BMW UKL Kampány

INDULÓ ÉLMÉNYEK

Válassza a BMW 1 vagy 2 Gran Coupé modelleket most akár 0% THM-mel

INDULÓ ÉLMÉNYEKVálassza a BMW 1 vagy 2 Gran Coupé modelleket most akár 0% THM-mel
BMW 1 0% THM
BMW 2 Gran Coupé 0% THM

BMW 1 VAGY 2 GRAN COUPÉ MOST AKÁR 0% THM-MEL

Új korszak kezdete a prémium kompakt kategóriában: a BMW 1 dinamizmust sugárzó dizájnjával, rendkívül modern, tágas belterével és innovatív technológiáival új dimenzióba helyezi a vezetés élményét.

 

Az első BMW 2 Gran Coupé merészséggel fűszerezett tekintélye egy merőben új karakterrel gazdagítja a kompakt kategóriát. High-end technológiáival, valamint tökéletesen hangolt menetdinamikai tulajdonságaival a modell kiemelkedik a sokaságból és elszántan a saját útját járja.

 

A BMW 1 és a BMW 2 Gran Coupé most akár 0%-os THM-mel érhető el nyílt vagy zártvégű lízingkonstrukcióban. A további részleteért kérjük keresse fel az akcióban résztvevő Márkakereskedéseink egyikét. 

Ismerje meg a BMW 1 és 2 Gran Coupé legizgalmasabb, rendelhető opcióként elérhető felszereltségeit:

 
 • Steptronic Sport sebességváltó
 • LED technológiás fény- és ködfényszóró
 • Sportülések a vezető és az első utas számára
 • MSport kormánymű
 • BMW xDrive
 • Parkolóasszisztens
 • BMW Intelligent Personal Assistant

BMW PARTNER KERESŐ

BMW Partnerkereső

Tudjon meg többet ajánlatunkról és Találja meg az Önhöz legközelebb eső BMW Márkakereskedést!

BŐVEBBEN A BMW 1 ÉS 2 GRAN COUPÉ MODELLRŐL

A BMW 1 arra született, hogy mágnesként vonzza magára a tekinteteket, míg a BMW 2 Gran Coupé nem tipikus kupé, inkább egy hihetetlenül egyedülálló jelenség, melynek merészséggel fűszerezett tekintélye egy merőben új karakterrel gazdagítja a kompakt kategóriát. E cél érdekében a modellek egyedülálló formatervet és progresszív dizájnnyelvet vet be, amelyek markánsan kiemelik őket a tömegből. Szintén nem mindennapi a modern atmoszférájú belső tér sem, amely prémium minőségével és őszinte stílusával inspirál. A legmodernebb futóműtechnológiák dinamizmussal és agilitással telített vezetési élményt garantálnak, az innovatív technológiák és vezetőt segítő rendszerek pedig gondoskodnak arról, hogy Ön mindig biztonságosan és kényelmesen érje el úti célját.

BMW 2 Gran Coupé
BMW xDrive

BMW xDrive

Az intelligens BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer finoman, változó arányban osztja el a hajtási nyomatékot az első és a hátsó kerekek között a minden körülmények között a maximális trakció, dinamizmus és biztonság érdekében. Az elektronikusan vezérelt hajtóerő-elosztás az agilitást is fokozza például azzal, hogy kanyarban ellensúlyozza a túl- vagy az alulkormányozottság jelenségét.
BMW 1 Steptronic Sport sebességváltó

Steptronic Sport sebességváltó

A 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó elképesztően gyorsan kapcsolja a fokozatokat. Automatikus vagy manuális, a kormányra helyezett kapcsolókarokkal, illetve a sebesség-előválasztó karral végrehajtott váltás – a kényelmes suhanáshoz vagy a kifejezetten dinamikus száguldáshoz. SPORT módban, a sebesség-előválasztó kart a bal oldali S/M pozícióba helyezve a váltási karakterisztika a lehető legnagyobb teljesítményt szolgálja.
BMW 1 sportülések

Sportülések a vezető és az első utas számára

Magasított oldalpárnájú ülőlappal és háttámlával rendelkező ülések optimálisan tartják a vezető és az elöl ülő utas testét még kimondottan sportos kanyarvételkor is. Az ülések dőlésszöge, azok ülőlapjának mélysége és háttámlájuk szélessége egyaránt állítható.
BMW 1 LED

LED-es fényszórók

A nappali menetfényektől a tompított fényszórókig a LED-es fényszórók minden egyes funkcióját hosszabb élettartam és energiatakarékosság jellemzi a LED technológia jóvoltából. A dinamizmust sugárzó, karcsú első fényszórók hatásosan világítják meg az utat éjszaka és rossz időben erős, a nappali fényével szinte megegyező színhőmérsékletű fényükkel.
Parkolóasszisztens

Parkolóasszisztens

A Parkolóasszisztens egyszerűbbé teszi a járművel való parkolást. A Tolatókamera tisztább képet ad a jármű mögötti területről. Az Aktív parkolássegítő rendszer fokozott védelmet biztosít a parkolási sérülések ellen. A Parkolóasszisztens automatikusan állítja be az autót az útpályával párhuzamos vagy az arra merőleges parkolóhelyekre, illetve manőverezi ki a járművet az útpályával párhuzamos parkolóhelyekről. A Tolatási asszisztens például szűk sikátorokban való hátramenetnél nyújt hasznos támogatást az Ön számára.

Az akció a 2021.01.15. és 2021. szeptember 30. között, vagy visszavonásig érvényes, az akcióban résztvevő BMW Márkakereskedésben megrendelt, benzines és dízel BMW 1, BMW 2 Active Tourer, BMW 2 Gran Tourer, BMW 2 Gran Coupé, BMW X1 és BMW X2-es  modellekre vonatkozik, a BMW Márkakereskedéshez rendelt akciós gépkocsik erejéig illetve visszavonásig érvényes. A BMW által támogatott kedvezményes finanszírozási konstrukció a megvásárolt gépkocsi bruttó listaárának 30%-át meghaladó értékű extrát tartalmazó konfiguráció esetében vehető igénybe, a kiválasztott konfigurációhoz kérjen ajánlatot. A hirdetett finanszírozás forint alapú, változó kamatozású, zártvégű és nyíltvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik. A finanszírozási konstrukcióban az induló 0%-os THM mértéke, minimum 30%  kiemelt első lízingdíj (önerő) megfizetésével és 24 - 48 hónap közötti futamidő figyelembevételével került meghatározásra a 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet alapján, mely feltételek változása esetén a THM %-os mértéke is módosulhat. A THM magadott értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A nyíltvégű pénzügyi lízingfinanszírozás kizárólag vállalkozások részére érhető el. A Lízingbevevőnek a finanszírozáshoz kötelező olyan teljes körű casco biztosítást kötni a személygépkocsira az általa kiválasztott biztosítóval, ahol a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó, amely biztosítás költségét ekként a fentebb meghatározott THM nem tartalmazza. A Lízingbevevőt a futamidő alatt a Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről, a kamatkülönbözet fizetési kötelezettség és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű/Nyíltvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Hirdetményekből tájékozódhat, amely megtekinthető a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. A Merkantil Bank Zrt. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. A promócióban résztvevő BMW Márkakereskedés, mint közvetítő a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében jár el. A kép illusztráció. A hirdetés nem minősül ajánlatnak, a tájékoztatás nem teljes körű. További részletek az akcióban résztvevő BMW Márkakereskedésnél érhetők el.

 

BMW 1

Átlagfogyasztás (l/100 km): 4,5-7,8;

CO₂-kibocsátás (g/km): 118-178

 

BMW 2 Gran Coupé

Átlagfogyasztás (l/100 km): 4,5-7,8;

CO₂-kibocsátás (g/km): 118-177

 

 

Bővebben

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás

 •  

  * 20i motorizáltság esetén: A környezeti feltételektől függően a belső égésű motorban adott egy átmeneti csúcsteljesítmény, amely körülbelül 10 %-kal lehet nagyobb a névleges teljesítménynél. A csúcsteljesítmény időtartama a csökkenő környezeti hőmérséklet hatására nő (+25 ˚C foknál kb. 5s, -20 ˚C foknál kb. 40s)

  Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.