Egy nő és egy férfi nevet a hóban a tüskés gumikon

BMW ŐSZI TÉLI TARTOZÉKAJÁNLATOK

#whateverhappens. Élvezze a hideg hónapok nyújtotta örömöket a BMW tartozékajánlataival

BMW ŐSZI TÉLI TARTOZÉKAJÁNLATOK#whateverhappens. Élvezze a hideg hónapok nyújtotta örömöket a BMW tartozékajánlataival

Évszakváltások idején tényleg érdemes felfedezni a tájat. Az esős és hideg idő pedig nem lehet visszatartó tényező. Meg kell ragadni a lehetőséget arra, hogy felfedezzük a körülöttünk lévő világ varázslatosabbik oldalát. A kínálatunkban megtalálható minden, amivel biztosan tarthatja a kijelölt irányt, és amivel utazása minden egyes pillanatából kihozhatja a legtöbbet – függetlenül attól, hogy hová viszi az útja. Ismerkedjen hát meg a BMW Service szolgáltatásaival, a BMW komplett téli kerékkészletekkel, valamint a BMW őszi és téli tartozékokkal, amelyek egytől-egyig tökéletesen illenek az Ön BMW-jéhez.

Bővebben

EREDETI BMW KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK ÉS TARTOZÉKOK.

A vezetési élmény nem ismer olyat, hogy rossz idő.

Azon vezetők számára, akik újfajta abroncsmintázatra, valamint ősszel és télen is optimális tapadásra vágynak, különleges szezonális ajánlatokat állítottunk össze a csillagjelölésű, a prémium gumiabroncs-gyártó vállalatokkal (pl. Dunlop, Goodyear, Michelin és Pirelli) szoros együttműködésben kifejlesztett gumiabroncsokra alapozva. A BMW csillagjelölésű gumiabroncsok finoman futnak, optimálisan tapadnak és magas fokú biztonságot nyújtanak. Ami teljesen egyértelmű: az eredeti BMW téli keréktárcsák és gumiabroncsok nem kompromisszumot jelentenek, hanem állásfoglalást.

BMW őszi-téli tartozékok, 17" BMW V-küllős 618 könnyűfém keréktárcsa, Reflex ezüst, komplett téli kerékkészlet részeként

17" BMW V-küllős 618 könnyűfém keréktárcsa, Reflex ezüst, komplett téli kerékkészlet részeként.

A kitűnő minőségű, 17" méretű, Reflex ezüst fényezésű, V-küllős 618 BMW könnyűfém keréktárcsák markánsan sportos megjelenést kölcsönöznek a járműnek. A gumiabroncsnyomás-figyelő szenzorokkal ellátott komplett téli kerékkészlet részeként elérhető, hólánc-kompatibilis, 7,5J x 17 méretű keréktárcsák 225/55 R17 97H gumiabroncsokkal szereltek. EU gumiabroncs-jelölés
BMW őszi-téli tartozékok, 18" BMW V-küllős 684 könnyűfém keréktárcsa, Orbit szürke, komplett téli kerékkészlet részeként

18" BMW V-küllős 684, Orbit szürke, komplett téli kerékkészlet részeként.

A kitűnő minőségű, Orbit szürke, 18" méretű V-küllős 684 BMW könnyűfém keréktárcsák markánsan sportos vonással gazdagítják a jármű külső megjelenését. A gumiabroncsnyomás-érzékelő szenzorral ellátott komplett télikerék-készlet 8J x 18 méretű, 245/45 R18 100V XL defekttűrő gumiabroncsokkal szerelt keréktárcsákat foglal magában. EU gumiabroncs-jelölés
BMW őszi-téli tartozékok, 19" BMW könnyűfém keréktárcsa, V-küllős 635, kétszínű (Óarany, fényesre esztergált), téli kerékkészlet részeként

19" BMW könnyűfém keréktárcsa, V-küllős 635 kétszínű (Óarany, fényesre esztergált), komplett téli kerékkészlet részeként.

Az elegáns, kétszínű kivitelű, fényesre esztergált, Óarany V-küllős 635 könnyűfém keréktárcsák extravagáns külsővel ruházzák fel a járművet. A gumiabroncsnyomás-figyelő szenzorokkal ellátott komplett téli kerékkészlet elöl 8J x 19, hátul 9J x 19, 245/40 R19 98V XL RSC, illetve 9J x 19, 275/35 R19 100V XL RSC defekttűrő gumiabroncsokkal szerelt keréktárcsákat foglal magában. EU gumiabroncs-jelölés
BMW őszi-téli tartozékok, BMW kerékőrrendszer

BMW kerékőrrendszer.

A prémium minőségű, extrém módon megbízható kerékőrrendszer négy darab fényesre esztergált, speciális BMW kódolású kerékőrcsavart foglal magában. A csavarok kizárólag a csomaghoz járó speciális szerszámmal oldhatók, ily módon azok szavatolják a legmagasabb szintű lopásvédelmet.
BMW őszi-téli tartozékok, BMW Comfort hóláncok

BMW Comfort hóláncok.

Az egyszerűen felszerelhető BMW Comfort hóláncok gondoskodnak a lehető legjobb tapadásról. Mivel a hóláncok tökéletesen felfekszenek a gumikra, nincs szükség külön keréktárcsa-védelemre, az integrált acélgyűrű pedig rendkívüli módon megkönnyíti a felszerelést.
BMW őszi-téli tartozékok, M Performance gumitároló zsákok

M Performance gumitároló zsákok.

Exkluzív versenyhangulat a garázsban: Az M Performance gumitároló zsákok mind a vezetőt, mind a járművet óvják a szennyeződésektől. A megerősített fogantyúknak köszönhetően kényelmesebben mozgathatók a kerekek. A speciális jelölés jóvoltából könnyen beazonosítható, hogy hova való az adott kerék. A tárolózsákok sportos M Performance dizájnnal rendelkeznek.
BMW őszi-téli tartozékok, BMW „lebegő” kerékagyvédő sapka

BMW „úszó” kerékagyvédő sapka.

A BMW logóval ellátott, „lebegő” kerékagyvédő sapka nem fordul el a kerékkel, hanem mindig vízszintesen áll. A kerékagyvédő sapka a 112 mm átmérőjű rögzítőfurattal rendelkező BMW könnyűfém keréktárcsákra szerelhető fel.
BMW őszi-téli tartozékok, BMW szelepsapkák logóval

BMW szelepsapkák logóval.

A kitűnő minőségű alumíniumból készült BMW szelepsapkák hatékonyan óvják az alumínium TPMS szelepeket a szennyeződésektől és a nedvességtől. Mindemellett pedig látványosabbá teszik a kerék megjelenését. A szelepsapkákon BMW logó látható.
BMW őszi-téli tartozékok, BMW szelepsapkák M logóval

BMW szelepsapkák M logóval.

A kitűnő minőségű alumíniumból készült BMW szelepsapkák hatékonyan óvják az alumínium TPMS szelepeket a szennyeződésektől és a nedvességtől. Mindemellett pedig látványosabbá teszik a kerék megjelenését. A szelepsapkákon M logó látható.
BMW őszi-téli tartozékok, BMW gumiabroncs-javító készlet

BMW gumiabroncs-javító készlet.

Az intuitív módon használható BMW gumiabroncs-javító készletnek köszönhetően egy esetleges defekt esetén újra egyszerűen menetképessé tehető a jármű. A készlet segítségével kijavíthatók – a gumiabroncsok méretétől függetlenül – a futófelületén keletkezett, 4 milliméternél kisebb sérülések, ami lehetőséget biztosít a legközelebbi BMW márkaszervizbe való eljutásra.

BMW KERÉK- ÉS GUMIABRONCS-SZERVIZ.

BMW kerék- és gumiabroncs-szerviz

Jó tudni, hogy a fontos dolgok a legjobb kezekben vannak.

Megfelelő gumiabroncsok a hideg hónapokra: térjen be hozzánk egy BMW gumiabroncs-szervizre – amelynek keretében nemcsak a kerekeket cseréljük le, hanem megmérjük a profilmélységet és ellenőrizzük a fékeket is. Ajánlatunk maximálisan ügyfélbarát: a leszerelt nyári gumiabroncsokat megtisztítjuk és egészen a következő tavaszig tároljuk.

EREDETI BMW GUMIABRONCSOK CSILLAGJELÖLÉSSEL.

Eredeti BMW gumiabroncsok csillagjelöléssel

biztonság – ezek az elsőrendű szempontok, amikor a kerekekről és a gumiabroncsokról van szó.

A csillagjelölés mutatja, hogy az adott gumiabroncsot kifejezetten a BMW-nek gyártották – a legmagasabb BMW sztenderdeknek megfelelően. A gumiabroncsok fejlesztése már a jármű fejlesztésének korai szakaszában elkezdődik és akár három évig is eltart. A fejlesztési periódust átfogó tesztelési fázis zárja. A csillagjelöléssel ellátott gumiabroncsok esetében a tesztek hat kritériumot vizsgálnak: biztonság, kopásállóság, kényelem, hatékonyság, valamint – BMW-specialitásként, a vezetési élmény zálogaként – futási stílus és sportos viselkedés. A gumiabroncsok fejlesztése válogatott prémium gyártókkal (pl. Dunlop, Goodyear, Michelin és Pirelli) közösen zajlik. Kérje hát BMW márkaszervizében a csillagjelöléssel ellátott gumiabroncsokat – amelyek precízen illeszkednek autója paramétereihez, alaposan kipróbáltak és biztonságosak.

EREDETI BMW ŐSZI ÉS TÉLI KÜLSŐ TARTOZÉKOK.

Inspirációs forrás mindenütt, ahová csak néz.

Ha Ön valóban ki szeretné élvezni a téli időjárás nyújtotta örömöket, alaposan fel kell készülnie. Az eredeti BMW tartozékoknak köszönhetően ez nem jelenthet problémát. Élvezze hát a kényelmesebb vezetés előnyeit és fedezze fel azon tartozékok széles választékát, amelyeket arra terveztek, hogy az Ön ideális útitársai legyenek a téli kalandozások során.

tetőbox fekete/titánezüst kivitelben

BMW 420 tetőbox fekete/titánezüst kivitelben.

A fekete, titánezüst oldalbetétekkel rendelkező, modern formatervű tetőbox – amely bármelyik BMW tetőcsomagtartó-rendszerrel kompatibilis – 420 liternyi tárolóhelyet kínál. Kétoldali nyithatóságának, valamint oldalanként hárompontos központi zárjának köszönhetően a box kényelmesen pakolható és annak tartalma védve van a lopás ellen.
BMW őszi-téli tartozékok, BMW tetőcsomagtartó

BMW tetőcsomagtartó.

A bármelyik BMW tetőcsomagtartóval és tetőboxszal kompatibilis tetőkereszttartók tökéletesen egészítik ki a jármű összképét. Az egyszerűen, szerszámok nélkül felszerelhető tetőkereszttartók masszív konstrukciójuknak és lopásgátló zárrendszerüknek köszönhetően megfelelnek a legszigorúbb biztonsági követelményeknek is.
BMW őszi-téli tartozékok, BMW síléc- és snowboard-tartó, kihúzható

BMW síléc- és snowboard-tartó, kihúzható.

A zárható BMW síléc- és snowboardtartón biztonságosan szállítható akár öt pár síléc vagy négy snowboard. Mivel a tartó oldalra kihúzható, az magasabb járművek esetében egyszerűbben pakolható. A bármilyen BMW tetőcsomagtartóval kombinálható tartón síbotok is elhelyezhetők.
BMW őszi-téli tartozékok, BMW csomagtéri szőnyeg

BMW csomagtéri szőnyeg.

A strapabíró, csúszásmentes felületű, vízálló, körben magasított szegélyű, elegáns dizájnnal rendelkező, méretre szabott BMW csomagtéri szőnyeg megóvja a csomagteret a szennyeződésektől és a nedvességtől. A fekete, „5”-ös számot mintázó minőségi rozsdamentes acél betéttel ellátott, tökéletesen méretre szabott szőnyeg tökéletesen belesimul a csomagtér összképébe.
BMW őszi-téli tartozékok, BMW LED-es ajtóprojektorok

BMW LED-es ajtóprojektorok.

Az innovatív BMW LED-es ajtóprojektorok, amelyek automatikusan aktiválódnak az ajtók kinyitásakor, egy cserélhető dián keresztül grafikát vetítenek ki a talajra, közvetlenül a jármű mellé. Számos különböző motívum érhető el a kivetítéshez, amely tökéletesen, egyedi stílusban világítja meg a belépőteret.

EREDETI BMW ŐSZI ÉS TÉLI BELSŐ TÉRI TARTOZÉKOK.

Egyedülálló belső értékek.

Nevükhöz méltó módon az eredeti BMW tartozékokat nagy gondossággal, a színtiszta teljesítményt szem előtt tartva tervezték meg. Tágítsa ki a rendelkezésre álló teret, érvényesítse a stílusát és fokozza a biztonságát – vagy tegye mindet egyszerre. Nincs is ennél egyszerűbb módja a biztonság és a sikk ötvözésének.

BMW őszi-téli tartozékok, 10,5" méretű Apple iPad™ Pro készülékekhez való, a Travel & Comfort rendszerhez tartozó BMW védőtok

A Travel & Comfort rendszerhez tartozó BMW védőtok a 10,5" méretű Apple iPad™ Pro készülékekhez.

A védőtok optimális védelmet nyújt bármelyik 10,5" méretű iPad™ Pro készülék számára. A fekete szilikonborítás megbízhatóan óvja a tabletet a karcolásoktól és az ütésektől, amennyiben pedig azt a hozzá mellékelt kijelzővédő fóliával együtt használják, a készülék a fröccsenő víz ellen is védve van. A Travel & Comfort rendszerhez tartozó univerzális tartókonzolba (amely külön vásárolható meg) helyezve a készülék állíthatóan és kényelmesen használhatóan rögzíthető az autó belső terében úgy, hogy még egy esetleges ütközés esetén sem mozdul el a helyéről.
BMW őszi-téli tartozékok, BMW univerzális tablettartó a Travel & Comfort rendszerhez tartozó BMW védőtokban elhelyezett tabletekhez

BMW univerzális tablettartó a Travel & Comfort rendszerhez tartozó BMW védőtokban elhelyezett tabletekthez.

Az univerzális, állítható méretű tartó a külön megvásárolható alaptartóhoz vagy az opcionális Travel & Comfort felszereltségbe tartozó adapterhez rögzíthető hozzá. A tartó segítségével biztosan rögzíthető számos fajta, BMW védőtokba helyezett, 7–11" méretű Apple vagy Samsung márkájú tablet. A 360°-os szögben elforgatható tartó bármely pozícióban rögzíthető.
BMW őszi-téli tartozékok, BMW univerzális akasztó a Travel & Comfort rendszerhez

BMW univerzális akasztó a Travel & Comfort rendszerhez.

A Travel & Comfort rendszerbe tartozó, az ülésháttámlára helyezhető univerzális akasztóra ruhaneműk vagy könnyebb táskák függeszthetők, amelyek ily módon védve vannak a lábtérben esetlegesen rájuk kerülő szennyeződésektől. A plug-in csatlakozónak köszönhetően az univerzális akasztó egyszerűen és ütközésvédelmi szempontból biztonságosan rögzíthető hozzá a külön megvásárolható alaptartóhoz vagy az opcionális Travel & Comfort felszereltség részét képező adapterhez.
BMW őszi-téli tartozékok, BMW ruhaakasztó a Travel & Comfort rendszerhez

BMW ruhaakasztó a Travel & Comfort rendszerhez.

A BMW ruhaakasztó segítségével a különféle ruhadarabok az üléstámla hátoldalára függesztve szállíthatók. A plug-in csatlakozónak köszönhetően az akasztó egyszerűen és ütközésvédelmi szempontból biztonságosan rögzíthető hozzá a külön megvásárolható alaptartóhoz vagy az opcionális Travel & Comfort felszereltség részét képező adapterhez. A hotel (vállfa) funkció jóvoltából az akasztó az autón kívül is használható.
BMW őszi-téli tartozékok, négy évszakos BMW lábszőnyegek a vezető és az első utas számára

Négy évszakos BMW lábszőnyegek előre.

A tökéletesen méretre szabott, strapabíró, magasított szegélyű, elegáns dizájnnal rendelkező négy évszakos lábszőnyegek megóvják a vezető és az első utas lábterét a nedvességtől és a szennyeződésektől. A fekete szőnyegeken „5”-ös számot mintázó, rozsdamentes acélból készült betét látható.
BMW őszi-téli tartozékok, BMW négy évszakos lábszőnyegek a hátul ülők számára

BMW négy évszakos lábszőnyegek a hátul ülők számára.

A tökéletesen méretre szabott, strapabíró, magasított szegélyű, elegáns dizájnnal rendelkező négy évszakos lábszőnyegek nemcsak a hátul ülők lábterét óvják meg a nedvességtől és a szennyeződésektől, hanem a lábbeliket is. A fekete szőnyegeken „5”-ös számot mintázó, rozsdamentes acélból készült betét látható.
BMW őszi-téli tartozékok, BMW Advanced Car Eye 2.0

BMW Advanced Car Eye 2.0.

A BMW Advanced Car Eye 2.0 egy rendkívül érzékeny, full-HD felbontású kamera, amely rögzíti a jármű előtt és mögötti történéseket – akár álló helyzetben is. Amennyiben potenciálisan veszélyt jelentő incidenseket vagy rendellenes mozgásokat észlel a járművön kívül, a kamera automatikusan rögzíteni kezdi az eseményeket abból a célból, hogy a felvétellel dokumentálhatók legyenek az esetleges balesetek vagy a (megkísérelt) járműfeltörések.
BMW őszi-téli tartozékok, BMW LED-es zseblámpa, tölthető

BMW LED-es zseblámpa, tölthető.

Az elegáns dizájnnal rendelkező, rozsdamentes acélból készült BMW LED-es zseblámpa rendkívül alacsony energiafogyasztásával, hosszú, akár 3000 töltési ciklust is elérő élettartamával, valamint elképesztően nagy hatótávjával nyűgöz le. A nagy teljesítményű akkumulátor töltéséhez a lámpát elég bedugni valamelyik, a jármű fedélzetén található 12 voltos csatlakozóba.
Egy hóban álló nő és férfi a tabletjét nézi

FEDEZZE FEL A BMW ŐSZI ÉS TÉLI TARTOZÉKAIT.

Semmi akadálya nem lehet annak, hogy Ön nekivágjon egy hegyi hágónak, tegyen egy kiruccanást a városba vagy csak úgy elinduljon valahová. Fedezze fel az év ezen szaka által kínált izgalmas pillanatokat az eredeti őszi és téli BMW tartozékok segítségével. Válogasson a lehetőségek közül, amelyekkel az őszi és a téli hónapokra a saját ízléséhez igazíthatja BMW-jének megjelenését. Tegyen stílusos állásfoglalást úgy, hogy közben egy szemernyit sem enged a biztonságból.

AUTÓÁPOLÁSI TERMÉKEK.

Kitűnő minőségű és kíméletes ápolás az Ön BMW-je számára.

Gondoskodjon autójáról. Mi a kezébe adjuk azokat az eszközöket, amelyek mindig remek kilátást biztosítanak és ragyogóvá teszik járműve megjelenését – elvégre a keréktárcsák eredetileg nem véletlenül fényesek.

Bővebben
BMW őszi-téli tartozékok, BMW szélvédőmosó folyadék fagyálló adalékkal

BMW szélvédőmosó folyadék fagyálló adalékkal.

A jármű szélvédőmosó berendezésének befagyását megakadályozó folyadék hidegben is tökéletes, csíkmentes kilátást biztosít a benne található, kitűnő minőségű tisztítóanyagoknak köszönhetően. A folyadék kellemes, a BMW autóápolási termékekre jellemző Apricelle illatú.

Bővebben
BMW őszi-téli tartozékok, BMW szélvédő-jégtelenítő

BMW szélvédő-jégtelenítő.

Másodpercek alatt jégmentesíti a befagyott ablakokat. A szer véd az újrajegesedés ellen és tökéletes körkilátást biztosít. Kellemes, a BMW autóápolási termékekre jellemző Apricelle illattal. Megbízhatóan távolítja el a jeget a látótérből.

Bővebben
BMW őszi-téli tartozékok, BMW keréktárcsa-tisztító

BMW keréktárcsa-tisztító.

A BMW keréktárcsa-tisztító könnyedén távolítja el a felületről a makacs szennyeződéseket, így például a ráégett fékport, olajat, valamint gumimaradványokat.

Bővebben

AZ ŐSZ LEGIZGALMASABB RÉSZEI: M PERFORMANCE PARTS TARTOZÉKOK.

Tapasztalja meg az autóversenyzés bizsergető izgalmát az exkluzív BMW M Performance Parts tartozékok segítségével.

Az autóversenyzés mindent átható atmoszférája. A külön-külön is valóságos állásfoglalással felérő M Performance Parts tartozékokkal hamisítatlanul versenyautós karaktert kölcsönözhet a BMW-je számára. Mindebben az aerodinamika, a hajtáslánc, a külső dizájn, a műszerfal, a futómű és a kerekek kategóriáiba csoportosított tartozékok gazdag kínálata lesz a segítségére. Készen áll arra, hogy megtapasztalja, milyen is egy sportos egyéniség?

Bővebben
BMW őszi-téli tartozékok, 20" M Performance duplaküllős 669 M könnyűfém keréktárcsa, Jet fekete, matt/fényesre esztergált, komplett nyári kerékkészlet részeként

20" M Performance duplaküllős 669 M könnyűfém keréktárcsa, Jet fekete, matt/fényesre esztergált, komplett nyári kerékkészlet részeként.

A kitűnő minőségű, kovácsolt, kétszínű kivitelű, matt fekete, BMW M logóval ellátott, 20" méretű, BMW M Performance könnyűfém keréktárcsát exkluzív eljárással, a látható oldalán marást és esztergálást egyaránt alkalmazva készítik. Komplett kerékkészlet defekttűrő gumiabroncsokkal. A készlet elöl 8J x 20, hátul 9J x 20 méretű, 245/35 R20 95Y XL RSC, illetve 275/30 R20 97Y XL RSC gumiabroncsokkal szerelt keréktárcsákat foglal magában. EU gumiabroncs-jelölés

Bővebben
BMW őszi-téli tartozékok, M Performance Iconic Glow vesék

M Performance Iconic Glow vesék.

A M Performance Iconic Glow vesék ellenállhatatlanul különleges kisugárzásúvá teszik a járművet. A LED-es fényforrások exkluzív megvilágításba helyezik a BMW veséket és a jármű előtti területet az autó kinyitásától és a motor beindításától kezdve egészen a motor leállításáig és az ajtó bezárásáig.

Bővebben
BMW őszi-téli tartozékok, M Performance oldalküszöb-toldat, karbonszálas

M Performance oldalküszöb-toldat, karbonszálas.

Inspiráló látvány: az M Performance oldalküszöb-toldatot prémium minőségű karbonszálas anyagból készítik gondos kézi munkával. A toldat optikailag megnyújtja a járművet, amitől annak megjelenése csak még dinamikusabb lesz. Az extrém módon atletikus, egyszersmind elegáns fellépés jegyében.

Bővebben
BMW őszi-téli tartozékok, M Performance Pro hátsó légterelő, karbonszálas

M Performance Pro hátsó légterelő, karbonszálas.

Még lenyűgözőbb összhatás: az M Performance Pro karbonszálas hátsó légterelő kihangsúlyozza a jármű prémium minőségét és dinamikus megjelenését. A tartozék azzal, hogy optimalizálja az aerodinamikai jellemzőket, még atletikusabb menettulajdonságokkal ruházza fel az autót.

Bővebben
BMW őszi-téli tartozékok, M Performance kormány

M Performance kormány.

Fogós érvek: Alcantara borítású karimájának köszönhetően az M Performance kormány kitűnő tapintási érzetű és remek fogású – a még közvetlenebb kormányzási érzet jegyében. A jellegzetes dizájn, valamint a vörös színű bőrből készült középállásjelző kiemeli a tartozék versenyautós stílusát.

Bővebben
BMW őszi-téli tartozékok, M Performance lábszőnyegek

M Performance lábszőnyegek.

Prémium szintű megjelenés, párját ritkító tapadás: az M Performance lábszőnyegek atletikus vonással gazdagítják a lábtér látványát és ezzel hozzájárulnak ahhoz, hogy a jármű egésze még dinamikusabb megjelenésű legyen. „M Performance” felirattal. A prémium színvonalú dizájnt a bőrhatású, kontrasztszínű varrással ellátott szegélyek, valamint az M színekben pompázó betét teszik teljessé.

Bővebben
BMW őszi-téli tartozékok, M Performance gumitároló zsákok

M Performance gumitároló zsákok.

Exkluzív versenyhangulat a garázsban: az M Performance gumitároló zsákok mind a vezetőt, mind a járművet óvják a szennyeződésektől. A megerősített fogantyúknak köszönhetően kényelmesebben mozgathatók a kerekek. A speciális jelölés jóvoltából könnyen beazonosítható, hogy hova való az adott kerék. A tárolózsákok sportos M Performance dizájnnal rendelkeznek.  

Bővebben

SZEMÉLYRE SZABOTT SZERVIZ.

Számtalan kedvező lehetőségre számíthat.

Élvezze felhőtlenül az év hideg hónapjai által nyújtott örömöket, kihasználva a BMW Service kitűnő minőségű szolgáltatásainak előnyeit, amelyeknek keretében szakértő munkatársaink viselik gondját autójának. A mi dolgunk, hogy biztosítsuk BMW-jének tökéletes állapotát, így Ön biztonságosan, a vezetési élmény legkisebb csorbulása nélkül autózhatja végig az őszt és a telet.
BMW őszi-téli tartozékok, egy nő néz ki egy BMW ablakán
BMW őszi-téli tartozékok, BMW Service 5+

BMW Service 5+.

Az 5 évesnél idősebb járművekhez kínált BMW Service 5+ első rangú, az autója szükségleteihez optimalizált szervizszolgáltatást nyújt – átlátható és vonzó áron. A BMW márkaszervizen keresztül tehát BMW-je pontosan olyan szolgáltatást kap, amilyet megérdemel – amit azzal hálál meg, hogy még sokáig Önnel marad.
Szervizidőpont-foglalás
BMW őszi-téli tartozékok, BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

Olykor az ember nehezen őrzi meg a nyugalmát. Éppen az ilyen helyzetek számának csökkentésére hivatott a BMW Service Inclusive. Egyszeri díjfizetés ellenében Ön a kiválasztott szerződéses időtartam, illetve futásteljesítmény erejéig megkap minden, a szerződésben foglalt szerviz- és karbantartási szolgáltatást. Vagyis nem kell rejtett költségekkel számolnia. Így biztos lehet abban, hogy mit várhat a jövőtől: tökéletes szolgáltatásokat a BMW-jéhez, legyen az bármennyi idős. Ajánlatunkat bizonyára akkor is vonzónak találja majd, ha a BMW-jében már sok kilométer van.
Szervizidőpont-foglalás
BMW őszi-téli tartozékok, érintkezés nélküli BMW Service szolgáltatások

Érintkezés nélküli BMW Service szolgáltatások.

BMW Service – ott és akkor, ahol és amikor Ön szeretné. Ön kényelmesen, online foglalhat szervizidőpontot, illetve követheti nyomon a BMW számos szervizszolgáltatásának lebonyolítását. Mindennek köszönhetően pedig ideje nagy részét az élet valóban fontos dolgaira fordíthatja.
Szervizidőpont-foglalás
BMW őszi-téli tartozékok, BMW kerék-/gumiabroncs-szerviz

BMW kerék-/gumiabroncs-szerviz.

Megfelelő gumiabroncsok a hideg hónapokra: térjen be hozzánk egy BMW gumiabroncs-szervizre – amelynek keretében nemcsak a kerekeket cseréljük le, hanem megmérjük a profilmélységet és ellenőrizzük a fékeket is. Ajánlatunk maximálisan ügyfélbarát: a leszerelt nyári gumiabroncsokat megtisztítjuk és egészen a következő tavaszig tároljuk.
Szervizidőpont-foglalás