A VEZETÉSI ÉLMÉNY NEM MEGY KI A DIVATBÓL.

Minősített használt járművek a BMW Premium Selectiontől.

A VEZETÉSI ÉLMÉNY NEM MEGY KI A DIVATBÓL.

Minősített használt járművek a BMW Premium Selectiontől.

A VEZETÉSI ÉLMÉNY NEM MEGY KI A DIVATBÓL.Minősített használt járművek a BMW Premium Selectiontől.

Fedezze fel a hamisítatlan vezetési élményt a BMW Premium Selection használt járműveinek jóvoltából, amelyekhez hosszú jótállás jár. Egy használt jármű csak azután kaphatja a Premium Selection minősítést, miután átesett szakembereink alapos vizuális szemrevételezésén, valamint a műszaki állapotot felmérő átvizsgáláson – mindez tehát egyet jelent a 100%-ban prémium szintű minőséggel és a kompromisszumoktól mentes megbízhatósággal. Minden egyes BMW Premium Selection használt autóhoz 12 hónapos jótállás jár, emellett ahhoz szolgáltatások és finanszírozási lehetőségek széles köre vehető igénybe. Csak szálljon be, és engedje meggyőzni magát.

MÉRCÉT ÁLLÍTUNK. AMELYET RENDRE FELÜL IS MÚLUNK.

Számunkra a minőség nemcsak ígéret, hanem alapelv. Egy BMW Premium Selection minősítéssel rendelkező használt autó legfeljebb 5 éves lehet, és maximum 120 000 kilométeres futásteljesítménnyel rendelkezhet. Mindemellett a jármű átesik egy szigorú 360°-os jármű-átvizsgáláson is. Kizárólag azok az autók kapják meg a minősítést, amelyek megfelelnek a pontosan meghatározott követelményeknek. A Premium Selection járművek kizárólag a BMW Premium Selection partnereknél vásárolhatók meg, ami garantálja az Ön számára az állandó és tökéletes minőséget. Jöjjön el, és győződjön meg minderről a saját szemével.

BMW Premium Selection

ELŐNYÖK MINDEN TÉREN.

Minden BMW Premium Selection használt jármű átesik egy, a szakembereink által elvégzett 360°-os átvizsgáláson, ami garanciát nyújt arra, hogy az autó megfelel a legmagasabb követelményeknek is. A garantált minőségen túl a BMW Premium Selection használt járművek további előnyöket is kínálnak Önnek. Győződjön meg átfogó jótállási és mobilitási szolgáltatásaink, valamint vonzó finanszírozási módozataink előnyeiről, és legfőképpen: tapasztalja meg a hamisítatlan vezetési élményt.

Milyen előnyöket nyújt a BMW Premium Selection program?

SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOK.

A BMW Premium Selection sokszínű kínálatában gyorsan megtaláljuk majd azt a járművet, amely a leginkább megfelel az Ön igényeinek.
Profitáljon egyedülálló választékunkból. Lépjen kapcsolatba bármelyik BMW Premium Selection partnerrel, vagy tekintse meg itt az új modellek rendszeresen frissülő kínálatát.

Naponta új ajánlatok a BMW Premium Selectiontől.