BMW ÁTVIZSGÁLÁS ÉS KARBANTARTÁS.

Professzionális, megbízható és költséghatékony.

Mindegy, hogy autójának átvizsgálásra, karbantartásra, vagy műszaki vizsgára van szüksége – a BMW szerviz specialistáink tudják, hogy mi a legjobb az ön BMW-jének és garantáltan versenyképes szolgáltatást nyújtanak az Ön számára.
A gazdag tapasztalati, innovatív technológiai és programozási háttérrel rendelkező BMW szerviznek köszönhetően az Ön BMW-je mindig csúcsformában lehet. Így Önnek mindig maximális vezetési élményben lehet része.

Read more

JÁRMŰÁTVIZSGÁLÁS: PROFESSZIONÁLIS, GYORS ÉS ÁTLÁTHATÓ.

Csak a BMW járműátvizsgálások képesek garantálni, hogy az Ön BMW-je valóban csúcsformában maradjon. A szerviz-szakembereink nagyítóval vizsgálják végig az Ön BMW-jét és minden problémát orvosolnak.
Engedje meg, hogy a szakértelmünkkel Önt is meggyőzzük. A BMW Szervizekben munkatársaink örömmel a rendelkezésére állnak, tanácsot adnak és segítenek Önnek kiválasztani a BMW-jéhez leginkább illő járműátvizsgálást. A következő, az Ön igényeinek maximálisan eleget tevő, teljes körű gépjármű-átvizsgálásokkal szolgálunk:

 • BMW tavaszi átvizsgálás

  A jég, hó és só ártalmas kombinációja az Ön BMW-jét is megviseli a téli hónapok során – az akkumulátor, alváz, karosszéria és szélvédő, mind komoly megpróbáltatásoknak vannak kitéve ilyenkor. A BMW tavaszi átvizsgálás olyan lehetőséget nyújt Önnek, amely során kifejezetten az Ön BMW-jének fokozottan igénybevett területeire koncentrálva nézzük át az Ön járművét. Leellenőrizzük az autó motorját és sebességváltóját, valamint megvizsgáljuk a fékrendszert és a világítást. Gondoskodunk arról, hogy a BMW tavaszi átvizsgálás után az Ön BMW-jével magabiztosan vághasson bele a nyári kalandokba. Egy kis fáradozás biztosítja, hogy az apróbb problémákból később ne legyen szükség komolyabb javításokra.
  A BMW tavaszi átvizsgálás tartalmazza:
  • a fékrendszer ellenőrzését
  • a hidraulikafolyadékok szintjének ellenőrzését
  • a külső sérülések felmérését
  • az ékszíjak kopásának és feszességének ellenőrzését
  • a keréktárcsák és gumiabroncsok állapotának felmérését
  • a világítási rendszerek ellenőrzését
  • a légkondicionáló/fűtőrendszer ellenőrzését.

  6 900 Ft

  A fenti ajánlat nem tartalmazza az esetleges javítások munkadíját és a cserélt folyadékok árát.

 • BMW vakációs átvizsgálás

  Végre vakációzunk! Boldogan állunk a rendelkezésére a BMW vakációs átvizsgálással, hogy Ön az otthonától távol is magabiztosan utazhasson: Bekészítette már a láthatósági mellényt, tartalék izzókészletet és a tűzoltókészülékét a fedélzetre? Naprakészek a műholdas navigációs rendszer térképadatai? A keréknyomás a megnövekedett terhelést figyelembe véve van beállítva? Az Ön BMW vakációs átvizsgálása számos műszaki vizsgálatot is tartalmaz. A kellemes út után várjuk az élménybeszámolókat is, hiszen a BMW vakációs átvizsgálása magában foglalja a kirándulás utáni külső autómosást is.
  A BMW vakációs átvizsgálás tartalmazza:
  • a fékrendszer ellenőrzését
  • a hidraulikafolyadékok szintjének ellenőrzését
  • a külső sérülések felmérését
  • az ékszíjak kopásának és feszességének ellenőrzését
  • a keréktárcsák és gumiabroncsok állapotának felmérését
  • a világítási rendszerek ellenőrzését
  • a légkondicionáló/fűtőrendszer ellenőrzését

  6 900 Ft

  A fenti ajánlat nem tartalmazza az esetleges javítások munkadíját és a cserélt folyadékok árát.

 • BMW légkondicionáló-átvizsgálás

  Azt ajánljuk, hogy a BMW légkondicionáló-átvizsgálást még nyár előtt végeztesse el. A BMW szerviz szakembereink tüzetesen megvizsgálják az Ön légkondicionáló rendszerét, hogy az tökéletesen működik-e. A legjobb tudásuk szerint kitakarítják és fertőtlenítik a hűtőrendszert, hogy biztosítsák a kellemes, hűvös beltéri levegőt. Amennyiben szükséges, a hűtőközeget kicserélik. A BMW légkondicionáló-átvizsgálás biztosítja, hogy a nyári hőség nem veszi el az éberségét, és Ön nyugodtan vezethet, akár a legmelegebb napokon is.
  A BMW légkondicionáló-átvizsgálás tartalmazza:
  • a kondenzátor, a szíj és a mikroszűrő ellenőrzését
  • a légkondicionáló hatékonyságának ellenőrzését
  • a mikrofilter ellenőrzését
  • a légkondicionáló tisztítását és fertőtlenítését.

  4 900 Ft

  A fenti ajánlat nem tartalmazza az esetleges javítások munkadíját és a cserélt folyadékok, alkatrészek árát.

 • BMW téli átvizsgálás

  A szerviz szakembereink biztosítják Önt arról, hogy a téli hónapok megkezdődésével is biztonságosan, és kényelmesen közlekedhessen autójával.A BMW téli átvizsgálással Ön a legkiválóbb felkészülésben részesíti autóját a fagyos évszakra.
  A BMW téli átvizsgálás tartalmazza:
  • a folyadékszintek ellenőrzését (motorolaj, hűtőfolyadék, ablakmosó folyadék, szervokormányzás, fékfolyadék)
  • a kerékfelfüggesztés, a lengéscsillapítók és a kormánymű elemeinek ellenőrzését
  • a fékek, ékszíjak és lengéscsillapítók szemrevételezését
  • az ablaktörlő lapátok és a szélvédőmosó rendszer ellenőrzését
  • minden fényszóró ellenőrzését
  • a gumiabroncsok és a keréktárcsák ellenőrzését (állapot, profilmélység és nyomás).

  6 900 Ft

  A fenti ajánlat nem tartalmazza az esetleges javítások munkadíját és a cserélt folyadékok árát.

CSAK AZ EREDETI BMW SZERVIZ GARANTÁLJA, HOGY BMW-JE IGAZI BMW MARADJON.

Azzal, hogy a BMW mellett döntött, Ön a vezetés élményét választotta. Ezen élmény tartósságáról az Ön BMW márkaszervize gondoskodik, amely tevékenysége során széles körű tapasztalataira és a legújabb technológiákra épít. Fedezze hát fel a BMW Service szolgáltatásainak előnyeit – és gondoskodjon arról, hogy BMW-je megannyi, élményteli kilométer megtétele után is nagyszerű formában legyen. A márkaszerviz szakembereit arra képezték ki, hogy a járműveken bármilyen karbantartási és javítási munkát el tudjanak végezni Mivel pedig az általuk felhasznált eredeti BMW alkatrészek tökéletesen illeszkednek az Ön BMW-jéhez, garantált a maximálisan hatékony működés és a kiváló minőség. Autója tehát kitűnő gondoskodásban részesül – és ezt meg is hálálja Önnek.

BMW MOTOROLAJSZERVIZ.

A BMW motorolajszerviz jóval több, mint egyszerű olajcsere. A szolgáltatás ugyanis magában foglalja például a fékek és a gumiabroncsok előzetes átvizsgálását is. Ön egy átfogó BMW motorolaj-szervizt kap, amely igazodik BMW-je speciális igényeihez, és amely gondoskodik a motor hosszú élettartamáról.

A BMW motorolajszerviz a következőket foglalja magában:
• a motorolajcserét eredeti BMW motorolaj felhasználásával és a fáradt olaj szakszerű tárolásával,
• az olajszűrőcserét,
• a szervizintervallum-kijelző nullázását a gyári előírásoknak megfelelően,
• a munkadíjat és az anyagköltséget.

Ajánlatunk pl. a BMW 116i-hez (E87) 34 900 Ft*
Ajánlatunk pl. a BMW 316d-hez (E90) 44 900 Ft*
Ajánlatunk pl. a BMW X3-hoz (E83) 51 900 Ft*

* Az esetlegesen szükségessé váló beállításokért és folyadék-utántöltésekért külön díjat számítunk fel. A szolgáltatás minden résztvevő hivatalos BMW Márkaszervizben elérhető.

Read more

FÉKBETÉTCSERE.

A kimagasló motorteljesítmény bizony terhelésnek teszi ki a jármű fékjeit. Az eredeti BMW fékek azonban gondoskodnak a maximális biztonságról, a legrövidebb féktávokról és a minden körülmények közötti maximális erejű lassításról.

A fékbetét-cserére vonatkozó ajánlat az alábbiakat foglalja magában:
• az első fékbetétek cseréjét,
• az első fékbetétkopás-érzékelők cseréjét,
• a fék tisztítását,
• a szervizintervallum-kijelző nullázását a gyári előírások szerint,
• a munkadíjat és az anyagköltséget.

Ajánlatunk pl. a BMW 116d/118d modellekre (E90/E91) a 2010-es gyártási évig 59 900 Ft*
Ajánlatunk pl. a BMW 316d/318d modellekre (E90/E91) a 2010-es gyártási évig 74 900 Ft*

* Az esetlegesen szükségessé váló beállításokért és folyadék-utántöltésekért külön díjat számítunk fel. A szolgáltatás minden résztvevő hivatalos BMW Márkaszervizben elérhető.

Read more

EZ ÍGY KEREK: BMW KERÉKTÁRCSA- ÉS GUMIABRONCS-SZERVIZ.

A BMW keréktárcsa- és gumiabroncs-szerviz biztosítja a gumik, a kerekek és a futómű tökéletes összhangját. A BMW szerviz szakemberei kizárólag az Ön autójához leginkább illő gumiabroncsokat ajánlják, amelyek mindegyikén ott található a BMW jelölése, igazolva, hogy megfelelnek a márka szigorú minőségi előírásainak.
A BMW keréktárcsa- és gumiabroncs-szerviz szolgáltatásai természetesen magukba foglalják a professzionális gumiabroncs-szerelésen és kerékcserén kívül a karbantartást és a tárolást is, legyen szó pótkerekekről, vagy komplett kerékkészletekről.

 • Vezetési élmény négy keréken: Eredeti komplett BMW kerékkészletek.

  Az eredeti BMW komplett kerekek és gumiabroncsok a tökéletes kombinációt nyújtják Önnek: a gumiabroncsok mindegyike magán viseli a BMW jelölését, egyértelműen jelezve, hogy kifejezetten a BMW modellek számára fejlesztették ki és tesztelték őket. A BMW könnyűfém keréktárcsák kiemelkedően alacsony tömegűek, kivételesen tartósak és nagyon mutatósak – a fejlett dizájnt maximális biztonsággal párosítják. A legjobb alap, amelyen a tökéletes vezetési élmény feküdhet.

 • Eredeti BMW kerék- és gumiabroncscsere

  Legyen szó akár kerék- vagy gumiabroncscseréről, a BMW szervizben dolgozó szakembereinknél autója a legjobb kezekben van. Nálunk a kerék- és gumiabroncscsere magába foglalja a minden részletre kiterjedő ellenőrzéseket és a karbantartást is. Garantáljuk Önnek a legmagasabb odafigyelést és törődést, vonzó árakkal párosítva.

 • Gondos törődés: Eredeti BMW kerék- és gumiabroncs-tárolás

  A BMW kerék- és gumiabroncs-tárolás szolgáltatás magában foglalja az általunk tárolt kerekek mosását, ápolását és centírozását is. Ezzel felesleges költségektől óvjuk meg Önt, és értékes helyet takarítunk meg az Ön számára. A tökéletes ápolást speciális tisztítószereinkkel biztosítjuk, ezáltal a felnijei a tárolást követően is úgy ragyognak majd, mintha újak lennének. Győződjön meg a saját szemeivel is elsőrangú termék- és szolgáltatáskínálatunkról.

MAGAS MÉRCE A SZERVIZSZOLGÁLTATÁSBAN: BMW KARBANTARTÁS

A rendszeres BMW karbantartás ideális biztonságérzetet és mozgást biztosít, amely nagyban hozzájárul a zökkenőmentes vezetési élményhez. Az innovatív CBS (Állapotfüggő Szerviz) karbantartási információs rendszerrel az Ön BMW-je pontosan tudja, hogy mikor válik aktuálissá például egy olajcsere szolgáltatás. A BMW TeleServices szolgáltatással együttműködve a megfelelő információt a rendszer a szükséges adatokat közvetlenül a BMW szerviz szakembereinek továbbítja, így alaposan felkészülhetnek a karbantartásra, ami a legjobban megfelel az Ön elvárásainak.

 • Állapotfüggő Szerviz

  A képzett BMW szerviz szakembereink alaposan átnézik az Ön BMW-jét, majd a gyártói előírásokkal összhangban elvégzik a szükséges szervizelési munkálatokat:
  • Motorolaj szerviz
  • Első/hátsó fék szerviz
  • Fékfolyadék szerviz
  • Átvizsgálás

 • BMW motorolaj szerviz

  A BMW motorolaj-szerviz jóval többet nyújt Önnek egy egyszerű olajcserénél. Magában foglalja például a fékrendszer, vagy a gumiabroncsok ellenőrzését is, emellett pedig egy széles körű, kifejezetten az Ön BMW-jének szükségleteihez igazított motorolaj szervizt nyújt, amely biztosítja a gépjárműve motorjának hosszú élettartamát:
  • Motorolaj csere eredeti BMW motorolajjal, beleértve a régi olaj kezelését is..
  • Olajszűrő csere.
  • Szervizkijelző visszaállítása.
  • Munkaidő és anyag.

  Ajánlat pl. BMW 1 116i
  34 900 Ft

  Ajánlat pl. BMW 3 (E90/E91) 318d/320d
  44 900 Ft

 • BMW BluePerformance AdBlue® szolgáltatással

  A BMW BluePerformance technológiának köszönhetően a dízelmotornak a kibocsátási értékei tovább javultak és a kipufogógázban megjelenő nitrogén-oxid szintje tovább csökkent. Bizonyos modelleknél* az NOx katalizátoron túl egy további módszert is alkalmazunk a nitrogén-oxid mennyiség csökkentésére: ez az AdBlue® befecskendezési technológiával működő SCR katalitikus átalakító (SCR = Selective Catalytic Reduction). Az AdBlue® nevű oldat befecskendezésekor létrejövő kémiai reakciónak köszönhetően jelentősen csökken a nitrogén-oxid kibocsátás mértéke. Az AdBlue® adalékot Ön is pótolhatja autójában vagy a feltöltést kérheti hivatalos BMW Márkaszervizétől. További információt a jármű rendkívül egyszerű feltöltéséről a BMW BluePerformance kiadványban talál.

  *BMW 5 Series Sedan: 520d xDrive, 525d xDrive, 530d xDrive, 535d xDrive
  BMW 5 Series Touring: 520d xDrive, 525d xDrive, 530d xDrive, 535d xDrive
  BMW 5 Series Gran Turismo: 520d, 530d xDrive, 535d xDrive
  BMW 7 Series Sedan: 730d, 730d xDrive, 740d xDrive
  BMW X5: sDrive25d, xDrive25d, xDrive30d, xDrive40d, M50d
  BMW X6: xDrive30d, xDrive40d, M50d