TÖKÉLETESSÉG MINDEN SZINTEN:

EREDETI BMW KERÉKTÁRCSÁK ÉS GUMIABRONCSOK.

TÖKÉLETESSÉG MINDEN SZINTEN:

EREDETI BMW KERÉKTÁRCSÁK ÉS GUMIABRONCSOK.

TÖKÉLETESSÉG MINDEN SZINTEN:EREDETI BMW KERÉKTÁRCSÁK ÉS GUMIABRONCSOK.

Nincs még egy olyan termék, amely nagyobb hatást gyakorolna a menettulajdonságokra és a biztonságra, mint a keréktárcsák és a gumiabroncsok. Éppen ezért az eredeti BMW komplett kerékkészletek a BMW által jóváhagyott gumiabroncsokat és keréktárcsákat tartalmazzák. A komplett kerékkészletek optimálisan alkalmazkodnak az egyes BMW modellek paramétereihez, emellett azok kivétel nélkül megfelelnek a legmagasabb fokú minőségi, konstrukciós, valamint a teljesítménnyel és a biztonsággal szemben állított követelményeknek.

Még sosem volt ennyire könnyű az autójához megfelelő kerekeket találni. Komplettkerék-konfigurátorunk segítségével online megtekintheti, hogy melyik keréktárcsa illik leginkább az BMW-jéhez.
Sportos, dinamikus, magabiztos – ismerje meg az eredeti BMW komplett kerékkészletek széles választékát, és válassza ki közülük a kedvencét az online komplettkerék-konfigurátor segítségével.

Read more

EREDETI BMW KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK.

EREDETI BMW KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK.

Az eredeti BMW könnyűfém keréktárcsák egy összetett fejlesztési és tervezési folyamat részeként születnek meg, amelynek esetében a legnagyobb hangsúlyt az egyes BMW modellek egyedi jellemzőire és a kihívást jelentő tényezőkre fektetik. Az eredmény: olyan könnyűfém keréktárcsák széles választéka, amelyek megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek, és tökéletesen illenek annak a BMW modellnek az összképébe, amelyhez tervezték őket. Az Ön BMW-jéhez elérhető eredeti BMW könnyűfém keréktárcsák teljes választéka a komplettkerék-konfigurátorban található meg.

Read more

EREDETI BMW GUMIABRONCSOK CSILLAGJELÖLÉSSEL.

EREDETI BMW GUMIABRONCSOK CSILLAGJELÖLÉSSEL.

Az eredeti BMW gumiabroncsok fejlesztése akkor kezdődik, amikor egy új járműmodell megszületik. Az optimális menettulajdonságok és a maximális vezetési élmény biztosítása érdekében az eredeti BMW gumiabroncsokat a tervezés és a gyártás során tökéletesen hozzáigazítják a futóműhöz és a modellspecifikus követelményekhez. A gumiabroncsok, amelyeknek fejlesztése a vezető gumigyártókkal való szoros együttműködésben zajlik, csak abban az esetben kapják meg a BMW csillagjelölést, ha képesek messzemenőkig garantálni a BMW által előírt tapadási, úttartási és menettulajdonságokat, vagyis 100%-os mértékben megfelelnek a BMW követelményrendszerének.

Read more

NAGYOBB BIZTONSÁG A NAGYOBB VEZETÉSI ÉLMÉNY ÉRDEKÉBEN.

Az erő optimális útra vitelének titka a tökéletes gumikészlet. Kizárólag a csillaggal jelölt BMW gumiabroncsok teremtik meg azt a különleges érzést, hogy az abroncs tökéletesen illik az Ön BMW-jéhez. A csillagjelölést a gumik csak abban az esetben kapják meg, ha a legzordabb körülmények között is képesek kiállni a mindenre kiterjedő nyúzópróbát.

 • Biztonság.

  A csillagjelöléssel rendelkező eredeti BMW gumiabroncsok kiváló értékeket mutatnak – a nedves és száraz felületen mért – a féktávolság, a kanyarstabilitás és a nagysebességű haladás tekintetében. Az abroncsok, amelyeknek paraméterei illeszkednek vezérlő rendszerekhez, defekttűrő abroncsként érhetők el (ld. tefekttűrő technológia / RSC).

 • Sportosság.

  Az Ultra High Performance (UHP) technológiának köszönhetően a csillaggal jelölt eredeti BMW gumiabroncsok dinamikus és optimális menettulajdonságokat tesznek lehetővé akár nagy sebesség vagy sportos vezetési stílus mellett is.

 • EfficientDynamics.

  A csillagjelöléssel ellátott eredeti BMW gumiabroncsok optimális gördülési ellenállással bírnak, ezzel ishozzájárulva az üzemanyag-takarékossághoz. Ezzel együtt a fogyasztás jelentősen függ az egyéni vezetési stílustól.

 • Kényelem.

  A csillaggal jelölt eredeti BMW gumiabroncsokat az adott járműmodell paramétereinek megfelelően, úgy fejlesztik ki, hogy azok kisebb zajt (külső és belső gördülési zajt) keltsenek, ugyanakkor kiváló iránytartást és magas fokú kényelmet biztosítsanak.

ABRONCSNYOMÁS-ELLENŐRZŐ RENDSZER (RDC).

Az abroncsnyomás döntő módon befolyásolja a gumi tulajdonságait. Ezért, valamint egy időközben életbe lépett jogszabályi változás miatt a BMW 2014 áprilisától alapfelszereltségként látja el járműveit abroncsnyomás-ellenőrző rendszerrel (RDC). A rendszer mind a négy abroncs esetében egyenként figyeli a nyomás esetleges csökkenését, növelve ezzel az utazás biztonságát.

 • Nagyobb biztonság.

  A megfelelő guminyomás csökkenti az abroncs károsodásának kockázatát, és ezáltal az hozzájárul az utazás biztonságának növeléséhez. Az autó optimális kapcsolata az útfelülettel csak megfelelő guminyomás mellett biztosítható, amely megteremti a feltételeket a sportos vezetési stílushoz, valamint a gyors kikerülési és fékezési manőverekhez.

 • Folyamatos ellenőrzés.

  Amennyiben az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer az abroncsnyomásnak a normálistól való kritikus mértékű eltérését észleli (a nyomás 20 %-kal az előírt érték alá vagy az 1,7 baros minimális nyomás alá esik), figyelmezteti a vezetőt a küszöbön álló veszélyre, és a jármű központi kijelzőjén vagy a multifunkciós műszerfalon keresztül visszajelzést küld az érintett gumiabroncs állapotáról.

 • Megnövelt hatékonyság.

  Az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer gondoskodik a hosszú távon gazdaságos működésről: mivel a megfelelő nyomással rendelkező gumiabroncsok kisebb gördülési ellenállással futnak az úton, ennek kedvező hatása van az üzemanyag-fogyasztásra. Mindemellett a megfelelő nyomás biztosításával megelőzhető, hogy a gumiabroncs a normálisnál nagyobb mértékben kopjon, vagyis növekszik annak élettartama.

EREDETI BMW GUMABRONCSOK DEFEKTTŰRŐ TECHNOLÓGIÁVAL.

Menjen mindig biztosra: a defekttűrő technológiával gyártott eredeti BMW gumiabroncsok gondoskodnak arról, hogy Ön azután is mobil maradjon, miután teljesen megszűnt a guminyomás. Ezt követően még 80 kilométer megtételére van lehetősége (legfeljebb 80 km/órás sebességgel), hogy járművével eljusson a legközelebbi szervizig. Mindez a nagyobb biztonságot és a maximális kényelmet szolgálja.

 • A legmagasabb szintű biztonság.

  A defekttűrő technológiával ellátott eredeti BMW gumiabroncsok jelentősen csökkentik a lapos gumi által előidézett biztonsági kockázatot: ahelyett, hogy életének vagy testi épségének kockáztatásával egy útmenti kerékcserére vállalkozna, a defekttűrő technológiának köszönhetően a nyomásvesztést követően akár 80 kilométert is megtehet (maximum 80 km/óra sebesség mellett), így biztonságosan és kényelmesen eljuthat a legközelebbi szervizig.

 • Alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás.

  Defekttűrő tulajdonságai mellett a defekttűrő technológiával ellátott eredeti BMW gumiabroncsok a jármű össztömegét is csökkentik, hiszen nekik köszönhetően nincs szükség pótkerékre vagy gumijavító készletre. Ez üzemanyagot takarít meg, és segít a CO2-kibocsátás csökkentésében. A defekttűrő technológiával rendelkező eredeti BMW gumiabroncsok tehát a BMW EfficientDynamics filozófia fontos elemeit képezik.

 • Folyamatos ellenőrzés.

  A BMW járművek már hosszú évek óta alapfelszereltségként beépített gumiabroncsdefekt-kijelzővel (Tyre Defect Indicator – röviden: TDI) együtt gördülnek le a futószalagról. A rendszer segítségével a vezető menet közben is ellenőrizni tudja a guminyomást. 2014-től kezdve a BMW egy aktív abroncsnyomás-ellenőrző rendszert vezetett be, amely a kijelzőn keresztül pontos adatokat szolgáltat a guminyomásról. Ennek alkalmazása jelentősen növeli a kényelmet és a biztonságot. A megfelelő guminyomás a lehető legalacsonyabb fogyasztási értékeket teszi lehetővé, és csökkenti a CO2-kibocsátást is.

 • Még több tárolóhely.

  A defekttűrő technológiával ellátott eredeti BMW gumiabroncsok használata esetén többé nincs szükség pótkerék vagy gumijavító készlet szállítására. Ennek köszönhetően rengeteg hely szabadul fel a csomagtérben az egyéb tárgyak számára.

 • Optimális manőverezhetőség.

  Speciálisan megerősített oldalfallal rendelkező defekttűrő gumiabroncsoknak köszönhetően a jármű azután is teljes mértékben irányítható marad, miután a guminyomás elszökött az abroncsokból. Az autóval ilyen esetben akár még további 80 kilométer is megtehető (legfeljebb 80 km/órás sebességgel). A defekttűrő gumiabroncsok használatával kiküszöbölhető a nagy sebességnél bekövetkező durrdefektből fakadó veszély.