BMW KAROSSZÉRIA ÉS FÉNYEZÉS.

Az ideális szolgáltatás az Ön BMW-je számára.

A BMW szívén viseli, hogy az Ön járműve hosszú ideig megőrizze értékét, bármi is történjék vele. A BMW Márkaszervizek felkészültek minden nagy precizitást igénylő munkálatra, legyen szó akár karosszéria- vagy fényezésjavításról.
Képzett szakembereik speciális módszerekkel és különleges szakértelemmel végzik el a szükséges munkálatokat, hogy Ön ismét teljes biztonságban érezhesse magát.

Read more

BMW KAROSSZÉRIA.

A karosszériajavítások mindegyike a BMW szigorú minőségi szabványai alapján történik, a beavatkozásokat speciálisan képzett szakembereink végzik. A karosszériát ért kár akár kicsi, akár jelentősebb, a korszerű javítási technikáknak és az eredeti BMW alkatrészeknek köszönhetően az Ön BMW-je olyan jó formában lesz, hogy gond nélkül eleget tesz majd bármely BMW törésteszt követelményeinek.
A legkorszerűbb technológiák és a kiemelkedő szaktudás garantálják, hogy miután járműve átesett a karosszériajavításon, Ön újra gondtalanul, biztonságosan használhatja azt.

BMW FÉNYEZÉS.

A BMW újrafényezés során szakembereink – kis kopások, vagy jégeső esetén – vissza tudják állítani az autó fényezését eredeti állapotába. Ilyen esetekben a környezetbarát, vízalapú BMW ColorSystem festék felhasználásával végzik el a fényezésjavítást.
Az innovatív festési eljárásnak köszönhetően az új fényezés színe tökéletesen illeszkedik a már meglévőhöz, biztosítva ezzel az egész felület csillogását. Mindemellett a BMW ColorSystem a csökkenő organikus oldószer-kibocsátás miatt csak minimálisan van hatással a környezetre.