DTM 2017

A SIKER CSALÁDI HAGYOMÁNY.

DTM 2017

A DTM és a motorsport élménye a közutakon: a BMW M4 Coupé.

A DTM élménye. A túraautózás csúcsa.
A BMW DTM-be történő 2012-es visszatérése óta a BMW Motorsport számos sikert ünnepelhetett. A 2012-es tripla bajnokságot 2013-ban a gyártói cím követte. A BMW M4 DTM 2014-es bemutatkozását a pilóta- és csapatértékelésben egyaránt sikerek követték. 2015-ben a BMW négy éven belül harmadik alkalommal nyerte el a gyártók bajnoki címét. 2016-ban Marco Wittmann 2014. után második egyéni címét szerezte meg, ezzel pedig a mezőny legeredményesebb DTM-pilótájává lépett elő. A BMW versenypilótái és csapataik a 2019-es szezonban is küzdöttek a pontokért – számos csúcs- és mélypontot átélve. Marco Wittmann négy győzelme mellett Philipp Eng és Bruno Spengler győzelmeinek is örülhettek.

A csapatok és a pilóták egyaránt nagy várakozásokkal tekintenek a 2020-as, következő versenyszezonra. Legyen ott Ön is, amikor a BMW újra versenytörténelmet ír!

Bővebben
A SIKER CSALÁDI HAGYOMÁNY.A DTM és a motorsport élménye a közutakon: a BMW M4 Coupé.
„A világ talán legjobb és legnépszerűbb túraautó-bajnokságaként a DTM tökéletes arra, hogy a rajongók számára csúcsszínvonalú, izgalmas versenyeket kínáljunk.“
Jens Marquardt, BMW Motorsport Igazgató

DTM VERSENYNAPTÁR 2020.*

Dátum
Helyszín
Ország

* FIA jóváhagyása esetén
** Pontos dátum és helyszín kapcsán a döntés később várható.
 

Bővebben
DTM

 

 

A BMW M Motorsporttal és többek között a Nürburgring 24 órás versennyel kapcsolatos további információt a bmw-motorsport.com oldalon talál.

BMW M4 Coupé
BMW M4 Coupé
BMW M4 Coupé

A BMW M4 COUPÉ.

Egy élsportoló a közutakra és a versenypályára, a tökéletes farolásokra, az izgalmas kanyarokra és a köztük húzódó hosszú egyenesekre: a BMW M4 Coupé M Competition csomaggal pontosan ott folytatja, ahol nagy testvére a DTM-ben abbahagyta. Az innovatív BMW EfficientLightweight technológia, a kompromisszummentesen sportosra hangolt futómű és a 3,0 literes M TwinPower Turbo soros hathengeres, 450 lóerős (331 kW) benzinmotor lélegzetelállító teljesítményt kínál minden úton. A legfontosabb eltérés a BMW M4 DTM-hez képest: a rendszám. Élje át a versenysport élményét a mindennapokban!

M Competition csomag
M Competition csomag
M Competition csomag
M Competition csomag

AZ M COMPETITION CSOMAG.

A BMW M4 Coupéhoz kínált M Competition csomag érezhető menetdinamikai pluszt nyújt 450 lóerőre (331 kW) növelt teljesítményű motorral, speciális hangolású adaptív M futóművel, sportosabb beállítású Dinamikus Stabilitás Kontrollal (DSC) és aktív M differenciálművel. Az M sportkipufogó a fekete krómozott dupla végekkel erőteljes motorhangot áraszt. Az összhatást az M könnyűépítésű, állítható szélességű háttámlával és M-színű dizájn biztonsági övekkel felszerelt ülések, valamint a fényesre esztergált, elöl és hátul eltérő méretű gumiabroncsokkal szerelt, 20 colos csillagküllős 666 M könnyűfém keréktárcsák teszik teljessé.

A sportos karaktert hangsúlyozza még a BMW Individual magasfényű és kibővített tartalmú Shadow Line is, amely az M veséktől a modellfeliratig számos elemet tartalmaz, tökéletesen kiegészítve és a fekete krómozott kipufogóvégek erőteljes látványát.

Highlight

VEZETŐK HELYETT PILÓTÁKNAK: A BMW M4 COUPÉ M COMPETITION CSOMAGGAL.

Készen áll a fizika határain való vezetés élményére? Akkor szálljon be és élje át személyesen: az autó minden porcikája versenysportot lélegzik és minden pórusa adrenalint pumpál. Nem kérdés, hogy a BMW M4 Coupé az M Competition csomaggal lélegzetelállító teljesítményt nyújt minden úton – Ön pedig DTM-pilótáink elit társaságában érezheti magát.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás

 • BMW M4 Coupé M Competition csomaggal:
  Fogyasztás (kombinált), l/100 km: 10,0–10,3 [9,7-10,0]
  CO2-kibocsátás (kombinált), g/km: 227–235 [221–228]

  Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.