BMW i3 zártvégű lízing

FELVILLANYOZÓ RÉSZLETEK

BMW i

BMW i3 már havi 125 000 forinttól

Szálljon be, és tapasztalja meg a jövőt minden érzékével. A BMW i3, amely színültig van innovatív technológiákkal, magabiztosan küzdi le a hétköznapok kihívásait. A jármű összekapcsolja Önt a külvilággal, naprakészen tartja a történéseket illetően, mindig szervezetté teszi az életét és olyan messzire viszi el, amennyire csak kívánja. A BMW i3 mindig kész az indulásra – és arra, hogy új utakat fedezzen fel. Teszi mindezt stílusosan, a felvillanyozó vezetési élményhez méltóan trendteremtő dizájnnal.

Bővebben
FELVILLANYOZÓ RÉSZLETEKBMW i3 már havi 125 000 forinttól

ZÁRTVÉGŰ LÍZING

i3 120Ah ajánlat

Zártvégű lízing havi 125 000 Ft-tól

A finanszírozás forint alapú, változó kamatozású, zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik, ahol a futamidő 60 hónap, a bruttó vételár 13 109 000 forint és a bruttó vételár 50%-ának megfelelő összegű saját erő figyelembevételével került kalkulálásra. A konstrukcióban a finanszírozott összeg 6 555 200 forint, az induló ügyleti kamat 5,46% és a teljes fizetendő lízingdíj összege 7 500 000 forint.

 

Bővebben

Adókedvezmények

A környezetvédelmi besorolásnak köszönhetően a Plug-in hibridek és az elektromos autók 2016. január 1-től mentesülnek a gépjármű adó – cégautó adó – regisztrációs adó és vagyonszerzési illeték megfizetése alól.

Bővebben

Zöld rendszám

A zöld rendszámnak köszönhetően az ország nagyrészén a közterületi parkolás díjmentes.

Bővebben

*A hirdetésben megadott akciós havi induló lízingdíj és THM új BMW i3 120 Ah személygépkocsi alábbiak szerinti finanszírozása esetén érvényes. A finanszírozás forint alapú, változó kamatozású, zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik, ahol a futamidő 60 hónap, a bruttó vételár 13 109 000 forint és a bruttó vételár 50%-ának megfelelő összegű saját erő  figyelembevételével került kalkulálásra. A konstrukcióban a finanszírozott összeg 6 555 200 forint, az induló ügyleti kamat 5,46% és a teljes fizetendő lízingdíj összege 7 500 000 forint. A Lízingbevevőnek a finanszírozáshoz kötelező olyan teljes körű casco biztosítást kötni a személygépkocsira az általa kiválasztott biztosítóval, ahol a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó, amely biztosítás költségét ekként a fentebb meghatározott THM nem tartalmazza. A Lízingbevevőt a futamidő alatt a Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről, a kamatkülönbözet fizetési kötelezettség és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Hirdetményekből tájékozódhat, amely megtekinthető a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. A hirdetésben meghatározott THM értéke tájékoztató jellegű, a THM meghatározása a fentebb ismertetett feltételek figyelembevételével került sor, mely feltételek változása esetén a THM %-os mértéke is módosulhat. A THM magadott értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A kalkuláció tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A Merkantil Bank Zrt. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. A BMW akcióban résztvevő márkakereskedései, mint közvetítők a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében járnak el. 

 

További részleteket megtalálja az akcióban résztvevő BMW hivatalos márkakereskedésekben. Az akció a 2021. 09. 30-ig megrendelt személygépkocsikra érvényes!

 

BMW i3 (120 Ah teljesítményű akkumulátorral felszerelt) átlagfogyasztás (az elektromos autók állami támogatásáról szóló pályázati kiírásnak megfelelő, tisztán elektromos meghajtású modellek esetén):

 

Átlagfogyasztás: 0 l/100 km,

CO2-kibocsátás: 0 g/km.

Villamosenergia-fogyasztás: 15,6-16,3 kWh/100 km

Bővebben

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • A BMW i3 CO2-kibocsátása és villamosenergia-fogyasztása:
  Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 0
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 0
  Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 15,3–16,3

  A BMW i3s CO2-kibocsátása és villamosenergia-fogyasztása:
  Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 0
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 0
  Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 16,2–16,5,
  Elektromos hatótáv, km (kombinált): 260

  Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK Rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a németországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.