FELVILLANYOZÓ JELENSÉG.

A BMW 225xe iPerformance Active Tourer.

FELVILLANYOZÓ JELENSÉG.

A BMW 225xe iPerformance Active Tourer.

FELVILLANYOZÓ JELENSÉG.A BMW 225xe iPerformance Active Tourer.

Max. teljesítmény, kW (LE) (225xe)(3)

165 (224)

Gyorsulás, 0–100 km/óra, s (225xe)(3)

6,7

Kombinált fogyasztás, l/100 km (225xe)(3)

2,5–2,3

Kombinált CO2-kibocsátás, g/km (225xe)(3)

57–52

Akárcsak a nagyvárosi élet, a BMW 225xe iPerformance Active Tourer is tele van energiával. Az autó 6,7 másodperc alatt gyorsítja fel 0-ról 100 km/órára az Ön mindennapi életét és gondolatait. Olyan vezetési élménnyel ajándékozza meg, amely a hosszú utak során sem halványul. Pontosan úgy, ahogyan Önt azt egy BMW-től elvárja.

BMW 225xe iPerformance Active Tourer(3):
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 2,5–2,3
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 57–52
Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 13,7–13,4

FELVILLANYOZZA AZ UTCÁT.

FELVILLANYOZZA AZ UTCÁT.

Csordultig telve energiával: a BMW 225xe iPerformance Active Tourer a már jól bevált rugalmasságot és az egyedülállóan hatékony üzemanyag-felhasználást a jellegzetesen BMW-s dinamizmussal ötvözi. A BMW EfficientDynamics-tól származó BMW eDrive technológiának köszönhetően az autó akár 41 kilométert is képes megtenni tisztán elektromos meghajtással – vagyis helyi károsanyag-kibocsájtás nélkül és gyakorlatilag némán. Más szóval: ideális a városi utakhoz.

Read more

MAGASABBRA EMELI A LÉCET MÉG AZ ÉGBOLTNÁL IS.

MAGASABBRA EMELI A LÉCET MÉG AZ ÉGBOLTNÁL IS.

Új magasságok meghódítása kimagasló hatékonysággal: a plug-in hibrid legfőbb jellegzetessége az extrém módon hatékony eDrive koncepció. Utóbbi alapvetően egy előre beépített belsőégésű motorból, valamint egy, a hátsó tengely felett elhelyezett elektromos motorból áll. Az adott helyzettől, valamint a nagyfeszültségű akkumulátor töltöttségi szintjétől függően a két erőforrás külön-külön, de akár együttesen is képes mozgatni az autót. Amikor csak a belsőégésű motor működik, a hajtóerőt az első kerekek közvetítik az útra. Az elektromos motor ezzel szemben a hátsó kerekeket mozgatja. Az adott helyzettől függően tehát a BMW 225xe iPerformance Active Tourer xDrive-val ellátott BMW-vé is képes válni.

Read more

ÁTALAKÍTJA A VÁROSKÉPET. FENNTARTHATÓ MÓDON.

Eredete felől kétség sem lehet. Az, hogy mi hajtja, már első pillantásra nyilvánvaló. A BMW 225xe iPerformance Active Tourer veséiben látható jellegzetes, kék színű hosszanti rácselemek, valamint az ugyancsak kék kerékagy-borítások innovatív és acélos hajtóerőről árulkodnak. Nagyméretűi veséinek és széles, egybefüggő légbeömlőjének köszönhetően a BMW 225xe iPerformance Active Tourer még a korábbiaknál is sportosabbnak és dinamikusabbnak hat. Egy tipikus BMW – mégis valami más.

A VÁROS SZÍVÉBEN.

Tele van energiával – belül is. A BMW 225xe iPerformence Active Tourer különleges hangulatba hozza vezetőjét, akit útitársai kedvelnek majd, hiszen az emelt üléshelyzetnek köszönhetően egyedülálló kilátást élvezhetnek. Foglaljon hát helyet, és fedezzen fel új perspektívákat.

„Egyedülálló hatékonysága és eszményi mindennapi praktikuma mellett a BMW eDrive maximálisan megfelel a BMW-kre jellemző dinamizmussal és minőséggel kapcsolatos elvárásoknak is.”
Stefan Juraschek, a BMW Group elektromos hajtásláncokért felelős részlegének vezetője.

ENERGIÁJA NEM ISMERI A VÁROSHATÁROKAT.

ENERGIÁJA NEM ISMERI A VÁROSHATÁROKAT.

Teljes körű villamosítás: az intelligens energiamenedzsment a BMW iPerformance koncepció egyik fő tartóoszlopa. E rendszer hangolja össze a BMW hajtásláncelemeket az elektromos motorral annak érdekében, hogy a lehető legmagasabb szintű hatékonysághoz nagyszerű dinamizmus társuljon, valamint, hogy növekedjen a hatótávolság.

Az eDrive gomb segítségével a vezető háromféle elektromos mód közül választhat. Ezek a következők: az AUTO eDRIVE mód, a tisztán elektromos meghajtást alkalmazó MAX eDRIVE mód, valamint a SAVE BATTERY mód, amely állandó szinten tartja a töltöttségi szintet.

Read more

UTCAI NYÜZSGÉS. ÚJRATÖLTVE.

UTCAI NYÜZSGÉS. ÚJRATÖLTVE.

A bizsergető izgalom nőttön-nő: a BMW eDrive-hoz innovatív termékek és szolgáltatások egész sora csatlakozik a kényelmes, modern mindennapi elektromos mobilitás biztosításának érdekében – az otthoni töltést szolgáló megoldásoktól kezdve a nyilvános töltőállomások egyre bővülő hálózatán keresztül egészen a hálózati navigációig.

Read more

A FELVILLANYOZÓ EGYÉNISÉGEK KLUBJA.

BMW iPerformance: plug-in hibridek.

A FELVILLANYOZÓ EGYÉNISÉGEK KLUBJA.

BMW iPerformance: plug-in hibridek.

Fogyasztás, villamosenergia-fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Az itt szereplő fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok meghatározása az Európai Parlament és Tanács 715/2007/EK rendeletének a típusjóváhagyás idején érvényben lévő változata alapján történt. Az adatok a Magyarországon forgalomba helyezett, alapfelszereltségű modellekre vonatkoznak. A fogyasztás és a CO2-kibocsátás esetében feltüntetett értékek megállapításánál figyelembe vették a különböző keréktárcsa- és gumiabroncsméreteket.

    1) Az adatok 2018. 04. 15-ig vannak érvényben. Kérjük, ellenőrizze az Ön BMW-jére vonatkozó adatok érvényességét.

    A 3) felső indexszel megjelölt modellek esetében megadott értékek már az új WLTP szabvány alapján kerültek megállapításra, ám azokat átkonvertálták a NEDC-értékekre annak érdekében, hogy az egyes járművek fogyasztási adatai összehasonlíthatók legyenek. [E modellek esetében a CO2-kibocsátás alapján kirótt adók és egyéb terhek kiszámítási alapját képező CO2-kibocsátási értékek az országonkénti törvényi szabályozások függvényében eltérőek lehetnek az itt szereplő értékektől.]

    Az üzemanyag-fogyasztásra, a CO2-kibocsátásra és a villamosenergia-fogyasztásra vonatkozó adatok meghatározása az 1994/94/EK direktíva alapján történt. Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó adatokat, valamint a hatékonysági besorolást a NEDC ciklus alapján határozták meg.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „Handbook of fuel consumption, the CO2 emission and power consumption of new passenger cars“ című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, illetve a következő postacímen megrendelhető brosúrából kaphat: Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern, Németország. A brosúra le is tölthető az internetről az alábbi linkre kattintva: http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.