Nyúlánk sziluett, látványos kerékjáratok és karaktervonalak, krómkeretek – a BMW 6-os Gran Coupé bátran mutatja meg, hogy mit is képvisel: eleganciát, exkluzivitást és különleges szellemiséget. A műszerfal válogatott anyagaival kényezteti a tekintetet. A látványt a finoman strukturált bőr és az ergonomikusan elrendezett kijelzők uralják. A BMW Individualtól származó exkluzív felszereltség segítségével pedig abszolút különlegessé tehető az utastér. A valóságos műalkotásnak tekinthető autó – a 4+1-es üléskoncepciónak köszönhetően – öt személy számára kínál helyet rövidebb utazások alkalmával. A modell ideális eszköz a díjnyertes, a BMW EfficientDynamics filozófia jegyében megalkotott BMW TwinPower Turbo motorok igazi erejének maradéktalan megtapasztalásához. A kamera- és az átfogó asszisztencia-rendszerek hasznos támogatást nyújtanak minden számításba jöhető vezetési helyzetben. Az eredmény: határtalan vezetési élmény tágas és kényelmes környezetben.

A BMW 6-os Cabrio rövid és hosszú utakon egyaránt a legmagasabb szintű kényelmet, dinamizmust és hatékonyságot nyújtja. Ez nem kis részben a BMW EfficientDynamics filozófia elveit követő BMW TwinPower Turbo motoroknak köszönhető. A különböző felszereltségek – a Design Pure Experience, a Design Pure Excellence vagy az M sportcsomag – lehetővé teszik, hogy kiemelje a BMW 6-os Cabrio Önnek leginkább tetsző oldalát. Mindezekhez felsorakoznak a BMW ConnectedDrive olyan innovációi, mint a BMW Head-Up Display vagy a Driving Assistant Plus. Az autó még sportosabb, elegánsabb vagy extravagánsabb jelleggel ruházható fel a keréktárcsák kibővített választékának – amelynek része többek között a 20 colos, multiküllős 616 könnyűfém keréktárcsa is – köszönhetően.

Hosszú motorháztető, rövid túlnyúlások és a farig elegánsan húzódó tető – a BMW 6-os Coupé egy kétajtós sportautó, amelyet az elegancia ellenállhatatlan aurája övez. A külső által ígért minőség belül is folytatódik. A válogatott anyagok, például a kibővített, bikolor Nappa bőrkárpit, a kitűnő minőségű nemesfa díszbetétek és a finom, kontrasztos varrás prémium atmoszférát teremtenek. A BMW TwinPower Turbo 6 hengeres benzinmotor, a BMW TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotor és a BMW TwinPower Turbo 6 hengeres dízelmotor – amelyek mindegyike a BMW EfficientDynamics-től származik – formájában három erőteljes, finom járású erőforrás közül választhatnak a vásárlók. A BMW ConnectedDrive olyan innovációi, mint a Head-Up Display vagy a Driving Assistant Plus még ebben az exkluzív járműkategóriában is mértékadónak számítanak.


A BMW 6-os sorozat lenyűgöző dinamizmusát a BMW 650i esetében az erőteljes 8 hengeres benzinmotor, a BMW 640i-nél a soros 6 hengeres benzinmotor, a BMW 640d-nél pedig soros 6 hengeres dízelmotor biztosítja, miközben az olyan BMW EfficientDynamics elemek, mint a közvetlen benzinbefecskendezés, az optimális váltásipont-kijelzés és a fékenergia-visszanyerés alacsony fogyasztást eredményeznek. Az intelligens BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer bármilyen úton, minden kanyarban és az összes vezetési szituációban gondoskodik az élményről.

Akár új, akár használt 6-os BMW-t keres, itt megtalálja a szükséges információkat, a teszteredményeket és a finanszírozási ajánlatokat, illetve a tesztvezetést kínáló BMW márkakereskedéseket.