Eredeti BMW alkatrészek, pótalkatrész, BMW új alkatrész, BMW felújított alkatrészek

EREDETI BMW ALKATRÉSZEK.

EREDETI BMW ALKATRÉSZEK.

BMW-je így őrzi meg eredetiségét

BMW-je minden nap kiemelkedő teljesítményt nyújt – kifogástalan működése mögött pedig nem más rejlik, mint az alkatrészek közötti zökkenőmentes összjáték. Érdemes tehát az eredeti BMW alkatrészekben gondolkodnia: autója csak a saját paramétereinek megfelelő alkatrészekkel képes kihozni magából a maximumot. Legyen szó akár az eredeti BMW új alkatrészekről, akár az eredeti BMW felújított alkatrészekről, minden egyes eredeti BMW alkatrész ugyanazon szigorú minőségi követelmények mellett készül, mint maguk a BMW járművek – a tervezési fázistól a minőségellenőrzés mozzanatáig bezárólag. A precíz kivitelezésű és minőségi konstrukciójú eredeti BMW alkatrészekkel szavatolható, hogy tökéletesen összedolgozzanak BMW-jének komponensei – az optimális teljesítmény, a legmagasabb fokú biztonság és a hosszú élettartam jegyében.

Bővebben

ELŐNYÖK AZ ÖN SZÁMÁRA:

 • 01 Csúcsminőség minden tekintetben
 • 02 Kiváló ár–érték arány
 • 03 Hosszútávon garantált BMW-jének értéktartása
 • 04 Első osztályú BMW szakértelem
 • 05 Akár 24 hónapos* jótállás

* az eredeti BMW új alkatrészek és az eredeti BMW felújított alkatrészek esetében

Bővebben
Eredeti BMW alkatrészek, BMW márkaszerviz, BMW szervizidőpont

BMW MÁRKASZERVIZE ÖRÖMMEL AD TANÁCSOT ÖNNEK

Hivatalos BMW márkaszervize készséggel részesíti Önt tanácsadásban a BMW-jéhez elérhető termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban. Fordítson több időt az élet kellemes dolgaira és foglaljon időpontot kényelmesen az Önhöz legközelebbi BMW márkaszervizhez.

EREDETI BMW ÚJ ALKATRÉSZEK

CSAK A LEGJOBB ELÉG JÓ

Amennyiben bármely alkatrésznél kopás, illetve elhasználódás jelentkezne, illetve sérülés következne be vagy meghibásodás fordulna elő, a BMW a precízen illeszkedő eredeti BMW új alkatrészeket ajánlja nemcsak az aktuális kínálatban szereplő BMW járművekhez, hanem azokhoz is, amelyeknek gyártása 12 éve vagy régebben befejeződött. Ily módon szavatolható a megbízhatóság, az értéktartás és a vezetési élmény. Méghozzá a jármű teljes élettartamára.

Eredeti BMW alkatrészek, új alkatrészek, féktárcsák, fékbetétek

Eredeti BMW féktárcsák és -betétek

Az összes többi járműkomponens paramétereihez igazított tulajdonságokkal rendelkező eredeti BMW féktárcsákat és fékbetéteket kimagaslóan jó fékhatás és megbízhatóság jellemzi. Természetesen az Ön BMW-jében lévő ABS-t is úgy tervezték meg, hogy az tökéletesen összedolgozzon az eredeti BMW féktárcsákkal és -betétekkel. A kitűnő fékteljesítmény hátterében egyebek mellett a nagy féktárcsa-átmérő áll, amelynek pontos értékét az adott BMW modell műszaki jellemzőinek megfelelően határozzák meg. Az eredeti BMW fékbetétek rendkívül ellenállóak, így azok még szélsőséges terhelés mellett is igen hatásosak – a csekély kopási hajlamnak megfelelően pedig tartósak is.
BMW márkaszerviz kereső
Eredeti BMW alkatrészek, új alkatrészek, BMW akkumulátor

AGM technológiájú eredeti BMW akkumulátor és kalcium technológiájú eredeti BMW akkumulátor

Az AGM technológiájú („Absorbent Glas Mat”, azaz „felitatott üvegszálas”) BMW akkumulátorok ideálisak a modern elektromos rendszerek támasztotta, egyre növekvő energiaellátási igény kiszolgálására. Azon járművek esetében, amelyek a gyárból AGM technológiájú akkumulátorral kerülnek ki, soha többé nem kell másmilyen technológiára váltani. A kalcium technológiájú, nagy teljesítményű, feladatát még extrém hőmérsékleti viszonyok között is tökéletesen ellátó, megbízható eredeti BMW akkumulátor különösen a BMW EfficientDynamics funkciókkal nem rendelkező BMW járművekhez ajánlott.
BMW márkaszerviz kereső
Eredeti BMW alkatrészek, új alkatrészek, szűrő

Eredeti BMW utastéri légszűrő, légszűrő, üzemanyagszűrő és finompor-szűrő

Részecskék, pollen vagy szennyező anyagok: Az eredeti BMW utastéri légszűrők maradéktalanul visszatartják e veszélyes elemeket, jelentősen javítva ezzel a belső téri levegő minőségét. A pontosan az adott motor paramétereihez tervezett eredeti BMW légszűrők kellő mennyiségű tisztított levegővel látják el az erőforrást. Függetlenül attól, hogy az Ön autója benzin-, avagy dízelüzemű-e, az eredeti BMW üzemanyagszűrő optimális módon segít felszabadítani a motorban rejlő erőt, emellett az megakadályozza, hogy szennyeződések rakódjanak le a befecskendező rendszerben. Amint Ön beszáll a BMW-jébe, máris vehet egy mély lélegzetet, amelytől azonnal felfrissültnek érzi majd magát. Az új, innovatív szűrési technológiát alkalmazó eredeti BMW finompor-szűrő az abszolút minimumra csökkenti kintről beszívott levegőben lévő káros részecskék mennyiségét, így az utastérbe már tiszta levegő jut.
BMW márkaszerviz kereső
Eredeti BMW alkatrészek, új alkatrészek, ablaktörlő lapátok

Eredeti BMW ablaktörlő lapátok

Hó, víz vagy szennyeződések: Az optimális tisztítási hatékonyságú eredeti BMW ablaktörlő lapátok igen meggyőzően teszik a dolgukat bármilyen időjárási körülmények között – még 300 órányi üzemidő után is. Az eredeti BMW ablaktörlő lapátok két, egymástól eltérő tulajdonságokkal rendelkező anyagból készülnek. Maga az ablaktörlő lapát a szélvédőre való optimális felfekvés érdekében kemény, ellenálló anyagból van, a kellő mértékű csillapításról pedig a puha törlőgumi gondoskodik.
BMW márkaszerviz kereső
Eredeti BMW alkatrészek, új alkatrészek, LED-es hátsó lámpák

Eredeti BMW LED-es hátsó lámpák

Az eredeti, LED technológiájú BMW hátsó lámpák nemcsak esztétikumukkal, minőségükkel és ellenálló anyagukkal tűnnek ki, hanem – ami még fontosabb – költséghatékonyságukkal és az általuk szavatolt biztonsággal is. A LED technológiájú fényforrások mintegy 50%-kal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos izzók, emellett azok hosszabb élettartamúak és üzembiztosabbak is az utóbbiaknál. A hagyományos izzóknál gyorsabban felvillanó LED-es fényforrások késlekedés nélkül tájékoztatják a hátulról érkező járművek vezetőit, akik így gyorsabban reagálhatnak az adott szituációra – vagyis biztonságosabbá válik a közlekedés. Az eredeti BMW hátsó lámpákat – amelyekbe a helyi (Európában az EU, az USA-ban pedig a SAE) szabványoknak megfelelő fényforrások kerülnek – az eredeti gyári minőségben építik be.
BMW márkaszerviz kereső
Eredeti BMW alkatrészek, új alkatrészek, lengéscsillapító

Eredeti BMW lengéscsillapítók

Eredeti BMW lengéscsillapítók a maximális biztonságért és az egyedülálló menetkényelemért. A gázos rásegítésű, kettős csöves konstrukciójú lengéscsillapítók három legfőbb előnye: még jobb vezethetőség a precíz kerékvezetésnek és az útról érkező közvetlenebb visszajelzéseknek köszönhetően, lényegesen kisebb zaj, valamint még extrém viszonyok között is jóval kiegyensúlyozottabb működés a speciális olaj jóvoltából. Az adott BMW modellnek megfelelő kialakítás és hangolás gondoskodik a BMW-kre olyannyira jellemző, optimális szintű kényelemmel és kimagasló dinamizmussal párosuló menettulajdonságokról. Azzal, hogy tompítják az útfelületről érkező ütéseket, a lengéscsillapítók stabilizálják a járműfelépítményt, egyúttal a minimálisra mérséklik a gumikopást és futóműkomponensek terhelését.
BMW márkaszerviz kereső

EREDETI BMW FELÚJÍTOTT ALKATRÉSZEK

PONT, MINT AZ ÚJ, CSAK OLCSÓBB

A titok nyitja az újrahaszonosítás: a járműkomponensek mintegy 90%-a újra felhasználható. Az eredeti BMW felújított alkatrészeknek ugyanazoknak a minőségi követelményeknek kell megfelelniük, mint az eredeti BMW új alkatrészeknek, így nem csoda, hogy az előbbiekre is 24 hónapos jótállás érvényes( egyes alkatrészek esetén ez akár 36 hónap is lehet). A közvetlenül nem feldolgozható komponensek nagyjából 95%-ban újrahasznosíthatók. E stratégia tehát igencsak kifizetődő – mind a környezet, mind pedig az Ön számára.

Bővebben

Eredeti BMW felújított alkatrészek

 • Eredeti BMW felújított motorok
 • Eredeti BMW felújított automata sebességváltók
 • Eredeti BMW felújított osztóművek
 • Eredeti BMW felújított kormánymű
 • Eredeti BMW felújított turbófeltöltők
 • Eredeti BMW felújított önindítók

A BMW ÁLTAL ALKALMAZOTT FELÚJÍTÁSI ELJÁRÁS

Eredeti BMW alkatrészek, BMW felújított alkatrészek, felújítási eljárás, járműbontás

Professzionális járműbontás

A felújításra alkalmas alkatrészek visszaforgatása a termelési ciklusba a márkakereskedői hálózaton vagy a professzionális autóbontó egységeken keresztül történik.
Eredeti BMW alkatrészek, BMW felújított alkatrészek, felújítási eljárás, tisztítás

Alapos tisztítás

A felújítási művelet megkezdését megelőzően minden egyes felújítandó alkatrészt alapos (pl. száraz jéggel történő) tiszításnak vetnek alá.
Eredeti BMW alkatrészek, BMW felújított alkatrészek, felújítási eljárás, tesztelés

Vizuális és a működőképességet ellenőrző tesztelés

Mielőtt megkezdődne a felújításuk, az alkatrészeket vizuális, valamint a működőképességet ellenőrző teszteknek vetik alá. Ily módon győződnek meg arról, hogy azok alkalmasak-e eredeti BMW felújított alkatrésznek.
Eredeti BMW alkatrészek, BMW felújított alkatrészek, felújítási eljárás, felújítási művelet

Élvonalbeli felújítás

A felújítási művelet során az alkatrészeket professzionális módon szétszerelik, az egyes komponenseket ellenőrizik, majd a hibásnak bizonyultakat gyárilag cserélik. Zárómozzanatként ismételt átvizsgáláson esik át a felújított alkatrész. Az ún. érzékeny kopó alkatrészeket megelőző jelleggel, automatikusan cserélik, ahol pedig ez lehetséges, az elektronikai rendszerek szoftverét a legújabb változatra frissítik.
Eredeti BMW alkatrészek, BMW felújított alkatrészek, felújítási eljárás, minőségbiztosítás

Szigorú minőségbiztosítás

Az eredeti BMW felújított alkatrészeknek ugyanazoknak a minőségi követelményeknek kell megfelelniük, mint az új alkatrészeknek és természetesen ugyanolyan szigorú minőségi ellenőrzésen is át kell esniük. Az alaposságát 24 hónapos jótállással is igazoló minőségbiztosítás szavatolja, hogy a felújított termék nem marad el újonnan gyártott társától.