BMW X5 Plug-in Hibrid ajánlat

BMW X5 PLUG-IN HIBRID

Az egyik legnépszerűbb SAV most fél évig havidíjmentesen.

Most igen kedvező nyílt végű lízing konstrukcióban lehet az Öné Magyarország egyik legkedveltebb SAV modellje, már havi nettó 209 420 Ft-tól.
Az akció feltételeinek megfelelő konfigurációval ráadásul most 6 hónapig térítésmentesen, a havidíj elengedésével vezetheti Ön is a BMW X5 Plug-in hibrid modelljét. Ezen akció igénybevételének feltételeiről és további hasonló kedvezményekről érdeklődjön az akcióban résztvevő BMW Márkakereskedéseknél.

Bővebben
BMW X5 PLUG-IN HIBRID Az egyik legnépszerűbb SAV most fél évig havidíjmentesen.

Válasszon a promóciónak megfelelő összeállításokból

BMW X5 Plug-in Hibrid

ESSENCE

BMW X5 Plug-in Hibrid
 • xLine modellváltozat
 • BMW Live Cockpit Professional
 • BMW Lézervilágítás

BMW X5 Plug-in Hibrid

BALLANCE

BMW X5 Plug-in Hibrid
 • M Sport csomag
 • Panoráma üvegtető
 • HiFi hangsugárzórendszer

BMW X5 Plug-in Hibrid

SIGNATURE

BMW X5 Plug-in Hibrid
 • M magasfényű Shadowline
 • Business Class csomag
 • Innovációs csomag

A BMW PLUG-IN HIBRID MODELLEK ELŐNYEI

BMW X5 5 Plug-in Hibrid Adókedvezmények

Adókedvezmények

A környezetvédelmi besorolásnak köszönhetően a Plug-in hibridek és az elektromos autók 2016. január 1-től mentesülnek a gépjármű adó – cégautó adó – regisztrációs adó és vagyonszerzési illeték megfizetése alól.

Bővebben
BMW X5 Plug-in Hibrid zöld rendszám

Zöld rendszám

A zöld rendszámnak köszönhetően az ország nagyrészén a közterületi parkolás díjmentes.

Bővebben
BMW Charging Active előfizetés

BMW Charging Active előfizetés

A BMW Charging – amely BMW-jének alaptartozékát képezi – hozzáférést biztosít a BMW Charging országos kiterjedésű, folyamatosan bővülő nyilvánostöltő-hálózatához. A különböző szolgáltatók üzemeltetésében levő töltőállomások, amelyek a BMW navigációs rendszerben, az applikációban és a weboldalon láthatók, az
applikáción keresztül vagy a BMW Charging segítségével is elindíthatóak. 
A BMW Charging segítségével elvégzett töltésekről a felhasználó havi rendszerességgel pontosan részletezett, jól átlátható számlát kap.

Az új BMW Plug-in hibridek vásárlása mellé 1 évig ajándék BMW Charging Active előfizetés társul, mely többek közt egy kedvező egységes töltési tarifát is jelent.

A 2021.február 1-je után átvett BMW Plug-in hibrid
modell vásárlását követően, az Active tarifa igénylése esetén minden vásárló mentesül a havi alapdíj fizetése alól egy egész évig. Az egy éves ingyenes BMW Charging előfizetés az Active díjszabásra vonatkozik, melynek töltésre
vonatkozó tarifái a következő oldalon megtekinthetőek.

Bővebben
BMW X5 Plug-in Hibrid ajánlat

TUDJON MEG TÖBBET A PLUG-IN HIBRID MODELLEKRŐL

Maximális mértékű hatékonyság, kimagasló kényelem és páratlan dinamizmus: e tulajdonságok jellemzik a BMW plug-in hibrid modelljeit. A minden más járműtípusnál sokoldalúbb plug-in hibridek két világ legjavát egyesítik, emellett azok – kiegészítő elektromos meghajtásuknak köszönhetően – egyetlen gombnyomásra képesek változatosságot és helyi emissziómentességet vinni az Ön mindennapjaiba.

BMW PARTNER KERESŐ

BMW Márkakereskedés kereső

Tudjon meg többet ajánlatunkról és Találja meg az Önhöz legközelebb eső BMW Márkakereskedést!

A kép illusztráció. Az akció a 2021. szeptember 1-e után megrendelt, az akció feltételeinek megfelelő konfigurációval rendelkező BMW X5 Plug-in hibrid modellre irányadó és visszavonásig érvényes.

A finanszírozás forint alapú, változó kamatozású, nyíltvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik. A közölt törlesztő részlet évi 5,36% ügyleti kamat, 48 hónap futamidő, 26 678 426 Ft nettó vételár, a nettó vételár 50%-nak megfelelő a nettó saját erő és nettó vételár 20%-ának megfelelő összegű maradványérték figyelembevételével került kialakításra, mely kizárólag vállalkozások részére érhető el. Ezen feltételektől való eltérés esetén a finanszírozás feltételei változhatnak.

 

A Lízingbevevőnek a finanszírozáshoz kötelező olyan teljes körű casco biztosítást kötni a személygépkocsira az általa kiválasztott biztosítóval, ahol a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó. A Lízingbevevőt a futamidő alatt a Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről, a kamatkülönbözet fizetési kötelezettség és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Nyíltvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Hirdetményekből tájékozódhat, amely megtekinthető a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén.

A kalkuláció tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek.


Az akció igénybevételének feltételeiről tájékozódjon az akcióban résztvevő BMW Márkakereskedéseknél, akik mint közvetítők a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében járnak el.

BMW X5 Plug-in hibrid:

Átlagfogyasztás (l/100 km): 1,2-1,7 ;

CO₂-kibocsátás (g/km): 27-39

Bővebben

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás

 •  

  * 20i motorizáltság esetén: A környezeti feltételektől függően a belső égésű motorban adott egy átmeneti csúcsteljesítmény, amely körülbelül 10 %-kal lehet nagyobb a névleges teljesítménynél. A csúcsteljesítmény időtartama a csökkenő környezeti hőmérséklet hatására nő (+25 ˚C foknál kb. 5s, -20 ˚C foknál kb. 40s)

  Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.