BMW i4 és iX3 modellek ajándék télikerék-készlettel és szervizcsomaggal.

BMW i4 és BMW iX3 AJÁNDÉK TÉLIKERÉKKEL ÉS SZERVIZCSOMAGGAL.

BMW i4 és BMW iX3 AJÁNDÉK TÉLIKERÉKKEL ÉS SZERVIZCSOMAGGAL.

A sportos Gran Coupé-stílust vagy a BMW X-modellek sokoldalúságát tisztán elektromos változatban is élvezheti, ráadásul különleges ajánlatunk keretében most a BMW i4 és a BMW iX3 ajándék télikerék-készlettel és BMW Service Inclusive szervizcsomaggal érhető el.

 

A kép illusztráció. A promóció a BMW iX3, a BMW i4 eDrive40 és BMW i4 M50 modellekre érvényes, amennyiben azok konfigurációja megfelel az elvárt opcióaránynak (BMW i4 esetén 20%, BMW iX3 esetén 10%), 2024.01. 31-től 2024.03.31-ig leadott megrendelésre vagy visszavonásig. A hirdetés nem minősül ajánlatnak, és nem teljeskörű, a részletekről érdeklődjön a promócióban résztvevő márkakereskedéseinkben.

 

BMW i4 átlagfogyasztás: 0 l/100km; átlagos energiafogyasztás: 15,8-22,5 kWh/100 km; CO2-kibocsátás: 0 g/km.

 

BMW iX3 átlagfogyasztás: 0 l/100km; átlagos energiafogyasztás: 17,6-18,0 kWh/100 km; CO2-kibocsátás: 0 g/km.

Bővebben

A BMW iX3 MODELLEK AJÁNDÉK TÉLIKERÉKKEL ÉS SZERVIZCSOMAGGAL

A BMW iX3 modellek most ajándék szerelt télikerék-készlettel és 4 év futásteljesítmény-korlátozás nélküli BMW Service Inclusive csomaggal érhetők el.

IMPRESSIVE MODELL.

100%-ban felvillanyozó: az Inspiring alapváltozatra épülő, opcionális Impressive modellváltozat még tovább fokozza az Ön BMW-jének exkluzivitását és menetkényelmét.
 • 20” M aerodinamikai keréktárcsák, 890 M, kétszínű
 • harman/kardon HiFi hangsugárzó rendszer BMW IconicSounds Electric funkcióval
 • és számos opcionálisan rendelhető felszereltség
BMW iX3, G08, 2021, M Sport, Impressive, M Karbonfekete metál, rézsútos elölnézet

INSPIRING MODELL.

100%-ban felvillanyozó: a szériaváltozat Insipring modell igen meggyőző, a kényelmet, a biztonságot és a vezetési élményt fokozó alapfelszereltséggel rendelkezik, amely többek között az alábbiakat tartalmazza:
 • M Sport csomag M bőrkormánnyal, M magasfényű Shadowline külső elemekkel, M magasfényű Shadowline kivitelű tetősínekkel és megvilágított küszöbbelépő-burkolatokkal
 • 19” aerodinamikai keréktárcsák, 842, kétszínű
 • BMW Live Cockpit Professional BMW Intelligent Personal Assistant funkcióval és Connected Charging szolgáltatásokkal
 • Előfűtés és 3 zónás automatikus klímaberendezés
BMW iX3, G08, 2021, M Sport, Inspiring modell, Phytonic kék, rézsútos elölnézet
 • IMPRESSIVE MODELL.
 • INSPIRING MODELL.

A BMW i4 AJÁNDÉK SZERELT TÉLIKERÉK-KÉSZLETTEL ÉS SZERVIZCSOMAGGAL

A BMW i4 modellek most különleges ajánlat keretén belül ajándék szerelt télikerék-készlettel és 4 év futásteljesítmény-korlátozás nélküli BMW Service Inclusive csomaggal érhetőek el.

BMW i4 eDrive40

Az ötajtós jármű sportos dinamizmusáról az ötödik generációs BMW eDrive hajtáslánc gondoskodik, amelynek teljesítménye elérheti akár az 544 lóerőt (400 kW) (BMW i4 M50) is. Tekintélyes, akár 590 kilométeres* (BMW i4 eDrive40) hatótávjával és öt tágas, teljes értékű ülőhelyével az autó bármilyen utazáshoz ideális társ.
 • 470 literes csomagtér
 • Akár 589 km hatótáv
 • Hatékony töltési megoldások a BMW Charging segítségével
BMW iX3, G08, 2021, M Sport, Inspiring modell, Phytonic kék, rézsútos elölnézet

BMW i4 M50

Adrenalinnal telített, az elektromos autókra jellemző dinamizmus tökéletes mindennapi praktikummal fűszerezve.
 • 544 LE (400 kW) teljesítmény
 • M Sport futómű, változó áttételű sport kormánymű és M Sport fék alapfelszereltségként
 • Kifejező hangzás a BMW M IconicSounds Electric jóvoltából
BMW i4 M50
 • BMW i4 eDrive40
 • BMW i4 M50

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • * A WLTP mérési eljárás alapján megállapított érték

  **Piacspecifikus ajánlat az EU területén a hivatalos BMW márkakereskedői hálózatból megvásárolt új járművekre vonatkozóan, a BMW Charging hálózatán belül

  ***A Németországban, Kínában, Japánban és az USA-ban élő ügyfelek várhatóan 2021 végén aktiválhatják személyi eSIM-kártyájukat a résztvevő szolgáltatókon keresztül
  A 100 km megtételéhez elegendő áram vételezésének időtartama a villamosenergia-fogyasztás alapján került kiszámításra. Az értékek megállapításának alapját kezdeti 23 Celsius fokos akkumulátor-, illetve környezeti hőmérséklet képezi kikapcsolt kiegészítő energiafogyasztók (pl. ülésfűtés, kijelzők és klímaberendezés) mellett. A valóságos fogyasztási értékek eltérhetnek az itt feltüntetettektől (a vezetési profil, valamint a klimatikus és környezeti viszonyok függvényében). A fogyasztási adatok a legoptimálisabb WLTP szcenárión alapulnak.

  Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.
  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO₂ Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.
  Kérjük, hogy a WLTP mérési eljárással kapcsolatos további információkért keresse fel a www.bmw.de/wltp. weboldalt.