BMW X5M X6M Ajánlat

IRÁNYÍTSA AZ ERŐT. ÚJ BMW X5 M X6 M

IRÁNYÍTSA AZ ERŐT. ÚJ BMW X5 M X6 M
BMW X5M X6M Ajánlat
BMW X5M X6M Ajánlat

EGYEDÜLÁLLÓ BMW M VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGGEL

Élje át a BMW M modellek páratlan vezetési élményét egy valódi versenypályán! BMW X5 M és BMW X6 M modellek vásárlása esetén lehetőséget kap, hogy a BMW M Race Track Compact Drive pályanap alkalmával több BMW M modell volánja mögött éljen át valódi motorsport izgalmakat.

 

Fedezze fel a BMW M család legújabb tagjait! Fölény minden téren: a BMW X5 M és BMW X6 M modellek erőt sugárzó arányaikkal, extrovertált dominanciájukkal exkluzív M dizájnjukkal és egyedülálló teljesítményükkel nyilvánítják ki vezető szerepre való törekvésüket.

Íme hát a négy extrovertált Sports Activity Vehicle (SAV) amelyek a teljesítmény, a kényelem és a hatékonyság általuk megvalósított kombinációjával nyűgöznek le. Az M xDrive-val ellátott BMW X5 M és BMW X6 M luxus szintű belső terével és a versenyautós gének biztosította dinamizmusával késztetik szárnyalásra a képzeletet. A következő ugrást az adrenalinnal telített vezetési élmény terén a még erősebb, még káprázatosabb, M xDrive-val ellátott, 625 lóerős BMW X5 M és BMW X6 M Competition modellek jelentik.

Az ajánlat részletei

Élje át BMW X5 M és X6 M tulajdonosként a BMW M Race Track Compact Drive pályanap izgalmait.

 

A program tartalma:

 • Praktikus vezetési tanácsok
 • Bemelegítés és féktechnikai training
 • BMW M vezetés felvezető autó mögött
 • Drift gyakorlatok

 

A program helyszíne:

Hockenheimring vagy Eurospeedway Lausitz

 

A program időtartama: ½ nap

 

A rendezvény magába foglalja: Vezetési élmény, Snack étkezés, Biztosítás, Kis értékű ajándék.

BMW PARTNER KERESŐ

BMW Partnerkereső

 

Tudjon meg többet ajánlatunkról és Találja meg az Önhöz legközelebb eső BMW Márkakereskedést!

BŐVEBBEN AZ ÚJ BMW X5 M ÉS X6 M MODELLEKRŐL

A BMW X5 M Competition, a BMW X5 M, a BMW X6 M és a BMW X6 Competition rendkívüli teljesítménye és dinamizmusa a kimagaslóan fejlett hajtásláncon és futóműtechnológiákon nyugszik. Akár az országúton suhan kényelmesen, akár a pályán versenyez, az Ön által megtapasztalt M-es vezetési élményt az egyedülálló precizitás és agilitás határozza meg.

BMW X5 M motor

Nagy teljesítményű BMW M TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotor.

A nagy teljesítményű BMW M TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotor legújabb verziója az általa nyújtott produkcióval tökéletesen lépést tart a legújabb követelményekkel. A nagy fordulatszámra képes egység 625 LE (460 kW) teljesítményt állít elő. A két turbófeltöltő egyedülállóan hatékony a hengersorok közös kipufogógáz-leömlőjének köszönhetően, hiszen így optimálisak a gázreakciók. A V8-as motort felkészítették az extrém versenypályás terhelésre is.
BMW X5 M X6 M M specifikus futómű

M-specifikus futómű.

Az Aktív M differenciálművel kiegészített M-specifikus futómű tökéletesen domborítja ki a járműben lakozó dinamikai potenciált. A három vezetési mód, a COMFORT, a SPORT és a SPORT+ mellett rendelkezésére áll a Dinamikus stabilitásellenőrzés (DSC) három különböző beállítása is, amelyeknek segítségével a jármű stabilizálásába való automatikus beavatkozás mértékét a megvalósítani kívánt vezetési stílushoz igazíthatja.
BMW X5 M MxDrive

M xDrive.

Az Aktív M Differenciálművel kiegészített BMW M xDrive maximális trakciót és dinamizmust szavatol úgy a mindennapos közlekedés, mint a versenypályás autózás során. Az M-specifikus technológia a hátsókerék-meghajtásra jellemző agilitást ötvözi az összkerék-meghajtás biztosította kontrollálhatósággal. Ön a 4WD és a 4WD Sport hajtási változat közül választhat.
BMW X5 M X6 M 8 fokozatú M Steptronic sebességváltó

8 fokozatú M Steptronic sebességváltó.

A Drivelogic funkcióval ellátott 8 fokozatú M Steptronic sebességváltó számos váltási karakterisztikát kínál az extrém módon dinamikustól a kifejezetten kényelmesen és lágyon át az üzemanyag-takarékosságot célzóig. Ön válthat manuálisan, a sebességváltó kar vagy a kormánykeréken lévő kapcsolókarok segítségével, de beteheti a váltót automatikus módba is, amelyben a szerkezet önműködően végzi a feladatát.
BMW M Servotronic

M Servotronic.

Az M Servotronic funkció minden vezetési helyzetben az adott sebességnek megfelelő mértékű rásegítést nyújtja. Mindemellett pedig bármilyen sebességtartományban közvetlen és precíz kormányzási érzetet biztosít. A kifejezetten az M modellekhez kifejlesztett rendszer két különböző jelleggörbéjű módot kínál.
BMW X6 M M Sport kipufogórendszer

M Sport kipufogórendszer.

Az M Sport kipufogórendszer dinamizmust kifejező hangot bocsájt ki, amelynek tónusa változtatható a beépített kipufogószelep-mechanizmus segítségével. A SPORT és SPORT+ programokhoz – amelyek a menetdinamikai szabályozás gombjaival választhatók ki – intenzívebb motorhang tartozik, míg a kényelmet a középpontba helyező módban diszkrétebb a hangzás.

 A kép illusztráció. Az akció 2020.07.01 és 2020.12.31 között megrendelt minden BMW X5 M vagy BMW X6 M modellekre vonatkozik, illetve visszavonásig érvényes.

BMW M Race Track Compact Drive pályanapon való térítésmentes részvétel feltétele BMW X5 M vagy BMW X6 M gépjármű megvásárlása. A BMW M Race Track Compact Drive pályanapon való
részvétel más BMW M modellek vásárlásakor csak térítés ellenében vehető igénybe. BMW X5 M vagy BMW X6 M gépjármű vásárlásakor a tulajdonos voucher formájában kapja meg belépőjét a BMW M Race Track Compact Drive eseményre. Az esemény pontos időpontját egyeztesse a vásárlás helyszínén az értékesítővel. A voucher érvényessége a vásárlástól számított 12hónap és egy fő részére biztosítja a rendezvényen való részvételt. A voucher másra át nem ruházható és csak a programon való részvétel díját tartalmazza, kiutazás, szállás és egyéb személyi költségeket vagy más kategóriába sorolandó költségeket nem tartalmazza. Minden egyéb felemrül költésget az ügyfélnek kell rendeznie. A fennálló járványhelyzetre való tekintettel a bevezetett korlátozások függvényében a program elhalasztásra vagy lemondásra is kerülhet. Járványügyi lemondás esetén a BMW M Race Track Compact Drive listaárát a kereskedés az ügyfél részére megtéríti. A BMW M Race Track Compact Drive pályanapon kizárólag a rendezvény szervezői által biztosított BMW M modellekkel van lehetőség részt venni.

BMW X5 M: 

kombinált fogyasztás: 13,2-13,7 l/100 km;

kombinált CO2-kibocsátás: 301-309 g/km.

 

 BMW X6 M:

kombinált fogyasztás: 13,0-13,5 l/100 km;

kombinált CO2-kibocsátás: 297-306 g/km.

Bővebben

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás

 •  

  * 20i motorizáltság esetén: A környezeti feltételektől függően a belső égésű motorban adott egy átmeneti csúcsteljesítmény, amely körülbelül 10 %-kal lehet nagyobb a névleges teljesítménynél. A csúcsteljesítmény időtartama a csökkenő környezeti hőmérséklet hatására nő (+25 ˚C foknál kb. 5s, -20 ˚C foknál kb. 40s)

  Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.