xxx

ÚJ BMW 1-ALL-INCLUSIVE UTAZÁS

Akár havi 89 000 forintért

ÚJ BMW 1-ALL-INCLUSIVE UTAZÁSAkár havi 89 000 forintért
BMW 1 all inclusive
bmw 1 all inclusive

AZ ÚJ BMW 1 AKÁR HAVI NETTÓ 89 000 FORINTÉRT

Új korszak kezdete a prémium kompakt kategóriában: a vadonatúj BMW 1-es sorozat dinamizmust sugárzó dizájnjával, rendkívül modern, tágas belterével és innovatív technológiáival új dimenzióba helyezi a vezetés élményét.

 

 Induljon egy élménydús All-inclusive utazásra már havi nettó 89.000 forinttól*: különleges lízingajánlatunk keretében kínált modellünk extrafelszereltségei és szolgáltatáscsomagjai garantálják, hogy Önnek semmi másra ne kelljen figyelnie, csak a vezetés színtiszta élményére. Engedjen a csábításnak: próbálja ki az új BMW 1-et egy tesztvezetés során és ismerje meg a modell lenyűgöző karakterét! 

Az ajánlat részletei

Az ajánlatban szereplő modell többek között az alábbi felszereltséget tartalmazza:
 • Parkolóasszisztens
 • Repair Inclusive 5 év/200.000 km
 • Service Inclusive 5 év/100.000 km
 • 17'' Könnyűfém- multiküllős 546- keréktárcsa
 • Steptronic sebességváltó duplakuplunggal
 • LED technológiás fény- és ködfényszóró
 • Automatikus klímaberendezés
 • Ülésfűtés (vezető és első utas számára)
 • Világítás- és külső-belső tükörcsomag
 • Hővédő üvegezés
 • Megnövelt méretű üzemanyag tartály
 • BMW Individual Exterior Line Aluminium csomag
 • Fekete vagy fehér szín

BMW PARTNER KERESŐ

BMW Partnerkereső

BMW PARTNER KERESŐ

Tudjon meg többet ajánlatunkról és Találja meg az Önhöz legközelebb eső BMW Márkakereskedést!

BŐVEBBEN AZ ÚJ BMW 1 MODELLRŐL

Az új BMW 1 arra született, hogy mágnesként vonzza magára a tekinteteket. E cél érdekében az autó egyedülálló formatervét és progresszív dizájnnyelvét veti be, amelyek markánsan kiemelik a tömegből. Szintén nem mindennapi a modern atmoszférájú belső tér sem, amely prémium minőségével és őszinte stílusával inspirál. A hatékony motorok, a sorozatban az új BMW 1-gyel debütáló elsőkerék-meghajtás, valamint a legmodernebb futóműtechnológiák dinamizmussal és agilitással telített vezetési élményt garantálnak, az innovatív technológiák és vezetőt segítő rendszerek pedig gondoskodnak arról, hogy Ön mindig biztonságosan és kényelmesen érje el úti célját.

BMW1 AJANLAT
BMW 1 General

Magabiztos a legapróbb részletekig

"Az új BMW 1 fiatalos, trendi és urbánus." (Domagoj Dukec, a BMW dizájnfőnöke) Az új BMW 1 dizájnja mind kívül, mind belül erős benyomást tesz. Kezdődik mindjárt a dinamizmust sugárzó, nagy dupla vesékkel és széles első köténnyel ellátott orr-résszel, amelyről a tekintet a lendületes tetővonallal párhuzamos, tiszta rajzolatú, a jellegzetes far felé futó kontúrokra vándorol tovább.
BMW 1 Steptronic sebességváltó

Steptronic sebességváltó duplakuplunggal

A 7 fokozatú Steptronic sebességváltó elképesztően gyorsan kapcsolja a fokozatokat. Automatikus vagy manuális, a kormányra helyezett kapcsolókarokkal illetve sebesség-előválasztó karral végrehajtott váltás a kényelmes suhanáshoz vagy a kifejezetten dinamikus száguldáshoz. SPORT módban, a sebesség-előválasztó kart a bal oldali S/M pozícióba helyezve a váltási karakterisztika a lehető legnagyobb teljesítményt szolgálja.
BMW 1 sportülések

Sportülések a vezető és az első utas számára

Magasított oldalpárnájú ülőlappal és háttámlával rendelkező ülések optimálisan tartják a vezető és az elöl ülő utas testét még kimondottan sportos kanyarvételkor is. Az ülések dőlésszöge, azok ülőlapjának mélysége és háttámlájuk szélessége egyaránt állítható.
BMW 1 LED

LED-es fényszórók

A nappali menetfényektől a tompított fényszórókig a LED-es fényszórók minden egyes funkcióját hosszabb élettartam és energiatakarékosság jellemzi a LED technológia jóvoltából. A dinamizmust sugárzó, karcsú első fényszórók hatásosan világítják meg az utat éjszaka és rossz időben erős, a nappali fényével szinte megegyező színhőmérsékletű fényükkel.

A kép illusztráció. Az ajánlat 2020.01.15 és 2020.03.31. között, megrendelt BMW 118i*konkrét konfigurációjú modellre
vonatkozik, illetve visszavonásig érvényes. (A BMW által támogatott kedvezményes finanszírozási konstrukció minden 5év/200 000km Repair Inclusive és 5év/100 000 km Service Inclusive csomaggal és további 2 600 000Ft-ot meghaladó értékű extrát tartalmazó konfiguráció esetében igénybe vehető. Egyéb konfigurációhoz kérjen ajánlatot.) Az ajánlatban konfigurált modell fekete színű,  Parkolóasszisztenssel, 5év/200 000km Repair Inclusive és 5év/100 000 km Service Inclusive csomaggal felszerelt, továbbá 17" Könnyűfém - multiküllős 546 – keréktárcsával, steptronic duplakuplungos sebességváltóval, LED technológiás fény és ködfényszóróval, szövet/műbőr kombinációjú antracit/szürke kiemelésű sportüléssel automatikus
klímaberendezéssel, ülésfűtéssel (vezető és első utas számára), világítás- és külső-belső tükör csomaggal, hővédő üvegezéssel, megnövelt méretű üzemanyag tartállyal,  és BMW Individual Exterior Line Aluminium csomaggal rendelkezik összesen 3 080 100Ft értékben.

 

Az ajánlatban megadott havi induló lízingdíj esetén a futamidő 60 hónapos, nettó vételár 8 649 685 Ft, nettó önerő 35%, 3 090 512Ft. A finanszírozás forint alapú, változó kamatozású, nyíltvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik. A konstrukciónál kötelező teljes körű casco biztosítást kötni, ahol a biztosítás biztosítottja a Merkantil Bank Zrt. Az akció keretében meghirdetett 2,85% induló THM induló százalékos értéke tájékoztató jellegű, amely meghatározására a fentebb ismertetett feltétele figyelembevételével került meghatározásra, ezen feltételek változása esetén a THM %-os mértéke módosulhat. A támogatott finanszírozási konstrukció minden 5év/200 000km Repair Inclusive és 5év/100 000 km Service Inclusive csomaggal és további 2 600 000 Ft -ot meghaladóértékű extrával felszerelt  BMW 1 (F40) modellre elérhető. A THM megadott értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A Lízingbevevőt a futamidő alatt a Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet fizetési kötelezettség terhelheti. Fix kamatozású konstrukció kamatozás felár esetében választható. A Referenciakamat mértékéről, a kamatlábváltozás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Általános Lízing Feltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat, a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. A kalkuláció tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.
A Merkantil Bank Zrt. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. További információért és az akcióval kapcsolatos részletekért forduljon a hivatalos BMW márkakereskedőkhöz!

BMW 1
átlagfogyasztás 5,3 – 7,9l/100 gkm;

CO2-kibocsátás: 118 – 185g/km.

Bővebben

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás

 • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.