Az Apple CarPlay® okostelefon-integráció menüje a központi kijelzőn, BMW ConnectedDrive

APPLE CARPLAY®

Akkor is szeretné használni az iPhone-ját, amikor éppen a BMW-jét vezeti? Az Okostelefon-integráció felszereltség jóvoltából az autója támogatja az Apple CarPlay szolgáltatást. Utóbbi segítségével Ön vezetés közben érheti el iPhone-jának számos funkcióját és a készüléken lévő tartalmakat. iPhone-ja egyszerűen, vezeték nélkül kapcsolódik az autójához. Az appok logói a megszokott módon jelennek meg a központi kijelzőn. Ily módon tehát az Apple CarPlay gyors és biztonságos hozzáférést biztosít a telefonján lévő okostelefonos appokhoz.

Az Apple CarPlay segítségével vezetés közben telefonálhat, üzeneteket diktálhat és küldhet el, vagy éppen okosotthon-eszközöket működtethet. Amennyiben nem talál kedvére való műsort a rádióban, a TuneIn alkalmazásban biztosan megleli, amit keres, az Audible appban hangoskönyveket és podcastokat hallgathat meg, az Apple Zene app segítségével pedig lejátszhatja kedvenc listáit. Mindeközben az Apple Térképek, a Google Maps vagy a Waze vezeti Önt az úti célja felé, mialatt az Apple Térképek közvetlenül a látómezőjében, a Head-up kijelzőn jelenít meg navigációs tippeket.

Az iPhone applikációkat BMW-je kezelőszerveivel vagy kényelmesen, az Apple Siri hangasszisztens segítségével vezérelheti. Okostelefonja digitális hangasszisztensének aktiválásához csak ki kell mondania, hogy "Hey, Siri" vagy meg kell nyomnia a hangvezérlés kormányon elhelyezett gombját.

Bővebben
APPLE CARPLAY®

AZ APPLE CAR PLAY HASZNÁLATÁNAK ELŐFELTÉTELEI

Az Apple CarPlay használatához Önnek mindenekelőtt egy 5. vagy későbbi generációs iPhone készülékkel kell rendelkeznie.

Az összes olyan jármű, amely rendelkezik az opcionális Connected csomag Plus (6C2) vagy a Connected csomag Professional (6C3/4) kiegészítő felszereltséggel, illetve, amelyet 2016 júliusa után gyártottak és elláttak az Apple CarPlay-előkészítés vagy az Okostelefon-integráció (6CP) kiegészítő felszereltséggel, támogatják az Apple CarPlay szolgáltatást.

Az Apple CarPlay használati jogosultsága nincs időtartamhoz kötve, vagyis az folyamatosan rendelkezésére áll a BMW-jében.

Megjegyzés: A használati előfeltételek országonként változhatnak.

Amennyiben érdeklődik az Apple CarPlay utólagos beépítése iránt, kérjük, lépjen kapcsolatba hivatalos BMW márkakereskedőjével.

Bővebben

BMW CONNECTED DRIVE: TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS LINKEK

BMW ConnectedDrive digitális szolgáltatások, áttekintés, egy, az okostelefonját a kezében tartó nő a BMW-je előtt

ÁTTEKINTÉS

Szívesen megismerkedne a BMW ConnectedDrive további szolgáltatásaival és termékeivel is? Ha igen, ide kattintva visszatérhet az áttekintéshez.
BMW ConnectedDrive, Ügyfélszolgálat

BMW ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Amennyiben bármilyen, a BMW ConnectedDrive szolgáltatásait és termékeit érintő kérdés merülne fel Önben, vegye fel a kapcsolatot a BMW Ügyfélszolgálattal.
BMW ConnectedDrive, Gy. I. K., egy, az okostelefonját a kezében tartó nő az ablakban

GY. I. K.

Gy. I. K. szekciónkban megtalálja a BMW ConnectedDrive szolgáltatásaival és termékeivel kapcsolatban leggyakrabban feltett kérdéseket, illetve az azokra adott válaszokat.
BMW Driver’s Guide app, digitális kezelési kézikönyv, okostelefon

BMW DRIVER’S GUIDE

A BMW Driver’s Guide egy, bizonyos BMW modellekhez elérhető digitális kezelési kézikönyv, amely részletesen bemutatja a járművet és annak felszereltségeit, illetve, amely képes keresési funkciót, valamint magyarázó animációkat is felvonultat.