BMW i3 nyíltvégű lízing ajánlat

BMW i3 MÁR HAVI NETTÓ INDULÓ 85 000 FORINT LÍZINGDÍJÉRT

BMW i

Szálljon be, és tapasztalja meg a jövőt minden érzékével. A BMW i3, amely színültig van innovatív technológiákkal, magabiztosan küzdi le a hétköznapok kihívásait. A jármű összekapcsolja Önt a külvilággal, naprakészen tartja a történéseket illetően, mindig szervezetté teszi az életét és olyan messzire viszi el, amennyire csak kívánja. A BMW i3 mindig kész az indulásra – és arra, hogy új utakat fedezzen fel. Teszi mindezt stílusosan, a felvillanyozó vezetési élményhez méltóan trendteremtő dizájnnal.

Bővebben
BMW i3 MÁR HAVI NETTÓ INDULÓ 85 000 FORINT LÍZINGDÍJÉRT

NYÍLTVÉGŰ LÍZING

i3 nyíltvégű lízing ajánlat

BMW i3 már havi nettó induló 85 000 forint lízingdíjért

A hirdetésben megadott akciós havi induló lízingdíj és THM új BMW i3 120 Ah személygépkocsi alábbiak szerinti finanszírozása esetén érvényes. A finanszírozás forint alapú, változó kamatozású, nyíltvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik, ahol a futamidő 36 hónap, a nettó vételár 10 322 047 forint, a nettó saját erő a nettó vételár 43%-ka, és nettó vételár 35%-ának megfelelő összegű maradványérték figyelembevételével került kialakításra. A finanszírozás kizárólag vállalkozások részére érhető el. 

 

 

Bővebben

Adókedvezmények

A környezetvédelmi besorolásnak köszönhetően a Plug-in hibridek és az elektromos autók 2016. január 1-től mentesülnek a gépjármű adó – cégautó adó – regisztrációs adó és vagyonszerzési illeték megfizetése alól.

Bővebben

Zöld rendszám

A zöld rendszámnak köszönhetően az ország nagyrészén a közterületi parkolás díjmentes.

Bővebben

A hirdetésben megadott akciós havi induló lízingdíj és THM új BMW i3 120 Ah személygépkocsi alábbiak szerinti finanszírozása esetén érvényes. A finanszírozás forint alapú, változó kamatozású, nyíltvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik, ahol a futamidő 36 hónap, a nettó vételár 10 322 047 forint, a nettó saját erő a nettó vételár 43%-ka, és nettó vételár 35%-ának megfelelő összegű maradványérték figyelembevételével került kialakításra. A finanszírozás kizárólag vállalkozások részére érhető el. A Lízingbevevőnek a finanszírozáshoz kötelező olyan teljes körű casco biztosítást kötni a személygépkocsira az általa kiválasztott biztosítóval, ahol a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó. A Lízingbevevőt a futamidő alatt a Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről, a kamatkülönbözet fizetési kötelezettség és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Nyíltvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Hirdetményekből tájékozódhat, amely megtekinthető a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. A kalkuláció tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A Merkantil Bank Zrt. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. A BMW akcióban résztvevő márkakereskedései, mint közvetítők a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében járnak el.  További részleteket megtalálja az akcióban résztvevő BMW hivatalos márkakereskedésekben. Az akció a megrendelt személygépkocsikra 2021. 09. 30-ig érvényes!
 

BMW i3 (120 Ah teljesítményű akkumulátorral felszerelt) átlagfogyasztás (az elektromos autók állami támogatásáról szóló pályázati kiírásnak megfelelő, tisztán elektromos meghajtású modellek esetén): 

 

Átlagfogyasztás: 0 l/100 km,

CO2-kibocsátás: 0 g/km.

Villamosenergia-fogyasztás: 15,6-16,3 kWh/100 km

 

Bővebben

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • A BMW i3 CO2-kibocsátása és villamosenergia-fogyasztása:
  Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 0
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 0
  Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 15,3–16,3

  A BMW i3s CO2-kibocsátása és villamosenergia-fogyasztása:
  Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 0
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 0
  Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 16,2–16,5,
  Elektromos hatótáv, km (kombinált): 260

  Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK Rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a németországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.