TELJESEN AZ ÖN BMW-JÉRE SZABVA.

Eredeti BMW tartozékok.

TELJESEN AZ ÖN BMW-JÉRE SZABVA.

Eredeti BMW tartozékok.

TELJESEN AZ ÖN BMW-JÉRE SZABVA.Eredeti BMW tartozékok.

Engedje meg, hogy eredeti BMW tartozékaink széles választékával kápráztassuk el Önt, és tökéletesen felkészítsük autóját a legkülönbözőbb célú utazásokhoz. Ismerje meg intelligens szállító rendszereinket, infotainment és belső téri megoldásainkat, valamint a szupersportos M Performance kiegészítők világát. Minden eredeti BMW tartozék egyedi módon az Ön BMW modelljére van szabva – úgy tervezték meg, hogy használatuk a valaha volt legkényelmesebb és legélvezetesebb utazást tegye lehetővé. Kérjük, tekintse át az eredeti BMW tartozékat bemutató rövid válogatásunkat – bővebb tájékoztatásért pedig forduljon bizalommal hivatalos BMW Márkakereskedőjéhez.

Read more

SZÁLLÍTÓ RENDSZEREK.

Bármerre is vezessen az útja hétvégén vagy a szabadsága alatt, egy valamiben biztos lehet: a BMW-jével mindent magával vihet, amire csak szüksége van. Az Ön sí- és snowboard-felszerelése, úti poggyásza, de akár a kerékpárja is tökéletesen szállítható a BMW által biztosított szállítási megoldásokkal. Ezek közé tartozik például a tetőbox vagy a hátulra szerelhető kerékpártároló.

 • BMW alaptartó.
  BMW Base Support

  A lopásvédelmi rendszerrel ellátott BMW alaptartó a legszigorúbb biztonsági előírásoknak is megfelel. Tetősínnel ellátott és tetősín nélküli járművekhez egyaránt elérhető.

 • BMW tetőbox.
  BMW Roof Box

  Az eredeti BMW tetőbox bőséges helyet kínál a kényelmes szállításhoz. A praktikus nyitó rendszernek köszönhetően Ön egyetlen mozdulattal biztonságba helyezheti poggyászait. Hárompontos központi zárral. 460, 450 és 320 literes változatban érhető el.

 • Vonóhorogra szerelhető kerékpár- és e-bike tartó.
  Bicycle/e-bike holder for the trailer tow hitch

  Utólag felszerelhető, könnyen kezelhető hátsó kerékpárszállító rendszer. A kerékpártartó a vonóhorog vonószeméhez rögzíthető. A hagyományos biciklik mellett a kerékpártartó alkalmas e-bikeok szállítására is. Alapesetben egyszerre két kerékpár szállítható vele. A harmadik kerékpárhoz való kiegészítő elem külön vásárolható meg.

 • Sí- és snowboard-tartó.
  Ski- and snowboard attachment

  A tartóban két snowboard és egy pár síléc, vagy akár hat pár síléc szállítható. A rendszer síbotok szállítására is alkalmas. A felszereltség számos BMW modellhez rendelhető. A tartó használatához BMW alaptartó szükséges.

BMW M PERFORMANCE.

A BMW márkanév a dinamizmus, az innovatív technológiák és az autóversenyzés terén megszerzett több évtizedes tapasztalatok szinonimája. A BMW M Performance alkatrészek és tartozékok teszik lehetővé, hogy a versenypályán szerzett tudás az utakra kerüljön: az aerodinamika, a hajtás, a vezetőhely és a futómű kategóriákhoz elérhető, utólagosan beépíthető elemekkel csúcsra járathatja a BMW-je megalkuvást nem tűrő sportosságát.
A legjobbnál nem érjük be kevesebbel: az autóversenyzés által inspirált BMW M Performance tartozékok teljes kínálata csúcsszintű funkcionalitással és dizájnnal nyűgöz le. A termékek megfelelnek a BMW magas követelményeinek, verhetetlenül kiváló minőségűek és hosszú élettartamúak. Mindez a kiváló alapanyagoknak, a gondos fejlesztési és gyártási folyamatnak, valamint az alapos minőségellenőrzésnek köszönhető. Az egyes tartozékokat tökéletesen az adott BMW modell paramétereihez igazítják, ami garantálja a kifogástalan végeredményt. Az alábbiakban megismerkedhet néhány, általunk kiválasztott BMW M Performance tartozékkal – bővebb tájékoztatásért kérjük, forduljon bizalommal hivatalos BMW Márkakereskedőjéhez. 

 • BMW M Performance Power Kit.
  BMW M Performance Power Kit

  A BMW M Performance Power Kit optimális teljesítménynövelést biztosít (ennek mértéke az adott BMW modelltől függ), mely egy új, teljesítményoptimalizált motorszoftver-frissítést foglal magában. Az M Performance Power Kit átfogó tesztelésen esett át a BMW-nél, amelynek során vizsgálták a hosszútávú megbízhathatóságot is. Éppen ezért a BMW M Performance Power Kit használata esetén a járműre vonatkozó jótállás változatlanul érvényben marad. Az Ön BMW-jéhez elérhető felszereltségekről hivatalos BMW Márkakereskedője készséggel nyújt tájékoztatást.

 • BMW M Performance nemesacél lábtámasz és pedálbetétek.
  BMW M Performance stainless steel footrest and pedal covers

  A BMW M Performance lábtámaszt és pedálbetéteket nemesacélból, nagy gondossággal készítik, hogy azok tökéletesen illeszkedjenek. A prémium minőségű, fényes fémfelületek letisztult, high-tech megjelenést biztosítanak, sportosságot sugároznak és látványossá teszik a lábteret. Az Ön BMW-jéhez elérhető felszereltségekről hivatalos BMW Márkakereskedője készséggel nyújt tájékoztatást.

 • BMW M Performance karbonszálas tükörházak.
  BMW M Performance carbon fiber mirror caps

  A BMW M Performance karbonszálas külső tükörházakat kézzel, aprólékos munkával készítik. A ránézésre is csúcsminőségű anyag könnyű és erős. Kiemelik a jármű egyediségét és exkluzivitását. Az Ön BMW-jéhez elérhető felszereltségekről hivatalos BMW Márkakereskedője készséggel nyújt tájékoztatást.

 • BMW M Performance Alcantara II kormánykerék karbonbetéttel.
  BMW M Performance steering wheel II Alcantara with carbon trim

  A sportkormányok esetében az Alcantara jelenti a tökéletes alapanyagot, mivel maximálisan jó fogást biztosít még a legextrémebb vezetési körülmények között is. A kormánykerék festett karbonból készült középállás-jelzéssel van ellátva. A kézi varrású, ezüstszürke színű, keresztszemes hímzést felvonultató, sportos dizájn tökéletesen egészíti ki az M Performance megjelenést. Az Ön BMW-jéhez elérhető felszereltségekről hivatalos BMW Márkakereskedője készséggel nyújt tájékoztatást.

 • BMW M Performance kipufogórendszer.
  BMW M Performance silencer system

  A BMW M Performance kipufogórendszer javítja a jármű akusztikai tulajdonságait. Minden elem csúcsminőségű nemesacélból készül, amely gondoskodik a hosszú élettartamról és a tartós rozsdaállóságról. Kizárólag a BMW M Performance kipufogóvéggel együtt érhető el. Az Ön BMW-jéhez elérhető felszereltségekről hivatalos BMW Márkakereskedője készséggel nyújt tájékoztatást.

 • BMW M Performance dekorcsíkok.
  BMW M Performance accent stripes

  A BMW M Performance dekorcsíkok további díszítő elemként jelennek meg az autó karosszériáján. Az egyes BMW modellek hozzájuk igazított dekorcsíkozást kapnak – így például a BMW 4-es Coupé (F32) is, amely a kiegészítők hatására egyedi és rendkívül sportos karaktert ölt. A dekorcsíkok számos BMW modellhez, különböző dizájnban érhetők el. Az Ön BMW-jéhez elérhető dizájnváltozatokról hivatalos BMW Márkakereskedője készséggel nyújt tájékoztatást.

 • BMW M Performance Black Line hátsó lámpák.
  BMW M Performance Black Line rear lights

  Briliáns esztétikum a sötét piros és a fekete szín kombinációjával. A BMW M Performance Black Line hátsó lámpák tökéletesen belesimulnak a hátsó profilba, még kifejezőbb karaktert és összetéveszthetetlen megjelenést kölcsönözve az autónak. A lámpák kompatibilisek a jármű elektronikai rendszerével. Amennyiben az autó halogén fényszórókkal van szerelve, a hátsó lámpák LED-es technológiájú izzókal egészülnek ki.

 • BMW M Performance hátsó légterelő.
  BMW M Performance rear spoiler

  A hátsó légterelő tovább erősíti autójának sportos megjelenését. Elérhető alapozva és színre fújva, valamint exkluzív szénszál-erősítéssel is.

EREDETI SZERELT KEREKEK A BMW-TŐL.

A legfontosabb kapcsolat a BMW-je és az út között – az eredeti BMW komplett kerékkészletekkel biztosíthatja ennek a kapcsolatnak a tökéletes működését. A legmagasabb szintű minőségi követelmények és az intenzív tesztelés garantálja az optimális tapadást és illeszkedést.

BMW BELSŐ TÉRI TARTOZÉKOK.

Úton lenni BMW-jével és élvezni a vezetés színtiszta élményét – mi másra lehetne még szüksége? A dizájn és a praktikum kiváló kombinációját BMW-je belső terében is megtapasztalhatja. Fedezze hát fel a belső téri tartozékok sokoldalú kínálatát.

 • Travel & Comfort rendszer.
  Travel & Comfort System

  A Travel & Comfort rendszer alaptartója – amely egyszerűen rögzíthető az első fejtámlák tartóelemei közé – szolgál a moduláris Travel & Comfort rendszer praktikus toldatainak stabil alapjául. A plug-in csatlakozásnak köszönhetően a levehető ruhaakasztó, a lehajtható asztal, az univerzális akasztó, valamint az Apple iPad, illetve a Samsung Galaxy Tab táblagépekhez kifejlesztett tartó könnyedén rögzíthető.

 • BMW Junior Seat 2/3 gyermekülés.
  BMW Junior Seat 2/3

  A Fekete/Antracit vagy Fekete/Kék színben kapható gyermekülés együtt "nő" a gyermekkel, így rendkívül hosszú ideig, háromtól tizenkét éves korig (kb. 15–36 kg testúly) használható. Az ülés az autó hárompontos biztonsági övével rögzíthető. Az ülés a még nagyobb stabilitás érdekében hozzáilleszthető az autóban kialakított ISOFIX rögzítési pontokhoz is. A beépített, szabadalmaztatott airpad betétek plusz védelmet biztosítanak a fej számára oldalirányú ütközés esetén. A dönthető háttámlának köszönhetően a gyermekülés könnyen szállítható bármilyen közlekedési eszközön.

 • Négy évszakos szőnyegek.
  All-weather floor mats

  A négy évszakos szőnyegek védik a lábteret és a padlókárpitot a szennyeződésektől, a nedvességtől és a kopástól. A szőnyegek többféle "Line" színben kaphatók.

 • Csomagtéri szőnyegek.
  Luggage compartment floor mat

  A csúszásgátló felüleletű, precízen illeszkedő csomagtéri szőnyeg ellenálló műanyagból készül. Az első részen felvarrt zsebek találhatók, melyek az apró dolgok tárolására alkalmasak. A dombornyomott BMW logóval ellátott, csúcsminőségű nemesacél fémbetétek rögtön megragadják a tekintetet.

 • Üléstámlára helyezhető zsebes tárolótáska.
  Backrest bag

  A számos praktikus rakodóhelyet kínáló, kisebb tárgyak számára kialakított tárolózseb könnyen a vezető- vagy az első utasülés hátoldalára rögzíthető, használaton kívül pedig összehajtva tárolható vagy akár az autón kívül is használható. Többféle "Line" színben érhető el.

 • Hátsó tárolótáska.
  Rear storage bag

  A középső biztonsági övvel a hátsó üléshez rögzíthető praktikus tárolótáska, amely extra tárolóhelyet biztosít az otthon bepakolt dolgok számára, két beépített pohártartót is tartalmaz. Kopásálló anyagból készült. Különböző "Line" színekben rendelhető.

INFOTAINMENT MEGOLDÁSOK.

Élvezze a kiterjedt kapcsolatok világát: a mobil kapcsolatok és infotainment szolgáltatások széles körét biztosító eredeti BMW tartozékok a hálózati lehetőségek teljesen új világát tárják Ön elé. A BMW a világ vezető autógyártói közé tartozik az online szolgáltatások és a mobil készülékek járműbe való integrálásának területén. Fedezze fel Ön is az utólag rendelhető termékek által nyújtott kényelmet, legyen szó akár a BMW DVD tabletről vagy a kiváló dizájnnal rendelkező BMW snap-in adapterről, amelyek tökéletesen illeszkednek autójának belső terébe. A megfelelő kiegészítő megoldásokkal infotainment rendszerét saját egyéni kívánságainak megfelelően testre szabhatja.

 • BMW Click & Drive rendszer.
  BMW Click & Drive System

  A BMW Click & Drive rendszer egy újfajta moduláris tárolási koncepció, amely az alaptartót, valamint a cserélhető tartókereteket foglalja magában. A rendszer lehetővé teszi azt, hogy egy Samsung Galaxy okostelefont éppoly könnyedén lehessen rögzíteni és csatlakoztatni, mint egy iPhone-t vagy a BMW Portable navigációs rendszert – az alaptartóra erősített tartókeret segítségével.A BMW Click & Drive rendszerrel nemcsak könnyen és biztosan rögzíthető az okostelefon vagy a navigációs készülék, hanem az tölthető is. A tapadó felülettel az első szélvédőhöz illeszthető alaptartót úgy tervezték meg, hogy az harmonikusan illeszkedjen BMW-jének utasteréhez. A beépített USB-csatlakozó jóvoltából Ön a járműben töltheti fel telefonjának vagy hordozható navigációs berendezésének akkumulátorát. Az alaptartót és a cserélhető kereteket magában foglaló tartókoncepcióval nem gond a jövőben megjelenő okostelefon-modellek rögzítése sem – vagyis egy igen rugalmas, időtálló megoldásról van szó.

 • Single DVD tablet.
  DVD system tablet single

  A Single DVD tablet rendszer egy több funkciós mobil szórakoztató eszköz, amely széles körű felhasználást tesz lehetővé. A rendszer egy hordozható, beépített DVD lejátszóval ellátott képernyőt foglal magában, amely alkalmas videók és zene lejátszására, valamint különböző adathordozókon tárolt képfájlok megjelenítésére. A rendszer két képernyős változatban is elérhető.

 • Snap-in adapter.
  Snap-In-Adapter

  A snap-in adapter biztos és stabil, beépített töltő funkcióval rendelkező dokkoló rendszer Apple, Nokia, Motorola, Samsung, Sony és RIM/BlackBerry telefonkészülékekhez. A külsőantenna-csatlakozásnak köszönhetően az elektromágneses sugárzás kívül marad az utastéren, emellett a vételi minőség is javul. A jármű felszereltségétől, az adott mobiltelefontól és a snap-in adaptertől függően az okostelefon-alkalmazások a BMW fedélzeti rendszerébe integrálhatók.

BMW ÁPOLÁSI TERMÉKEK.

Ragyogó fényezés, makulátlan bőr, kulturált megjelenés.
A BMW prémium minőségű ápolószereivel Ön is különleges bánásmódban részesítheti BMW-jét. Az eredeti BMW ápolószereket kifejezetten az Ön autójának csúcsminőségű anyagaihoz fejlesztették ki – a kíméletes gondoskodás és a tartós állagmegóvás jegyében. Legyen szó akár a külső, akár a belső térről, a tartozékok jelen kínálata minden feladathoz a legmegfelelőbb terméket tartalmazza a keréktárcsák ápolásától a szélvédő tisztításáig.