BMW 520d Touring

SHOP THE LOOK

BMW 520d Touring

BMW 520d Touring - Konfigurieren

BMW

5

AZ ÚJ BMW 5 TOURING.

 

 

ÉLVEZZE A KÉNYELMES VEZETÉST. MINDENNAP.

Az új BMW 5 Touring rendelkezik mindazzal, ami ahhoz kell, hogy kényelmesebbé varázsolja a napját. 96 l-es csomagterébe minden befér, amit magával szeretne vinni, akár kerékpárok vagy babakocsik is. A hosszú utazásokat is kényelmesnek érezheti. Mindez a tágas belső térnek köszönhető. Amelyben olyan egyedülálló digitális berendezések kaptak helyet, mint a nagy méretű BMW Curved Display. És a sportos 197 LE (145 kW ) teljesítmény gondoskodik róla, hogy minden nap izgalmas legyen. Fedezze fel a modellvariánsokat, valamint a számos lízing- és finanszírozási lehetőséget.

MŰSZAKI ADATOK

VÁLTOZATOK.

    {model.description}
    {model.description}

    Teljesítmény

    {model.horsePower} LE ({model.power} kW )

    Nyomaték

    {model.systemMaxTorque} Nm

    0–100 km/óra

    {model.acceleration} s

    Legnagyobb sebesség

    {model.topSpeed} km/óra

     

     

    TERVEZZE MEG

    ÚJ BMW 5 TOURING JÁRMŰVÉT.

     Info content placeholder

     BELSŐ DIZÁJN.

     TÁGAS ELEGANCIA.

     Hatalmas tér a terveinek. Hatalmas tér a terveinek A tágas csomagtérbe beteheti golfzsákjait, csomagjait vagy akár kerékpárját. A praktikus rekeszek, fűzőkarikák és kampók megkönnyítik a pakolást.

     PRAKTIKUS, KÉNYELMES ÉS SZÓRAKOZTATÓ.

     TELJES MÉRTÉKBEN INTEGRÁLT VIDEOSTREAMING.

     Nézzen kényelmesen filmeket és tévésorozatokat BMW-je központi kijelzőjén. A nagy felbontásban megjelenő videók lerövidítik a várakozással töltött időt, és nagyszerű szórakozást nyújtanak[1].

     KÜLSŐ DIZÁJN

     MINDEN OLDALRÓL TÖKÉLETES.

     Fenntarthatóság, BMW 520d Touring

     FENNTARTHATÓSÁG.

     Globális vállalatként  a  BMW  Group  a társadalom fontos részének tekinti magát, és felelősséget vállal a fenntarthatóságért. Ismerje meg jobban a körforgásos gazdaság alapelveit és a CO2-kibocsátás csökkentése, valamint az erőforrások megőrzése érdekében tett erőfeszítéseinket.

     DINAMIZMUS

     A VEZETÉSI ÉLMÉNY ÚJ DIMENZIÓJA.

     Kényelmes, sportos és tágas: Az új BMW 5 Touring eszményi társ a hosszú utazásokhoz.

     TECHNOLÓGIÁK.

     INTELLIGENSEN AZ ÖN OLDALÁN.

     PROAKTÍV GONDOSKODÁS

     GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK AZ ÚJ BMW 5 TOURING MODELLEL KAPCSOLATBAN.

     Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

     [1] Előfordulhat, hogy az itt bemutatott szolgáltatások és funkciók nem minden piacon és nem minden nyelven érhetők el, és külön előfizetést igényelhetnek

      

     A benzinmotorokra vonatkozó teljesítményadat RON 98 benzin használata esetén érvényes. Az üzemanyag-fogyasztási adatok a 715/2007/EK rendelet szerinti referenciaüzemanyaggal hajtott járművekre vonatkoznak. Ólmozatlan RON 91, illetve magasabb oktánszámú, legfeljebb 10% etanoltartalmú (E10) üzemanyag is használható. A BMW a RON 95 üzemanyag használatát javasolja. A nagy teljesítményű járművek esetében a BMW a RON 98 üzemanyagot ajánlja.

      

     Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási, villamosenergia-fogyasztási és elektromoshatótáv-adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO₂ Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.de/wltp.