Egy férfi és egy nő az erdőben, egy BMW előtt

BMW ŐSZI TÉLI TARTOZÉKAJÁNLATOK.

Míg mások különböző mentségeket találva a kanapén kuporogonak, Ön csak megy és megy. Önnek ugyanis ugyanúgy jöhet a hegyi hágón való autós átkelés, mint egy kiruccanás a városon kívülre – egyszóval bármit megvalósít, amihez csak kedvet érez. Szél vagy kihívásokat tartogató időjárás? Az ilyesmik nem tántoríthatják el. Nem, hiszen ideálisan felkészült minden kihívásra az őszi és a téli szezonra szánt eredeti BMW tartozékokkal. Élje hát át a maguk teljességében az idei szezon varázslatosan izgalmas pillanatait, megtapasztalva a BMW Service szolgáltatások, a BMW komplett télikerék-készletek, valamint a BMW-jéhez eszményien illő BMW őszi és téli tartozékok előnyeit.

Bővebben
BMW ŐSZI TÉLI TARTOZÉKAJÁNLATOK.

„AZ ÉN TELEM A BIZTONSÁGRÓL ÉS A STÍLUSRÓL SZÓL.”

Kitűnő minőségű eredeti BMW könnyűfém keréktárcsák és komplett télikerék-készletek 18", 19" vagy 20" méretben.

Az időjárás változik, a hideg hónapok pedig új lehetőségeket kínálnak a környék felfedezésére. Amennyiben kellően fel van szerelve, a jeges utak és a csúszós kanyarok sem tántoríthatják el Önt a természet élvezetétől. Már csak az eredeti BMW keréktárcsák és gumiabroncsok jóvoltából sem. A vezető gumiabroncs-gyártókkal (pl.Bridgestone, Michelin és Pirelli) együttműködésben tervezett csillagjelölésű BMW gumiabroncsok sima futásúak, optimálisan tapadnak és kiemelkedő biztonságot szavatolnak. Ami teljesen egyértelmű: Az eredeti BMW téli keréktárcsák és gumiabroncsok nem kompromisszumot jelentenek, hanem állásfoglalást.

Bővebben
20" M Performance Y-küllős 795 M, matt Jet fekete, nyári kerékkészlet

20" M Performance Y-küllős 795 M.

A kitűnő minőségű, kovácsolt, matt Jet fekete, 20" méretű M Performance Y-küllős 795 M könnyűfém keréktárcsákon színes M logó és mart "M Performance" felirat látható. TPMS szenzorokkal ellátott komplett nyári kerékkészlet elöl 8J x 20, 225/35 R20 90Y XL RSC, hátul 8,5J x 20, 255/30 R20 92Y XL RSC defekttűrő gumiabroncsokkal.

Bővebben
20" M Performance Y-küllős 863 M, matt Ferric szürke, nyári kerékkészlet

20" M Performance Y-küllős 863 M.

A kitűnő minőségű, kovácsolt, matt Ferric szürke, 20" méretű M Performance Y-küllős 863 M keréktárcsák, amelyeken színes M logó látható, nagyon sportos megjelenést kölcsönöznek a járműnek. TPMS szenzorokkal ellátott komplett nyári kerékkészlet elöl 9,5J x 20, 275/35 ZR20 (102Y) XL, hátul 10,5J x 20, 285/35 ZR20 (104Y) XL gumiabroncsokkal.

Bővebben
20" M Performance duplaküllős 669 M, Orbit szürke, nyári kerékkészlet

20" M Performance duplaküllős 669 M.

A kitűnő minőségű, kovácsolt, kétszínű, Orbit szürke, színes M logóval ellátott, 20" méretű BMW M Performance kovácsolt könnyűfém keréktárcsák látható oldalán mart és fényesre esztergált felületek váltakoznak egymással. Komplett kerékkészlet defekttűrő gumiabroncsokkal. Elöl 8J x 20, 245/35 R20 95Y XL RSC, hátul 9J x 20, 275/30 R20 97Y XL RSC gumiabroncsokkal.

Bővebben
20" M Performance multiküllős 732 M, Night Gold/gyémántmart, nyári kerékkészlet

20" M Performance multiküllős 732 M.

A kitűnő minőségű, kovácsolt, kétszínű, matt Jet fekete, színes M logóval ellátott keréktárcsák látható felületén fényesre esztergált és fényesre mart felületek váltakoznak egymással. TPMS szenzorral ellátott komplett nyári kerékkészlet elöl 8J x 20, 245/35 R20 95Y XL RSC, hátul 9J x 20, 275/30 R20 97Y XL RSC defekttűrő gumiabroncsokkal.

Bővebben
19" M Performance duplaküllős 555 M, matt Jet fekete/gyémántpolírozott, nyári kerékkészlet

19" M Performance duplaküllős 555 M.

A kitűnő minőségű, optimalizált tömegű, kétszínű, matt Jet fekete, fényesre esztergált, inverz küllőkkel ellátott, 19" M Performance duplaküllős 555 M könnyűfém keréktárcsák a legapróbb részletekben is jelenlévő sportosságot emelik ki. TPMS szenzorral ellátott komplett kerékkészlet 8J x 19, 235/35 R19 91Y XL gumiabroncsokkal.

Bővebben

„A KERÉKTÁRCSÁIM – ÉS A KEDVENC TARTOZÉKAIM.”

BMW kerék- és gumiabroncs-tartozékok.

Az eső és a hó aligha állhatja útját. Az eredeti BMW kerék- és gumiabroncs-tartozékoknak köszönhetően ugyanis Ön tökéletesen felkészülhet az ősz és a tél támasztotta kihívásokra. Válasszon hát a különböző lehetőségek közül és tegye egyedivé BMW-je külső megjelenését. Nyilvánítsa ki stílusát úgy, hogy ez semmiféle kompromisszummal ne járjon a biztonságot illetően.

BMW őszi-téli tartozékok, BMW „úszó” kerékagyvédő sapka

BMW „úszó” kerékagyvédő sapka.

A BMW logóval ellátott, BMW „úszó” kerékagyvédő sapka nem fordul el a kerékkel, hanem mindig függőlegesen áll. A kerékagyvédő sapka a 112 mm átmérőjű rögzítőfurattal rendelkező BMW könnyűfém keréktárcsákra szerelhető fel.
A termékhez
BMW őszi-téli tartozékok, BMW szelepsapkák logóval

BMW szelepsapkák logóval.

A kitűnő minőségű, alumíniumból készült BMW szelepsapkák hatékonyan védik az alumínium TPMS szelepeket. Mindemellett pedig látványosabbá teszik a kerék megjelenését. Négy szelepsapkából álló készlet. BMW logóval.
A termékhez
BMW őszi-téli tartozékok, BMW szelepsapkák M logóval

BMW szelepsapkák M logóval.

A kitűnő minőségű, alumíniumból készült BMW szelepsapkák hatékonyan védik az alumínium TPMS szelepeket. Mindemellett pedig látványosabbá teszik a kerék megjelenését. Négy szelepsapkából álló készlet. M logóval.
A termékhez
BMW őszi-téli tartozékok, BMW hóláncok

BMW hóláncok.

A hóláncok pótolhatatlan segítséget nyújtanak télen azzal, hogy mély jóban és jeges utakon biztosítják az Ön BMW-je számára az olyannyira szükséges tapadást.
A termékhez
BMW őszi-téli tartozékok, BMW kerékőrrendszer

BMW kerékőrrendszer.

A prémium minőségű, extrém módon megbízható kerékőrrendszer négy darab fényesre esztergált, speciális BMW kóddal rendelkező kerékőrcsavart foglal magában. A csavarok kizárólag a csomagban lévő speciális szerszámmal oldhatók, ily módon azok a legmagasabb szintű védelmet biztosítják a tolvajok ellen.
A termékhez

BMW KERÉK- ÉS GUMIABRONCS-SZERVIZ.

BMW kerék- és gumiabroncs-szerviz a BMW márkaszervizben

Jó tudni, hogy a fontos dolgok a legjobb kezekben vannak.

Megfelelő gumiabroncsok a hideg hónapokra: térjen be hozzánk egy BMW gumiabroncs-szervizre – amelynek keretében mi nemcsak a kerekeket cseréljük le, hanem megmérjük a profilmélységet és ellenőrizzük a fékeket is. Ajánlatunk maximálisan ügyfélbarát: a leszerelt nyári gumiabroncsokat megtisztítjuk és egészen a következő tavaszig tároljuk.

EREDETI BMW GUMIABRONCSOK CSILLAGJELÖLÉSSEL.

Eredeti BMW gumiabroncsok csillagjelöléssel

Minőség, felhasználói élmény és biztonság – ezek az elsőrendű szempontok, amikor a kerekekről és a gumiabroncsokról van szó.

A csillagjelölés mutatja, hogy az adott gumiabroncsot kifejezetten a BMW-nek gyártották – a legmagasabb BMW sztenderdeknek megfelelően. A gumiabroncsok fejlesztése már a jármű fejlesztésének korai szakaszában elkezdődik és akár három évig is eltart. A fejlesztési periódust átfogó tesztelési fázis zárja. Utóbbi során a csillagjelöléssel ellátott gumiabroncsokat hat általános kritérium alapján vizsgálják: biztonság, kopás, kényelem, hatékonyság, valamint – a BMW-re jellemző módon – a vezetési élménnyel szorosan összefüggő vezetési stílus és sportos viselkedés. Mindemellett a gumiabroncsok fejlesztése válogatott prémium gyártókkal (pl. Bridgestone, Michelin és Pirelli) közösen zajlik. Kérje hát BMW márkaszervizében a csillagjelöléssel ellátott gumiabroncsokat – amelyek precízen illeszkednek autója paramétereihez, alaposan kipróbáltak és biztonságosak.

Egy nevető nő egy BMW előtt

EREDETI BMW SERVICE SZOLGÁLTATÁSOK ÉS TARTOZÉKOK ŐSZRE ÉS TÉLRE.

A legfrappánsabb válasz bármilyen kihívásra.

EREDETI BMW SERVICE SZOLGÁLTATÁSOK ÉS TARTOZÉKOK ŐSZRE ÉS TÉLRE.

A legfrappánsabb válasz bármilyen kihívásra.

„AHHOZ, HOGY A TÉL KEREK LEGYEN SZÁMOMRA, NINCS IS MÁSRA SZÜKSÉGEM, MINT JÓ TARTOZÉKOKRA.”

BMW őszi és téli tartozékok. Okos ötletek sokasága kívülre és belülre.

Legyen szó akár a gyerekekkel való kirándulásról, akár egy jó sétáról a kutyával, akár egy hétvégi sítúráról – ha ki szeretné használni a téli időjárás előnyeit, alaposan fel kell készülnie. Mindez nem jelenthet gondot az eredeti BMW tartozékoknak köszönhetően. Élvezze hát a kényelmesebb vezetés előnyeit és fedezze fel azon tartozékok széles választékát, amelyeket arra terveztek, hogy az Ön ideális útitársai legyenek a téli kalandozásai során.

Egy férfi kocog az erdőben egy BMW mellett
BMW őszi-téli tartozékok, BMW vezeték nélküli töltőtok iPhone készülékekhez

BMW vezeték nélküli töltőtok iPhone készülékekhez.

A BMW vezeték nélküli töltőtok segítségével indukciósan tölthetők az Apple iPhone™ 5/5S, 6/6S és 7/7S készülékek. A Qi szabványnak megfelelő összes töltővel kompatibilis, innovatív mobiltelefon-tok védőtokként is szolgál.
A termékhez
BMW őszi-téli tartozékok, BMW univerzális vezeték nélküli töltőállomás

BMW univerzális vezeték nélküli töltőállomás.

Vezeték nélküli töltés bárhol, bármikor: A BMW univerzális vezeték nélküli töltőállomás jóvoltából az okostelefon kényelmesen és hatékonyan, kábel nélkül tölthető a járműben. A mobiltelefon stabilan és biztonságosan helyezhető el a töltőállomáson. Egy különlegesen okos megoldás: Az integrált powerbank kiemelhető a helyéről, így az autón kívül is lehetővé válik a vezeték nélküli töltés.
A termékhez
BMW őszi-téli tartozékok, BMW Advanced Car Eye 2.0

BMW Advanced Car Eye 2.0.

A BMW Advanced Car Eye 2.0 egy rendkívül érzékeny, full-HD felbontású kamera, amely rögzíti a jármű előtt és mögött zajló történéseket – akár a jármű álló helyzetében is. Amennyiben potenciális veszélyt jelentő incidenseket vagy rendellenes mozgásokat észlel a járművön kívül, a kamera automatikusan rögzíteni kezdi az eseményeket abból a célból, hogy a felvétellel dokumentálhatók legyenek az esetleges balesetek vagy a (megkísérelt) járműfeltörések.
A termékhez
BMW őszi-téli tartozékok, BMW négy évszakos lábszőnyegek

BMW négy évszakos lábszőnyegek előre.

A tökéletesen méretre szabott, strapabíró, magasított szegélyű, elegáns dizájnnal rendelkező négy évszakos lábszőnyegek megóvják a lábteret a nedvességtől és a szennyeződésektől. A fekete szőnyegeket kitűnő minőségű rozsdamentes acélbetét díszíti.
A termékhez
BMW őszi-téli tartozékok, BMW biztonsági tok 10,5" méretű Apple iPad Pro készülékekhez, BMW univerzális tablettartó BMW biztonsági tokban lévő tabletekhez

BMW univerzális tablettartó és BMW biztonsági tok 10,5" méretű Apple iPad Pro készülékekhez.

Az univerzális, állítható méretű tartó a külön megvásárolható alaptartóhoz, vagy az opcionális Travel & Comfort felszereltség részét képező tartókonzolhoz illeszthető hozzá. Az eszköz jóvoltából biztosan rögzíthető számos fajta, 7–11" méretű BMW védőtokba helyezett Apple vagy Samsung márkájú tablet. A tartó 360°-ban elforgatható és a kívánt pozícióban rögzíthető. A biztonsági tartó optimális védelmet nyújt az összes 10,5" méretű iPad™ készülék számára. A fekete szilikonborítás megbízhatóan óvja a tabletet a karcolásoktól és az ütésektől, amennyiben pedig azt a hozzá mellékelt kijelzővédő fóliával együtt használják, a készülék a fröccsenő víz ellen is védve van. A Travel & Comfort rendszerhez tartozó univerzális tartókonzolba (amely külön vásárolható meg) helyezve a készülék állíthatóan és kényelmesen használhatóan rögzíthető az autó belső terében úgy, hogy még egy esetleges ütközés esetén sem mozdul el a helyéről.
A termékhez
BMW őszi-téli tartozékok, BMW tetőcsomagtartó

BMW tetőcsomagtartó.

Az egyedülállóan egyszerűen felszerelhető eszköz, amely bármilyen BMW tetőcsomagtartó-rögzítőelemmel és tetőboxszal kompatibilis, zárható a lopás elkerülése érdekében.
A termékhez
BMW őszi-téli tartozékok, BMW 420 tetőbox fekete/titánezüst kivitelben

BMW 420 tetőbox fekete/titánezüst kivitelben.

A fekete, titánezüst oldalbetétekkel rendelkező, modern formatervű BMW tetőbox – amely bármelyik BMW tetőcsomagtartó-rendszerrel kompatibilis – 420 liternyi tárolóhelyet kínál. Kétoldali nyithatóságának, valamint oldalanként hárompontos központi zárjának köszönhetően a box kényelmesen pakolható és annak tartalma védve van a tolvajoktól.
A termékhez
BMW őszi-téli tartozékok, BMW LED-es ajtóprojektorok

BMW LED-es ajtóprojektorok.

Az innovatív BMW LED-es ajtóprojektorok, amelyek automatikusan aktiválódnak az ajtók kinyitásakor, egy cserélhető dián keresztül egy grafikát vetítenek ki közvetlenül a jármű mellé. Számos különböző motívum érhető el a kivetítéshez, amely tökéletesen, egyedi stílusban világítja meg a belépőteret.
A termékhez
BMW őszi-téli tartozékok, BMW síléc- és snowboard-tartó, oldalt kihúzható

BMW síléc- és snowboard-tartó, oldalt kihúzható.

A zárható BMW síléc- és snowboardtartón biztonságosan szállítható akár öt pár síléc vagy snowboard. Mivel a tartó mind a két oldalon kihúzható, az magasabb járművek esetében egyszerűbben pakolható. A bármilyen BMW tetőcsomagtartóval kombinálható tartón síbotok is elhelyezhetők.
A termékhez

„AHOGY MI ÉLVEZZÜK A TÉL ÖRÖMEIT.”

BMW Service. Rója a kilométereket stresszmentesen az egyéni igényekre szabott BMW szervizcsomagok védőernyője alatt.

Ahhoz, hogy a tél valóban élvezetes legyen, elengedhetetlen a felkészülés. Ez nemcsak Önre vonatkozik, hanem a BMW-jére is. Annak érdekében, hogy gond nélkül nézhessen szembe a hideg hónapok kihívásaival, használja ki a kitűnő BMW Service szolgáltatások előnyeit és engedje, hogy szakembereink gondoskodjanak mind az Ön, mind pedig az autója szükségleteiről. Cserében mi garantáljuk BMW-je tökéletes kondícióját, amelynek birtokában a jármű a legkeményebb körülményekkel is képes lesz dacolni.

Bővebben
Egy nő áll egy BMW márkakereskedés előtt

BMW Service Inclusive.

Csak induljon útnak és összpontosítson arra, ami valóban számít – azaz a vezetés felhőtlen élvezetére. A BMW Service Inclusive jóvoltából ennek semmi akadálya. Egyszeri díjfizetés ellenében Ön a választott időtartamon/futásteljesítményen belül minden, a szerződésben foglalt szerviz- és karbantartási szolgáltatást megkap.

Előnyök az Ön számára:

  • Pénzt takarít meg ahhoz képest, mintha külön-külön vásárolná meg a szolgáltatásokat.
  • Teljes mértékben kézben tarthatja és egyértelműen átláthatja a költségeket.
  • A különböző igényekhez különböző csomagok állnak rendelkezésre új és használt autókhoz egyaránt.
  • Autójáról a BMW-k szervizelése terén komoly tapasztalatot szerzett és a munkájuk során eredeti BMW alkatrészeket felhasználó szervizspecialisták gondoskodnak.
  • A jogosultság automatikusan továbbszáll a következő tulajdonosra, ami növeli az autó eladási árát.
  • A csomagokban foglalt szolgáltatások a világ bármely résztvevő hivatalos BMW márkaszervizében igénybe vehetők.
Bővebben
Egy okostelefont a kezében tartó nő áll BMW-je ajtajánál

BMW Teleszerviz

A BMW ConnectedDrive portfóliójába tartozó, innovatív Teleszerviz segítségével BMW-je jelentős gondot vesz le a válláról: amikor esedékessé válik az autó karbantartása, netán valami rendellenesen működik, a jármű továbbítja az összes releváns adatot az Ön által kiválasztott BMW márkaszerviznek. Ezt követően a szerviz időpontegyeztetés céljából kapcsolatba lép Önnel. Ily módon tehát nem kell mindent észben tartania, hanem nyugodtan rábízhatja magát a gyors és gördülékeny szolgáltatásra. Mindehhez csak egyvalamit kell tennie: regisztrálnia kell járművét a BMW ConnectedDrive portálon, valamint ki kell választania egy BMW márkaszervizt. Fedezze hát fel, hogy a BMW Teleszerviz miként teszi még kényelmesebbé az életét.

Bővebben