BMW i3-120Ah támogatott finanszírozással

NAGYOBB HATÓTÁV. TISZTA VEZETÉSI ÉLMÉNY.

BMW i

BMW i3 120 AH MÁR HAVI 97 000 FT -TÓL NYÍLTVÉGŰ LÍZINGGEL ÉS ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL.

NAGYOBB HATÓTÁV. TISZTA VEZETÉSI ÉLMÉNY.BMW i3 120 AH MÁR HAVI 97 000 FT -TÓL NYÍLTVÉGŰ LÍZINGGEL ÉS ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL.

Szálljon be, és tapasztalja meg a jövőt minden érzékével. A BMW i3, amely színültig van innovatív technológiákkal, magabiztosan küzdi le a hétköznapok kihívásait. A jármű összekapcsolja Önt a külvilággal, naprakészen tartja a történéseket illetően, mindig szervezetté teszi az életét és olyan messzire viszi el, amennyire csak kívánja. A BMW i3 mindig kész az indulásra – és arra, hogy új utakat fedezzen fel. Teszi mindezt stílusosan, a felvillanyozó vezetési élményhez méltóan trendteremtő dizájnnal.

Bővebben

NYÍLTVÉGŰ LÍZING

i3 120Ah ajánlat

Nyíltvégű lízing havi 97 000 Ft-tól

A BMW i3 120 Ah már havi 97 000 Ft-tól elérhető nyíltvégű lízingkonstrukcióval,    1 500 000 Ft állami támogatással*. A megadott havi nettó induló lízingdíj 36 hónapos futamidő, 13 042 000 Ft bruttó vételár, 3 066 199 Ft bruttó saját erő, 1 500 000 Ft bruttó állami támogatás és bruttó 4 787 718 Ft maradványérték esetén BMW i3 120 Ah modellre vonatkozik. A finanszírozás forint alapú, változó kamatozású nyíltvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik, és kizárólag fogyasztóknak nem minősülő ügyfelek vehetik igénybe.

 

*A GZR-D-Ö-2018 kódszámú elektromos gépjárművek  beszerzésének támogatását célzó pályázati kiírás 2020. február 24-vel lezárult, új pályázat nem adható le, azonban a már elbírált illetve beadásra került pályázatok alapján az állami támogatás még felhasználható.

Bővebben

Állami támogatás.

A GZR-D-Ö-2018 kódszámú elektromos gépjárművek beszerzésének támogatását célzó pályázati kiírás 2020. február 24-vel lezárult, új pályázat nem adható le, azonban a már elbírált illetve beadásra került pályázatok alapján az állami támogatás még felhasználható. A lezárult pályázat keretein belül a tisztán elektromos személyautók vásárlása esetén a bruttó vételár 21%-a, de maximum 1,5 millió forint volt igényelhető, vissza nem térítendő támogatás formájában. A lehetőség csak új autó vásárlása esetén él, de nem csak készpénzes vásárláskor, hanem a különböző finanszírozási konstrukciók esetén is elérhető. Az autó vételára nem haladhatja meg a 20 millió forintot, így a támogatás a BMW i3 BEV 120 Ah modell esetében természetesen felhasználható. A támogatásra nem csak magánszemélyek, hanem gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók, ügyvédek, civil szervezetek, helyi önkormányzatok, köztestületek és költségvetési szervek is beadhatták pályázati igényüket. A támogatásra pályázni, a lebonyolító az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. közreműködésével lehetett. A pályázat lezárulta előtt leadott, elbírált pályázatokkal kapcsolatban további információkért a BMW Partnerek örömmel állnak az Ön rendelkezésére. Kapcsolatfelvételért kattintson az alábbi Ajánlatkérés gombra.

Bővebben

Zöld rendszámmal járó kedvezmények.

2016. január 1-től azon környezetkímélő gépjárművek, amelyek zöld rendszámmal rendelkeznek, - Gépjármű adó - Cégautó adó - Regisztrációs adó - Vagyonszerzési illeték alól 2016. január 1-től (illeték és díj) mentesek, és Budapest mellett az ország több városában ingyen parkolhatnak.

Bővebben

Az ajánlat 2020. január 1. és 2020. március 31. között, vagy visszavonásig megrendelt új BMW i3 modellre (2018-as modellév, november 1-i gyártástól) érvényes. A megadott havi nettó induló lízingdíj 36 hónapos futamidő, 13.042.000 Ft bruttó vételár, 3.066.199 Ft bruttó saját erő, 1.500.000 Ft bruttó állami támogatás és bruttó 4.787.718 Ft maradványérték esetén a BMW i3 120 Ah tisztán elektromos, Range Extender hatótávnövelő rendszerrel nem felszerelt modellre vonatkozik. A finanszírozás forint alapú, változó kamatozású nyíltvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik, és kizárólag fogyasztóknak nem minősülő ügyfelek vehetik igénybe. A konstrukciónál kötelező teljes körű casco biztosítást kötni, ahol a biztosítás biztosítottja a Merkantil Bank Zrt. A THM értéke 2,99%, amelynek a meghatározása az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabályok figye­lembevételével történik. A Lízingbevevőt a futamidő alatt a Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről, a kamatlábváltozás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Általános Lízing Feltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat, a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. A kalkuláció tájékoztató jellegű, nem minősülnek ajánlattételnek. A Merkantil Bank Zrt. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. A további részleteket megtalálja a hivatalos BMW márkakereskedőknél az Ajánlatkérés gombra kattintva. A vissza nem térítendő támogatásról szóló pályázati kiírás – annak részletes, további feltételeivel – a https://elektromobilitas.ifka.hu/ és a www.kormany.hu oldalakon érhető el.
 

BMW i3 (120 Ah teljesítményű akkumulátorral felszerelt) átlagfogyasztás (az elektromos autók állami támogatásáról szóló pályázati kiírásnak megfelelő, tisztán elektromos meghajtású modellek esetén): 0 l/100 km, CO2-kibocsátás: 0 g/km.

Bővebben

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • A BMW i3 CO2-kibocsátása és villamosenergia-fogyasztása:
  Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 0
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 0
  Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 15,3–16,3

  A BMW i3s CO2-kibocsátása és villamosenergia-fogyasztása:
  Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 0
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 0
  Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 16,2–16,5,
  Elektromos hatótáv, km (kombinált): 260

  Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK Rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a németországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.