IZGALMASAN FORMABONTÓ.

Az új BMW 2-es Coupé.

IZGALMASAN FORMABONTÓ.

Az új BMW 2-es Coupé.

IZGALMASAN FORMABONTÓ.Az új BMW 2-es Coupé.

Gyorsulás, 0–100 km/óra, s (BMW M240i Coupé3)

4,6

Legnagyobb sebesség, km/óra (BMW M240i Coupé3)

250

Fogyasztás, l/100 km, kombinált (BMW M240i Coupé3)

7,4–7,3

CO2-kibocsátás, g/km, kombinált (BMW M240i Coupé3)

168–167

Az új BMW 2-es Coupé, amely az autós individualizmus kvintesszenciájának tekinthető, semmilyen skatulyába nem szorítható bele. Forradalmian sportos dizájnjának köszönhetően az autó még akkor is a mozgás felszabadultságát fejezi ki, amikor éppen áll. A kompromisszumokat nem ismerő vezetési élményt a kifejezetten élénk hátsókerékmeghajtás, valamint az exkluzív belső tér magas színtű kényelme teszi teljessé. Ami pedig már a legelső pillanatban is nyilvánvaló: amint Ön beül a kormánykerék mögé, semmi más nincs hátra, mint előre.

BÁRHONNAN NÉZVE FANTASZTIKUS.

A BMW 2-es Coupé dizájnja.

BÁRHONNAN NÉZVE FANTASZTIKUS.

A BMW 2-es Coupé dizájnja.

Az új BMW 2-es Coupé párját ritkítóan különleges dizájnnyelve új mércét állít – a különleges arányoktól kezdve a még tökéletesebbre csiszolt, újratervezett BMW-vesékkel ékesített orr-részen át egészen a sportos, optikailag szélesített farig. A dinamikus sziluett – amelyet a finoman ívelő tetővonal tesz még látványosabbá – már első látásra nyilvánvalóvá teszi az autó sportos ambícióit.

Read more
„A BMW 2-es Coupé belső tere jóval világosabbá vált. Minden a nyugalom és az erő harmóniáját sugározza.”
OLIVER HEILMER, A BMW AUTOMOBILE BELSŐ TÉRI DIZÁJNÉRT FELELŐS RÉSZLEGÉNEK VEZETŐJE

NEM TŰRI A MEGSZOKÁST.

A BMW 2-es Coupé dinamizmusa és hatékonysága.

NEM TŰRI A MEGSZOKÁST.

A BMW 2-es Coupé dinamizmusa és hatékonysága.

A pole pozíció bebiztosítva: erőtől duzzadó motorjaival és precízen hangolt felfüggesztésével az új BMW 2-es Coupé minden versenyszámban lenyűgözően teljesít. Tapasztalja hát meg Ön is a színtiszta dinamizmust – fittyet hányva minden konvenciónak.

Read more

NEM ISMER HATÁROKAT. SEM MEGTORPANÁST.

NEM ISMER HATÁROKAT. SEM MEGTORPANÁST.

CSÚCSZINTŰ ÖSSZEKÖTTETÉS.

A BMW 2-es Coupé hálózati kapcsolatai és vezetőt segítő rendszerei.

CSÚCSZINTŰ ÖSSZEKÖTTETÉS.

A BMW 2-es Coupé hálózati kapcsolatai és vezetőt segítő rendszerei.

Az új BMW 2-es Coupé első rangú összeköttetéseivel és intelligens mobilitásával nyűgöz le. Az innovatív BMW ConnectedDrive technológiák zökkenőmentesen bocsájtják az Ön rendelkezésére az adott célnak megfelelő szolgáltatásokat és a hasznos applikációkat, valamint biztosítják a tökéletes szórakozást, amikor úton van.

Read more

KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL A CSÚCSRA.

A BMW M240i Coupé.

KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL A CSÚCSRA.

A BMW M240i Coupé.

Mindent átható versenyszellem. Bizsergetően izgalmas dinamizmus. Határtalan agilitás. A BMW M240i Coupé minden tekintetben megfelel azoknak az extrém törekvéseknek, amelyeket kitűzött maga elé. Számos, nagy teljesítményre optimalizált komponensének, például az M Sport futóműnek, az M Sport fékeknek és a dolgát igencsak fürgén végző sebességváltónak a tökéletes összjátékával az autó a sportos vezetési élmény legjavát nyújtja. Különösen a kanyarokban. Mindez már csak azért sem meglepő, mert a BMW M240i Coupét 340 lóerő (250 kW) repíti előre rendíthetetlenül.

Read more

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Az itt szereplő fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok meghatározása az Európai Parlament és Tanács 715/2007/EK rendeletének a típusjóváhagyás idején érvényben lévő változata alapján történt. Az adatok a német piacra szállított, alapfelszereltségű modellekre vonatkoznak. Az értékek a feltüntetett tartományon belül az adott modellhez elérhető opcionális felszereltségek, valamint a keréktárcsa- és gumiabroncs-méretek függvényében változhatnak.

    A (3) felső indexszel megjelölt modellek esetében megadott értékek már az új WLTP szabvány alapján kerültek megállapításra, ám azokat átkonvertálták a NEDC-értékekre annak érdekében, hogy az egyes járművek fogyasztási adatai összehasonlíthatók legyenek. [E modellek esetében a CO2-kibocsátás alapján kirótt adók és egyéb terhek kiszámítási alapját képező CO2-kibocsátási értékek az országonkénti törvényi szabályozások függvényében eltérőek lehetnek az itt szereplő értékektől.]

    A CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása az 1994/94/EK direktíva, valamint a mindenkor hatályos közösségi szabályozás alapján történt. Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó adatokat, valamint a hatékonysági besorolást a NEDC ciklus alapján határozták meg.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, „Handbook of fuel consumption, the CO2 emission and power consumption of new passenger cars“ című brosúrából kaphat. A brosúra le is tölthető az internetről az alábbi linkre kattintva: https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.