BMW KOZMETIKA ÉS JAVÍTÁS.

Apró javítások, teljes biztonság.

Kőfelverődés a szélvédőn, kis horpadások a lökhárítón, karcolások a belsőtéren: ezek mind olyan hibák, amelyek könnyedén előfordulhatnak, ha Ön rendszeresen használja a BMW-jét. Ám ezek az elkerülhetetlen használati nyomok legalább olyan gyorsan el is távolíthatóak a BMW kozmetika és javítás szolgáltatásával.
A BMW márkaszervizek képzett szakemberei speciális technikákat alkalmaznak az üveg és műanyag felületeken, illetve a belső tér különböző borításain, hogy az Ön BMW-je újra a régi fényében pompázhasson. Ezzel egyidőben Őn pénzt is spórolhat, hiszen a BMW kozmetika és javítás szolgáltatás elérhető árú, megelőzi a komolyabb meghibásodásokat, aminek következtében nem lesz szüksége drágább javítási munkálatokra és megőrizheti BMW-jének értékét.

Read more

BMW BELSŐ TÉR FELFRISSÍTÉS ÉS JAVÍTÁS.

A BMW belső tér felfrissítéssel és javítással a szakadások és égési nyomok az üléseken legalább olyan könnyedén javíthatóak, mint a műanyag részeken található furatokhoz hasonló kisebb beltéri sérülések.
Egy pillanatnyi figyelmetlenség maradandó foltokat eredményezhet az ülések bőrfelületén és egyéb borításokon. A belső műanyag alkatrészek szintén könnyedén megkarcolhatóak. A BMW belső tér felfrissítés és javítás segítségével ezek a sérülések gyorsan, a megszokott BMW minőséggel eltüntethetőek.
A BMW belső tér felfrissítés és javítás különösen a következő károk elhárítására alkalmas:
– Karcolások és horzsolások
– Elszíneződések és foltok
– Lyukak 15 mm-es átmérőig
– Szakadások 40 mm-es hosszúságig

BMW ÜVEG- ÉS SZÉLVÉDŐJAVÍTÁS.

Az apróbb sérülések a szélvédőn nemcsak zavaróak, hanem bizonyos helyzetekben veszélyes is lehetnek. Egy-egy kőfelverődés hamar repedéssé válhat, amely miatt már az egész szélvédőt ki kell cseréltetni. Sok esetben a BMW szélvédőjavítással elejét veheti ennek a balszerencsés helyzetnek. A BMW szerviz speciálisan képzett szakemberei gyorsan és megbízhatóan javítják meg a hibákat. Amennyiben a javítás nem lehetséges, egy új, eredeti BMW szélvédő kerül behelyezésre.

BMW szélvédőcsere

 • Az üveg- és szélvédőjavítás előnyei.

  A BMW üveg- és szélvédőjavítás során Ön a BMW szerviz speciálisan képzett szakembereinek tapasztalatát és szakértelmét élvezheti. Ennek előnyei közé tartoznak a következők:
  - Az üvegjavítás általában 60 percnél több időt nem igényel.
  - A javítás legtöbbször ingyenes, amennyiben Ön rendelkezik a megfelelő biztosítással.
  - Az Ön hivatalos BMW Márkaszervize közvetlen a biztosítójával rendezi a felmerülő költségeket.
  - A javító készlet és a műgyanta kifejezetten a BMW üvegeihez lett kifejlesztve.
  - A javítások segítenek BMW-je értékének megőrzésében.

 • Az üveg- és szélvédőjavítás feltételei.

  Az Ön hivatalos BMW Márkaszervize az üvegsérülések 70%-át gyorsan és költséghatékonyan képes megjavítani. Az innovatív technikák és kiváló minőségű anyagok megelőzik a repedések keletkezését és megőrzik az ön szélvédőjének stabilitását.
  A sikeres üveg- és szélvédőjavítás feltételei a következőek:
  - az ütődés átmérője (irányértéke: kisebb, mint egy 2 eurós érme);
  - az ütődés nem esik a vezető közvetlen látóterébe;
  - az ütődés a szélvédő sarkaitól minimum tíz centiméterre található.

  Kérjük, az ütődés bekövetkeztével mielőbb vegye fel a kapcsolatot BMW partnerével, ugyanis amennyiben szennyeződések jutnak a sérült területre, megszűnhet a javítás lehetősége.

BMW HORPADÁSJAVÍTÁS.

Egy kis figyelmetlenség is eredményezhet horpadást az autóján. A BMW horpadásjavításnak köszönhetően a karosszérián keletkezett károk gyorsan és költséghatékonyan, újrafestés nélkül tüntethetőek el.
Jégkár és horpadások esetén Ön számíthat a hivatalos BMW Márkaszervize által kínált szolgáltatásokra. Az innovatív javítási eljárások alkalmazásának köszönhetően könnyedén egyenesítik ki és tüntetik el a mélyedéseket az autójáról, ezzel tökéletes végeredményt nyújtva.
A BMW horpadásjavítás kifejezetten alkalmas a következőkre:
- jégkár vagy horpadások, meghajlások, és benyomódások,
- horpadások, melyek nem károsítják az eredeti fényezést,
- maximum 60 mm átmérőjű horpadások.

BMW MŰANYAGJAVÍTÁS.

Hozzáadott érték, különösen kedvező feltételek mellett - ezt hordozza magában az új BMW műanyagjavítás: ez a kiemelkedően fejlett javítási folyamat a lökhárítóknak és BMW-je egyéb műanyag részeinek apróbb sérüléseire.
Manapság a műanyagok nagyon fontos szerepet játszanak bármely BMW gépjármű működésében és dizájnjában. Bárhol, bárkivel megtörténhet ezen alkatrészek károsodása: a többszintes parkolóházaktól kezdve a mindennapos forgalomban való közlekedésig.
Karcolások, repedések és kisebb átmérőjű lyukak, amelyek befolyásolják az Ön BMW-jének értékét és megjelenését, gyakran észrevétel nélkül is keletkezhetnek. A BMW szervizcsapata rendelkezik azzal az innovatív és költségkímélő megoldással, amellyel ezek az apróbb hibák orvosolhatóak: a BMW műanyagjavítással. Egyszerűbb. Értékesebb. Élvezetekben gazdagabb.

BMW FOLTELTÜNTETÉS.

A sérült fényezés befolyásolja az Ön BMW-jének tökéletes megjelenését. A BMW fényezésjavítással az ön BMW Márkaszervize gyorsan és precízen, valamint a BMW ColorSystem-nek köszönhetően környezetbarát módon hozza helyre a kisebb sérüléseket, ezzel a megszokott BMW minőséget nyújtva az Ön számára.
A speciális fényezési eljárásokkal és csak a szükséges felületek lefestésével a kőfelverődés, a fényezésen fellelhető horzsolások és kisebb karcolások az elemek szétszerelése nélkül kijavíthatóak, ezzel tündöklő végeredményt biztosítva.

BMW KERÉKTÁRCSA-JAVÍTÁS.

Egy pillanatnyi figyelmetlenség – mint például a járdaszegélyhez való hozzáérés – is könnyen sérülést eredményezhet az Ön BMW-jének keréktárcsáján. Amennyiben Önnel hasonló eset történne, a saját biztonsága érdekében mielőbb forduljon hivatalos BMW Márkaszervizéhez a professzionális BMW keréktárcsa-javításért.
Az esetek többségében a sérülés mindössze felszíni, így az a BMW keréktárcsa-javítás szolgáltatásunkkal – amelynek során innovatív javítóanyagot használunk – az nyomtalanul, kitűnő eredménnyel eltüntethető. Az Ön BMW keréktárcsája ezáltal szebb lesz, mint új korában. A keréktárcsa cseréje csak komolyabb, strukturális jellegű károk esetén szükséges.