BMW i3 megduplázott állami támogatással

BMW i3 MEGDUPLÁZOTT
ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL

BMW i

Az új BMW i3 modellekre most az állami pályázat által elérhető 1.500.000 FT-os állami támogatás mellett további 1.500.000 Ft-os kedvezményt biztosítunk ügyfeleink számára. Pályázni a 2021. május 17 után, már megrendelt autóval lehet. Maga az állami pályázat 2021. június 14 után érhető el, mely feltételeiről a BMW állami támogatás oldalán (saját link), illetve a hivatalos pályázati oldalon (https://elektromobilitas.ifka.hu/) további információk olvashatóak.

 

A rendkívüli igényt látva, annak érdekében, hogy a lehető legtöbb pályázó kaphasson támogatást, a Támogató az őszi két fordulóra tervezett keret átcsoportosítása mellett döntött. Így a további keret eléréséhez kérjük keresse fel a pályázati weboldalt.

Bővebben
BMW i3 MEGDUPLÁZOTT<br> ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL

BMW i3 ADVANCED EDITION, METÁLFÉNNYEL

BMW i3 Állami támogatással

BMW i3 Advanced edition, metálfénnyel

 • Választható metál fényezés
 • Advanced Komfort csomag
 • BMW i belső dizájn - Loft
 • Business csomag
 • Ülésfűtés a vezető és első utas számára
 • Hőszivattyú a hatékony klimatizálásért

BMW i3s ADVANCED EDITION

BMW i3s Állami támogatással

BMW i3s Advanced edition

 • Advanced Komfort csomag
 • BMW i belső dizájn - Loft
 • Business csomag
 • Ülésfűtés a vezető és első utas számára
 • Hőszivattyú a hatékony klimatizálásért

A kép illusztráció. Az ajánlat az állami támogatásra jogosult személyek (magánszemélyek, civil szervezetek és oktatási intézmények) által a 2021. május 17. után megrendelt, az akció feltételeinek megfelelő konfigurációval rendelkező BMW i3 (kötelező extra: Advanced Edition csomag és választható metál fényezés) és BMW i3s (kötelező extra: Advanced Edition csomag) modellekre vonatkozik és visszavonásig érvényes. A promóció a gépkocsi kötelező extrákkal megnövelt, bruttó listaárából adott, 1 500 000 Ft árengedményt tartalmaz. Ezen felül értendő az elektromos gépjármű beszerzésre vonatkozó Lakossági állami pályázat, mely sikeressége esetén további 1 500 000 Ft támogatás érhető el. A támogatás önálló pályázást igényel, melynek feltételei és bővebb tájékoztatás az alábbi linken érhető el: https://elektromobilitas.ifka.hu/. A pályázat sikerességéért a BMW és a BMW márkakereskedők nem vállalnak felelősséget! A hirdetés nem minősül ajánlatnak, a tájékoztatás nem teljes körű. További információkért és az akcióval kapcsolatos további részletekért érdeklődjön a promócióban résztvevő BMW Márkakereskedésekben!

 

BMW i3

Átlagfogyasztás: 0 l/100 km;

CO2-kibocsátás: 0 g/km;

Villamosenergia-fogyasztás: 15,3 - 16,3 kWh/100 km

 

BMW i3s

Átlagfogyasztás: 0 l/100 km;

CO2-kibocsátás: 0 g/km;

Villamosenergia-fogyasztás: 16,2 - 16,5 kWh/100 km

 

Bővebben

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO₂ Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.