Egy vidám pár egy Mineral szürke, a BMW nyári ajánlataival felszerelt, rézsútos oldalnézetből látható BMW X1-ben, a kék ég alatt

„VELÜNK MINDEN ELKÉPZELÉST FELÜLMÚL A NYÁR.”

„VELÜNK MINDEN ELKÉPZELÉST FELÜLMÚL A NYÁR.”

A tavasz és a nyár megannyi felfedezni valót tartogat. E hónapok remek lehetőséget kínálnak az izgalmas kirándulásokra és a meleg időjárás nyújtotta pillanatok élvezetére. A BMW-jével pedig az út leírhatatlan élménnyé válik. Ott vannak továbbá az Ön járművéhez kifejlesztett eredeti BMW tartozékok. A kínálatban bőséges mennyiségben találhatók meg az autó rakterét megnövelő tárolóeszközök, illetve a kényelmi megoldások, így tényleg semmi nem állhat az Ön útjába. Nincs más dolga, mint a vezetés élményére összpontosítani. Már csak azért is, mert a BMW kompetens szolgáltatásokkal garantálja a biztonságos célhoz érést.


Bővebben

„A MEGFELELŐ TARTOZÉKOKKAL AZ ÚT VÁLIK A VALÓDI CÉLLÁ.”

Praktikus tartozékok tavaszra és nyárra.

Hagyja maga mögött a nagyvárost. Inkább nyisson ablakot a világra és tapasztalja meg a kaland ízét. Az sem számít, hogy merre tart, hiszen az eredeti BMW tartozékok és a BMW Service szolgáltatások jóvoltából kényelemben és biztonságban róhatja a kilométereket. Mire vár hát? Hajtson nyugodtan arrafelé, amerre a szíve viszi.

Egy erdőben álló, BMW tetőboxszal ellátott Mineral szürke BMW X1, BMW nyári ajánlatok
BMW nyári ajánlatok, BMW csomagtéri szőnyeg, belső tér

BMW csomagtéri szőnyeg.

A méretre szabott BMW csomagtéri szőnyeg hatékonyan óvja meg a csomagteret a szennyeződésektől és a nedvességtől. A magasított szegély, valamint a robusztus és csúszásmentes felületű anyag optimális védelmet biztosít. A fekete, elegáns dizájnnal rendelkező, pontosan méretre szabott szőnyeg tökéletesen simul bele a csomagtér látványába. A szintén fekete „X1” betét vonzó részlettel gazdagítja az összképet.
Konfigurálás
BMW nyári ajánlatok, BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartó, külső

BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartó.

A könnyű, ugyanakkor masszív BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartó akár 60 kilogrammal is terhelhető. A rendkívül egyszerűen kezelhető eszközön két hagyományos kerékpár vagy e-bike szállítható (a külön megvásárolható toldat jóvoltából a tartón három kerékpár is elhelyezhető). A tartó lehajtható, így könnyű hozzáférni a csomagtartóhoz.
Konfigurálás
BMW nyári ajánlatok, BMW LED-es ajtóprojektorok, külső

BMW LED-es ajtóprojektorok.

Az új, a korábbiaknál is jobb vetítési minőségű, az átlagosnál hosszabb élettartamú BMW LED-es ajtóprojektorok izgalmas élménnyé teszik a be- és a kiszállást. Az ajtók nyitásakor automatikusan aktiválódó projektorok abszolút egyedi módon világítják meg a jármű melletti talajt azáltal, hogy egy grafikát vetítenek arra. A vezető a cserélhető diák jóvoltából maga választhatja meg, hogy a projektor a BMW logót vagy a BMW M logót vetítse-e ki. Ily módon tehát a BMW LED-es ajtóprojektorok gyenge fényviszonyok közepette is gondoskodnak a jármű egyedi megjelenéséről. A projektorok – amelyek tökéletesen kompatibilisek a BMW fedélzeti elektromos rendszerével – egyszerűen, a meglévő kilépőfények helyére szerelhetők be.
Konfigurálás
BMW nyári ajánlatok, a BMW univerzális tablettartó a Travel & Comfort rendszerhez tartozó BMW biztonsági tokkal

BMW univerzális tablettartó a Travel & Comfort rendszerhez tartozó BMW biztonsági tokkal.

A külön megvásárolható vagy a „Travel & Comfort” opcionális felszereltségbe tartozó alaptartóhoz rögzíthető univerzális tartó különböző méretű tabletek befogadására képes. Az eszközön számos típusú, Apple vagy Samsung márkájú, a BMW biztonsági tokba csúsztatott, 7"–11" méretű tablet helyezhető el. A 360°-ban szabadon elforgatható tartó bármelyik pontban rögzíthető.
BMW nyári ajánlatok, BMW négy évszakos lábszőnyegek elöl, a lábtér közelről

BMW négy évszakos lábszőnyegek elöl.

A tökéletesen méretre szabott, strapabíró, magasított szegélyű, elegáns dizájnnal rendelkező négy évszakos lábszőnyegek megóvják a lábteret a nedvességtől és a szennyeződésektől. A fekete BMW négy évszakos lábszőnyegeken rozsdamentes acél betét látható.
BMW nyári ajánlatok, BMW univerzális vezeték nélküli töltőállomás, belső tér

BMW univerzális vezeték nélküli töltőállomás.

Vezeték nélküli töltés bárhol, bármikor: a BMW univerzális vezeték nélküli töltőállomásnak köszönhetően az okostelefon kényelmesen és hatékonyan, kábel nélkül tölthető a jármű fedélzetén. A töltőállomás stabilan és biztosan tartja a készüléket. Okos: az integrált BMW univerzális töltőállomás kiemelhető a helyéről, így az járművön kívül is használható.
BMW nyári ajánlatok, BMW hűtőtáska, belső tér

BMW hűtőtáska.

Az elegáns, a fedélzeti 12 voltos csatlakozóról táplálható BMW hűtőtáska 13 liter űrtartalmú. A táska tartalmát a beépített hűtőaggregátor tartja hidegen. A BMW hűtőtáska a biztonsági övvel az üléshez rögzíthető, így az megbízhatóan védve van felborulástól és a csúszkálástól.
BMW nyári ajánlatok, BMW Advanced Car Eye, belső tér

BMW Advanced Car Eye 2.0.

A BMW Advanced Car Eye 2.0 egy rendkívül érzékeny, full-HD felbontású kamera, amely rögzíti az autó előtt és mögött zajló történéseket – még akkor is, amikor a jármű le van parkolva. Amint a jármű közelében fenyegető jellegű eseményeket vagy rendellenes mozgásokat érzékel, a BMW Advanced Car Eye 2.0 automatikusan elindítja a rögzítést, dokumentálandó az esetleges ütközéseket vagy a (megkísérelt) járműfeltöréseket.

SUMMER EDITION ÁPOLÓKÉSZLET.

BMW nyári ajánlatok, Summer Edition ápolókészlet, közelről

SUMMER EDITION ÁPOLÓKÉSZLET.

Az ápolási készletben lévő termékek kifejezetten a nyári autótisztításhoz valók. Az attraktív megjelenésű és sokoldalúan használható táska tarpaulinból, egy rendkívül egyszerűen tisztítható szövetből készült. A táska letisztult, mégis dinamikus stílusával csak még inkább kihangsúlyozza a benne lévő ápolókészlet és az eredeti BMW autóápolási termékek kitűnő minőségét. A táska kialakításának folytán laptopok elhelyezéséhez is ideális. A készlet tartalma: 1 x keréktárcsatisztító (500 ml), 1 x rovarmaradvány-eltávolító (500 ml), 1 x szélvédőmosó-koncentrátum (1000 ml).

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Egy BMW-t vezető férfi a szélvédőn keresztül

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Csak adja át magát az eseményeknek és koncentráljon arra, ami valóban számít – azaz, a vezetés élményére. A BMW Service Inclusive jóvoltából ennek semmi akadálya. Egy egyszeri díjfizetés ellenében ugyanis a kiválasztott időintervallumon belül minden, a csomagban foglalt szolgáltatást és karbantartási munkát megkap.
Előnyök az Ön számára:
• Pénzt takaríthat meg ahhoz képest, mintha egyenként vásárolná meg a szolgáltatásokat.
• Kézben tartott és átlátható kiadások.
• Különböző, az eltérő igényekhez alkalmazkodó csomagok új és használt autókhoz.
• A munkálatokat a BMW márkát jól ismerő és eredeti BMW alkatrészeket felhasználó szakemberek végzik el.
• A szolgáltatás igénybevételi jogosultsága átszáll az új tulajdonosra, ami növeli a jármű eladási árát.
• A csomagban foglalt szolgáltatások világ összes résztvevő BMW szervipartnerénél igénybe vehetők.

Egy vidám trió egy tengerparton álló, rézsútos hátulnézetből látható, BMW nyári ajánlatokkal ellátott, Mineral szürke BMW X1-ben

„HATÁRTALAN SZABADSÁGRA VÁGYOM.”

Praktikus ajánlatok tavaszra és nyárra.

„HATÁRTALAN SZABADSÁGRA VÁGYOM.”

Praktikus ajánlatok tavaszra és nyárra.

Ön csak akkor élvezheti felszabadultan az utazást, ha megbízhat a gumikban. Az eredeti BMW nyári keréktárcsákkal és gumiabroncsokkal tényleg biztosra mehet úgy esőben, mint szikrázó napsütésben. Az eredeti BMW keréktárcsák és gumiabroncsok – amelyeket a BMW a terület prémium gyártóival közösen fejlesztett ki – tehát csak arra várnak, hogy Ön átvegye azt irányítást a kormánykerék mögött.

Bővebben

EREDETI BMW KOMPLETT NYÁRI KERÉKKÉSZLETEK.

BMW M Performance duplaküllős 555 M, kétszínű, BMW nyári gumiabroncsok

BMW M Performance 19" duplaküllős 555 M, kétszínű.

A kitűnő minőségű, optimalizált tömegű BMW M Performance 19" méretű, kétszínű, matt Jet fekete, fényesre esztergált, inverzküllős, duplaküllős 555 M könnyűfém keréktárcsák a legapróbb részletekbe menően hangsúlyozzák ki a sportosságot. A TPMS szenzorral ellátott nyári komplett kerékkészlet 8 J x19 méretű, 235/35 R 19 91Y XL méretű gumiabroncsokkal szerelt kerekeket tartalmaz.

Bővebben
BMW M Performance csillagküllős 749 M, BMW nyári gumiabroncsok

BMW M Performance 22" csillagküllős.

A kitűnő minőségű, optimalizált tömegű BMW M Performance 22" méretű, csillagküllős 749 könnyűfém keréktárcsák kétszínű, Jet fekete, fényesre esztergált kivitelűek, emellett „M Performance” felirat, valamint színes M logó látható rajtuk. A TPMS szenzorral ellátott komplett nyári kerékkészlet elöl 9,5 J x 22, hátul 10,5 J x 22 méretű, 275/35 R 22 104Y XL, illetve 315/30 R 22 107Y XL méretű gumiabroncsokkal szerelt keréktárcsákat foglal magában.

Bővebben
BMW M Performance Y-küllős 795 M, BMW nyári gumiabroncsok

BMW M Performance 20" Y-küllős 795 M.

A kitűnő minőségű, 20" méretű BMW M Performance Y-küllős 795 M könnyűfém keréktárcsák kétszínű, matt Ferric szürke, fényesre hántolt kivitelűek, emellett színes M logó és „M Performance” felirat látható rajtuk. A TPMS-szenzorral ellátott nyári komplett kerékkészlet elöl 8 J x 20, hátul 8,5 J x 20 méretű, 225/35 R 20 90Y XL RSC, illetve 255/30 R 20 92Y XL RSC méretű gumiabroncsokkal szerelt keréktárcsákat foglal magában.

Bővebben
BMW M Performance multiküllős 732 M, BMW nyári gumiabroncsok

BMW M Performance 20" multiküllős 732 M.

A kitűnő minőségű, 20" méretű, kovácsolt BMW M Performance Y-küllős 795 M könnyűfém keréktárcsák kétszínű, Night Gold színű, fényesre esztergált és fényesre hántolt kivitelűek, emellett színes M logó látható rajtuk. A TPMS-szenzorral ellátott nyári komplett kerékkészlet elöl 8 J x 20, hátul 9 J x 20 méretű, 245/35 R20 95Y XL RSC, illetve 275/30 R20 97Y XL RSC méretű gumiabroncsokkal szerelt keréktárcsákat foglal magában.

Bővebben
BMW M Performance Y-küllős 863 M, BMW nyári gumiabroncsok

BMW M Performance 20" Y-küllős 863 M.

A kitűnő minőségű, 20" méretű, kovácsolt, matt Ferric szürke, színes M logóval ellátott BMW M Performance Y-küllős 863 M könnyűfém keréktárcsák megjelenésükkel rendkívül sportossá teszik a jármű összképét. A TPMS szenzorral ellátott komplett nyári kerékkészlet elöl 9,5 J x 20, hátul 10,5 J x 20 méretű, 275/35 ZR 20 (102Y) XL, illetve 285/35 ZR 20 (104Y) XL méretű gumiabroncsokkal szerelt keréktárcsákat foglal magában.

Bővebben
BMW M Performance duplaküllős 717 M, BMW nyári gumiabroncsok

BMW M Performance 20" duplaküllős 717 M.

A kitűnő minőségű, 20" méretű, optimalizált tömegű, „flow forming” technológiával készült BMW M Performance duplaküllős 717 M könnyűfém keréktárcsák matt Jet fekete színűek és M logó látható rajtuk. A TPMS szenzorral ellátott nyári komplett kerékkészlet 8 J x 20 méretű, 225/40 R 20 94Y RSC méretű defekttűrő gumiabroncsokkal szerelt keréktárcsákat foglal magában.

Bővebben

BMW KERÉKTÁRCSA-/GUMIABRONCS-SZERVIZ.

BMW nyári ajánlatok, kerékszerviz, a BMW szerviz munkatársa egy BMW-t javít

BMW KERÉKTÁRCSA-/GUMIABRONCS-SZERVIZ.

Amellett, hogy a téliek helyére felszereljük a nyári gumiabroncsokat, ellenőrizzük a profilmélységet, illetve a fékek hatásfokát is. Kerékcserére (centrírozással együtt) vonatkozó ajánlatunk tehát kitűnő ár–érték arányú. A vizsgálatot és a karbantartást a legnagyobb gondossággal, szakértő módon végezzük el. Mindemellett rendelkezésre áll a professzionális gumihotel szolgáltatás is (amely a tárolás mellett a mosást és a centrírozást is tartalmazza), amely terhet vesz le az Ön válláról, emellett helyet takarít meg az otthonában.

BMW TELESZERVIZ.

BMW nyári ajánlatok, BMW Teleszerviz, egy, az okostelefonját használó nő áll a BMW-je előtt

BMW TELESZERVIZ.

A BMW ConnectedDrive innovatív BMW Teleszerviz szolgáltatásának jóvoltából BMW-je jelentős terhet vesz le a válláról: amikor autója karbantartást igényel vagy netán meghibásodik, a szolgáltatás az összes szükséges járműadatot továbbítja az Ön által meghatározott BMW márkaszerviznek. Az adattovábbítást követően a márkaszerviz felveszi Önnel a kapcsolatot időpontegyeztetés céljából. A gyors és lényegre törő szolgáltatásnak köszönhetően tehát nem kell mindent fejben tartania. Az egyetlen előfeltétel: járművét online regisztrálja BMW ConnectedDrive portálon, kiválasztva egyúttal egy hivatalos BMW márkaszervizt. Fedezze hát fel, hogy a BMW Teleszerviz miként teszi még kényelmesebbé az életét.

„SZAVAK NÉLKÜL IS SOKAT MONDOK MAGAMRÓL.”

Külső és belső látványfokozók, valamint tartozékok.

Itt az ideje, hogy megmutassa az utcán, ki is valójában: kapcsoljon turbó fokozatba és lássa el BMW-jét az extraadag sportosságot, stílust és egyediséget biztosító M Performance Parts tartozékokkal.

Bővebben
BMW M Performance Iconic Glow vesék, BMW nyári ajánlatok

BMW M Performance vesék, Iconic Glow.

A BMW M Performance Iconic Glow vesék különleges kisugárzást kölcsönöznek a járműnek. A BMW vesék LED-es háttérvilágítása exkluzív fényjátékot hoz létre az ajtózárak kireteszelésétől a motor beindításáig, illetve a motor leállításától a zárak reteszeléséig.

Bővebben
BMW M Performance hátsó diffúzor, karbonszálas, BMW nyári ajánlatok

BMW M Performance hátsó diffúzor, karbonszálas.

100 százalékig high-tech. 100 százalékig versenyautós karakterű. 100 százalékig a rajongást kifejező. Az új, karbonszálas hatású BMW M Performance hátsó diffúzort gondos kézi munkával készítik. A tartozék még modernebb megjelenésűvé teszi a járművet – lenyűgözőbbé téve annak eleve sportos kiállását.

Bővebben
BMW M Performance, BMW karbonszálas külsőtükör-borítás, BMW nyári ajánlatok

BMW M Performance külsőtükör-borítás, karbonszálas.

Karbonszálas kivitelben, új, különleges megjelenéssel, gondos kézi munkával készítve: a látványos BMW M Performance külsőtükör-borítások nagyszerűen emelik ki a jármű high-tech karakterét. A dinamizmust sugárzó dizájnnal rendelkező, látványos, prémium szintű megjelenésű tükörborítások egyedin sportos vonással gazdagítják az összképet.

Bővebben
BMW M Performance első légterelő él, fekete, BMW nyári ajánlatok

BMW M Performance első légterelő él, magasfényű fekete.

A ragyogóan sportos megjelenésért: a magasfényű fekete BMW M Performance első légterelő él hozzájárul az optimális aerodinamikai tulajdonságok megteremtéséhez, emellett kimagaslóan exkluzív módon domborítja ki a jármű markáns fellépését. A tartozék különleges, az autóversenyzés világát idéző küllemével mindenkinek ajánlott, aki semmiben nem tűr kompromisszumot.

Bővebben
BMW M Performance 19" méretű duplaküllős 555 M könnyűfém keréktárcsa, kétszínű, BMW nyári ajánlatok

BMW M Performance 19" méretű duplaküllős keréktárcsa.

A kitűnő minőségű, optimalizált tömegű BMW M Performance 19" méretű, kétszínű, matt Jet fekete, fényesre esztergált, inverzküllős, duplaküllős 555 M könnyűfém keréktárcsák a legapróbb részletekbe menően hangsúlyozzák ki a sportosságot. A TPMS szenzorral ellátott nyári komplett kerékkészlet 8 J x19 méretű, 235/35 R 19 91Y XL méretű gumiabroncsokkal szerelt kerekeket tartalmaz.

Bővebben
BMW M Performance tetőlégterelő, magasfényű fekete, BMW nyári ajánlatok

BMW M Performance tetőlégterelő.

Hatásos formaterv: a PUR anyagból készült, magasfényű fekete BMW M Performance tetőlégterelő egy elegánsan atletikus részlettel gazdagítja a jármű farának összképét – mindemellett pedig hozzájárul az aerodinamikai tulajdonságok optimalizálásához is. A hátsó légterelő – amely kívánságra a jármű kiviteli színére fényeztethető – tökéletesen belesimul a jármű dizájnjába.

Bővebben
BMW M Performance kormánykerék karbonszálas/Alcantara borítással, BMW nyári ajánlatok

BMW M Performance kormánykerék.

A kombinációk kombinációja: az Alcantarával és finom karbonszálas szövettel még rangosabbá tett BMW M Performance kormánykerék még hatásosabban idézi meg az autóversenyzés világát. A nyílt pórusú karbonszálas borítás összetéveszthetetlenné teszi a kormány megjelenését. „M Performance” felirattal.

Bővebben