BMW INDIVIDUAL.

Kifejezett személyiség.

BMW INDIVIDUAL.

Kifejezett személyiség.

BMW INDIVIDUAL.Kifejezett személyiség.

Egy eredeti Picasso, az első Apple számítógép, egy kézi munkával gyártott Riva Aquarama motorcsónak – az egyediség az a tulajdonság, amely egy tárgyat igazi jelenséggé tesz. A BMW Individual Kollekció és a BMW Individual Manufaktur lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy megtervezze saját, egyedi BMW-jét. Így BMW-je olyan módon fejezi majd ki az Ön egyéniségét, ahogyan semmi más.

BMW INDIVIDUAL KOLLEKCIÓ.

Mi teszi különlegessé az embereket? Személyiségük és senki mással össze nem téveszthető megjelenésük. Így van ez a BMW-kkel is. A BMW Individual Kollekció ezért kínál számos lehetőséget a kifinomult ízlésű vásárlóknak. Ott vannak például a finom erezetű nemesfa díszbetétek, amelyeknek alapanyagát a világ számos helyéről szerzik be. De említhetnénk a világ legjobb cserzőműhelyeiből kikerült, csábítóan puha bőrkárpitokat is. Azután térjünk rá a fényezésekre, amelyek ragyogásukkal, fényes felületükkel és effektusaikkal ejtik rabul a szemlélőt. A színárnyalatok pedig sokkal inkább meghatározzák, semmint követik a korszellemet. A végső ecsetvonások különleges kiegészítő felszereltségekkel adhatók meg. Az elemek összességéből pedig egy olyan BMW születik meg, amely az Ön személyiségének része lesz.

BMW INDIVIDUAL MANUFAKTÚRA.

Mi magyarázza a különlegesség iránti sóvárgásunkat? Természetesen álmaink és törekvéseink. A vágy egy olyan ideális miliő megteremtésére, amely tükrözi óhajainkat. Pontosan ezért alapítottuk meg a BMW Individual Manufaktúra részleget. Mindegy, hogy Ön különleges színsémára, exkluzív anyagokra vagy valami egyedi felszereltségre vágyik-e – a BMW Individual Manufaktúra feladata pontosan az, hogy utolérhetetlenül finoman, mesteri színvonalon segítse a vásárlókat még a legkülönlegesebb vágyaik valóra váltásában is, megalkotva egy BMW-t, amely tökéletesen tükrözi egyéniségüket.

BMW Individual alkalmazás.

Hogyan lehet megtapasztalni azt, ami még nem is létezik? Ezzel a kihívással szembesül, ha az alapmodellek helyett olyan BMW-t szerente vezetni, amely tükrözi az Ön személyiségét. Az új BMW Individual interaktív alkalmazással és a táblagépe vagy okostelefonja segítségével számtalan kombinációban próbálhatja ki a BWM Individual Collection által kínált anyagokat és egyéb kiegészítőket. Az innovatív tervezésnek köszönhetően elképzelési valósághű részletgazdagsággal jelennek meg.

BMW INDIVIDUAL 7 SERIES AUGMENTED REALITY ALKALMAZÁS.

Az új BMW 7-es sorozat ismét magasra teszi a lécet a tökéletességben. Minden részletet átdolgoztva létrehoztuk a teljesítmény, a komfort és az esztétikum egységét - korunk elegenciájának esszenciáját. Csak egyetlen módon lehet a tökéletesen javítani: ha Ön a saját személyiségéhez igazíthatja azt a BMW Individual Collection exkluzív szín- és anyagválasztékával. A BMW Individual Augmented Reality alkalmazás az inspiráció kimeríthetetlen forrása, amellyel megalkothatja a saját 7-es BMW-jét a képernyőn, sőt életnagyságban is megnézheti - bárhol és bármikor.

BMW INDIVIDUAL MODELLÁTTEKINTÉS.

Miért nem csak egyfajta BMW létezik, amely ugyanúgy illik mindenkihez? Azért, mert a nagyszerű autóról alkotott elképzeléseink épp annyira különböznek egymástól, mint az egyéni körülményeink. A számos modellhez kínált BMW Individual Kollekció, illetve a Manufaktur segítségével azonban megvalósítható az, hogy mindenki megkapja a az egyéniségének leginkább megfelelő járművet. Mindez megteremti az alapot a további személyre szabás számára – a BMW 3-as Limousine-tól egészen a BMW M6 Gran Coupéig.