BMW 5 Limousine ajánlat

AZ ÚJ BMW 5

Járjon a változás útján

AZ ÚJ BMW 5Járjon a változás útján
BMW 5 Limousine ajánlat
BMW 5 Limousine ajánlat

AZ ÚJ BMW 5 LIMOUSINE

A BMW 5 Limousine új szintre emeli a sportosságot és a magabiztosságot – köszönhetően mindenekelőtt a nagy tengelytáv, a nyújtott motorháztető, valamint a finoman ívelő tetővonal által meghatározott, jellegzetesen BMW-s arányoknak. A markáns kontúrok izgalmas kontrasztot képeznek az áramvonalas, letisztult felületekkel, ami modern megjelenéssel ruházza fel a járművet. Az orr-rész dinamikus és innovatív karakteréről elsősorban a BMW vesék és a BMW Lézervilágítás gondoskodnak. A fényszórók és a vesék harmonikus találkozása még inkább kiemeli a jármű szélességét, egyszersmind szerves alkotóeleme annak a kivételes, egyedi eleganciának, amely egészen a hátsó lökhárító alól előbújó, trapéz formájú kipufogóvégekig jelen van. Mindez együttesen stílusos, egyszersmind sportos összképet teremt.

Ismerje meg a kívül belül megújult BMW 5 legizgalmasabb, rendelhető opcióként elérhető felszereltségeit:

 
 • Akár bruttó 1.000.000 Ft árelőny
 • 20"-os BMW M keréktárcsák
 • Felhőalapú navigácó
 • Intelligens Personal Assistant
 • 12,3"-os központi kijelző       
 • Memóriafunkciós komfortülések
 • Elérhető plug-in hibrid változatban is

 

BMW PARTNER KERESŐ

BMW Partnerkereső

Tudjon meg többet ajánlatunkról és Találja meg az Önhöz legközelebb eső BMW Márkakereskedést!

BŐVEBBEN A BMW 5 LIMOUSINE MODELLRŐL

A BMW 5 Limousine a sportos üzleti limuzin fogalmának megtestesítője. Az autó már első pillantásra a stílusos sportosság benyomását kelti, amely különösen a dinamikus sziluettben és a minden sallangot nélkülöző dizájnnyelvben jut érvényre. A letisztult felületek és a biztos kézzel megrajzolt kontúrok modern, a műszaki fejlettség szellemével átjárt atmoszférát vonnak az autó köré. A jármű innovatív, a jövőorientált technológiák, valamint a sportos funkciók és képességek által meghatározott karakterét az elegáns és funkcionális belső tér teszi teljessé. A lenyűgöző menetdinamikai tulajdonságok és az innovatív technológiák mellé a BMW 5 Limousine-t kényelmet, magabiztosságot és mindenekelőtt kimagasló szintű vezetési élményt sorakoztat fel.

BMW 5 Limousine mild hibrid

„Mild hibrid” technológia.

A „mild hibrid” technológia a fékezés során felszabaduló mozgási energia rekuperációjára, valamint a belső égésű motor gyorsítás közbeni támogatására szolgál. A technológia mindezzel mérsékli a fogyasztást és az emissziót, egyszersmind fokozza a dinamizmust. A fentieken túlmenően a „mild hibrid” technológia sokkal gyorsabbá és zökkenőmentesebbé teszi az Auto Start/Stop funkció működését.
BMW 5 Limousine Lézervilágítás

BMW Lézervilágítás.

A lézeres távolságifényszóró-módban a BMW Lézervilágítás akár 650 méternyi útszakaszt is képes bevilágítani – ez közel kétszerese a hagyományos fényszórókéinak. Az út jobb éjszakai megvilágítása jelentős mértékben fokozza a biztonságot. Az első fényszórókban elhelyezett kék színű elemek és „BMW Laser” feliratok ráirányítják a figyelmet a jármű által képviselt technológiai színvonalra és sportosságra.
BMW 5 Limousine Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

A navigáció funkcióval ellátott BMW Live Cockpit Professional felszereltség két kitűnő minőségű kijelzőt, azaz egy nagy felbontású, 12,3” méretű, érintéssel vezérelhető központi kijelzőt, valamint egy teljes egészében digitális, 12,3” méretű műszeregységet foglal magában. A 7-es verziószámú BMW operációs rendszer az iDrive Touch kontrollerrel is kezelhető.
BMW 5 Limousine IPA

BMW Intelligent Personal Assistant.

„Hey BMW. Who are you?"* Hát nem lenne nagyszerű, ha BMW-je a személyi asszisztense lenne? Kommunikáljon járművével a BMW Intelligent Personal Assistant segítségével. Az asszisztens ismeri Önt, napról napra bővíti a tudását és bármilyen helyzetben kisegíti. Saját aktivációs jelszót is megadhat. Az asszisztens mindent elmagyaráz a járművével kapcsolatosan, így Ön még jobban megismerheti BMW-jét. (*A funkció magyar nyelven egyelőre nem érhető el.)

A kép illusztráció. Az ajánlat 2020. október 01-től visszavonásig érvényes. A tájékoztatás nem teljeskörú, az árelőny tényleges összege a választott felszereltségétől függ. A hirdetésben jelzett, maximális árelőny 530 vagy afölötti (540,550) motorizáltságú benzin és diesel modellek, M Sport csomag, továbbá összességében - az M Sport csomagot is beleértve - legalább az alapár 30%-át elérő opcionális felszereltség választása esetén érhető el. A kedvezménnyel kapcsolatos további részletes feltételekért kérjük forduljon az Önhöz legközelebbi BMW Márkakereskedéshez.

BMW 530e Limousine-BMW M550i xDrive Limousine:

Átlagfogyasztás (l/100 km): 1,3-1,8/10,5-11,3

CO₂-kibocsátás (g/km): 31-41/239-258 

Bővebben

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás

 •  

  * 20i motorizáltság esetén: A környezeti feltételektől függően a belső égésű motorban adott egy átmeneti csúcsteljesítmény, amely körülbelül 10 %-kal lehet nagyobb a névleges teljesítménynél. A csúcsteljesítmény időtartama a csökkenő környezeti hőmérséklet hatására nő (+25 ˚C foknál kb. 5s, -20 ˚C foknál kb. 40s)

  Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.