BMW TELESERVICES.

Tökéletes kapcsolat a fokozott kényelemért és biztonságért.

A következő olajcsere, kötelező szerviz, új fékbetétek: ezek miatt többé nem kell aggódnia. Csak dőljön hátra és pihenjen – a BMW-je tudja, mikor és milyen szervizmunkák várnak rá, és ha szükséges, az autóra vonatkozó szervizadatokat automatikusan elküldi az Ön által kiválasztott hivatalos márkaszerviznek, amely így gyorsan hozzáférhet az adatokhoz és azonnal fel tudja venni Önnel a kapcsolatot. A BMW ConnectedDrive által nyújtott BMW TeleServices szolgáltatással innentől átadhatja magát a vezetés gondtalan élményének.

Read more

BMW TELESERVICES - ÁTTEKINTÉS.

A BMW ConnectedDrive által nyújtott innovatív BMW TeleServices szolgáltatás maximális kényelmet biztosít és segítségével Ön az élet fontosabb dolgaira koncentrálhat. A BMW TeleServices-en keresztül az Ön által kiválasztott BMW Márkaszerviz részletes információt kap BMW-je állapotáról: olyan adatokat, amelyek korábban csak akkor voltak hozzáférhetőek, ha az autó látogatást tett a szerelőműhelyben. Ez garantálja, hogy autója mindig a legmagasabb színvonalú szervizszolgáltatásokat kapja, és gondoskodik a gyors problémakezelésről egy esetleges meghibásodás esetén.
Az Automata BMW TeleService Hívással a BMW-je tudni fog a soron következő szerviz időpontjáról. A Condition Based Service (CBS) szenzorai segítségével az autó felismeri a szervizigényeket, és ha szükséges, minden lényeges adatot automatikusan továbbít az Ön által kiválasztott hivatalos BMW Márkaszerviznek, amely így gyorsan hozzáférhet a jármű szervizigényéhez és állapotához, és - szükség szerint - kapcsolatba lép Önnel egy későbbi szervizlátogatás megszervezése érdekében.


BMW TeleServices
Kérjük, tekintse meg a filmet, hogy jobban megismerje szolgáltatásunkat.

BMW TeleServices

Kérjük, tekintse meg a filmet, hogy jobban megismerje szolgáltatásunkat!
Az alábbi letölthető dokumentumok segítségével pedig könnyedén válthat BMW Service Partnert vagy mondhatja le meglévő BMW TeleService szolgáltatását.

BMW CONNECTED DRIVE.

A BMW ConnectedDrive jelenti a jármű, a vezető és a külvilág közötti intelligens kapcsolatot. Segítségével bizonyos feladatokat gyorsabban és könnyebben tud elvégezni, így garantáltan több ideje marad arra, hogy az élet legfontosabb dolgaival foglalkozzon: családjával, barátaival és szabadidős tevékenységeivel. A BMW TeleServices gondoskodik róla, hogy Ön maximális kényelemben a legmagasabb színvonalú szervizszolgáltatásokat kapja, valamint hogy műszaki meghibásodás esetén azonnali segítségben részesüljön. A BMW TeleServices használata a BMW ConnectedDrive által nyújtott opcionális felszereltségi csomagot vagy Vészhívás funkciót igénybe vevő BMW ConnectedDrive ügyfeleknek díjmentes. A szolgáltatás a jármű átvételétől kezdve automatikusan aktív.

 • BMW TeleServices az álmai autójáért.

  Hivatalos BMW márkaszervizeinkben és márkakereskedéseinkben tájékozódhat előzetesen, hogy álmai autójában is lehetséges-e a BMW TeleServices használata.

A TELESERVICES AJÁNLATOK ÁTTEKINTÉSE.

Automata BMW Teleservice Hívás.

Üzleti megbeszélések, születésnapok, magánjellegű elfoglaltságok – már így is éppen elég dolgot kell észben tartania. Szerencse, hogy az Ön BMW-je tudja, hogy mikor van a soron következő szervizlátogatás időpontja és hogy aktuálisan milyen teendők vannak az autóval. A BMW ConnectedDrive által nyújtott Automata BMW Teleservice Hívással ezeket a dolgokat többé nem kell személyesen intéznie. A szenzorok érzékelik, hogy mikor aktuális az autó szervizelése és a releváns adatokat a BMW felé továbbítják: az Ön választása szerinti hivatalos BMW Márkaszerviz hozzáfér járműve adataihoz, kiértékeli az autóval kapcsolatos főbb információkat és megfelelően felkészíti a szervizt az autó fogadására – mindezt még azelőtt, hogy Önnel telefonon időpontot egyeztetett volna. A szolgáltatás előnyei dióhéjban: • A szervizigények automatikus felismerése. • A lényeges szervizinformációk közvetlen továbbítása a BMW-nek. • Automatikus emlékeztető a szervizidőpontokról. • Optimálisan előkészített és még hatékonyabb karbantartás. • Rövidebb szervizlátogatások.
Read more

BMW Teleservice Battery Guard.

Leparkolt a BMW-jével és égve felejtette a lámpákat? Nem probléma − a BMW ConnectedDrive praktikus szolgáltatásának, a BMW Teleservice Battery Guard-nak köszönhetően a lemerült akkumulátor már a múltté: ha az akkumulátor töltöttsége egy előre meghatározott szint alá esik, ennek tényéről a BMW Teleservice Battery Guard azonnal, illetve a motor legközelebbi indításánál figyelmezteti Önt vagy az Ön által kiválasztott hivatalos BMW Márkaszervizt. Ennek segítségével elkerülheti az autó indításával és az akkumulátorral kapcsolatban felmerülő problémákat − hiszen a BMW-je mostantól figyeli a saját energiaellátottságát is. A szolgáltatás előnyei dióhéjban: • A BMW az akkumulátor töltöttségi állapotát a nap 24 órájában figyeli. • Az Ön által választott BMW Márkaszervizt tájékoztatja az akkumulátor kritikus töltöttségi állapotáról. • Az akkumulátorhibák gyors felismerése. • Prémium szolgáltatás az energiaellátás szempontjából.
Read more
 • Hogy működik az Automata BMW Teleservice Hívás?

  A Condition Based Service (CBS) szenzorok folyamatosan ellenőrzik a folyadékszinteket (pl. olajszint) és a kopó alkatrészek állapotát (pl. fékbetétek). Ha indokolt a jármű szervizelése, akkor a jármű minden szervizzel kapcsolatos adatot továbbít a BMW-nek. Az Ön által választott hivatalos BMW Márkaszerviz telefonon kapcsolatba lép Önnel, hogy időpontot egyeztessenek, ha szükséges. A járműből továbbított adatok rendkívüli pontosságának köszönhetően a szerviz tökéletesen fel tud készülni a BMW fogadására, ideértve az összes szükséges anyagot és cserealkatrészt – ennek hála, a jármű csak a javításhoz ténylegesen szükséges, minimális időt tölti a Szervizközpontban. A rugalmatlan szerviz intervallumok már a múlté. Önnek csak akkor kell a szervizbe vinnie az autót, amikor az már tényleg indokolt.

 • Hogy működik a BMW Teleservice Battery Guard?

  Kövesse figyelemmel akkumulátora állapotát: abban az esetben, ha akkumulátorának töltöttségi szintje egy bizonyos szint alá csökken, például akkor, ha véletlenül égve felejtette a parkolófényeket, a BMW Teleservice Battery Guard értesíti az Ön által választott BMW Márkaszervizt, aki tájékoztatáson túl kapcsolatba lép Önnel egy szervizidőpont egyeztetése érdekében.

JOGI FELTÉTELEK.

 • A HASZNÁLAT ELŐFELTÉTELEI.

  A BMW TeleServices számos országban elérhető. A szolgáltatás igénybevételének feltétele az opcionálisan rendelhető Vészhívás funkció, illetve a ConnectedDrive Services csomag megléte.

 • HIVATALOS BMW MÁRKASZERVIZ PARTNER CSERE.

  A letölthető dokumentum segítségével Ön könnyen válthat BMW Márkaszervizt, vagy megszüntetheti a BMW Teleservice szolgáltatását.

 • ADATVÉDELMI NYILATKOZAT.

  Személyes adatainak védelmét rendkívül komolyan vesszük. A BMW TeleServices szolgáltatásokat érintő adatvédelmi szabályzatunkról

 • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK.

  Kérjük olvassa el figyelmesen a BMW TeleServices szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos felhasználási feltételeinket.

GYIK.

Kérdések és válaszok a BMW TeleServices szolgáltatásokról.

Van kérdése a BMW TeleServices szolgáltatásaival kapcsolatban?

Read more
 • Mennyibe kerül a szolgáltatások használata?

  A BMW TeleServices használata az opcionálisan rendelhető ConnectedDrive Services felszereltség vagy a Vészhívás funkció megléte esetén díjmentes. Ebben az esetben a szolgáltatásokat az autó fedélzeti SIM-kártyáján keresztül lehet elérni belföldön és külföldön egyaránt.

 • Melyik BMW modellek számára érhető el a BMW TeleServices szolgáltatás?

  A BMW ConnectedDrive Services csomaggal (SA6AK) vagy Vészhívás funkcióval (SA6AC) felszerelt modellek mindegyikében elérhető a TeleServices (SA6AE) szolgáltatás is.
  További információért kérjük, keresse hivatalos BMW Márkaszervizét.

 • Melyik BMW Márkaszervizhez fog befutni a BMW TeleService Hívás alapértelmezett beállítások mellett?

  Járműve az adatokat a BMW-nek küldi el. Egyedül az Ön által kiválasztott hivatalos BMW Márkaszerviznek van hozzáférése ezekhez az információkhoz. Alapértelmezettként a járművet értékesítő hivatalos BMW Márkakereskedés lesz az Ön hivatalos BMW Márkaszervize.

 • Választhatok-e másik hivatalos BMW Márkaszervizet járművem számára?

  Hivatalos BMW Márkaszervizét bármikor megváltoztathatja. Például, ha Ön máshova költözik és gondoskodni szeretne arról, hogy egy másik BMW Márkakereskedés kezelje az adatait, úgy kérjük, töltse ki a  "BMW Service Partner váltása" dokumentumot és juttassa el ügyfélszolgálatunkhoz, vagy lépjen kapcsolatba a választása szerinti hivatalos BMW Márkaszervizzel.

 • Hogyan bizonyosodhatok meg afelől, hogy a BMW TeleServices szolgáltatás elérhető a használt autómban és hogy a hivatalos BMW Márkaszervizem megfelelő értesítést kap.

  A BMW TeleServices szolgáltatásnak bekapcsolt állapotban kell lennie a járműben, mégpedig úgy, hogy annak adatait az Ön által kiválasztott hivatalos BMW Márkaszerviz megkapja. További részletekért kérjük, keresse fel az Ön hivatalos BMW márkakereskedőjét.

 • Mire kell ügyelnem az autóm újbóli értékesítésénél?

  Tájékoztatnia kell a vásárlót a BMW TeleServices szolgáltatás működéséről. További információk az alábbi linken érhetőek el: www.bmw.com/teleservices. Emellett kérjük, tájékoztassa a vásárlót a formanyomtatványról is, hogy az autó új tulajdonosa ki tudja választani a neki megfelelő hivatalos BMW Márkaszervizet.

 • Hogyan tudom bekapcsolni a járműben a BMW TeleServices szolgáltatást?

  A BMW TeleServices szolgáltatás már a jármű leszállításánál alapértelmezetten működik. Ha bármilyen kérdése van ezzel kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba hivatalos BMW Márkaszervizével.

 • Hogyan tudom kikapcsolni a járműben a BMW TeleServices szolgáltatást?

  A BMW TeleServices szolgáltatást bármikor ki lehet kapcsolni. A BMW TeleServices szolgáltatást csak akkor lehet kikapcsolni, ha a jármű összes hálózati kapcsolatait deaktiválják. Ez ugyanakkor azt is jelenti, hogy a járműbe beépített SIM kártya is kikapcsolódik. Következésképpen a jármű vészhívója is inaktív lesz. A szolgáltatás kikapcsolásáról a BMW TeleService kikapcsolása dokumentum vagy a BMW Márkaszervize nyújthat bővebb tájékoztatást.