MODELLÁTTEKINTÉS.

Nincs két egyforma ember. Miként nincs még egy ugyanolyan BMW Individual kompozíció sem, mint amilyet Ön állított össze.

Válasszon magának egy BMW modellt, majd a BMW Individual felszereltségek bőséges kínálatából válogassa ki a személyiségét legjobban kifejező tételeket.

BMW 3-AS SOROZAT

Rengeteg felfedezni való létezik. A BMW 3-as sorozat, amely immár 40 esztendeje kategóriája éllovasa, most jobban tükrözi az autózás iránti szenvedélyt, mint valaha. A BMW Individual kollekcióval az exkluzivitás új dimenziója tárul fel Ön előtt. A választékban számos olyan felszereltség található, amelyeknek segítségével mind a Limousine, mind pedig a Touring maradéktalanul képes kifejezni az Ön egyéni stílusát.

BMW 4-ES SOROZAT.

Mozgalmas esztétikum. Ellenállhatatlan exkluzivitás. Ezeket a fogalmakat forrasztja egybe az új BMW 4-es sorozat és a BMW Individual. A BMW Individual kollekció elegáns felszereltségei a BMW 4-es sorozat minden tagjához elérhetők, hogy Ön egy olyan egyedi járművet állíthasson össze, amely eddig csak a képzeletében létezett.

BMW 5-ÖS SOROZAT.

Lenyűgöző, stílusos, sokoldalú. A BMW 5-ös sorozat tökélyre vitt módon ötvözi ezen tulajdonságokat, aminek köszönhetően egy valóban egyedülálló autó születik meg. A BMW Individual kollekció darabjai ideális lehetőséget biztosítanak arra, hogy az Ön személyiségének kifejezésén keresztül még jobban érvényre juthasson az autó különleges karaktere.

BMW 6-OS SOROZAT.

A színtiszta dinamizmus tökéletes kifejezési formája. Mind a BMW 6-os sorozat, mind pedig a BMW Individual arra született, hogy minden érzékre hatást gyakoroljon. A BMW Individual Kollekció részét képező felszereltségek sikeresen valóra is váltják ezt a törekvést azzal, hogy lenyűgöző vonzerővel ruházzák fel a Coupét, a Cabriót és a Gran Coupét.

BMW 7-ES SOROZAT.

Domináns fellépés - feltűnősködés nélkül. A 7-es BMW magával ragadó – úgy részleteit, mint egészét tekintve. A BMW Individual Kollekció jóvoltából a 7-es BMW a különleges elegancia kifejezőjévé válik, így Ön bárhol leteheti vele a névjegyét. A BMW Individual sokszínű választékának köszönhetően gyakorlatilag nem létezik valóra válthatatlan álom.

BMW X MODELLEK.

Úttörő szerepben bármilyen terepen. BMW X modellek. Egy karakter, amely segít felülemelkedni a dolgokon. Egy karakter, amelyet Ön szabadon fejezhet ki a BMW Individual Kollekció darabjainak segítségével BMW X5-ösével és BMW X6-osával – egyéni módon értelmezve a valódi luxus fogalmát.

BMW M.

A dinamizmus tökélyre vitt formája. Egy betű, amely mindig is a legerősebb vonzás kifejezője volt. A BMW Individual, illetve az Ön egyéni ambícióinak megvalósulása exkluzív vonással gazdagítja ezt a vonzerőt. A BMW Individual kollekció minden BMW M modellhez elérhető. Vagyis kompromisszum ezen a téren sincs.