AZ ÉLMÉNY MINDIG A GYORSÍTÓSÁVOT VÁLASZTJA.

BMW Fast Lane Szerviz.

A BMW Fast Lane minőségi szervizszolgáltatások és javítások minőségi kínálatát nyújtja, amelyek során kizárólag eredeti BMW alkatrészeket használnak fel. A szolgáltatás a következőket foglalja magába:

Read more

BEVEZETÉS.

A BMW Fast Lane Szerviz széleskörű szervizelési és javítási munkálatokkal áll az Ön rendelkezésére, amelyet a jól képzett szerviz specialistáink a lehető legrövidebb idő alatt végeznek el. Annak biztosítása érdekében, hogy az Ön BMW-je BMW marad, csak eredeti BMW alkatrészeket használunk a javítások során. Amíg mi dolgozunk az autóján, Ön helyet foglalhat az internet-hozzáféréssel rendelkező ügyfélváróban, dolgozhat, lazíthat egy csésze kávé mellett, vagy akár el is viheti valamelyik legújabb BMW modellünket egy tesztvezetésre. A BMW Fast Lane Szerviz tökéletes működési állapotban adja vissza az Ön BMW-jét az előre megbeszélt időpontra.

AZ AJÁNLATUNK DIÓHÉJBAN.

Mindig jó kezekben: A BMW Fast Lane Szerviz minőségi szervizszolgáltatások és javítások széles kínálatát nyújtja, amelyek során kizárólag eredeti BMW alkatrészeket használnak fel.
– Karbantartás, pl. olajszerviz
– Kopó alkatrészek javítása, pl. fékbetétek és féktárcsák cseréje
– Kerék- és gumiabroncscsere
– Kozmetikai javítások, pl. szélvédő- és horpadásjavítás
A gyors, szakértői szervizünk további előnye, hogy Önnek nem kell további költségek (pl. autóbérlés) felmerülése miatt aggódnia. Az Ön hivatalos BMW Márkaszervize örömmel segít Önnek a szükséges szolgáltatásokkal kapcsolatban.

EGYÉNI ÜTEMEZÉS.

Ne vesztegesse el az idejét: amennyiben BMW-jét anélkül szeretné szervizeltetni, hogy egy egész napig mellőznie kelljen, csak hívjon bennünket, hogy egyeztessünk egy időpontot és kitaláljuk a legmegfelelőbb időpontot. Megnézzük, hogy az Ön által igényelt beavatkozás elvégezhető-e a BMW Fast Lane szerviz keretében. Előre megbeszéljük Önnel, hogy mely munkák elvégzése szükséges, és megegyezünk a költségekkel és a szerviz időtartamával kapcsolatban is. Az Ön BMW-je elsőrangú szervizt kap, majd a megbeszélt időben készen áll arra, hogy átvegye tőlünk. Jó utat kívánunk!