BMW i3 támogatott finanszírozással

BMW i3 VALUE EDITION EXTRÁKKAL.

BMW i

ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL MOST 11 990 000 FORINTÉRT.

BMW i3 VALUE EDITION EXTRÁKKAL.ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL MOST 11 990 000 FORINTÉRT.

Letisztult megjelenés, innovatív megoldások, felvillanyozó vezetési élmény, ez mind az új BMW i3, mellyel bátran nézhet szembe a modern mobilitás támasztotta kihívásokkal. A tisztán elektromos BMW eDrive hajtásláncának köszönhetően a BMW i3 7,3 másodperc alatt gyorsul fel 0-ról 100 km/órára, a 170 lóerőnyi teljesítménnyel és 250 Nm-es nyomatékkal rendelkező elektromos motor pedig akár 260 kilométeren át (gyakorlati hatótáv) nyújt emissziómentes vezetési élményt.

A korlátozott számban elérhető BMW i3 Value Edition 120 Ah modell 11 990 000 forintért, lehet az öné, állami támogatással*. 

* A ZFR-D-Ö-2020 kódszámú, Megfizethető árú elektromos gépjármű és segédmotoros kerékpár (robogó) beszerzésének támogatása tárgyban meghirdetett elektromos gépjárművek beszerzését támogató pályázaton elnyert támogatói okirat felhasználásával értendő ár. A pályázatra való jelentkezés jelenleg nem aktív a keret kimerülése

miatt, további naprakész információért a pályázatról és annak elérhetőségéről kérjük látogasson el a www.elektromobilitas.ifka.hu
oldalra.

Bővebben

BMW I3 VALUE EDITION EXTRÁKKAL

BMW i3 Value Edition

BMW i3 Value Edition

Az ajánlatban szereplő BMW i3 Value Edition modell, mely többek között az alábbi felszeretlségeket tartalmazza:

 • Capparis fehér szín BMW i kék kiemeléssel
 • Neutronic szövetkárpit Aragats szürke/fekete
 • Connected Drive szolgáltatások
 • Ülésfűtés a vezető és az első utas számára
 • Hőszivattyú
 • Parkolóasszisztens csomag ( Tolatókamera, Parkolássegítő rendszer (PDC) elöl, hátul)
 • 3 fázisú Type 2 töltőkábel (5 méter)    
Bővebben
i3 Value Edition

3 fázisú Type 2 Töltőkábel

Az elektromos autók elengedhetetlen kelléke az akkumulátor töltéséhez a töltőkábel. Ez biztosítja a nyilvános vagy kábel nélküli otthoni töltődobozok és az autó közötti kapcsolatot a gyorstöltéseknél.
A BMW i3 modellek 3 fázisú, maximum 16 Amper felvételére képes fedélzeti töltővel vannak felszerelve, így 11 kW maximális teljesítménnyel tölthetőek ezen kábel segítségével.

 

A kábel technikai paraméterei:      

 • Max. töltési kapacitás: 11 kW    
 • Max. áramerősség: 16 Amper     
 • Fázisok száma: 3 fázis      
 • Töltőkábel típusa: Type2
 • Töltőkábel hossza: 5 méter
Bővebben

Állami támogatás.

A ZFR-D-Ö-2020 kódszámú, Megfizethető árú elektromos gépjármű és segédmotoros kerékpár (robogó) beszerzésének támogatása tárgyban meghirdetett elektromos gépjárművek beszerzését támogató pályázaton elnyert támogatói okirat felhasználásával értendő ár. A pályázatra való jelentkezés jelenleg nem aktív a keret kimerülése miatt, további naprakész információért a pályázatról és annak elérhetőségéről kérjük látogasson el a www.elektromobilitas.ifka.hu oldalra. A pályázat keretein belül 1 000 000 és 11 000 000 millió forint közötti vételár esetén 2 500 000 forint, 11 000 001 és 15 000 000 forint közötti vételár esetén 500 000 forint állami támogatás volt igényelhető. Amennyiben a konfigurált BMW i3 120Ah extrákkal növelt és kedvezménnyel csökkentett vétálára ezen tartományokba esik, úgy felhasználható a támogatói okirat a megfelelő támogatás érvényesítéséhez. Az ajánlatban szereplő konfigurációnál az 500 000 forintos támogatási kategória érvényes. A támogatásra nem csak magánszemélyek, hanem gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók, ügyvédek, civil szervezetek, helyi önkormányzatok, köztestületek és költségvetési szervek is beadhatták pályázati igényüket. A támogatásra pályázni, a lebonyolító az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. közreműködésével lehetett. A pályázat lezárulta előtt leadott, elbírált pályázatokkal kapcsolatban további információkért a BMW Partnerek örömmel állnak az Ön rendelkezésére. Kapcsolatfelvételért kattintson az alábbi Ajánlatkérés gombra.

Bővebben

A kép illusztráció. Az ajánlat 2020. január 1. - 2020. július 08. és 2020 szeptember 30 között (vagy visszavonásig) megrendelt korlátozott számú, konkrét konfigurációjú BMW i3 120 Ah tisztán elektromos modellre vonatkozik. Az ajánlat emellett tartalmaz 1 db 3 fázisú Type2 5 méteres töltőkábelt, Parkolóasszisztens csomagot, hőszivattyús klímaberendezést és ülésfűtést a vezető és az első utas számára. A megadott ár a 11 000 001 és 15 000 000 forint közötti vétálárú elektromos autókra vonatkozó 500 000 forintos állami támogatást tartalmazza.

 

A további részleteket megtalálja a hivatalos BMW
márkakereskedőknél az Ajánlatkérés gombra kattintva. A vissza nem térítendő állami támogatásról szóló pályázati kiírás – annak részletes, további feltételeivel – a https://elektromobilitas.ifka.hu/ és a www.kormany.hu oldalakon érhető el.

 

BMW i3 átlagfogyasztás:0 l/100 km;

CO2-kibocsátás: 0 g/km;

Villamosenergia-fogyasztás: 15,3 - 16,3 kWh/100 km.

 

Bővebben

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.