BMW M3, M3, G80, G82, BMW M Performance Parts, külső dizájn

SZÍNTISZTA IZGALOM.

BMW i4, G26 BEV, BMW M Performance Parts, külső dizájn

AZ ELEKTROMOS AUTÓZÁS CSÚCSA.

BMW 4 Gran Coupé, G26 ICE, BMW M Performance Parts, külső dizájn

MŰÉLVEZET ÉLRŐL-ÉLRE.

BMW 2 Coupé, G42, BMW M Performance Parts, külső dizájn

SZINTLÉPÉSRE KÉSZEN.

SZÍNTISZTA IZGALOM.

AZ ELEKTROMOS AUTÓZÁS CSÚCSA.

MŰÉLVEZET ÉLRŐL-ÉLRE.

SZINTLÉPÉSRE KÉSZEN.

BMW M PERFORMANCE PARTS.

A BMW M Performance Parts tartozékok segítségével Ön maximális szintű egyediséggel és hamisítatlanul versenyautós karakterrel ruházhatja fel autóját. Mindebben az aerodinamika, a hajtáslánc, a külső dizájn, a műszerfal, a futómű és a kerekek kategóriáiba csoportosított tartozékok gazdag kínálata lesz a segítségére.
Bővebben

A BMW 2 BMW M Performance Parts tartozékokkal.

Szintlépésre készen.

Radikálisan sportos. Forradalmi és független. A lélegzetelállítóan dinamikus és lelkesítően agilis új BMW 2 Coupé szabadjára engedi a verhetetlen teljesítményt. Mindenekelőtt azonban a lényegéből fakadó színtiszta, sallangmentes élményt hagyja érvényesülni. A progresszív tolmácsolásban megjelenő „háromdobozos” kialakítás félreérthetetlenül hívja fel a figyelmet a sportos ambíciókra és ezzel a lehető legelőnyösebb színben tünteti fel a BMW 2 Coupét. Az exkluzív, egyedi BMW M Performance Parts tartozékok – amelyekben ott sűrűsödnek az izgalmas vezetés zálogának tekinthető versenyautós gének – pedig tökéletesen egészítik ki az autó különleges karakterét
BMW M Performance Parts, BMW 2 Coupé, G42, videó
BMW M Performance Parts, BMW 2 Coupé, G42, oldalnézet
BMW M Performance Parts, BMW 2 Coupé, G42, rézsútos hátulnézet
BMW M Performance Parts, BMW 2 Coupé, G42, rézsútos közeli elölnézet
BMW M Performance Parts, BMW 2 Coupé, G42, rézsútos közeli oldalnézet
BMW M Performance Parts, BMW 2 Coupé, G42, közeli hátulnézet
BMW M Performance Parts, BMW 2 Coupé, G42, a belső tér közelről
BMW M Performance Parts, BMW 2 Coupé, G42, videó
BMW M Performance Parts, BMW 2 Coupé, G42, oldalnézet

A BMW 2 COUPÉ M PERFORMANCE PARTS TARTOZÉKOKKAL.

BMW M Performance Parts, BMW 2 Coupé, G42, rézsútos hátulnézet

M PERFORMANCE KARBONSZÁLAS HÁTSÓ LÉGTERELŐ.

BMW M Performance Parts, BMW 2 Coupé, G42, rézsútos közeli elölnézet

M PERFORMANCE KARBONSZÁLAS VESÉK.

BMW M Performance Parts, BMW 2 Coupé, G42, rézsútos közeli oldalnézet

A BMW 2 COUPÉ M PERFORMANCE PARTS TARTOZÉKOKKAL.

BMW M Performance Parts, BMW 2 Coupé, G42, közeli hátulnézet

M PERFORMANCE KARBONSZÁLAS HÁTSÓ DIFFÚZOR.

BMW M Performance Parts, BMW 2 Coupé, G42, a belső tér közelről

M PERFORMANCE KORMÁNY.

BMW M Performance Parts, egy álló BMW jármű rézsútos elölnézetből

FEDEZZE FEL A BMW M PERFORMANCE PARTS TARTOZÉKOKAT.

A BMW M Performance Parts tartozékok az autóversenyzés hangulatát viszik el a mindennapokba. Az exkluzív tartozékok segítségével úgy tervezheti meg a BMW-jét, hogy az tökéletesen megfeleljen az elvárásainak. A BMW M Performance Parts tartozékok mindegyikét kimagasló; minőség és sportos dizájn, valamint maximális biztonság és strapabírás jellemzi.
BMW M Performance Parts, BMW M3, M4, G80, G82, videó

A BMW M3 és a BMW M4 BMW M Performance Parts tartozékokkal.

A BMW M3 és BMW M4 csúcsszintű sportosságot visznek az utakra. Számos, az autóversenyzés világából származó technológiájuknak köszönhetően e modelleket maximális teljesítmény és tökélyre vitt menetdinamikai tulajdonságok jellemzik – bármilyen szituációban. A lélegzetelállító, versenyautós élményt az exkluzív, kifejezetten a BMW M3 és a BMW M4 számára készült BMW M Performance Parts tartozékok – köztük a karbonszálas M Performance hátsó légterelő és a titán M Performance kipufogórendszer – teszik teljessé. A fenti komponensek összjátékából olyan járművek születnek meg, amelyek minden egyes pillanatban hatalmas mennyiségű adrenalint szabadítanak fel és mágnesként vonzzák magukra az ámuló tekinteteket.
Bővebben
BMW M Performance Parts, BMW 4 Gran Coupé, G26 ICE, rézsútos elölnézet
BMW M Performance Parts, BMW 4 Gran Coupé, G26 ICE, oldalnézet

Fedezze fel az új BMW 4-sorozatot.

Erő, precizitás és sallangmentes esztétikum. A BMW 4 Gran Coupé sportos menetdinamikai tulajdonságaival ejt ámulatba, mely utóbbiak alapelvvé nemesednek a megjelenés jóvoltából – legyen szó a progresszív külső dizájnról vagy éppen a sportos, modern és tágas belső térről. A BMW 4 Gran Coupé a teljesítmény és a legmagasabb szintű kényelem izgalmas fúzióját képviseli. Mindezt tökéletesen egészítik ki az exkluzív BMW M Performance Parts tartozékok, amelyek jellegzetesen versenyautós karakterrel ruházzák fel a járművet.

BMW M Performance Parts tartozékok további modellekhez.

Az autóversenyzés világából egyenesen a mindennapokba.

BMW M Performance Parts, BMW i4, G26 BEV, rézsútos elölnézet

BMW i4.

Az első tisztán elektromos meghajtású Gran Coupé, a BMW i4 az egyedülálló dinamizmust magas szintű kényelemmel ötvözi. A tágas hátsó szekció és a nagy hatótáv bármilyen úthoz ideális társsá avatják a járművet. A BMW i4 kívülről sportos eleganciájával nyűgöz le. A járműhöz kifejlesztett BMW M Performance Parts tartozékok pedig csak még jobban felerősítik azt a bizonyos versenyérzést.
M Performance karbonszálas hátsó diffúzor, BMW i4, G26 BEV, M Performance Parts, közeli nézet

M Performance karbonszálas hátsó diffúzor.

A karbonszálas M Performance hátsó diffúzor még modernebb, egyben sportosabb megjelenéssel ruházza fel az autót.
M Performance kormány, BMW i4, G26 BEV, M Performance Parts, közelről

M Performance kormány.

Fogós érvek: A remek kormányzási érzetet biztosító, Alcantara borítású karimával rendelkező M Performance kormány kitűnő tapintású.
M Performance karbonszálas vesék, BMW i4, G26 BEV, M Performance Parts, közeli nézet

M Performance karbonszálas vesék.

Mutassa meg stílusát: az M Performance vesék kerete prémium minőségű karbonszálas műanyagból készül. A kivételesen elegáns, sportos és egyedi megjelenésért.
20" M Performance könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 868 M, kétszínű, BMW i4, G26 BEV, M Performance Parts, közelről

20" M Performance könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 868 M, kétszínű (Óarany, fényesre mart), komplett nyári kerékkészlet részeként.

Exkluzív 20" M Performance könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 868 M, kétszínű, Óarany, fényesre mart. Komplett nyári kerékkészlet gumiabroncsnyomás-figyelő szenzorokkal.
BMW M Performance Parts, BMW M5, F90, rézsútos elölnézet

BMW M5.

A BMW M5 a kimagasló mérnöki szakértelem és az innovatív, intelligens autózás megtestesülése. A modell korábban elképzelhetetlenül magas dimenziókba emeli a dinamizmust. A külső és belső, valamint a futóműhöz kifejlesztett, exkluzív BMW M Performance Parts tartozékokkal felvértezve pedig a BMW M5 készen áll arra, hogy Önnel a volánja mögött még kijjebb tolja a határokat.
20" M Performance keréktárcsa, Y-küllős 863 M, matt Ferric szürke, kovácsolt, BMW M5, F90, M Performance Parts, közelről

20" M Performance keréktárcsa, Y-küllős 863 M, matt Ferric szürke, kovácsolt.

A BMW M Performance Parts termékek választékába tartozó kitűnő minőségű, kovácsolt, 20" méretű, matt Ferric szürke, színes M logóval ellátott Y-küllős 863 M keréktárcsák rendkívül sportossá teszik a jármű megjelenését. TPMS szenzorokkal ellátott komplett nyári kerékkészlet elöl 9,5J x 20, 275/35 ZR20 (102 Y) XL, hátul 10,5J x 20, 285/35 ZR20 (104Y) XL defekttűrő gumiabroncsokkal.
M Performance Pro karbonszálas hátsó légterelő, BMW M5, F90, M Performance Parts, közelről

M Performance Pro karbonszálas hátsó légterelő.

Még lenyűgözőbb összhatás: az M Performance Pro karbonszálas hátsó légterelő kihangsúlyozza a jármű prémium minőségét és dinamikus megjelenését. A tartozék azzal, hogy optimalizálja az aerodinamikai jellemzőket, még atletikusabb menettulajdonságokkal ruházza fel az autót.
M Performance karbonszálas első splitter, BMW M5, F90, M Performance Parts, közelről

BMW M Performance karbonszálas első splitter.

Tegye le határozottan névjegyét: a 100%-ban karbonszál-erősítésű műanyagból készült M Performance első splitter kimagaslóan exkluzív módon teszi még férfiasabbá az autó megjelenését. Különleges, a versenyautókat idéző darab mindazoknak, akik nem hajlandók kompromisszumot kötni.
M Performance Air Breather karbonszálas díszítőelemmel, BMW M5, F90, M Performance Parts, közelről

M Performance Air Breather karbonszálas díszítőelemmel.

Egyfelől atletikus. Másfelől egyedi. Az M Performance Air Breather díszítőeleme prémium minőségű karbonszálból készül. A tartozék profilból egy elegáns látványelemmel gazdagítja a járművet. M5 logóval.
BMW M Performance Parts, BMW 128ti, F40, rézsútos elölnézet

BMW 1 – 128ti.

A BMW 128ti modellt látványos megjelenése és műszaki részletei a sorozat sportos reprezentánsává teszik. Modellspecifikus dizájnelemeihez méltó módon az autót a legmagasabb szintű dinamizmus jellemzi. Amennyiben pedig felvértezik az exkluzív BMW M Performance Parts tartozékokkal, a BMW 128ti készen áll arra, hogy elképzelhetetlen magasságokba emelje a pulzust.
M Performance karbonszálas hátsó diffúzor, BMW 128ti, F40, M Performance Parts, közelről

M Performance karbonszálas hátsó diffúzor.

100 százalék high-tech. 100 százalék versenyautós karakter. 100 százalék rajongás. Az újszerű, különleges, karbonszálas M Performance hátsó diffúzort gondos kézi munkával készítik. A tartozék még modernebb megjelenést kölcsönöz az autónak – egyúttal lenyűgözőbbé teszi annak eleve sportos küllemét.
M Performance magasfényű fekete légterelők, BMW 128ti, F40, M Performance Parts, közelről

M Performance magasfényű fekete elsőkötény-légterelők.

Hamisítatlan versenyatmoszféra: A kitűnő minőségű, az első kötényre illeszthető M Performance légterelők – amelyeknek kialakítását szélcsatornában hangolták a járműhöz – hozzájárulnak az autó még sportosabb viselkedéséhez. A nagy szilárdságú poliuretánból készülő, magasfényű fekete légterelők látványos, versenyautós megjelenéssel ruházzák fel a járművet.
M Performance karbonszálas tükörburkolat, BMW 128ti, F40, M Performance Parts, közelről

M Performance karbonszálas tükörburkolat.

Karbonszál új, különleges megjelenéssel, aprólékos kézi munkával gyártva: a látványos tükörburkolatok érzékletesen hangsúlyozzák ki a jármű high-tech karakterét. A prémium megjelenésű, dinamizmust sugárzó formatervű tartozékok egyedi vonással gazdagítják az autó összképét.
18" M Performance kovácsolt keréktárcsa, V-küllős 554 M, matt Jet fekete, BMW 128ti, F40, M Performance Parts, közelről

18'' M könnyűfém keréktárcsa, V-küllős 554 M, matt Jet fekete, kovácsolt.

Az M Performance termékek sorába tartozó sportos, 18" méretű, kovácsolt, matt Jet fekete V-küllős 554 M keréktárcsák még látványosabbá teszik a jármű megjelenését. Amellett, hogy ideális módon teszik kerekké a jármű megjelenését és dizájnját, a kovácsolt BMW keréktárcsák a legmagasabb minőségi szintet képviselik.
BMW M Performance Parts, BMW 5 Limousine, G30, oldalnézet

BMW 5.

Sportosság és stílus bármilyen alkalomra: BMW 5 Limousine. Az üzleti limuzinok éllovasa a maga atletikus megjelenésével mindig is magabiztosan vezette a mezőnyt. Az exkluzív BMW M Performance Parts tartozékok – amelyek egyedülálló teljesítményhez segítik az autót, és amelyek a sportos vezetési élmény megteremtésének fontos kellékei – hamisítatlanul versenyautós vonásokkal gazdagítják a modell karakterét.
20" M Performance kovácsolt keréktárcsa, duplaküllős 669 M, kétszínű, BMW 5 Limousine, G30, M Performance Parts, közelről

20" M Performance kovácsolt keréktárcsa, duplaküllős 669 M, kétszínű.

A kitűnő minőségű, kovácsolt, 20" méretű, matt Jet fekete, fényesre mart duplaküllős 669 M keréktárcsák a maguk exkluzív dizájnjával rendkívül sportossá teszik a jármű megjelenését.
M Performance kormány, BMW 5 Limousine, G30, M Performance Parts, közelről

M Performance kormány.

Fogós érvek: Alcantara borítású karimájának köszönhetően az M Performance kormány kitűnő tapintási érzetű és remek fogású – a még közvetlenebb kormányzási érzet jegyében. A jellegzetes dizájn, valamint a vörös színű bőrből készült középállásjelző kiemeli a versenyautós stílust.
M Performance Pro karbonszálas hátsó légterelő, BMW 5 Limousine, G30, M Performance Parts, közelről

M Performance Pro karbonszálas hátsó légterelő.

Még lenyűgözőbb összhatás: az M Performance Pro karbonszálas hátsó légterelő kihangsúlyozza a jármű prémium minőségét és dinamikus megjelenését. A tartozék azzal, hogy optimalizálja az aerodinamikai jellemzőket, még atletikusabb menettulajdonságokkal ruházza fel az autót.
M Performance karbonszálas vesék, BMW 5 Limousine, G30, M Performance Parts, közelről

M Performance karbonszálas vesék.

Mutassa ki stílusát: az M Performance vesék kerete prémium minőségű, kézzel gyártott karbonból készül, a függőleges rácselemek anyaga pedig robusztus plasztik. Olyan látványelemekről van szó, amely különlegesen elegánssá, sportossá és egyedivé teszik a jármű megjelenését.
BMW M Performance Parts, BMW márkaszerviz konzultáció

BMW MÁRKASZERVIZE ÖRÖMMEL AD TANÁCSOT ÖNNEK.

Hivatalos BMW mákaszervize készséggel ad tanácsot a BMW-jéhez elérhető M Performance Parts tartozékokat illetően. Fordítson hát több időt az élet kellemes dolgaira és vegye fel a kapcsolatot az Önhöz legközelebbi hivatalos BMW márkaszervizzel.

LOREM IPSUM.

Lorem Ipsum.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient monte, nascetur ridiculus mus.

Lorem ipsum

Lorem Ipsum.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient.
11111 HUF
Lorem ipsum
Lorem ipsum

Lorem Ipsum.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient.
11111 HUF
Lorem ipsum
Lorem ipsum

Lorem Ipsum.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient.
11111 HUF
Lorem ipsum

További, sportos tartozékokkal ellátott modellek.

Tapasztalja meg az autóversenyzés érzését.

BMW M Performance Parts, BMW M8 Coupé, F92, rézsútos elölnézet

BMW M8.

A BMW M8 Competition Coupé progresszív dizájnját az extrém módon dinamikus, ugyanakkor kivételesen elegáns kontúrok teszik lenyűgözővé. Utóbbiak egy vérpezsdítően izgalmas sportautót fognak közre, amely bármelyik látószögből kimutatja a benne lakozó, bámulatos potenciált. A legfinomabb, mesteri megmunkálású anyagokat felvonultató belső térben a sportos vonzerő és a választékos luxus szimbiózisa érvényesül.
M Performance Pro karbonszálas hátsó légterelő, BMW M8 Competition Coupé, F92, M Performance Parts, közelről

M Performance Pro karbonszálas hátsó légterelő.

Még lenyűgözőbb összhatás: az M Performance Pro karbonszálas hátsó légterelő kihangsúlyozza a jármű prémium minőségét és dinamikus megjelenését. A tartozék azzal, hogy optimalizálja az aerodinamikai jellemzőket, még atletikusabb menettulajdonságokkal ruházza fel az autót.
M Performance Pro kormány, BMW M8 Competition Coupé, F92, M Performance Parts, közelről

M Performance Pro kormány.

Így válnak tökéletesen kerekké a kanyarok és a visszafordítók: az M Performance Pro kormány sikerrel teremti meg a vezetőhelyen a semmi máshoz nem hasonlítható versenyatmoszférát. A látványos alakú, az autóversenyzés világából ismert, világoskék középállásjelzővel és jellegzetes Alcantara karimával rendelkező kormány igazán lenyűgöző darab. A kormányon Alcantara/karbon borítások, valamint fényesre polírozott kapcsolókarok találhatók.
M Performance karbonszálas vesék, BMW M8 Competition Coupé, F92, M Performance Parts, közelről

M Performance karbonszálas vesék.

Mutassa ki bátran stílusát: az M Peformance vesék kerete 100%-ban kézi megmunkálású, prémium minőségű karbonszálból készül, a függőleges rácselemek anyaga pedig rendkívül ellenálló plasztik. Olyan látványelemekről van szó, amelyek különlegesen elegánssá, sportossá és egyedivé teszik a jármű megjelenését. M8 logóval.
20" M Performance keréktárcsa, Y-küllős 863 M, Ferric szürke, matt, kovácsolt, BMW M8 Competition Coupé, F92, M Performance Parts, közelről

20" M Performance keréktárcsa, Y-küllős 863 M, matt Ferric szürke, kovácsolt.

A BMW M Performance Parts termékek választékába tartozó kitűnő minőségű, kovácsolt, 20" méretű, matt Ferric szürke, színes M logóval ellátott Y-küllős 863 M keréktárcsák rendkívül sportossá teszik a jármű megjelenését. TPMS szenzorokkal ellátott komplett nyári kerékkészlet elöl 9,5J x 20, 275/35 ZR20 (102 Y) XL, hátul 10,5J x 20, 285/35 ZR20 (104Y) XL defekttűrő gumiabroncsokkal.
BMW M Performance Parts, BMW 3 Limousine, G20, rézsútos oldalnézet

BMW 3.

Alighogy megérkezett, a BMW 3 Limousine máris maga mögé utasít mindent – ideértve a konvenciókat és az előzetes várakozásokat is. Az ikonikus modell ismételten megmutatta, hogy képes újra feltalálni magát. Az exkluzív BMW M Performance Parts tartozékokat segítségül hívva pedig az autó a mindennapokba viszi be az autóversenyzés érzését – a legkevésbé sem hétköznapi módon.
20" M Performance kovácsolt keréktárcsa, Y-küllős 795 M, matt Jet fekete, BMW 3 Limousine, M Performance Parts, közelről

20" M Performance kovácsolt keréktárcsa, Y-küllős 795 M, matt Jet fekete.

A kitűnő minőségű, kovácsolt, 20" méretű, matt Jet fekete Y-küllős 795 M keréktárcsákon színes M logó és mart „M Performance” felirat látható. TPMS szenzorokkal ellátott komplett nyári kerékkészlet elöl 8J x 20, 225/35 R20 90Y XL RSC, hátul 8,5J x 20, 255/30 R20 92Y XL RSC defekttűrő gumiabroncsokkal.
M Performance kormány, BMW 3 Limousine, G20, M Performance Parts, közelről

M Performance kormány.

Fogós érvek: Alcantara borítású karimájának köszönhetően az M Performance kormány kitűnő tapintási érzetű és remek fogású – a még sportosabb kormányzási érzet jegyében. A jellegzetes dizájn, valamint a vörös színű bőrből készült középállásjelző kiemeli a versenyautós stílust.
M Performance karbonszálas hátsó légterelő, BMW 3 Limousine, G20, M Performance Parts, közelről

M Performance karbonszálas hátsó légterelő.

Még lenyűgözőbb összhatás: az M Performance karbonszálas hátsó légterelő kihangsúlyozza az autó prémium minőségét és dinamikus megjelenését. High-tech karbonszálas anyaga rendkívül könnyűvé, ugyanakkor igen ellenállóvá teszi a tartozékot. A légterelő optimalizálja az aerodinamikai jellemzőket, egyúttal még atletikusabb menettulajdonságokkal ruházza fel az autót.
M magasfényű fekete vesék, BMW 3 Limousine, G20, M Performance Parts, közelről

M magasfényű fekete vesék.

Erős karakter: a magasfényű fekete függőleges rácselemekkel és kerettel rendelkező vesék a teljesítményt és a dinamizmust sugározzák magukból. A különleges, félreérthetetlen benyomást keltő megjelenésért.
BMW M Performance Parts, BMW 4 Coupé, G22, rézsútos oldalnézet

BMW 4.

Büszkén felvállalt nonkonformizmus: az új BMW 4 Coupé határozottan és elegánsan lép túl mindenféle konvención. Amennyiben pedig el van látva az exkluzív BMW M Performance Parts tartozékokkal, az erős sportkupét az utolérhetetlenség aurája veszi körül, amely csak még vonzóbbá teszi.
M Performance karbonszálas vesék, BMW 4 Coupé, G22, M Performance Parts, közelről

M Performance karbonszálas vesék.

Mutassa ki bátran stílusát: az M Performance vesék kerete 100%-ban kézi megmunkálású, prémium minőségű karbonszálból készül, a függőleges rácselemek anyaga pedig rendkívül ellenálló plasztik. Olyan látványelemekről van szó, amelyek különlegesen elegánssá, sportossá és egyedivé teszik a jármű megjelenését.
19" M Performance könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 898 M, Frozen Gunmetal szürke, BMW 4 Coupé, G22, M Performance Parts, közelről

19" M Performance kovácsolt keréktárcsák, Y-küllős 898 M, Frozen Gunmetal szürke.

A kitűnő minőségű 19" M Performance Y-küllős 898 M könnyűfém keréktárcsák Frozen Gunmetal szürkére fényezettek és „M Performance” felirat látható rajtuk. Amellett, hogy ideális módon teszik kerekké a jármű megjelenését és dizájnját, a BMW könnyűfém keréktárcsák a legmagasabb minőségi szintet képviselik.
M Performance magasfényű fekete elsőkötény-légterelők, BMW 4 Coupé, G22, M Performance Parts, közelről

M Performance magasfényű fekete elsőkötény-légterelők.

Hamisítatlan versenyatmoszféra: a kitűnő minőségű, az első kötényre illeszthető M Performance légterelők – amelyeknek kialakítását szélcsatornában hangolták a járműhöz – hozzájárulnak az autó még sportosabb viselkedéséhez. A nagy szilárdságú poliuretánból készülő, magasfényű fekete légterelők látványos, versenyautós megjelenéssel ruházzák fel a járművet.
M Performance fékrendszer 18" féktárcsákkal, BMW 4 Coupé, G22, M Performance Parts, közelről

M Performance fékrendszer 18" féktárcsákkal.

A még nagy hőterhelés esetén is rövid féktávokért: A 18" M Performance fékrendszer hűtött, alacsony tömegű féktárcsákat vet be a cél érdekében. A tárcsákba elöl alumíniumból készült, négydugattyús fix, hátul egydugattyús, úszó féknyergek harapnak. A féknyergek M Performance vörös fényezésűek. Színes M logóval.
BMW X2, F39, BMW X3, G01, BMW X4, G02 , külső M Performance Parts tartozékok

AZ X CSAPAT.

A BMW X modellek mindig is az erő, az agilitás és a bármilyen terepen megvalósuló színtiszta vezetési élmény megtestesítői voltak. Azok, akik még többet akarnak, a BMW M Performance Parts gazdag választékában bőségesen találnak olyan, kizárólag a BMW X modellekhez kínált tartozékokat, amelyek izgalmas, motorsportos aurát vonnak a jármű köré.