BMW Plug-in Hibrid kampány

INSPIRÁLÓ HIBRIDEK.

BMW 3 és BMW 5 Plug-in Hibrid modellek ajándék BMW xDrive-val
és BMW CHARGING ACTIVE előfizetéssel.

INSPIRÁLÓ HIBRIDEK.BMW 3 és BMW 5 Plug-in Hibrid modellek ajándék BMW xDrive-val <br>és BMW CHARGING ACTIVE előfizetéssel.
BMW 530e Limousine
BMW XDrive

VÁLASSZA BMW 3-AS ÉS 5-ÖS PLUG-IN HIBRID MODELLJEINKET MOST AJÁNDÉK BMW xDRIVE-VAL

Két világ legjava: a BMW 5 Limousine plug-in hibrid hajtásláncú BMW 530e, BMW 530e xDrive és BMW 545e xDrive változatai a fenntartható mobilitás és a hatékonysággal párosuló dinamizmus élményével ajándékozzák meg Önt.

 

A BMW 330e innovatív meghajtási koncepcióját az új, még erősebb BMW TwinPower Turbo 4 hengeres benzinmotor, a kiemelkedő hatékonyságú eDrive elektromotor és a BMW EfficientDynamics technológiák alkotják.

 

 

VAGY TÉLIKERÉK-KÉSZLETTEL ILLETVE BMW CHARGING ACTIVE ELŐFIZETÉSSEL

 

Az akció részletei:

  • Az akció Limousine és Touring kivitel esetén is elérhető
  • Az akció BMW 5 esetén 530e és 545e motorváltozat esetén érhető el
  • Az akció BMW 3 esetén 330e motorváltozat esetén érhető el
  • 2021 február 1 után átvett Plug-in Hibrid modellek esetén 1 évig ajándék BMW Charging Active előfizetés 

 

A kép illusztráció. Az akció a 2021. március 1. és június 30. között megrendelt, az akció feltételeinek megfelelő konfigurációval rendelkező BMW 3 és 5-ös Plug-in Hibrid modellekre és visszavonásig érvényes.

Az egy éves ingyenes BMW Charging előfizetés az Active díjszabásra vonatkozik, melynek tarifái a következő oldalon megtekinthetőek: https://bmw-public-charging.com/web/bmw-hu/tariffs.
A 2021.február 1-je után átvett BMW Plug-in hibrid modell vásárlását követően, az Active tarifa igénylése esetén minden vásárló mentesül az alapdíj fizetése alól egy egész évig.

A hirdetés nem minősül ajánlatnak, a tájékoztatás nem teljes körű. További információkért és az akcióval kapcsolatos további részletekért érdeklődjön a promócióban résztvevő BMW Márkakereskedésekben. 

 

BMW 3 Plug-in Hibrid ( 330e Limousine -330e xDrive Touring)

Átlagfogyasztás (l/100 km): 1,3-1,8 / 1,6-2,1

CO₂-kibocsátás (g/km): 30-41 / 36-48

 

BMW 5 Plug-in Hibrid (530e Limousine-545e xDrive Limousine)

Átlagfogyasztás (l/100 km): 1,4-1,8 / 1,7-2,2

CO₂-kibocsátás (g/km): 31-41 / 38-51

BMW CHARGING

BMW Charging

A BMW Charging – amely BMW-jének alaptartozékát képezi – hozzáférést biztosít a BMW Charging országos kiterjedésű, folyamatosan bővülő nyilvánostöltő-hálózatához.  A hálózat tagjai között egyre nagyobb számban találhatók meg az ultragyors töltésre képes, az Európát átszelő utazásokat megkönnyítő, nagy teljesítményű töltőállomások – köztük partnerünk, az IONITY által üzemeltetett egységek.  A különböző szolgáltatókhoz tartozó töltőállomások, amelyek a BMW navigációs rendszerben, az applikációban és a weboldalon láthatók, az applikáción keresztül vagy a BMW Charging segítségével aktiválhatók.  A BMW Charging segítségével elvégzett töltésekről a felhasználó havi rendszerességgel pontosan részletezett, jól átlátható számlát kap.

BŐVEBBEN A BMW 3 ÉS BMW 5 PLUG-IN HIBRID MODELLEKRŐL

Fedezze fel ezen innovatív BMW hibrid járművek előnyeit és ismerkedjen meg alaposabban hajtási koncepciójukkal, dinamizmusukkal, valamint a BMW Charging töltési megoldásaival, illetve a BMW ConnectedDrive digitális szolgáltatásaival.

BMW 330e Limousine
BMW xDrive

BMW xDrive

Az intelligens BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer finoman, változó arányban osztja el a hajtási nyomatékot az első és a hátsó kerekek között a minden körülmények között a maximális trakció, dinamizmus és biztonság érdekében. Az elektronikusan vezérelt hajtóerő-elosztás az agilitást is fokozza például azzal, hogy kanyarban ellensúlyozza a túl- vagy az alulkormányozottság jelenségét.
BMW komplett télikerék-készletek

BMW komplett télikerék-készletek

Amennyiben autója kellően fel van szerelve, a jeges utak és a csúszós kanyarok sem tántoríthatják el Önt a természet élvezetétől. Már csak az eredeti BMW keréktárcsák és gumiabroncsok jóvoltából sem. A vezető gumiabroncs-gyártókkal (pl.Bridgestone, Michelin és Pirelli) együttműködésben tervezett csillagjelölésű BMW gumiabroncsok sima futásúak, optimálisan tapadnak és kiemelkedő biztonságot szavatolnak. Ami teljesen egyértelmű: Az eredeti BMW téli keréktárcsák és gumiabroncsok nem kompromisszumot jelentenek, hanem állásfoglalást.
BMW 1 sportülések

A BMW Plug-in Hibrid modellek töltése

Otthon vagy út közben: a BMW Charging személyre szabott töltési megoldásokat kínál Önnek hibrid meghajtású BMW modelljének töltéséhez. Az autóhoz alaptartozékként mellékelt, a háztartási elektromos csatlakozókkal kompatibilis sztenderd töltőkábel mellett a töltést végezheti a külön megvásárolható BMW Wallbox készülékkel is, amely rendkívül kényelmessé, biztonságossá és gyorssá teszi a műveletet. A partnerünk által kínált Smart Wallbox nyújtotta plusz szolgáltatások az intelligens töltést szolgálják. A wallbox készülékek szakszerű telepítéséről a telepítési szolgáltatás szakemberei gondoskodnak. A választékban ott szerepel a Flexible Fast Charger töltő is, amely otthoni töltés esetén maximális rugalmasságot biztosít az Ön számára, egyúttal az a hozzá járó, különböző típusú adapterek jóvoltából lehetővé teszi, hogy bármely háztartási elektromos vagy ipariáram-csatlakozóról feltölthesse plug-in hibrid BMW-jét. A plug-in hibrid BMW 5 Limousine modellekhez a sztenderd töltőkábel mellett jár egy, a nyilvános töltőállomásokon használható töltőkábel (Mode 3), illetve a BMW Charging Card is, amelynek jóvoltából Ön vonzó feltételek mellett veheti igénybe a nyilvános töltőállomásokat*. *az ajánlatok piaconként változnak
Bővebben a töltésről
BMW 5 Plug-in Hibrid

Menetmódok a BMW 5 Limousine Plug-in Hibridekben

Tisztán elektromos meghajtással történő, emissziómentes ingázás vagy a kellően nagy hatótávolságra támaszkodva hosszabb hétvégi utak megtétele – a BMW 5 Limousine hibrid változatai, az 530e, az 530e xDrive és az 545e xDrive minden lehetőséget nyitva hagynak Ön előtt. Élvezze az intelligens menetmódok előnyeit, amelyek minden szituációhoz megteremtik a belső égésű erőforrás és az elektromos motor optimális összjátékát – egyúttal tapasztalja meg, hogy mennyire izgalmasan vonzó a jövőbe mutató technológia és a különleges vezetési élmény.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás

  • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

    Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.