Egy üveghomlokzatú épület előtt elhaladó BMW 3 Limousine (G20) elölnézetből, nappal.
Fogyasztás (kombinált)1,3 - 8,2 l/100 km
Motor és ÜzemanyagtípusBenzinDízelPlug-in Hibrid

BMW 3 LIMOUSINE

Fogyasztás (kombinált)1,3 - 8,2 l/100 km
Motor és ÜzemanyagtípusBenzinDízelPlug-in Hibrid
BMW 3 LIMOUSINE

Az előzetes várakozásokat felülmúló BMW 3 Limousine a megérkezése pillanatától mindent maga mögött hagy – ideértve a konvenciókat is. Az ikon ismételten megmutatta, hogy mindig képes gyökeresen megújulni. Úttörő formanyelvű autó egy új korszak beköszöntét jelzi. A sportos limuzinok kategóriájának éllovasát a még az eddigieknél erősebb és hatékonyabb motorok repítik előre. Valamint egy új erő: egyszerűen csak mondja ki, hogy ’Hey BMW’ és a BMW 3 Limousine – felismerve az Ön hangját – csupa fül lesz a kívánságaira.

Bővebben

A BMW 3 LIMOUSINE DIZÁJNJA.

A BMW 3 Limousine már az első perctől kezdve vezetésre termett. A sportlimuzin új dizájnnyelvével kapcsolja össze egymással a sikerekben bővelkedő múltat a jövővel. Azzal a fajta megjelenéssel, amelynek minden egyes részletéből sugárzik a színtiszta vezetési élmény utáni vágy.

Bővebben

A BMW 3 LIMOUSINE KÉNYELME.

Szintlépés.

A BMW 3 Limousine a kényelem terén is előrelépett nagyvonalúan méretezett és praktikus belső terével. Legyen szó akár a járműbe okostelefonnal való bejutásról, akár az akusztikus üvegezésről, akár a hátsó üléstámlák elfektethetőségének jóvoltából intelligensen alakítható belső térrel – minden egyes részlet az élet megkönnyítésének, valamint a magas szintű utazási kényelem megvalósításának szolgáltatában áll.
BMW 3 Limousine (G20), BMW Lézervilágítás. A BMW Lézervilágítás funkcióval ellátott bal első fényszóró közeli oldalnézetből.

BMW Lézervilágítás.

A lézeres távolságifényszóró-módban az adaptív BMW Lézervilágítás akár 530 méternyi útszakaszt is képes bevilágítani – a hatótávolsága tehát közel kétszerese a hagyományos fényszórókéinak. Az út jobb éjszakai megvilágítása jelentős mértékben fokozza a biztonságot. Az első fényszórókban elhelyezett kék színű elemek és „BMW Laser” feliratok ráirányítják a figyelmet a jármű által képviselt technológiai színvonalra és sportosságra.
Egy üveghomlokzatú épület álló M Portimao kék BMW 3 Limousine (G20) felülnézetből, zárt üvegtetővel.

Üvegtető.

A toló és billenő funkciós, elektromos mozgatású árnyékolóval, becsípődés elleni védelemmel, valamint komfort nyitás és zárás funkcióval ellátott üvegtető segítségével kívánság szerint szabályozható a beáramló levegő mennyisége a kellemes belső téri klíma megteremtéséhez. A beépített szélterelő egyrészt megakadályozza a huzat kialakulását az utastérben, másrészt minimálisra csökkenti a szélzajt.
Egy álló, rézsútos hátulnézetből látható BMW 3 Limousine (G20), amelynek az automatikus mozgatású csomagtértetőjét a vezető lábmozdulattal nyitja.

Automatikus csomagtértető-működtetés.

Az Automatikus csomagtértető-működtetés funkció lehetővé teszi a csomagtértető egyszerű, az ajtóburkolatba épített vagy az autókulcson lévő gomb megnyomásával történő nyitását és zárását. A csomagtértető hagyományos módon, a külső fogantyú segítségével is nyitható, zárása pedig a csomagtértető belső peremén lévő gomb megnyomásával kezdeményezhető.
A BMW 3 Limousine (G20) vezetőhelye elölnézetből, kék színű hangulatvilágítással megvilágított lábtérrel.

Hangulatvilágítás.

Az első és a hátsó ajtókban elhelyezett kontúrkiemelő fényeket magában foglaló Hangulatvilágítás pihentető, otthonos atmoszférát biztosít az utastérben. A hat különböző, állítható intenzitású fénydizájn négy dinamikus funkciót is felvonultat. Az Üdvözlő fényszőnyeg be- és kiszálláskor világítja meg az autó ajtói előtti területet.

A BMW 3 LIMOUSINE PLUG-IN HIBRID VÁLTOZATAI.

Fedezze fel a BMW 3 Limousine innovatív hibrid hajtáslánccal rendelkező 330e és 330e xDrive változatait.

Két világ legjava: a BMW 3 Limousine plug-in hibrid modelljei, a BMW 330e és a BMW 330e xDrive jóvoltából Ön megtapasztalhatja a fenntartható mobilitás és a hatékonysággal párosuló dinamizmus jótéteményeit. Fedezze hát fel az innovatív BMW hibrid járművek számos előnyét, valamint ismerkedjen meg a hajtási koncepcióval, a dinamizmussal, a BMW Charging világával, valamint a BMW ConnectedDrive által kínált praktikus digitális szolgáltatásokkal.
Plug-in hibrid, BMW 3 Limousine, 2021, G20, egy modell társaságában látható, töltés alatt álló autó rézsútos elölnézetből

A BMW 3 Limousine plug-in hibrid technológiája.

Harmonikus párosítás: a BMW 3 Limousine plug-in hibrid változatai, a BMW 330e és a BMW 330e xDrive a BMW eDrive elektromos hajtási technológiát egy erős BMW belső égésű motorral ötvözik. A két hajtómű együttesen lehengerlő vezetési élményt biztosít, amelyhez maximális hatékonyság társul. A menetmódok lehetőséget adnak arra, hogy az autó zéró helyi károsanyag-kibocsátás mellett, úgyszólván némán haladjon, hogy szabadjára engedje bizsergetően nagy nyomatékát, de arra is, hogy kellő mennyiségű villamos energiát tartalékoljon a hosszú utakhoz. A BMW 330e xDrive variánsban található BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer – amely egyedülállónak számít a plug-in hibridek ezen szegmensében – extra garanciát nyújt az optimális dinamizmusra és tapadásra. Az úgynevezett rekuperáció – amelynek során a jármű fékezéskor felszabaduló mozgási energiája elektromos energiává alakul át – jelentős mértékben járul hozzá a hatékony autózás megvalósításához.
Bővebben az intelligens menetmódokról
Plug-in hibrid, BMW 3 Limousine, 2021, G20, egy utcán haladó autó rézsútos elölnézetből

A BMW 3 Limousine plug-in hibridek menetmódjai.

Tisztán elektromos energiával a munkahelyre vagy dinamikusan, a nagy hatótáv megnyugtató tudatával a hétvégi kirándulásra – a BMW 3 Limousine hibrid változatai, a 330e és a 330e xDrive nem szorítják Önt semmilyen korlátok közé. Élvezze az intelligens menetmódok előnyeit, amelyek minden körülmények között gondoskodnak a belső égésű és az elektromos motor közötti optimális összjátékról – megadva Önnek a lehetőséget arra, hogy megtapasztalja, milyen is a jövőbe mutató technológia által lehetővé tett különleges vezetési élmény.
Fedezze fel a BMW elektromobilitás világát
Plug-in hibrid, BMW 3 Limousine, 2021, G20, egy töltőállomáson tartózkodó autó oldalnézetből

A BMW 3 Limousine plug-in hibrid változatainak töltése.

Otthon vagy út közben: A BMW Charging testreszabott töltési szolgáltatásokat kínál az Ön hibrid hajtáslánccal ellátott BMW 3 Limousine-jához. Az autóhoz mellékelt, a háztartási elektromos csatlakozókhoz való széria töltőkábel (Mode 2) mellett rendelkezésére áll a külön megvásárolható BMW Wallbox, amellyel rendkívül kényelmesen, biztonságosan és gyorsan végezheti el a töltést. A maximálisan rugalmas töltést lehetővé tevő Flexible Fast Charger jóvoltából Ön – köszönhetően a töltőhöz mellékelt többféle adapternek – bármilyen háztartási vagy ipariáram-csatlakozóról feltöltheti plug-in hibrid BMW-jét. A széria töltőkábel (Mode 2) mellett a BMW 3 Limousine plug-in hibrid változataihoz jár egy, a nyilvános töltőállomásokon használható töltőkábel (Mode 3), továbbá ott van még a BMW Charging Card kártya is, amelynek birtokában vonzó feltételekkel veheti igénybe a nyilvános töltőállomásokat*. A BMW 3 Limousine, BMW 330e és BMW 330e xDrive változatainak akkumulátora 3,7 kWh-s teljesítménnyel (BMW Wallbox, Flexible Fast Charger, nyilvános töltőállomások) körülbelül 3,6, 2,3 kWh-val (háztartási elektromos csatlakozó) pedig nagyjából 6,0 óra alatt tölthető fel 0-ról 100%-os szintre. *piacspecifikus ajánlat
Bővebben a BMW Chargingról
Plug-in hibrid, BMW 3 Limousine, 2021, G20, a navigációs rendszer közelről

Digitális szolgáltatások a BMW 3 Limousine plug-in hibrid változataihoz.

Hozza ki a maximumot az utazás minden egyes méteréből: A BMW olyan innovatív digitális szolgáltatásokat kínál, amelyek még egyszerűbbé és kényelmesebbé varázsolják a BMW 3 Limousine 330e vagy 330e xDrive változatával töltött mindennapjait. A BMW Connected Charging például megbízhatóan elvezeti Önt a tartózkodási helyéhez legközelebbi nyilvános töltőállomásra. A My BMW applikáció mindig pontosan és jól értelmezhetően tájékoztatja a töltöttségi szintről, illetve a legutóbbi töltési ciklusokról. Ön például Ön push üzenetet kap, amint a jármű teljesen feltöltődött. A további olyan digitális szolgáltatások, mint a BMW Intelligent Personal Assistant vagy az Okostelefon-integráció pedig számottevően megkönnyítik hétköznapi mobilitását – ami jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy plug-in hibrid hajtáslánccal ellátott BMW 3 Limousine-ja pihentető élményt nyújtson.
Bővebben a digitális szolgáltatásokról

ASSZISZTENCIA RENDSZEREK ÉS HÁLÓZATI MEGOLDÁSOK A BMW 3 LIMOUSINE-BAN.

Innováció az Ön szolgálatában.

A BMW 3 Limousine egy egész sor olyan intelligens vezetőt segítő rendszert, valamint innovatív technológiát vonultat fel, amelyek még biztonságosabbá és kényelmesebbé teszik utazását. Torlódásasszisztens, parkolóasszisztens vagy gesztusvezérlés – a BMW Live Cockpit Professional felszereltség részét képező, teljes egészében digitális, 12,3'' méretű műszerfali kijelzőről egyetlen pillantással összegyűjtheti az összes szükséges információt.
A BMW 3 Limousine (G20) műszerfali kijelzője szemből, közelről a Parkolóasszisztens Plus felületével.

Parkolóasszisztens Plus.

A Parkolóasszisztens Plus egyszerűbbé teszi a parkolást és a manőverezést. A felszereltség egyebek mellett a Top View funkcióval ellátott Surround View rendszert, a Panorama View funkciót, a Párhuzamosparkolás-segédet, a vészfékező funkcióval ellátott Aktív parkolássegítő rendszert, a járművet hossz- és oldalirányban manőverezni képes Parkolóasszisztenst, valamint a Tolatási asszisztenst foglalja magában.
Egy BMW Live Cockpit Professional felszereltséggel ellátott BMW 3 Limousine (G20) műszerfali kijelzője szemből, közelről.

BMW Live Cockpit Professional.

A navigáció funkcióval ellátott BMW Live Cockpit Professional felszereltség két kitűnő minőségű kijelzőt, azaz egy nagy felbontású, 10,25" méretű, érintéssel vezérelhető központi kijelzőt, valamint egy teljes egészében digitális, 12,3" méretű műszeregységet foglal magában. A 7-es verziószámú BMW operációs rendszer az iDrive Touch kontrollerrel is kezelhető.
A BMW 3 Limousine (G20) műszerfali kijelzője szemből, közelről a Driving Assistant Professional felületével.

Driving Assistant Professional.

A Driving Assistant Professional optimális kényelmet és biztonságot nyújt kritikus vagy monoton közlekedési szituációkban. A Driving Assistant tartalmán felül a felszereltség a kibővített funkciókkal ellátott Kormányzási és sávasszisztenst, a Sávváltási asszisztenst, a Vészfékasszisztenst, valamint az aktív oldalirányú ütközés elleni védelem funkcióval kiegészített Sávtartó asszisztenst foglalja magában.
A BMW 3 Limousine (G20) műszerfali kijelzője szemből, közelről a Tolatási asszisztens felületével.

A LEGJOBB ASSZISZTENSEK SZERÉNYEN A HÁTTÉRBE HÚZÓDNAK.

A BMW 3 Limousine Tolatási asszisztenssel.

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

A BMW 3 Limousine (G20) műszerfali kijelzője szemből, közelről a BMW Intelligent Personal Assistant felületével.

Hát nem lenne nagyszerű, ha a BMW-je egyben a személyi asszisztense is lenne? Kommunikáljon járművével a BMW Intelligent Personal Assistant segítségével. Működtesse a jármű számos funkcióját természetes szófordulatokkal kiadott parancsokkal. Az asszisztens mindemellett elmagyarázza Önnek, hogy mi micsoda a járművében, aminek köszönhetően még jobban megismerheti a BMW-jét. (A funkció magyar nyelven nem elérhető.)

Egy városi környezetben haladó BMW 3 Limousine (G20) oldalnézetből, nappal.

AZ ÖSSZES ÖNRE VÁRÓ KANYARHOZ.

A BMW 3 Limousine dinamizmusa.

A BMW 3 LIMOUSINE DINAMIZMUSA.

A tökély akcióba lendül.

Kitűnő úttartás, sportos menettulajdonságok és kimagasló agilitás: a BMW 3 Limousine új dimenzióba emeli a dinamizmust. Fejlett, a korábbiaknál is erősebb motorjaival, tökéletesen egymáshoz hangolt futómű-komponenseivel, valamint optimális tömegelosztásával a jármű méltán érdemli ki a legsportosabb limuzinnak járó hírnevet.
A BMW 3 Limousine (G20) fara alulsó oldalnézetből.

M Sport differenciálmű.

Az M Sport differenciálmű optimalizálja a tapadást és a menetstabilitást sávváltás vagy kanyarból való kigyorsítás során, nagy sebességű kanyarvételkor vagy változatos útfelületen való haladás közben. A rendszer a tapadást egy elektronikus vezérlésű szerkezet segítségével optimalizálja, amely csökkenti a hátsó kerekek fordulatszáma közötti különbséget.
A BMW 3 Limousine (G20) kereke közelről, az M Sport fékkel.

M Sport fék.

A M Sport fék felszereltséghez elöl négydugattyús fix, hátul egydugattyús úszó, kékre fényezett, M logóval ellátott féknyergek, valamint nagyméretű féktárcsák tartoznak, amelyek egyedülállóan hatásos fékezést biztosítanak.
Egy Adaptív M futóművel ellátott, mozgó BMW 3 Limousine (G20) rézsútos hátulnézetből.

Adaptív M futómű.

A 10 milliméteres ültetéssel ellátott Adaptív M futómű karakterisztikája elektronikusan szabályozható az út- és a vezetési viszonyoknak megfelelően. A vezető az általa az adott pillanatban megvalósítani kívánt stílusnak megfelelően, a Driving Experience kapcsoló segítségével is változtathatja a felfüggesztés karakterisztikáját – amely a kényelmestől a figyelemre méltóan agilis menettulajdonságokat biztosító extrém sportosig terjedhet.
A BMW 3 Limousine (G20) középkonzolja közeli felülnézetből, a Stepronic Sport sebességváltó előválasztó karjával.

Steptronic Sport sebességváltó

A 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó elképesztően gyorsan kapcsolja a fokozatokat. Automatikus vagy manuális, a kormányra helyezett kapcsolókarokkal, illetve a sebesség-előválasztó karral végrehajtott váltás – a kényelmes suhanáshoz vagy a kifejezetten dinamikus száguldáshoz. SPORT módban, a sebesség-előválasztó kart a bal oldali S/M pozícióba helyezve a váltási karakterisztika a lehető legnagyobb teljesítményt szolgálja.

A BMW 3 LIMOUSINE MODELLVÁLTOZATAI.

Advantage modell

Az Advantage modell maradéktalanul nyújtja azt, amit a neve sugall – és határozottan érzékelhető előnyöket nyújt a vásárlóinak. A modellváltozat legfőbb ismertetőjegye az az utastérben található számos praktikus részlet, amely a kényelmet és a biztonságot fokozza.
 • Parkolást segítő rendszer (PDC), elöl és hátul
 • Tárolócsomag
 • Automatikusan elsötétedő belső visszapillantó tükör
 • 3 zónás automatikus klímaberendezés
Egy álló, Advantage modellváltozatú BMW 3 Limousine (G20).

Sport Line modell

A Sport Line modellváltozat még dinamikusabb megjelenést biztosít a jármű számára. A magasfényű fekete külső és belső részletek különlegesen sportos megjelenéssel ruházzák fel az autót. A vezető és az első utas fekete szövet/Sensatec kombinációjú kárpittal borított sportülései maximális kényelmet és oldaltartást biztosítanak. A modellváltozat ellátmányát az Advantage modell felszereltsége és a Hangulatvilágítás teszi teljessé.
 • 17" könnyűfém keréktárcsák, V-küllős 776; más típusú keréktárcsák is elérhetők
 • Sportülések fekete, szürke kontrasztvarrású szövet/Sensatec kombinációjú kárpittal; más típusú kárpitok is elérhetők
 • Sport bőrkormány, alternatívaként M bőrkormány
 • Magasfényű fekete belső díszítőelemek; más típusú belső díszítőelemek is elérhetők
 • A Sport Line modell felszereltsége tartalmazza az Advantage modell felszereltségét
Egy álló, Sport Line modellváltozatú BMW 3 Limousine oldalnézetből.

Luxury Line modell

A Luxury Line modell a jármű elegáns oldalát csillantja meg. A magasfényű króm borítású, elegáns dizájnelemek exkluzívvá teszik a külső megjelenést. A belső tér szintén igen stílusos benyomást kelt. Itt az első osztályú bőrkárpit és a kitűnő minőségű belső díszítőelemek visznek luxust az összképbe.
 • 17" könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 771; más típusú keréktárcsák is elérhetők
 • Sportülések a vezető és az első utas számára fekete, perforált Sensatec kárpittal; más típusú kárpitok is elérhetők
 • Sport bőrkormány, alternatívaként M bőrkormány
 • Magasfényű, erezett, szürkésbarna Kőris nemesfa belső díszítőelemek; más típusú belső díszítőelemek is elérhetők
 • A Luxury Line modell felszereltsége tartalmazza az Advantage modell felszereltségét
Egy álló, Luxury Line modellváltozatú BMW 3 Limousine (G20) oldalnézetből.

M Sport modell

Az M Sport modellváltozat felszereltsége még sportosabb jelleggel ruházza fel a járművet. Amellett, hogy még inkább erőt sugárzó megjelenésű kívül-belül, az M Sport modell vezetési élményből is többet nyújt. Az M Sport futómű, az M Sport fék és az M Aerodinamikai csomag például számottevő mértékben optimalizálja a menetdinamikai tulajdonságokat.
 • 18" M könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 790 M, kétszínű, Orbit szürke, elöl és hátul eltérő méretű gumiabroncsokkal
 • Sportülések a vezető és az első utas számára perforált, kék kontrasztvarrással ellátott Alcantara/Sensatec kombináciújú kárpittal
 • M bőrkormány
 • M Alumínium Tetragon belső díszítőelemek; más típusú belső díszítőelemek is elérhetők
 • Az M Sport modell felszereltsége tartalmazza az Advantage modell felszereltségét
Egy álló, M Sport modellváltozatú BMW 3 Limousine (G20) oldalnézetből.
 • Advantage modell
 • Sport Line modell
 • Luxury Line modell
 • M Sport modell

EREDETI BMW ÉS BMW M PERFORMANCE PARTS TARTOZÉKOK A BMW 3 LIMOUSINE-HOZ.

Kellemes, otthonos érzés.

A BMW M Performance Parts tartozékok segítségével Ön maximális dózisú versenyautós karakterrel ruházhatja fel BMW 3 Limousine-ját. Válogasson hát a járművet még látványosabbá tevő külső dizájnelemek, valamint az attraktív kovácsolt, illetve könnyűfém-ötvözetből készült keréktárcsák között. Az eredeti BMW tartozékok jóvoltából pedig Ön a saját igényeihez szabhatja BMW-jét. A termékek minőségüket, dizájnjukat és funkcionalitásukat illetően abszolút méltók a BMW 3 Limousine általános színvonalához.
BMW 3 Limousine (G20), BMW tetőbox.

BMW tetőbox.

A fekete, Titánezüst oldalbetétekkel rendelkező, modern formatervű tetőbox – amely bármelyik BMW tetőcsomagtartó-rendszerrel kompatibilis – 420 liternyi tárolóhelyet kínál. Kétoldali nyithatóságának, valamint oldalanként hárompontos központi zárjának köszönhetően a box kényelmesen pakolható és annak tartalma védve van a tolvajoktól.
BMW 3 Limousine (G20), BMW Advanced Car Eye 2.0

BMW Advanced Car Eye 2.0.

A BMW Advanced Car Eye 2.0 egy rendkívül érzékeny, full-HD felbontású kamera, amely rögzíti a jármű előtt és mögött zajló történéseket – akár álló helyzetben is. Amennyiben potenciális veszélyt jelentő incidenseket vagy rendellenes mozgásokat észlel a járművön kívül, a kamera automatikusan rögzíteni kezdi az eseményeket abból a célból, hogy a felvétellel dokumentálhatók legyenek az esetleges balesetek vagy a (megkísérelt) járműfeltörések.
BMW 3 Limousine (G20), BMW univerzális vezeték nélküli töltőállomás.

BMW univerzális vezeték nélküli töltőállomás.

Vezeték nélküli töltés bárhol, bármikor: A BMW univerzális vezeték nélküli töltőállomásnak köszönhetően az okostelefon kényelmesen és hatékonyan, kábel nélkül tölthető a járműben. A mobiltelefon stabilan és biztonságosan helyezhető el a töltőállomáson. Egy különlegesen okos megoldás: az integrált powerbank kiemelhető a helyéről, így az autón kívül is lehetővé válik a vezeték nélküli töltés.
BMW 3 Limousine (G20), M Performance magasfényű fekete vesék

M Performance magasfényű fekete vesék.

Erős karakter: a magasfényű fekete függőleges rácselemekkel és kerettel rendelkező vesék a teljesítményt és a dinamizmust sugározzák magukból. A különleges, félreérthetetlen benyomást keltő megjelenésért.
BMW 3 Limousine (G20), M Performance hátsó légterelő, karbonszálas

M Performance hátsó légterelő, karbonszálas.

Még lenyűgözőbb összhatás: az M Performance karbonszálas hátsó légterelő kihangsúlyozza az autó prémium minőségét és dinamikus megjelenését. High-tech karbonszálas anyaga rendkívül könnyűvé, ugyanakkor igen ellenállóvá teszi a tartozékot. A légterelő optimalizálja az aerodinamikai jellemzőket, egyúttal még atletikusabb menettulajdonságokkal ruházza fel az autót.
BMW 3 Limousine (G20), M Performance kormány

M Performance kormány.

Fogós érvek: Alcantara borítású karimájának köszönhetően az M Performance kormány kitűnő tapintási érzetű és remek fogású – a még sportosabb kormányzási érzet jegyében. A jellegzetes dizájn, valamint a vörös színű bőrből készült középállásjelző kiemeli a versenyautós stílust. Ha még ennél is többre vágyna: Karbonszál/Alcantara kombinációjú M Performance kormányborítás és karbonszálas M Performance kapcsolókarok.

A BMW 3 LIMOUSINE MŰSZAKI ADATAI.

BMW 330i Limousine.

Teljesítmény, kW (LE) / 1/perc:

190 (258) / 5000-6500

Gyorsulás, 0–100 km/óra, s:

5,9

Fogyasztás, l/100 km (kombinált):

6,4 - 7,3

CO₂-kibocsátás, g/km (kombinált):

147 - 167

BMW 3 Limousine (G20), műszaki adatok

BMW SZOLGÁLTATÁSOK.

SZERVIZ- ÉS ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁSOK A BMW 3 LIMOUSINE-HOZ.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Maximálisan gondtalan utazás az elektromos járművekkel: e csomag 100%-os átláthatósággal és egyszerű tervezhetőséggel ajándékozza meg Önt. 4 vagy 6 éves – lízingelt jármű esetében 3 éves – szerződéses időtartamot választhat. A szolgáltatáscsomag tartalma:
 • Járműátvizsgálás
 • Mikroszűrő-szerviz
 • Fékfolyadék-szerviz
További információk a BMW Service Inclusive szolgáltatásró
BMW Teleszerviz

BMW Teleszerviz.

A BMW ConnectedDrive innovatív Teleszerviz szolgáltatásának segítségével BMW-je leveszi a válláról az ügyes-bajos dolgokat: amennyiben esedékessé válik az autó karbantartása, netán valami rendellenesen működik, az autó továbbítja az összes releváns adatot Ön által kiválasztott BMW márkaszerviznek. Ezt követően a szerviz időpontegyeztetés céljából kapcsolatba lép Önnel. Ily módon tehát nem kell mindent észben tartania, hanem nyugodtan rábízhatja magát a gyors és gördülékeny szolgáltatásra. Az egyetlen feltétel: Önnek regisztrálnia kell járművét a BMW ConnectedDrive portálon, valamint ki kell választania egy BMW márkaszervizt. Fedezze hát fel, hogy a BMW Teleszerviz miként teszi még kényelmesebbé az életét.
További információk a BMW Teleszervizről
BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment

BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment.

Az ingyenes BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment szolgáltatás a nap 24 órájában, az év 365 napján áll minden BMW-tulajdonos rendelkezésére. Elég egyetlen hívás és szakembereink azonnal segítséget nyújtanak Önnek telefonon, illetve – ha szükséges – a helyszínen.
További információk a BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment szolgáltatásról
Egy BMW alkalmazott tanácsod ad egy ügyfélnek

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA LENNE SZÜKSÉGE?

Amennyiben kérdése merülne fel, további információra lenne szüksége vagy érdeklődik a BMW 3 Limousine-nal kapcsolatos különleges ajánlatok iránt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi hivatalos BMW márkakereskedővel. A BMW hozzáértő csapata készséggel ad Önnek személyre szabott tanácsokat telefonon vagy közvetlenül a helyszínen.

FOGYASZTÁS ÉS CO2-KIBOCSÁTÁS. 

Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.de/wltp

Bővebben

Fogyasztás és CO2-kibocsátás.

 • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.
  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.
  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.