETÉSI ÉLMÉNY.

FOKOZOTT INTENZITÁSÚ VEZETÉSI ÉLMÉNY.

Az M Performance modellek tekintélyt parancsoló teljesítményükkel gyakorolnak mély benyomást. Annál is inkább, mivel a dinamizmus oltárán nem áldozzák fel a kényelmet. E modellek progresszív dizájnjuknak köszönhetően minden sportosságukkal együtt rendkívül stílusosak. BMW M Performance. Fokozott intenzitású vezetési élmény.

Bővebben

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Disclaimer reference invalid