BMW i3 támogatott finanszírozással

BMW i3 VALUE EDITION EXTRÁKKAL

BMW i

MOST 12 490 000 FORINTÉRT

Letisztult megjelenés, innovatív megoldások, felvillanyozó vezetési élmény, ez mind az új BMW i3, mellyel bátran nézhet szembe a modern mobilitás támasztotta kihívásokkal. A tisztán elektromos BMW eDrive hajtásláncának köszönhetően a BMW i3 7,3 másodperc alatt gyorsul fel 0-ról 100 km/órára, a 170 lóerőnyi teljesítménnyel és 250 Nm-es nyomatékkal rendelkező elektromos motor pedig akár 260 kilométeren át (gyakorlati hatótáv) nyújt emissziómentes vezetési élményt.

A korlátozott számban elérhető BMW i3 Value Edition 120 Ah modell 12 490 000 forintért, lehet az öné. 

 

Bővebben
BMW i3 VALUE EDITION EXTRÁKKAL MOST 12 490 000 FORINTÉRT

BMW I3 VALUE EDITION EXTRÁKKAL

BMW i3 Value Edition

BMW i3 Value Edition

Az ajánlatban szereplő BMW i3 Value Edition modell, mely többek között az alábbi felszeretlségeket tartalmazza:

 • Capparis fehér szín BMW i kék kiemeléssel
 • Neutronic szövetkárpit Aragats szürke/fekete
 • Connected Drive szolgáltatások
 • Ülésfűtés a vezető és az első utas számára
 • Hőszivattyú
 • Parkolóasszisztens csomag ( Tolatókamera, Parkolássegítő rendszer (PDC) elöl, hátul)
 • 3 fázisú Type 2 töltőkábel (5 méter)    
Bővebben
i3 Value Edition

3 fázisú Type 2 Töltőkábel

Az elektromos autók elengedhetetlen kelléke az akkumulátor töltéséhez a töltőkábel. Ez biztosítja a nyilvános vagy kábel nélküli otthoni töltődobozok és az autó közötti kapcsolatot a gyorstöltéseknél.
A BMW i3 modellek 3 fázisú, maximum 16 Amper felvételére képes fedélzeti töltővel vannak felszerelve, így 11 kW maximális teljesítménnyel tölthetőek ezen kábel segítségével.

 

A kábel technikai paraméterei:      

 • Max. töltési kapacitás: 11 kW    
 • Max. áramerősség: 16 Amper     
 • Fázisok száma: 3 fázis      
 • Töltőkábel típusa: Type2
 • Töltőkábel hossza: 5 méter
Bővebben
i3 Value Edition

Adókedvezmények

A környezetvédelmi besorolásnak köszönhetően a Plug-in hibridek és az elektromos autók 2016. január 1-től mentesülnek a gépjármű adó – cégautó adó – regisztrációs adó és vagyonszerzési illeték megfizetése alól.
Bővebben
i3 Value Edition

Zöld Rendszám

A zöld rendszámnak köszönhetően az ország nagyrészén a közterületi parkolás díjmentes.
Bővebben

A kép illusztráció. Az akció 2021. január 1 és 2021. szeptember 30 között (vagy visszavonásig) megrendelt korlátozott számú, konkrét konfigurációjú BMW i3 120 Ah tisztán elektromos modellre vonatkozik. Az akció emellett tartalmaz 1 db 3 fázisú Type2 5 méteres töltőkábelt, Parkolóasszisztens csomagot, hőszivattyús klímaberendezést és ülésfűtést a vezető és az első utas számára. A további részleteket megtalálja az akcióban résztvevő hivatalos BMW Márkakereskedőknél vagy az Ajánlatkérés gombra kattintva. 

 

BMW i3

Átlagfogyasztás: 0 l/100 km;

CO2-kibocsátás: 0 g/km;

Villamosenergia-fogyasztás: 15,3 - 16,3 kWh/100 km.

 

Bővebben

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • *20i motorizáltság esetén: A környezeti feltételektől függően a belső égésű motorban adott egy átmeneti csúcsteljesítmény, amely körülbelül 10 %-kal lehet nagyobb a névleges teljesítménynél. A csúcsteljesítmény időtartama a csökkenő környezeti hőmérséklet hatására nő (+25 ˚C foknál kb. 5s, -20 ˚C foknál kb. 40s)

  Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.