FELVILLANYOZÓ JELENSÉG.

A BMW 225xe Active Tourer.

FELVILLANYOZÓ JELENSÉG.

A BMW 225xe Active Tourer.

FELVILLANYOZÓ JELENSÉG.A BMW 225xe Active Tourer.

Max. teljesítmény, kW (LE) (225xe)

165 (224)

Gyorsulás, 0–100 km/óra, s (225xe)

6,7

Kombinált fogyasztás, l/100 km (225xe)

2,7–3,2

Kombinált CO2-kibocsátás, g/km (225xe)

57–52

Akárcsak a nagyvárosi élet, a BMW 225xe Active Tourer is tele van energiával. Az autó 6,7 másodperc alatt gyorsítja fel 0-ról 100 km/órára az Ön mindennapi életét és gondolatait. Olyan vezetési élménnyel ajándékozza meg, amely a hosszú utak során sem halványul. Pontosan úgy, ahogyan Önt azt egy BMW-től elvárja.

FELVILLANYOZZA AZ UTCÁT.

FELVILLANYOZZA AZ UTCÁT.

Csordultig telve energiával: a BMW 225xe Active Tourer a már jól bevált rugalmasságot és az egyedülállóan hatékony üzemanyag-felhasználást a jellegzetesen BMW-s dinamizmussal ötvözi. A BMW EfficientDynamics-tól származó BMW eDrive technológiának köszönhetően az autó akár 41 kilométert is képes megtenni tisztán elektromos meghajtással – vagyis helyi károsanyag-kibocsájtás nélkül és gyakorlatilag némán. Más szóval: ideális a városi utakhoz.

Bővebben

MAGASABBRA EMELI A LÉCET MÉG AZ ÉGBOLTNÁL IS.

MAGASABBRA EMELI A LÉCET MÉG AZ ÉGBOLTNÁL IS.

Új magasságok meghódítása kimagasló hatékonysággal: a plug-in hibrid legfőbb jellegzetessége az extrém módon hatékony eDrive koncepció. Utóbbi alapvetően egy előre beépített belsőégésű motorból, valamint egy, a hátsó tengely felett elhelyezett elektromos motorból áll. Az adott helyzettől, valamint a nagyfeszültségű akkumulátor töltöttségi szintjétől függően a két erőforrás külön-külön, de akár együttesen is képes mozgatni az autót. Amikor csak a belsőégésű motor működik, a hajtóerőt az első kerekek közvetítik az útra. Az elektromos motor ezzel szemben a hátsó kerekeket mozgatja. Az adott helyzettől függően tehát a BMW 225xe Active Tourer xDrive-val ellátott BMW-vé is képes válni.

Bővebben

ÁTALAKÍTJA A VÁROSKÉPET. FENNTARTHATÓ MÓDON.

Eredete felől kétség sem lehet. Az, hogy mi hajtja, már első pillantásra nyilvánvaló. A BMW 225xe Active Tourer veséiben látható jellegzetes, kék színű hosszanti rácselemek, valamint az ugyancsak kék kerékagy-borítások innovatív és acélos hajtóerőről árulkodnak. Nagyméretűi veséinek és széles, egybefüggő légbeömlőjének köszönhetően a BMW 225xe Active Tourer még a korábbiaknál is sportosabbnak és dinamikusabbnak hat. Egy tipikus BMW – mégis valami más.

A VÁROS SZÍVÉBEN.

Tele van energiával – belül is. A BMW 225xe Active Tourer különleges hangulatba hozza vezetőjét, akit útitársai kedvelnek majd, hiszen az emelt üléshelyzetnek köszönhetően egyedülálló kilátást élvezhetnek. Foglaljon hát helyet, és fedezzen fel új perspektívákat.

„Egyedülálló hatékonysága és eszményi mindennapi praktikuma mellett a BMW eDrive maximálisan megfelel a BMW-kre jellemző dinamizmussal és minőséggel kapcsolatos elvárásoknak is.”
Stefan Juraschek, a BMW Group elektromos hajtásláncokért felelős részlegének vezetője.

ENERGIÁJA NEM ISMERI A VÁROSHATÁROKAT.

ENERGIÁJA NEM ISMERI A VÁROSHATÁROKAT.

Teljes körű villamosítás: az intelligens energiamenedzsment a BMW Plug-in Hibrid koncepció egyik fő tartóoszlopa. E rendszer hangolja össze a BMW hajtásláncelemeket az elektromos motorral annak érdekében, hogy a lehető legmagasabb szintű hatékonysághoz nagyszerű dinamizmus társuljon, valamint, hogy növekedjen a hatótávolság.

Az eDrive gomb segítségével a vezető háromféle elektromos mód közül választhat. Ezek a következők: az AUTO eDRIVE mód, a tisztán elektromos meghajtást alkalmazó MAX eDRIVE mód, valamint a SAVE BATTERY mód, amely állandó szinten tartja a töltöttségi szintet.

Bővebben

UTCAI NYÜZSGÉS. ÚJRATÖLTVE.

UTCAI NYÜZSGÉS. ÚJRATÖLTVE.

A bizsergető izgalom nőttön-nő: a BMW eDrive-hoz innovatív termékek és szolgáltatások egész sora csatlakozik a kényelmes, modern mindennapi elektromos mobilitás biztosításának érdekében – az otthoni töltést szolgáló megoldásoktól kezdve a nyilvános töltőállomások egyre bővülő hálózatán keresztül egészen a hálózati navigációig.

Bővebben

A FELVILLANYOZÓ EGYÉNISÉGEK KLUBJA.

BMW Plug-in Hibridek.

A FELVILLANYOZÓ EGYÉNISÉGEK KLUBJA.

BMW Plug-in Hibridek.

Fogyasztás, villamosenergia-fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK Rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

    Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.