BMW tavaszi-nyári tartozékok, BMW-k egy tóval és hegyvidéki tájjal a háttérben

„KOMFORTZÓNÁNK: A NAPSÜTÖTTE TÁJ”

Eredeti BMW tartozékok tavaszra és nyárra.

„KOMFORTZÓNÁNK: A NAPSÜTÖTTE TÁJ”Eredeti BMW tartozékok tavaszra és nyárra.

Legyen ez a nyár az Ön nyara. Az eredeti BMW tartozékok, a nyári keréktárcsák és gumiabroncsok, valamint a BMW Service és a BMW Charging szolgáltatások segítségével.

Nyakunkon a nyár, a napsütéses idő pedig új lehetőségeket nyit meg a vidék bebarangolásához. A vidékéhez, amely alig várja, hogy Ön felfedezze. Az eredeti BMW tartozékokkal felvértezve lelje örömét a kanyargós utakban, a friss levegőben, valamint a vidéki táj látványában. A BMW keréktárcsák és gumiabroncsok mindenkor szavatolják az optimális vezetési élményt. A BMW Service, valamint a BMW Charging szolgáltatásai pedig biztonságosan juttatják el Önt nyári úti céljaihoz. Mindez nem más célt szolgál, mint azt, hogy felhőtlenül élvezhesse ki a nyár minden pillanatát – és elmondhassa: ez az én nyaram.

Bővebben

„A NAPSÜTÉSRE MINDIG NYITOTTAK VAGYUNK”

Külső és belső téri eredeti BMW tartozékok nyárra.

Ha azt szeretné, hogy ez a nyár valóban az Öné legyen, alaposan fel kell készülnie rá. Például azzal, hogy körültekintetően megtervezi az utazást és beszerez annyi tárolási eszközt, amennyiben kényelmesen elférnek a kedvenc nyári időtöltéséhez szükséges alkalmatosságok. Használja hát ki a nagy választékban kínált belső téri és külső eredeti BMW tartozékok előnyeit, amelyeknek köszönhetően BMW-je is eszményi társává válik abban, hogy megvalósulhasson életének egyik legnagyszerűbb nyári vakációja.

BMW tavaszi-nyári tartozékok, egy férfi ül egy nyitott ajtajú BMW-ben
BMW tavaszi-nyári tartozékok, BMW adapterkábel Apple iPhone/iPod™ készülékekhez

BMW adapterkábel Apple iPhone/iPod™ készülékekhez

A tömör fém csatlakozókkal ellátott adapterkábel személyre szabott zenei élmény megvalósítását teszi lehetővé a járműben. Az Apple iPod™ és iPhone™ készülékek a jármű fedélzeti rendszerébe integrálhatók a kábel segítségével, amely egyúttal a töltésről is gondoskodik. Az USB adapternek köszönhetően tehát egyszerűen, az autó hangszóróin keresztül játszhatók le a készüléken tárolt zenék. A külső zenei források az iDrive kontrollerrel, a kormánykeréken lévő multifunkciós gombokkal vagy a rádió kezelőszerveivel vezérelhetk.
EU gumiabroncs-jelölés
BMW tavaszi-nyári tartozékok, BMW Advanced Car Eye 2.0

BMW Advanced Car Eye 2.0

A BMW Advanced Car Eye 2.0 egy rendkívül érzékeny, full-HD felbontású kamera, amely rögzíti a jármű előtt és mögötti történéseket – akár álló helyzetben is. Amennyiben potenciális veszélyt jelentő incidenseket vagy rendellenes mozgásokat észlel a járművön kívül, a kamera automatikusan rögzíteni kezdi az eseményeket abból a célból, hogy a felvétellel dokumentálhatók legyenek az esetleges balesetek vagy a (megkísérelt) járműfeltörések.
BMW tavaszi-nyári tartozékok, BMW dupla USB töltőadapter A és C típusú csatlakozódugókhoz

BMW dupla USB töltőadapter A és C típusú csatlakozódugókhoz

A dupla USB töltőadapter pillanatok alatt csatlakoztatható a szivargyújtóhoz. Az eszköz segítségével egyszerre két mobil eszköz tölthető egyszerűen és kényelmesen. A nagy, 2 x 3 amperes töltőáram 2 x 18 watt maximális töltési teljesítményt tesz lehetővé, így a töltés rendkívül gyors. A túlmelegedést beépített elektronika akadályozza meg. A Power Delivery töltési technológiával ellátott USB-C port különböző profilokkal rendelkezik, amelyek a készülék paramétereihez igazítják a rendelkezésre bocsátandó áram mennyiségét és a töltőfeszültséget. A technológia egyszerre gondoskodik a lehető legoptimálisabb töltésről és az akkumulátor védelméről.
BMW tavaszi-nyári tartozékok, négy évszakos BMW lábszőnyegek előre

Négy évszakos BMW lábszőnyegek előre

A tökéletesen méretre szabott, strapabíró, magasított peremű, elegáns dizájnnal rendelkező négy évszakos lábszőnyegek megóvják a lábteret a nedvességtől és a szennyeződésektől. A fekete szőnyegeket kitűnő minőségű rozsdamentes acélbetét díszíti.
BMW tavaszi-nyári tartozékok, univerzális BMW vezeték nélküli töltőállomás

Univerzális BMW vezeték nélküli töltőállomás

Vezeték nélküli töltés bárhol, bármikor: Az univerzális BMW vezeték nélküli töltőállomásnak köszönhetően az okostelefon kényelmesen és hatékonyan, kábel nélkül tölthető a járműben. A mobiltelefon stabilan és biztonságosan helyezhető el a töltőállomáson. Egy különlegesen okos megoldás: az integrált powerbank kiemelhető a helyéről, így az autón kívül is lehetővé válik a vezeték nélküli töltés.
BMW tavaszi-nyári tartozékok, BMW üléstámlára helyezhető táska Antracit/kék színben

BMW üléstámlára helyezhető táska Antracit/kék színben

Ideális eszköz arra az esetre, amikor gyermekek utaznak a fedélzeten. A kitűnő minőségű, az első ülés támlájára helyezhető, a hátul helyet foglaló utasok számára bőséges mennyiségű tárolóhelyet kínáló táska gondoskodik arról, hogy az úti holmik jól látható és könnyen elérhető helyen legyenek. A különböző méretű zsebekkel – amelyek közül néhány zárható – és palacktartóval ellátott eszközön akár papírzsebkendő-tartó doboz is elhelyezhető. Az üléstámlához illeszthető táska strapabíró, könnyen tisztítható poliészterszövetből készül. Prémium szintű, fekete/szürke mintás dizájnjával és kék dizájnercipzárjaival a táska tökéletesen illik a minőségi BMW belső térhez. A járműből kiemelve a táska könnyedén összehajtható, illetve kényelmesen hordozható.
BMW tavaszi-nyári tartozékok, 11 colos Apple iPad Pro™ készülékekhez való BMW biztonsági tartó a Travel & Comfort rendszerhez

11 colos Apple iPad Pro™ készülékekhez való BMW biztonsági tartó a Travel & Comfort rendszerhez

A biztonsági tartó optimális védelmet nyújt bármelyik 10,5" méretű iPad™ készülék számára. A fekete szilikonborítás megbízhatóan óvja a tabletet a karcolásoktól és az ütésektől, amennyiben pedig azt a hozzá mellékelt kijelzővédő fóliával együtt használják, a készülék a fröccsenő víz ellen is védve van. A Travel & Comfort rendszerhez tartozó univerzális tartókonzolba (amely külön vásárolható meg) helyezve a készülék állíthatóan és kényelmesen használhatóan rögzíthető az autó belső terében úgy, hogy még egy esetleges ütközés esetén sem mozdul el a helyéről. *7,9'' méretű Apple iPad mini 4, 10,5" méretű Apple iPad Pro, 9,7" méretű Apple iPad Air 1, 9,7" méretű Apple iPad Air 2, 9,7" méretű Apple iPad Pro, 9,7" méretű Samsung Galaxy Tab A, valamint 9,7" méretű Samsung Galaxy Tab S2 készülékekhez is elérhető
BMW tavaszi-nyári tartozékok, BMW 420 tetőbox fekete/titánezüst kivitelben

BMW 420 tetőbox fekete/titánezüst kivitelben

A modern formatervű, zárható, fekete BMW tetőbox plusz 420 liternyi tárolóhelyet biztosít. A tekintélyes befogadóképességű, könnyen felszerelhető tetőbox az összes BMW tetőcsomagtartó-rendszerrel kompatibilis. A doboz külső héja ütésálló, UV-stabilizált ABS műanyagból készül. A mindkét oldalról nyitható, ezért egyszerűen pakolható doboz oldalanként hárompontos központi zárral ellátott, amely hatásos védelmet nyújt a tolvajok ellen. A 19 kg tömegű box mind az ütközésvédelem, mind a működési biztonság, mind pedig a tartósság tekintetében megfelel a BMW szigorú követelményeinek.
BMW tavaszi-nyári tartozékok, BMW tetőcsomagtartó

BMW tetőcsomagtartó

A multifunkciós tetőcsomagtartó-rendszer bármilyen BMW tetőcsomagtartó-toldattal és tetőboxszal kombinálható. A rendkívül egyszerűen felszerelhető tetőcsomagtartó masszív konstrukciójával és a lopás ellen hatékonyan védő zárrendszerével megfelel a legmagasabb minőségi és biztonsági elvárásoknak is. A jellegzetesen BMW-s dizájnnal rendelkező tetőcsomagtartó ideális módon simul bele a jármű megjelenésébe és általános formatervébe.
BMW tavaszi-nyári tartozékok, BMW csomagtéri szőnyeg

BMW csomagtéri szőnyeg

A tökéletesen méretre szabott BMW csomagtéri szőnyeg hatékonyan óvja a csomagteret a szennyeződésektől és a nedvességtől. A mindegyik oldalán magasított peremű, robusztus, csúszásmentes felületű, vízálló anyagból készült szőnyeg optimális védelmet nyújt. A fekete, elegáns dizájnnal rendelkező szőnyeg eszményi módon simul bele a csomagtér látványába. A kitűnő minőségű rozsdamentes acélból készült, BMW logós betét még értékesebbé teszi a kiegészítőt. A helyére pontosan illeszkedő, a jármű egyedi karakterét kiemelő szőnyeg tökéletes kiegészítője a külön megvásárolható négy évszakos BMW lábszőnyegeknek.
BMW tavaszi-nyári tartozékok, BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartó

BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartó

A BMW vonóhoroghoz illeszthető BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartót arra tervezték, hogy azon biztonságosan legyen szállítható két kerékpár/e-bike. A könnyű, ugyanakkor masszív acél/alumínium, 60 kg maximális teherbírású tartórendszeren két, legfeljebb 130 centiméteres tengelytávú kerékpár helyezhető el. A kerékpártartó egy kézzel működtethető gömbfej-rendszerrel, levehető támasztókarokkal, valamint a kerekek rögzítésére szolgáló, egyszerűen használható reteszelő rendszerrel ellátott. A tartó lebillenthető, így a csomagtér bármikor könnyen hozzáférhető. A legszigorúbb biztonsági előírásoknak is megfelelő Pro 2.0 hátsó kerékpártartó használaton kívül kisméretűre hajtható össze. Az eszközhöz külön vásárolható meg a harmadik kerékpár szállítását lehetővé tevő toldat és a hordtáska. A fentieket összegezve tehát a kerékpártartó ugyanúgy remek társ életének nagy vakációjához, mint egy rövid, a BMW-jével tett kiruccanáshoz.
BMW tavaszi-nyári tartozékok, BMW WaterBlade

BMW WaterBlade

A BMW WaterBlade elnevezés egy innovatív tisztítási technológiával ellátott ablaktörlő lapátot takar. Ennek lényege, hogy a tisztítófolyadék közvetlenül jut a szélvédőre az ablaktörlő lapátokba beépített fúvókákon keresztül. Ily módon hatékonyabbá válik a tisztítás, csökken a folyadéksugarak kilátást korlátozó hatása és gazdaságosabb a tisztítófolyadék felhasználása. További előny, hogy a folyadék precízebb felvitelének jóvoltából a jármű többi része kevésbé szennyeződik a szélvédőtisztításból kifolyólag. Végül, de nem utolsósorban: a BMW WaterBlade ablaktörlő lapátokat ritkábban kell cserélni, mint hagyományos társaikat.
BMW tavaszi-nyári tartozékok, üvegtisztító bio gyömbérkivonattal

BMW ÜVEGTISZTÍTÓ BIO GYÖMBÉRKIVONATTAL

A kíméletes összetevőkből álló, bio gyömbérkivonatot tartalmazó üvegtisztítóval rendkívül alaposan és hatékonyan, csíkozás nélkül tisztíthatók meg a szélvédők és az egyéb üvegfelületek. Alkalmazás: Az üvegtisztítót egyenletesen permetezze a szennyezett felületekre, majd a feloldott szennyeződést nem szöszölő kendővel törölje le. A bio gyömbérkivonat még a makacs szennyeződéseket is képes maszatolódás nélkül eltávolítani. A szert ne alkalmazza felforrósodott felületeken és fagypont feletti hőmérsékleten tárolja azt.

„NYÁRI KEREKEK: KIPIPÁLVA”

Kitűnő minőségű eredeti BMW nyári keréktárcsák és gumiabroncsok, valamint az azokhoz kötődő tartozékok.

Az eredeti BMW nyári kerékkészletek segítségével minden akadályt legyőzhet úgy a kiépített úton, mint arról letérve. A kifejezetten a BMW-je paramétereihez igazított jellemzőkkel rendelkező, a legszigorúbb minőségi követelményeknek is megfelelő kerekeken a vezető iparági szereplőkkel (pl. a Bridgestone-nal, a Dunloppal, a Goodyearrel és a Pirellivel) együttműködésben kifejlesztett gumiabroncsok feszülnek. Minden egyes kerékkészlethez csillagjelöléssel ellátott defekttűrő gumiabroncsok tartoznak és azokhoz járnak az RDC érzékelők is. A fentiek miatt a kerekek mindig pontosan követik majd a kijelölt irányt – akkor is, ha Ön letér az aszfaltról.

Amellett, hogy ideális módon teszik kerekké a jármű megjelenését és dizájnját, a BMW könnyűfém keréktárcsák a legmagasabb minőségi szintet képviselik. A keréktárcsákat defekttűrő gumiabroncsokhoz optimalizálták. Ez például abban áll, hogy magasított peremmel látták el azokat, amely még kanyarodáskor is megakadályozza a nyomásukat vesztett gumik leugrását. Amellett, hogy optimális élettartamúak, a kerekeket tökéletes koncentrikusság jellemzi. Biztosítandó azt, hogy a keréktárcsák hosszú távon is megtartsák egyedülálló jellemzőiket, azok a BMW szigorú minőségbiztosítási előírásainak megfelelően mindenre kiterjedő ellenőrzésen, valamint alapos tesztelésen estek át.

BMW tavaszi-nyári tartozékok, egy kutya társaságában látható férfi a BMW-jének dől
20" M könnyűfém keréktárcsa, csillagküllős 748 M, matt Jet fekete, komplett nyári kerékkészlet

20" M könnyűfém keréktárcsa, csillagküllős 748 M

A kitűnő minőségű, 20" méretű, csillagküllős 748 M könnyűfém keréktárcsák matt Jet feketére fényezettek és színes M logóval díszítettek. TPMS szenzorokkal ellátott komplett nyári kerékkészlet elöl 9J x 20, 275/45 R20 110Y XL RSC, hátul 10,5J x 20, 305/40 R20 112Y XL RSC defekttűrő gumiabroncsokkal.
EU gumiabroncs-jelölés
22" M Performance könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 749 M, kétszínű

22" M Performance könnyűfém keréktárcsa, csillagküllős 749 M

A kitűnő minőségű, kétszínű kivitelű, fényesre esztergált 22" M Performance csillagküllős 749 M könnyűfém keréktárcsák matt Jet feketére fényezettek és színes M logóval díszítettek. A TPMS érzékelőkkel ellátott komplett kerékkészletbe tartozó első kerekek: 9,5J x 22 keréktárcsák 275/35 R22 104Y XL gumiabroncsokkal. Hátsó kerekek: 10,5J x 22 keréktárcsák 315/30 R22 107Y XL gumiabroncsokkal.
EU gumiabroncs-jelölés
21" M könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 741 M, kétszínű (Óarany, fényesre esztergált), komplett nyári kerékkészlet részeként

21" M könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 741 M, kétszínű

A kitűnő minőségű, kétszínű kivitelű, fényesre esztergált 21" BMW Y-küllős 741 M könnyűfém keréktárcsák Óarany színre fényezettek. Abroncsnyomás-figyelő szenzorokkal ellátott komplett nyári kerékkészlet elöl 9,5J x 21, 275/40 R21 107Y XL RSC, hátul 10,5J x 21, 315/35 R21 111Y XL RSC defekttűrő gumiabroncsokkal.
EU gumiabroncs-jelölés
19" M Performance könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 898 M, Frozen Gunmetal szürke, komplett nyári kerékkészlet részeként

19" M Performance könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 898 M

A kitűnő minőségű 19" M Performance Y-küllős 898 M könnyűfém keréktárcsák Frozen Gunmetal szürkére fényezettek és „M Performance” felirat látható rajtuk. Abroncsnyomás-figyelő szenzorokkal ellátott komplett nyári kerékkészlet elöl 8J x 19, 225/40 R19 93Y XL, hátul 8,5J x 19, 255/35 R19 96Y XL gumiabroncsokkal.
EU gumiabroncs-jelölés
18" M Performance könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 796 M, matt Jet fekete, komplett nyári kerékkészlet részeként

18" M Performance könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 796 M

A kitűnő minőségű, 18" M Performance duplaküllős 796 M könnyűfém keréktárcsák matt Jet feketére fényezettek és M logóval díszítettek. Abroncsnyomás-figyelő szenzorokkal ellátott komplett nyári kerékkészlet elöl 7,5J x 18, 225/45 R18 95Y XL RSC, hátul 8,5J x 18, 255/40 R18 99Y XL RSC defekttűrő gumiabroncsokkal.
EU gumiabroncs-jelölés
19" BMW könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 793, kétszínű, Óarany

19" BMW könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 793, kétszínű, Óarany

A kitűnő minőségű, kétszínű kivitelű, fényesre esztergált 19" BMW duplaküllős 793 könnyűfém keréktárcsák Óarany színre fényezettek. Abroncsnyomás-figyelő szenzorokkal ellátott komplett nyári kerékkészlet elöl 8J x 19, 225/40 R19 93Y XL RSC, hátul 8,5J x 19, 255/35 R19 96Y XL RSC defekttűrő gumiabroncsokkal.
EU gumiabroncs-jelölés
BMW tavaszi-nyári tartozékok, BMW „úszó” kerékagyvédő sapka

BMW „úszó” kerékagyvédő sapka

A BMW logóval ellátott, BMW „úszó” kerékagyvédő sapka nem fordul el a kerékkel, hanem mindig függőlegesen áll. A kerékagyvédő sapka a 112 mm átmérőjű rögzítőfurattal rendelkező BMW könnyűfém keréktárcsákra szerelhető fel.
BMW tavaszi-nyári tartozékok, BMW szelepsapkák logóval

BMW szelepsapkák logóval

A kitűnő minőségű, alumíniumból készült BMW szelepsapkák hatékonyan óvják az alumínium TPMS szelepeket a szennyeződésektől és a nedvességtől. Mindemellett pedig látványosabbá teszik a kerék megjelenését. Négy szelepsapkából álló készlet. A szelepsapkákon BMW logó látható.
BMW tavaszi-nyári tartozékok, BMW szelepsapkák M logóval

BMW szelepsapkák M logóval

A kitűnő minőségű, alumíniumból készült BMW szelepsapkák hatékonyan óvják az alumínium TPMS szelepeket a szennyeződésektől és a nedvességtől. Mindemellett pedig látványosabbá teszik a kerék megjelenését. A szelepsapkákon M logó látható.
BMW tavaszi-nyári tartozékok, BMW M Performance gumitároló zsákok

M Performance gumitároló zsákok

Exkluzív versenyhangulat a garázsban: az M Performance gumitároló zsákok mind a vezetőt, mind a járművet megkímélik a szennyeződésektől. A megerősített fogantyúk jóvoltából a kerekek kényelmesen mozgathatók. A speciális jelölésnek köszönhetően könnyen beazonosítható, hogy hova való az adott kerék. A kerekekre egyszerűen és gyorsan ráhúzható zsákok a jellegzetes M Performance dizájnt viselik magukon. A zsákokban tehát mind a nyári, mind a téli komplett kerekek biztonságosan, jól elkülönítve, sportos stílusban tárolhatók a következő kerékcseréig.
BMW tavaszi-nyári tartozékok, egy férfi megy egy el egy hegyvidéki tájon álló BMW mellett

BMW KERÉK-/GUMIABRONCS-SZERVIZ

Amellett, hogy a téli kerekeket nyárira cseréljük (vagy fordítva), megmérjük a profilmélységet és leellenőrizzük a fékeket is. A szerviz keretében lecseréljük a kerekeket és a gumiabroncsokat, valamint elvégezzük a centrírozást is, így Ön első osztályú szolgáltatást kap a pénzéért. A keréktárcsák és a gumik átvizsgálását a legnagyobb gondossággal és szakértelemmel hajtjuk végre. Rendelkezésére áll továbbá professzionális keréktárolási szolgáltatásunk (amely magában foglalja a mosást és a centrírozást is), amelynek köszönhetően egy plusz stressztől kímélheti meg magát és helyet takaríthat meg az otthonában.

„NYÁRI ÉRZÉSEKKEL CSORDULTIG TÖLTEKEZVE: ÍGY INDULOK ÚTNAK”

Eredeti BMW Charging tartozékok.

Ha teljesen felkészülten szeretné várni a nyarat, ne csak a megfelelő tartozékokat szerezze be, hanem töltekezzen fel energiával is. Fedezze hát fel az eredeti BMW Charging tartozékokat, amelyek tökéletesen kiszolgálják elektromos autójának igényeit. Tegye ezt azért, hogy ez a nyár tényleg az Ön nyara legyen.

Bővebben
BMW Charging termékek, 5 méteres BMW töltőkábel nyilvános töltőállomásokhoz

5 méteres BMW töltőkábel nyilvános töltőállomásokhoz

Az 5 méter hosszú BMW töltőkábellel gyorsan és egyszerűen végezheti el a töltést a Mode 3 támogatással rendelkező nyilvános töltőállomásokon. Az elektromos és a hibrid BMW járművek egy fázissal is tölthetők, ezért ezzel a kábellel lényegesen gyorsabban tölthető fel az akkumulátor, mint azzal, amely alapfelszereltségként jár az autóhoz. A töltőkábel egész Európában használható, mivel az EU szabványnak megfelelő csatlakozóval rendelkezik. A kábel küllemre tökéletesen illik a BMW Wallbox dizájnjához és természetesen megfelel a BMW szigorú minőségi követelményeinek. Az ezüstbevonattal ellátott rozsdamentes, hosszú élettartamú érintkezők optimális módon továbbítják az energiát.

Bővebben
BMW Charging termékek, BMW Wallbox

BMW Wallbox

Mintha csak egy töltőállomás működne az otthonában. A fixen telepített, akár 22 kW-os töltési teljesítményre is képes BMW Wallbox készülékkel Ön gyorsan, megbízhatóan és kényelmesen töltheti fel BMW-jét. A BMW-s dizájnnal rendelkező, kompakt méretű BMW Wallbox a fentieken túl csatlakozó- és kábeltartót felvonultató, a használatot kényelmessé tevő kábelmenedzsmenttel is rendelkezik. A BMW Wallbox pillanatnyi státusza bármikor megtekinthető a státuszkijelzőn. Az integrált maradékáram-érzékelő elektronika, valamint a szervizapplikáció optimális, költséghatékony telepítést tesz lehetővé.

Bővebben
BMW Charging termékek, BMW Flexible Fast Charger

BMW Flexible Fast Charger

A BMW Flexible Fast Charger egy mobil otthoni töltő, amely bármilyen elektromos járművel kompatibilis. A készlet maximálisan 2,3 kW (type E+F (CEE 7/7), Schuko, 10 A) teljesítményű töltésre képes a háztartási elektromos csatlakozókról. A gyorstöltés a külön megvásárolható adapterkábelekkel lehetséges, amelyeket az akár 11 kW teljesítményű töltést is lehetővé tevő ipariáram-csatlakozókba lehet bedugni. A Flexible Fast Charger, amely automatikusan a kiválasztott áramvételezési forrás paramétereihez igazítja a töltési teljesítményt, automatikusan kikapcsol, ha áramszállítási hibát vagy túlmelegedést észlel. Kompakt méretei, hat méter hosszú töltőkábelje és vízálló kialakítása minden tekintetben eszményi útitárssá avatja a töltőt. Otthon a Flexible Fast Charger egyfajta mobil wallboxként is funkcionálhat, ha megvásárolják hozzá a fali rögzítőelemet. Az eszköz az alábbi országokban használható: Ausztria, Belgium, Bulgária, Cseh Köztársaság, Észtország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Magyarország, Németország, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svédország, Szlovákia, Szlovénia, és Törökország.

Bővebben

„KÜLÖNLEGES NYÁRI ISMERTETŐ JEGYEM”

BMW M Performance Parts tartozékok tavaszra és nyárra.

Ez itt az Ön nyara – ideje hát, hogy kiragyogjon a sokaságból. A BMW M Performance Parts tartozékok segítségével Ön maximális szintű egyediséggel és hamisítatlanul versenyautós karakterrel ruházhatja fel BMW-jét. Tegye hát igazi látványossággá a BMW-jét ezen a nyáron, amely tényleg szóljon csak Önről – mindenféle kompromisszum nélkül.

Bővebben
BMW M Performance Parts tartozékok, 20" M könnyűfém keréktárcsa, csillagküllős 748 M, matt Jet fekete

BMW 20" M könnyűfém keréktárcsa, csillagküllős 748 M, matt Jet fekete

A kitűnő minőségű, matt Jet fekete, 20" méretű csillagküllős 748 M könnyűfém keréktárcsák rendkívül sportos megjelenésűvé teszik a járművet. A TPMS szenzorral ellátott, bármilyen terepre alkalmas gumikkal szerelt komplett téli kerékkészlet 9J x 20 méretű keréktárcsákat és 275/45 R20 110V XL gumiabroncsokat foglal magában. A kerekek alkalmasak terepjárásra, illetve hólánc is szerelhető azokra.

Amellett, hogy ideális módon teszik kerekké a jármű megjelenését és dizájnját, a BMW könnyűfém keréktárcsák a legmagasabb minőségi szintet képviselik. A keréktárcsákat defekttűrő gumiabroncsokhoz optimalizálták. Ez például abban áll, hogy magasított peremmel látták el azokat, amely még kanyarodáskor is megakadályozza a nyomásukat vesztett gumik leugrását. Amellett, hogy optimális élettartamúak, a kerekeket tökéletes koncentrikusság jellemzi. Biztosítandó azt, hogy a keréktárcsák hosszú távon is megtartsák egyedülálló jellemzőiket, azok a BMW szigorú minőségbiztosítási előírásainak megfelelően mindenre kiterjedő ellenőrzésen, valamint alapos tesztelésen estek át. EU gumiabroncs-jelölés

Bővebben
BMW M Performance Parts tartozékok, M Performance karbonszálas vesék

BMW M Performance karbonszálas vesék

Mutassa meg, hogy ki is Ön: az M Performance vesék kerete prémium minőségű, kézzel gyártott karbonból készül, a függőleges rácselemek anyaga pedig rendkívül robusztus plasztik. Olyan látványelemekről van szó, amelyek különlegesen elegánssá, sportossá és egyedivé teszik a jármű megjelenését.

Bővebben
BMW M Performance Parts tartozékok, M Performance lábszőnyegek

BMW M Performance lábszőnyegek

Prémium szintű megjelenés, egyedülálló tapadás: Az M Performance lábszőnyegek atletikus vonással gazdagítják a lábtér látványát és ezzel hozzájárulnak ahhoz, hogy a jármű egésze még dinamikusabb megjelenésű legyen. A szőnyegeken M logó és „M Performance” felirat látható. A prémium színvonalú dizájnt a bőrhatású, kontrasztszínű varrással ellátott szegélyek, valamint az M színekben pompázó dekorbetét teszik teljessé.

Bővebben
BMW M Performance Parts tartozékok, M Performance karbonszálas tükörburkolatok

M Performance karbonszálas tükörburkolatok

A gondos kézi munkával, karbonszálas műanyagból készített, látványos tükörburkolatok érzékletesen juttatják érvényre a jármű high-tech pedigréjét. A prémium megjelenésű, dinamizmust sugárzó formatervű tartozékok egyedi vonással gazdagítják az autó összképét.

Bővebben
BMW M Performance Parts tartozékok, M Performance karbonszálas első légbeömlő.

BMW M Performance karbonaszálas első légbeömlő

Lélegzetvétel: A finom kidolgozású, karbonszálas légbeömlők jellegzetesen versenyautós vonással gazdagítják a jármű orr-részét. A látványra is minőségi légbeömlők még sportosabbá és exkluzívabbá teszik az autó összképét. A tartozékok ideális módon simulnak bele a lökhárító dizájnjába és tökéletes harmóniát alkotnak a többi karbonaszálas külső komponenssel.

Bővebben
BMW M Performance Parts tartozékok, M Performance matrica

BMW M Performance matrica

Az „M Performance” feliratú matrica tökéletes kiegészítője az oldalszoknya Frozen fekete öntapadó fóliájának vagy a magasfényű fekete oldalszoknya-toldatnak. A matrica egy további látványelemmel gazdagítja az összképet, emellett profilból egyedibbé teszi az autó megjelenését.

Bővebben

BMW SERVICE

BMW SERVICE INCLUSIVE

BMW tavaszi-nyári tartozékok, egy férfi dől neki a BMW-jének, hegyvidékkel a háttérben

Csak induljon útnak és összpontosítson arra, ami valóban számít – azaz a vezetés felhőtlen élvezetére. A BMW Service Inclusive pontosan ezt teszi lehetővé. Egyszeri díjfizetés ellenében Ön a választott időtartamon/futásteljesítményen belül minden, a szerződésben foglalt szerviz- és karbantartási szolgáltatást megkap.

Előnyök az Ön számára:

 • Pénzt takarít meg ahhoz képest, mintha külön-külön vásárolná meg a szolgáltatásokat.
 • Teljes mértékben kézben tarthatja és egyértelműen átláthatja a költségeket.
 • A különböző igényekhez különböző csomagok állnak rendelkezésre új és használt autókhoz egyaránt.
 • Autójáról a BMW-k szervizelése terén komoly tapasztalatot szerzett és a munkájuk során eredeti BMW alkatrészeket felhasználó szervizspecialisták gondoskodnak.
 • A jogosultság automatikusan továbbszáll a következő tulajdonosra, ami növeli az autó eladási árát.
 • A csomagokban foglalt szolgáltatások a világ bármely résztvevő hivatalos BMW márkaszervizében igénybe vehetők.

BMW TELESZERVIZ

BMW tavaszi-nyári tartozékok, egy mólón ülő nő az okostelefonját nézi

A BMW ConnectedDrive innovatív Teleszerviz szolgáltatásának segítségével BMW-je leveszi a válláról az ügyes-bajos dolgokat: amennyiben esedékessé válik az autó karbantartása, netán valami rendellenesen működik, az autó továbbítja az összes releváns járműadatot Ön által kiválasztott BMW márkaszerviznek. Ezt követően a szerviz időpont-egyeztetés céljából kapcsolatba lép Önnel. Ily módon tehát nem kell mindent észben tartania, hanem nyugodtan rábízhatja magát a gyors és gördülékeny szolgáltatásra. Az egyetlen feltétel: Önnek regisztrálnia kell járművét a BMW ConnectedDrive portálon, valamint ki kell választania egy BMW márkaszervizt. Fedezze hát fel, hogy a BMW Teleszerviz miként teszi még kényelmesebbé az életét.

SZEMÉLYES ÉRINTKEZÉS NÉLKÜLI SZERVIZ

BMW tavaszi-nyári tartozékok, egy, a BMW-jében ülő férfi az okostelefonját nézi

A My BMW Service szolgáltatással megkönnyítjük az életét a mostani időkben. Egyeztessen időpontot online vagy hozza el nekünk BMW-jét, hagyja ott a kulcsot, majd a kapott link segítségével, az Önnek megfelelő időpontban vegyen részt a videós szervizkonzultáción. Ily módon tájékozódhat a különböző lehetőségekről.

Előnyök az Ön számára:

 • Online szervizidőpont-egyeztetés
 • Személyre szabott szervizvideó
 • Digitális úton való fizetés
 • BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment
 • Járműfelvétel & -visszajuttatás.

BMW SZERVIZ 5+

BMW tavaszi-nyári tartozékok, két, egymásra néző férfi ül a mólón

Ön már oly sok kilométert tett meg a BMW-jével és megannyi kalandban volt együtt részük – ismeri is az autóját töviről-hegyire. Pontosan emiatt nagyon szereti is azt. Azért, hogy ez a szerelem tartós maradjon, szüksége van egy olyan szervizre, amely egyformán ismeri úgy a BMW-je, mint az Ön igényeit. Itt jön képbe a BMW Szerviz 5+, amely egy prémium szintű, vonzó, átlátható, all-inclusive áron kínált szervizszolgáltatás. Ily módon Ön pontosan tudja majd, hogy mire számíthat.

Előnyök az Ön számára:

 • Minőségi, kényelmes és költséghatékony szolgáltatás BMW specialisták részéről, akik kizárólag eredeti BMW alkatrészeket használnak fel munkájuk során.
 • Minden szükséges alkatrész és szolgáltatás költsége benne foglaltatik az all-inclusive árban.
 • A költségek mindenkor átláthatók és jól értelmezhetők.
 • A BMW Szerviz 5+ szolgáltatás bármilyen BMW modell szervizeléséhez ideális megoldás.
BMW tavaszi-nyári tartozékok, BMW-k egy BMW márkaszerviz előtt

BMW SERVICE

Ön és a BMW-je a lehető legjobb kezekben vannak a hivatalos BMW márkaszerviznél. A hosszútávra szóló szervizcsomagoktól – mint amilyen például a BMW Service Inclusive – a vonzó, all-inclusive áras BMW Value Service szolgáltatáson át egészen a személyes érintkezés nélküli szervizig vagy az eredeti BMW motorolaj-szervizig és számos egyéb, testre szabott szolgáltatásig mindig ott van a tarsolyunkban az, ami optimális megoldást jelent az Ön számára. Legyen bármilyen BMW-je, illetve egyedi igénye, szolgáltatásainkra bizton számíthat – azon a sok-sok gondtalan kilométeren át, amelyek Ön előtt állnak.