BMW iX, i20, 2021, elektromos SUV, BMW iX, Aventurin vörös, egy autó tengerparttal a háttérben
HatótávOrszágokon átívelő

BMW iX

BMW iX, i20, 2021, elektromos SUV, BMW iX, Aventurin vörös, egy autó tengerparttal a háttérben
HatótávOrszágokon átívelő

AZ ELSŐ BMW iX: EGY ÚJ KORSZAK ELŐFUTÁRA.

 Egy látomásból született. Az elektromobilitás megújítására. Hatékony BMW eDrive technológiájának és tisztán elektromos hajtásláncának köszönhetően a BMW iX kivételesen nagy hatótávval rendelkezik és lenyűgözően gyorsul. Az intelligens, teljes mértékben intuitívan használható 8-as verziószámú BMW operációs rendszer folyamatosan naprakészen tartja magát.

 

 

Bővebben

VÁLASSZON AJÁNLOTT BMW iX ÖSSZEÁLLÍTÁSAINK KÖZÜL.

BMW iX xDrive40

ESSENCE

BMW iX xDrive40, konfigurálás, elektromos SUV
 • Elektromos hatótáv: 411 km, 0–100 km/óra: 6,1 s
 • Töltőkábel és BMW Charging Card kártya 1 évre szóló használati jogosultsággal
 • Komfort bejutás, Multifunkciós ülések és Parkolóasszisztens Plus

BMW iX xDrive40

BALANCE

BMW iX xDrive50, konfigurálás, elektromos SUV
 • Elektromos hatótáv: 411 km, 0–100 km/óra: 6,1 s
 • Töltőkábel és BMW Charging Card kártya 1 évre szóló használati jogosultsággal
 • Sportcsomag, BMW IconicSounds Electric, Sky Lounge panoráma üvegtető

BMW iX xDrive40

SIGNATURE

BMW iX xDrive50, konfigurálás, elektromos SUV
 • Elektromos hatótáv: 411 km, 0–100 km/óra: 6,1 s
 • Töltőkábel és BMW Charging Card kártya 1 évre szóló használati jogosultsággal
 • Bowers & Wilkins Diamond surround HiFi hangsugárzó rendszer, BMW Live Cocpit Professional

KEZDJE EL MEGTERVEZNI SAJÁT BMW iX JÁRMŰVÉT.

 • Miért változik a hatótáv?
 • Minderről részletesen
 • A hatótáv-kalkulátorban szereplő értékek meghatározásának módja
 • A beállításokban szereplő vezetési stílusok milyen körülményeket feltételeznek?

UTAZÁSRA SZÜLETETT

BMW iX, i20, 2021, elektromos SUV, BMW iX, Aventurin vörös, egy utcán haladó autó, hatótáv

A BMW iX remek hatótávja és kiváló tölthetősége mind a városi közlekedésre, mind hosszabb távok megtételére ideálissá teszi. A hatékonyságra törekvő tervezésének köszönhetően az autó rendkívül alacsony, mindössze 23 kWh/100 km-es fogyasztással, valamint kivételesen kedvező, 0,25-ös légellenálási együtthatóval rendelkezik. A szegmensben ezek kiváló értékek. A MyMode Efficient menetprogrammal maximalizálható a lenyűgöző hatékonyság.

KIMAGASLÓ VEZETÉSI ÉLMÉNY.

BMW iX, i20, 2021, elektromos SUV, BMW iX, egy utcán haladó, Aventurin vörös autó, teljesítmény

A két elektromos motorral és elektromos BMW xDrive összkerék-meghajtásű BMW iX az elektromos autók legjavához méltó menetteljesítmény-adatokkal büszkélkedhet. A teljes nyomatékát már az indulás pillanatában rendelkezésre bocsátó, a legkisebb megtorpanás nélkül gyorsuló BMW iX spontán módon reagál a gázadásra, ami kimagasló vezetési élményt szavatol.

100 KILOMÉTERRE ELÉG TÖLTÉS AKÁR NÉHÁNY PERC ALATT.

A BMW iX, valamint a BMW Charging jóvoltából Ön számos személyre szabott, az otthoni, az út közbeni és a munkahelyen történő töltés területeit felölelő töltési megoldás előnyeit élvezheti. Nem kevésbé meggyőző a töltési teljesítmény sem, amelynek köszönhetően Ön mindössze 10 perc alatt akár 95-150 km* megtételére elegendő energiát vételezhet, de a nyilvános IONITY villámtöltő állomásokon a teljes hatótávra elegendő elektromos áram felvétele sem tart 40 percnél tovább.*10%-os kezdeti akkumulátortöltöttséget feltételezve.

BMW iX, i20, 2021, elektromos SUV, BMW iX, xDrive40, egy BMW Wallboxról töltött Sophisto szürke autó

100 km-re elegendő töltés otthon

1 óra 39 perc – Wallbox (11 kW)

1 óra 39 perc – BMW Flexible Fast Chargerrel (11kW) 3 fázisú ipari csatlakozóval

8 óra 18 perc – Széria töltőkábellel vagy Flexible Fast Charger töltővel (2,3 kW), háztartási elektromos csatlakozóról
A töltési megoldásokkal kapcsolatos információkért vegye fel a kapcsolatot márkakereskedőjével
BMW iX, i20, 2021, elektromos SUV, BMW iX, xDrive40, egy nyilvános villámtöltő állomáson álló, Sophisto szürke fényezésű autó

100 km-re elegendő töltés utazás közben

8 perc – Villámtöltő állomás (a jármű gyártója által engedélyezett maximális töltési teljesítménnyel)

21 perc – Gyorstöltő állomás (50 kW)

50 perc – AC töltőállomás (a jármű gyártója által engedélyezett legnagyobb töltési teljesítménnyel)
Kalkulálja ki az útvonalat és a hatótávot

NYILVÁNOS TÖLTÉS A BMW CHARGING MEGOLDÁSAIVAL: 12 HÓNAP HAVIDÍJ NÉLKÜL***.

BMW iX, i20, 2021, elektromos SUV, BMW iX, xDrive50, egy nyilvános villámtöltő állomáson álló, Aventurin vörös fényezésű autó

A járműhöz mellékelt BMW Charging Card kártya a kulcs az egyre nagyobb kiterjedésű belföldi nyilvánostöltő-hálózathoz való hozzáféréshez. Az Active tarifacsomag birtokában Ön kivételesen vonzó feltételek mellett töltheti autóját és az első 12 hónapban havidíjat sem kell fizetnie. Új BMW iX-éhez jár Önnek egy IONITY Plus csomag is, amelynek jóvoltából egy éven át havidíj nélkül tölthet kedvező áron IONITY töltőállomásokon.

 

BMW iDRIVE.

BMW iX, i20, 2021, elektromos SUV, BMW iDrive, Suite belső tér, műszerfal
Az új BMW iDrive jóvoltából Önnek az autóban ülve merőben újszerű, holisztikus élményben lehet része, BMW-jével pedig most első ízben természetes, hétköznapi módon kommunikálhat. A haptikus visszajelzéseket adó iDrive kezelőfelület mellett az infotainment rendszert az intelligens digitális asszisztens segítségével is vezérelheti, amely azáltal, hogy reagál az Ön hangjára és gesztusaira, a lehető legkellemesebbé teszi a BMW iX-ben töltött pillanatait.

VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZEREK A BMW iX FEDÉLZETÉN.

BMW iX, i20, 2021, elektromos SUV, BMW iX, xDrive50, egy városi környezetben haladó, Aventurin vörös fényezésű autó

A BMW iX már alapfelszereltségként is rendkívül sok vezetéstámogató rendszert kínál: Ezek egyike a Driving Assistant Professional, amely optimális kényelmet és biztonságot nyújt kritikus vagy monoton közlekedési szituációkban. A felszereltség egyebek mellett a kibővített funkciókkal ellátott Kormányzási és sávasszisztenst, a Vészfékasszisztenst, valamint az oldalirányú ütközés elleni védelem funkcióval kiegészített Sávtartó asszisztenst foglalja magában. A parkolási manővereket segítő többkamerás Parkolóasszisztens Plus tökéletesen láthatóvá teszi az Ön számára a jármű környezetében lévő tárgyakat – akár 3D-ben is.

A BMW iX ÚJRAGONDOLT DIZÁJNJA.

BMW iX, i20, 2021, elektromos SUV, BMW iX, xDrive50, Aventurin vörös, oldalnézet, külső
A nagyvonalúan méretezett felületek és a karakteres vonalvezetés különleges, monolitszerű megjelenést kölcsönöznek a BMW iX számára. Minden egyes részlet harmonikusan simul bele a modern formaterv egészébe, amelynek hatására úgy tűnhet, mintha az autót egyetlen darabból öntötték volna. A karosszériaelemek aerodinamikus kialakítása döntő szerepet játszik abban, hogy ilyen egyedülállóan kedvező az autó légellenállási együtthatója, de utóbbi nagyban köszönhető az olyan különleges részletmegoldásoknak is, mint amilyenek például a hátrafelé keskenyedő, ún. „Streamflow” motívumban végződő oldalablakok. Most első ízben tűnnek fel süllyesztett kilincsek és keret nélküli ajtók egy BMW SAV-on – ami szintén félreérthetetlenül jelzi az autót átható újító szellemet.

BMW iX SHY TECH KONCEPCIÓ.

BMW iX, i20, 2021, elektromos SUV, BMW iX, xDrive50, Aventurin vörös, elölnézet, BMW vesék, Shy Tech

Az utasokat a középpontba helyező BMW Shy Tech koncepció lényege, hogy a BMW iX-ben található modern technológiák diszkréten a háttérben maradnak egészen addig, ameddig azokra szükség nem lesz, illetve, ameddig kifejezetten használni nem kívánják azokat. A láthatatlan intelligencia jelenlétéről számos külső és belső részlet árulkodik – közéjük tartoznak például az intelligens felületként funkcionáló vesék, amelyek egyebek mellett a kameratechnológiának, a radarfunkcióknak és a modern érzékelőtechnológiának adnak helyet, de a belső téri fűtőelemek is ide sorolhatók. Ott vannak továbbá az audiorendszer láthatatlan, a felületekbe süllyesztett hangszórói, valamint a minimalista formatervű belső téri gombok is.

 

 

A BMW iX KÜLSŐ DIZÁJNJEGYEI.

BMW iX, elektromos, BMW iX, xDrive50, Aventurin vörös, i20, elölnézet

Orrdizájn.

A BMW iX orr-része a klasszikus BMW-s dizájn futurisztikus újraértelmezése. A függőleges BMW vesék, valamint a BMW által valaha is sorozatgyártású autóra szerelt legkarcsúbb fényszórók különösen érzékletesen hangsúlyozzák ki a SAV progresszív jellegét.
BMW iX, elektromos SUV, Aventurin vörös, i20, oldalnézet

Oldaldizájn.

A kerékjárati ívek körül látható nagyméretű, szögletes kontúrok szándékoltan terelik a tekintetet a kerekekre. A süllyesztett ajtókilincsek, a keret nélküli ajtók, valamint az oldalablak-keret „Streamflow”-nak nevezett nyúlványa harmonikusan simulnak bele az összképbe.
BMW iX, elektromos SUV, Aventurin vörös, i20, hátulnézet

Fardizájn.

A nagyméretű felületek, a BMW Group által valaha is alkalmazott legkeskenyebb hátsó lámpák, valamint a karosszériába úgyszólván belesimuló csomagtértető modern megjelenéssel ruházzák fel az autót. A tekintélyes méretű diffúzorelemek kiveszik a részüket az aerodinamikai tulajdonságok optimalizálásából és azok a sík felületű alvázzal együtt hozzájárulnak a hatótáv növeléséhez.

NÉGY KERÉKEN GÖRDÜLŐ ÉLETTÉR.

BMW iX, i20, 2021, elektromos SUV, Suite belső tér, Castanea bőr
A BMW iX tökéletes ellazulásra alkalmas utasterének berendezését a modern belsőépítészet ihlette. Az egyes elemek – köztük a csupasz felületű műszerfal a nagyméretű BMW Curved Display kijelzővel, valamint a karcsú ülések – választékos színükkel és igényes anyagaikkal egytől-egyig bútordarabokra emlékeztetnek. A szabadon álló, lebegni látszó középkonzol, a kardánalagút hiánya, valamint a BMW-be valaha is beépített legnagyobb méretű üvegtető olyan lenyűgöző térérzetet teremtenek, amely ellenállhatatlanul csábítja Önt egy kis nyújtózkodásra.

A BMW iX BELSŐ DIZÁJNJEGYEI.

Minimalista belső dizájn.

Minimalista belső dizájn.

A modern stílusú belső tér esetében a tervezők a lényegre összpontosítottak – ami egyértelműen látszik a kijelzőkön és a kezelőszerveken. A középkonzolon lévő, a központi kezelőszerv szerepét betöltő, üveg iDrive kontroller egy FSC-minősítésű fából készült vezérlőpanelen található.
BMW iX, i20, elektromos SUV, hátsó utastérdizájn, Suite Castanea

Lounge-stílusú hátsó ülések.

A kardánalagút hiányának köszönhetően a BMW iX lounge-szerűen tágas teret kínál a hátul utazók számára. Az utastér hátsó szekciójához elérhető kiegészítő felszereltségek között az ülésfűtés mellett megtalálhatók a fejtámlákba integrált 3D-s hangsugárzók is. A hátsó üléstámla 40: 20: 40 arányban dönthető, amivel megnövelhető a csomagtér befogadóképessége.
BMW iX, i20, elektromos SUV, panoráma üvegtető, belső tér

Panoráma üvegtető.

A tető teljes hosszán végighúzódó Sky Lounge panoráma üvegtető nagyvonalú térérzetet biztosít és lezser lounge-atmoszférát teremt az utaskabinban. A tető elektrokromatikusan sötétíthető el a privát szféra megóvása érdekében. A megoldás előnye, hogy nincs szükség árnyékoló rolóra, így az utasoknak nagyobb fejtér jut – méghozzá látványosan innovatív módon.
BMW iX, i20, elektromos SUV, BMW Curved Display, belső tér

BMW Curved Display.

A BMW iX központi kijelzőjének és elsődleges, teljes egészében digitális kezelőfelületének szerepét a sorozatgyártásban most először alkalmazott BMW Curved Display ölti magára. A 12,3″ méretű információs kijelző egybeolvad a 14,9″ méretű központi kijelzővel, aminek hatására egy modern, „lebegő” képkerethez hasonló, egységes elem jön létre a műszerfalon.

EREDETI BMW iX TARTOZÉKOK.

BMW iX, i20, 2021, fekete, méretre szabott BMW csomagtéri padlószőnyeg

Méretre szabott BMW csomagtéri padlószőnyeg.

A csúszásmentes felületű, vízálló, méretre szabott BMW csomagtéri padlószőnyeg megvédi a rakteret a szennyeződésektől és a nedvességtől. Fekete színben, BMW logóval.
BMW iX, i20, 2021, eredeti BMW 520 tetőbox, fekete/titánezüst

BMW 520 tetőbox fekete/titánezüst kivitelben

A fekete/titánezüst színösszeállítású, zárható, mindkét oldalról pakolható, 520 literes befogadóképességű BMW tetőbox bármely BMW tetőcsomagtartó-rendszerrel kompatibilis.
BMW iX, i20, eredeti BMW Pro 2.0 hátulra felszerelhető kerékpártartó

BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartó

A könnyű, stabil BMW Pro 2.0 hátulra felszerelhető kerékpártartón két kerékpár/e-bike helyezhető el. A 60 kg maximális teherbírású tartó használaton kívül összehajtható.

A BMW iX HOLISZTIKUS MEGKÖZELÍTÉSŰ FENNTARTHATÓSÁGI KONCEPCIÓJA.

BMW iX xDrive50, i20, 2021, elektromos SUV, egy tengerparton haladó autó, fenntarthatóság
Egy hasonlóan erős dízelmotorral ellátott SAV-hoz képest a BMW iX – a mindenre kiterjedő fenntarthatósági koncepció jóvoltából – a teljes életciklusára számítva 45%-kal kevesebb üvegházhatású gázzal terheli a környezetet. Mindennek hátterében egyebek mellett az húzódik meg, hogy a gyártás teljes egészében megújuló erőforrásokra támaszkodva zajlik, illetve, hogy széles körben alkalmazzák a természetes és a megújuló anyagokat. Kitűnő példák erre a lábszőnyegek, amelyek 100%-ban Econylból készülnek.

A BMW iX MŰSZAKI ADATAI.

BMW iX xDrive40.

Teljesítmény, kW:

240

Végsebesség, km/óra:

200

Elektromos hatótáv, km (WLTP):

425

Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km:

19,4–21

BMW iX, i20, 2021, elektromos SUV, BMW iX xDrive50, műszaki adatok, modell
BMW keréktárcsák és gumiabroncsok, EU gumiabroncs-címke közelről

BMW KERÉKTÁRCSÁK ÉS GUMIABRONCSOK.

A járműveinkre kerülő gumiabroncsokat szigorú, 50 különböző kritériumot felvonultató tesztelési eljárásnak vetjük alá – vagyis jóval több szempontot veszünk figyelembe annál, mint amennyit az Európában érvényes egységes gumiabroncs-jelölésre vonatkozó előírások kötelezően megkövetelnek. Itt megtalálja a BMW járművekre szerelt gumiabroncsok jellemzőivel kapcsolatos összes információt.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

BMW iX, i20, 2021, elektromos SUV, BMW iX xDrive50, szerviz, BMW márkaszerviz

#történjékbármi: mindenféle értelemben felhőtlenül gondtalan utazás az elektromos meghajtású járművekkel*: *e csomag 100%-os átláthatóságot és kellemesen egyszerű tervezhetőséget szavatol az Ön számára. Ön szabadon választhat a 4 vagy a 6 éves szerződéses időtartam között – amennyiben pedig lízingeli autóját, 3 évig élvezheti a szolgáltatás előnyeit.

A szervizcsomag tartalma:

 • Járműátvizsgálás
 • Mikroszűrő-szerviz
 • Fékfolyadék-szerviz

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • * A WLTP mérési eljárás alapján megállapított érték

  **Piacspecifikus ajánlat az EU területén a hivatalos BMW márkakereskedői hálózatból megvásárolt új járművekre vonatkozóan, a BMW Charging hálózatán belül

  ***A Németországban, Kínában, Japánban és az USA-ban élő ügyfelek várhatóan 2021 végén aktiválhatják személyi eSIM-kártyájukat a résztvevő szolgáltatókon keresztül

  A 100 km megtételéhez elegendő áram vételezésének időtartama a villamosenergia-fogyasztás alapján került kiszámításra. Az értékek megállapításának alapját kezdeti 23 Celsius fokos akkumulátor-, illetve környezeti hőmérséklet képezi kikapcsolt kiegészítő energiafogyasztók (pl. ülésfűtés, kijelzők és klímaberendezés) mellett. A valóságos fogyasztási értékek eltérhetnek az itt feltüntetettektől (a vezetési profil, valamint a klimatikus és környezeti viszonyok függvényében). A fogyasztási adatok a legoptimálisabb WLTP szcenárión alapulnak.


  Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.


  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO₂ Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.


  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.