EREDETI BMW ALKATRÉSZEK.

Gyári BMW-je gyári BMW marad.

BMW-je nap mint nap csúcsteljesítményt nyújt Önnek, melynek kulcsa az alkatrészek tökéletes együttműködésében rejlik. Ezért fontos, hogy kizárólag eredeti BMW alkatrészeket használjon: tökéletes teljesítményt csak akkor lehet elérni, ha az autó minden komponense teljes összhangban működik az egyes BMW modellek egyénre szabott műszaki követelményei alapján. Így garantált a csúcsteljesítmény és a tökéletes biztonság.

Read more

AZ EREDETI BMW ALKATRÉSZEK ÁTTEKINTÉSE.

Gyári BMW kifufogórendszer.

Az erőteljes motor szolgáltatja a vezetés színtiszta élményének legfőbb hajtóerejét – de a motorzaj és a szennyezőanyagok már más lapra tartoznak. A gyári BMW kipufogórendszerek - a könnyűépítésnek köszönhetően - megnövelt teljesítményt és alacsonyabb fogyasztást tesznek lehetővé, emellett 90 %-kal kevesebb szennyezőanyagot bocsátanak ki. Így születik a hagyományosan diszkrét, ám dinamikus, minden BMW modell esetében egyedi "BMW hang".
Read more

Gyári BMW kuplung.

Tervezzen bátran a hosszú távon a vezetés élményével: egy gyári BMW kuplung rendkívül hosszú élettartamú. Emellett - hidraulikus működési elvének köszönhetően - a karbantartási igénye nulla. A precíz gyártástechnológia biztosítja, hogy ez az eredeti BMW alkatrész könnyedén elbírjon akár 150 Celsius fokos hőséggel is, tehát semmi nem állhat Ön és a véget nem érő, sportosan dinamikus vezetési élmény közé.
Read more

Gyári BMW fékek.

Veszélyes helyzetben minden centiméter számít. Éppen ezért a gyári BMW fékrendszereket úgy tervezik, hogy azok minden elemükben idomulnak az adott BMW modell műszaki sajátosságaihoz, ideértve az aerodinamikai tényezőket, az ABS-t, a futóművet, a karosszériát és a motort. Különleges kompozit anyagok gondoskodnak a fékezés maximális biztonságáról és a fékrendszer hosszú élettartamáról. Ezeket az eredeti BMW alaktrészeket időről-időre a legszigorúbb vizsgálatoknak és szimulációknak vetik alá, hogy a legnagyobb szükségben is számítasson rájuk.
Read more

Gyári BMW lengéscsillapítók.

A BMW gáznyomású lengéscsillapítóihoz kifinomult ikercsöves technológiát alkalmaz. Az Ön BMW modelljéhez műszakilag tökéletesen megválasztott lengéscsillapítók megnövelt menetkényelmet, finomabb dinamikai tulajdonságokat és alacsonyabb zajképzést biztosítanak. A lengéscsillapítók tényleges stabilitása extrém időjárási körülmények között is garantált: ez a maximális kényelmet és biztonságot nyújtó eredeti BMW alkatrész hidegben és melegben egyaránt, akár -40 és +100 Celsius fok közötti hőmérsékleten is megállja a helyét.
Read more

Gyári BMW szélvédő.

Ne engedje, hogy bármi is elterelje a figyelmét vezetés közben. A gyári BMW szélvédő ideális látási viszonyokat biztosít amellett, hogy a vezetőt segítő rendszerek megfelelő működését is lehetővé teszi. Tökéletesen formázott alakjának köszönhetően a BMW szélvédője teljesen vízálló és huzatmentes; különlegesen hajlított formája gondoskodik arról, hogy az ablaktörlő lapátok minden alkalommal a maximális vízmennyiséget távolítsák el a felületéről. Kizárólag így lehet garantálni ugyanis a szélvédőbe épített műszaki funkciók, így különösen az esőérzékelők és a BMW Head-Up Display megfelelő működését.
Read more

BMW CSEREALKATRÉSZEK.

Épp olyan jó, mint új korában. Csak olcsóbb.

Az alapvető koncepció az újrafeldolgozás: a cserealkatrészek akár 60 %-a is újrafeldolgozhatóvá válik a hasznos élettartamuk végén. A cserealkatrészeknek éppolyan szigorú és következetes minőségbiztosítási követelményeken kell átmennie, mint a gyári BMW alkatrészeknek, és 24 hónap jótállás vonatkozik rájuk. A fel nem használt alkatrészek 95 %-a újrahasznosításra kerül. Ez egy kifizetődő dolog – mind a környezetnek, mind pedig a pénztárcájának: a BMW cserealkatrészekhez akár 50 %-kal olcsóbban hozzájuthat, mint az új, gyári alkatrészekhez.

Read more

A BMW CSEREALKATRÉSZEK ÁTTEKINTÉSE.

Gyári BMW generátor.

Kicsi, könnyű és erős: a gyári BMW generátor egy valódi erőgép. A nehézségi gyorsulás akár 80-szorosának megfelelő rezgéseket is elviseli, 350 voltos feszültségig stabil marad, és - a kifinomult tervezésnek köszönhetően - kivételesen hosszú üzemi élettartammal bír. Minden gyári BMW generátort tökéletesen hozzáigazítanak az adott BMW modell teljesítményi követelményeihez, így annak szilárd szerkezete ideális cserealkatrésszé teszi, az eredeti alkatrészével azonos minőségi és teljesítményi elvárásoknak megfelelően.
Read more

Gyári BMW önindító.

A különböző motortípusokhoz egyedileg hozzáigazított önindító gondoskodik az alacsony fogyasztásról és a szélsőséges időjárási körülmények közötti működésről: a gyári BMW önindítókat egyetlen szóval lehet jellemezni – megbízhatóak. Ellenállnak a -40 és +100 Celsius fok közötti hőmérsékleteknek, valamint kialakításuknak és a gyártás során alkalmazott csúcsminőségű anyagoknak köszönhetően tökéletesen védettek a korróziótól és az elkoszolódástól.
Read more

Gyári BMW vízpumpa.

Aktív szerepet játszik a jármű többi alkatrészének megóvásában: a gyári BMW vízpumpa extrém időjárási körülmények között is teljesen megbízhatóan működik. A kifejezetten az egyes motortípusok specifikációihoz tervezett vízpumpákat rendkívüli pontossággal munkálják meg és intenzív tesztelésnek vetik alá, mielőtt azok elkezdhetnék hosszan tartó életüket. A motort 7000-es fordulatszámon pörgetve, és 100 órás üzemi tesztelés után sem veszítettek tizenkét gramm víznél többet.
Read more

Gyári BMW automata váltók.

A sportos menettulajdonságokat a gyári BMW automataváltók biztosítják, melyek mindig a legmodernebb technológiát alkalmazzák annak érdekében, hogy a fokozatkiosztás és a gyorsításokhoz szükséges kapcsolások és gázreakciók a jármű dinamizmusát a lehető legjobban kiaknázzák. Ezek nagyobb indítónyomatékkal működnek, mint a manuális váltók. A minden elemében tökéletesen szabályozott automata sebességváltók jelentik a tipikus BMW-s dinamizmus kulcsát. A lehető legjobb teljesítmény maximális biztosítása érdekében minden széria bevezetése előtt egymillió kilométeres tesztfutásnak vetik alá a sebességváltókat.

Read more

BMW ALKATRÉSZKERESŐ.

Az ingyenes online kereséshez kattintson a BMW alkatrészkereső gombra, majd jelentkezzen be az oldalon az „eu111111” felhasználói névvel és a „bmwetk1” jelszóval, amelyek megadása után rögtön hozzáférhet az eredeti BMW alkatrészek és eredeti BMW tartozékok teljes adatbázisához. Ezt követően válassza ki BMW-je típusát, és a rendszer által kért jellemzők megadásával szűkítse a keresést. Miután kérését elküldte, a rendszer teljes áttekintést nyújt az Ön járművéhez elérhető összes eredeti BMW alkatrészről és tartozékról.

Read more