BMW i3 Solar Edition

BMW i3 SOLAR EDITION MOST AKÁR 15 100 000 FORINTÉRT.

BMW i

BMW i3 120 AH SOLAR EDITION.

BMW i3 SOLAR EDITION MOST AKÁR 15 100 000 FORINTÉRT.

BMW i3 120 AH SOLAR EDITION.

BMW i3 SOLAR EDITION MOST AKÁR 15 100 000 FORINTÉRT.BMW i3 120 AH SOLAR EDITION.

A BMW i3 nem ül fel semmilyen divathullámra – ez az autó a magabiztos életstílus kifejezője. Progresszív formanyelve letisztultságot fejez ki, könnyed stílusa mellett fenntartható anyagaival és praktikus részleteivel hódítja meg Önt. Egy olyan járműről van szó, amely az egyéniségével maga diktálja a trendeket. A modell mindennapi használata most még inkább környezetbaráttá válik, mert az emissziómentes vezetéshez szükséges elektromos energia is megújuló erőforrásból származik. Az új BMW i3 Solar Edition modell vásárlása esetén megajándékozzuk egy kulcsrakész napelem-rendszerrel az ELMŰ-ÉMÁSZ közreműködésével. 

Bővebben
BMW i

BMW I3 SOLAR EDITION.

i3 Solar Edition ajánlat

BMW i3 Solar Edition modell kulcsrakész napelem-rendszerrel.

A BMW i3 120 Ah Solar Edition kivitelben már 15 100 000 forintért elérhető az alábbi tartalommal:

 

 • Capparis fehér szín
 • Advanced Edition csomag
 • Connected Drive szolgáltatások csomag
 • Service Inclusive szolgáltatás 5 év/100 000 km-ig. 

 

Bővebben

Ajándék napelemes rendszer az ELMŰ-ÉMÁSZ közreműködésével

Amennyiben a BMW i3 Solar Edition modell vásárlása mellett dönt, a modell mellé egy *1 260 000 forint értékű ajándék, kulcsrakész napelemes-rendszert kap az ELMŰ-ÉMÁSZ közreműködésével. A napelem rendszer 1,62 kWp teljesítményű, ami a BMW i3 modell évi 12 000 km-re elegendő töltését fedezi. Az ELMŰ-ÉMÁSZ biztosítja a napelemes rendszer teljes körű tervezését, engedélyeztetését és kivitelezését. További részletekről az alábbi dokumentumból tájékozódhat. Figyelem! Az ELMŰ-ÉMÁSZ oldalán csak az autó megrendelése után, a gyári rendelésszám birtokában tud kapcsolatfelvételt kérni!

* ELMŰ-ÉMÁSZ (enHome üzletág) bruttó listaár

 

Bővebben

Zöld rendszámmal járó kedvezmények.

Azon környezetkímélő gépjárművek, amelyek zöld rendszámmal rendelkeznek, gépjármű adó, cégautó adó, regisztrációs adó, vagyonszerzési illeték alóli mentességet élveznek, valamint Budapest mellett az ország több városában ingyen parkolhatnak.

Bővebben

A kép illusztráció. Az ajánlat 2019. április 15. és december 31. között megrendelt BMW i3 120 Ah tisztán elektromos Solar Edition modellre vonatkozik, illetve visszavonásig érvényes. A Solar Edition modell alapáras Capparis fehér színű, Advanced Edition csomaggal felszerelt és tartalmaz Connected Drive szolgáltatások csomagot valamint BMW Service Inclusive szolgáltatást (5 év/100 000 km kiterjesztett garanciát). A modellre igénybe vehető a bruttó 1 500 000 Ft állami támogatás, így az ügyfél által fizetendő összeg akár 13 600 000 Ft-ra is csökkenhet.

 

Az ajánlat tartalmaz egy ajándék kulcsrakész napelemes rendszert, amely az ELMŰ-ÉMÁSZ (enHome üzletág) által kerül telepítésre, bruttó listaára 1 260 000 Ft. A kulcsrakész napelemes rendszer bizonyos feltételek szerint átruházható. Ez és minden további részlet megtalálható a promóciós Szabályzatban.

 

A további részleteket megtalálja a hivatalos BMW
márkakereskedőknél az Ajánlatkérés gombra kattintva. A vissza nem térítendő állami támogatásról szóló pályázati kiírás – annak részletes, további feltételeivel – a https://elektromobilitas.ifka.hu/ és a www.kormany.hu oldalakon érhető el.

 

BMW i3 átlagfogyasztás: 0 l/100 km; CO2-kibocsátás: 0 g/km;
villamosenergia-fogyasztás: 15,3 - 16,3 kWh/100 km.

Bővebben

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • A BMW i3 CO2-kibocsátása és villamosenergia-fogyasztása:
  Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 0
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 0
  Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 15,3–16,3

  A BMW i3s CO2-kibocsátása és villamosenergia-fogyasztása:
  Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 0
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 0
  Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 16,2–16,5,
  Elektromos hatótáv, km (kombinált): 260

  Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK Rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a németországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.