HOSSZÚ TÁVÚ ELŐNYÖK.

Fiatal használtautók maximális előnyökkel.

Sokféle oka van annak, hogy miért érdemes a BMW Premium Selection használt járművei közül választani. A kellemes érzés csak egy ezen okok közül – ha ellátogat BMW Premium Selection partneréhez, meggyőződhet arról, hogy az Ön által kiszemelt jármű a lehető legjobb állapotban van. Miután pedig megvásárolta az autót, számos exkluzív BMW szolgáltatás előnyeiből profitálhat.

AZ ELŐNYÖK ÁTTEKINTÉSE.

Ön biztos lehet abban, hogy jó döntést hozott, ha választása egy BMW Premium Selection használt járműre esett. Már csak azért is ez a helyzet, mert az autó előzetesen sikeresen átesett egy átfogó vizsgálat-sorozaton, mielőtt megkapta a BMW Premium Selection minősítést. Mindemellett az Ön BMW Premium Selection használt autójának – amely garantáltan nem lehet 5 évesnél idősebb, és nem futhatott többet 120 000 kilométernél – jóvoltából széles körű jótállási és mobilitási szolgáltatásokat vehet igénybe.

24 HÓNAPOS HASZNÁLTAUTÓ-JÓTÁLLÁS.

24 HÓNAPOS HASZNÁLTAUTÓ-JÓTÁLLÁS.

Egy jármű, amiben megbízhat: az Ön által megvásárolt használt autóhoz automatikusan jár a kétéves, teljeskörű jótállás, amely minden mechanikus és elektronikus alkatrészre vonatkozik. Mindez garantálja, hogy jó ideig semmi dolga nem lesz BMW Premium Selection minősítéssel rendelkező autójával – leszámítva, hogy élevezze a hamisítatlan vezetési élményt.

360°-OS JÁRMŰ-ÁTVIZSGÁLÁS.

A BMW Premium Selection járművek kizárólag a felhatalmazott BMW Premium Selection márkakereskedőknél érhetők el. Ezek a fiatal használt járművek megfelelnek a legmagasabb kritériumoknak úgy optikailag, mint műszakilag, belül és kívül egyaránt: minden, a BMW Premium Selection választékába tartozó jármű sikeresen átesett a szigorú jármű-átvizsgáláson, és 100 százalékban eleget tesz a precízen meghatározott követelményeknek.

IGAZOLT JÁRMŰTÖRTÉNET.

Amikor Ön használt autót vásárol, természetesen mindenről tudni szeretne – az előző tulajdonosokról, az ügyfélszolgálthoz tett bejelentésekről, az esetleges balesetekről és a javításokról. Pontosan ez az oka annak, hogy mindegyik, a BMW-től származó használt autó teljes, igazolt járműtörténettel rendelkezik.

 • BMW baleseti és közúti segélyszolgálat

  A BMW mércét állít – a szolgáltatások tekintetében is. Annak érdekében, hogy Ön minden körülmények között, tehát például baleset vagy az autó ellopása esetén is a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokban részesüljön, létrehoztuk a BMW baleseti és közúti segélyszolgálatot, amely kivételesen sokoldalú mobilitási szolgáltatásokat fog össze.

 • Karbantartás-mentesség 12 hónapra / 10 000 kilométerre

  A vásárlást követően járműve legkevesebb 12 hónapig vagy 10 000 km-ig karbantartás-mentességet élvez – a szervizintervallum-kijelzésnek megfelelően.

 • Lízing és hitel

  Az Ön BMW Premium Selection partnere vonzó lízing- és hitelajánlatokat kínál minden BMW Premium Selection járműhöz.

 • Tesztvezetés

  Az Ön által kiválasztott BMW Premium Selection modell bármikor kipróbálható egy tesztvezetés alkalmával.

 • Jármű-beszámítási ajánlatok

  Amennyiben Ön BMW Premium Selection járművet vásárol, lehetősége nyílik előző autójának méltányos, piaci értéken való beszámíttatására.