BMW INDIVIDUAL MANUFAKTÚRA.

A különleges dizájn mindig egy fehér lappal kezdődik.

A BMW mindig az az eltökéltség hajtotta, hogy a legjobb autókat építse meg. Ennek ellenére még a BMW sem képes minden vásárló igényét kielégíteni. Kivételes esetekben pedig még a BMW Individual Kollekció is elérkezik a határaihoz. Arról, hogy minden vágya teljesüljön, és egy igazán egyedi jármű készüljön Önnek, a BMW Individual Manufaktúra gondoskodik. Legyen szó akár a külsőről, akár a belső kialakításról vagy éppen az anyagválasztásról – e szolgáltatás jóvoltából Ön saját maga lehet autójának dizájnere és tervezőmérnöke. Amint Ön kifejezte óhajait, a BMW Individual Manufaktur szakemberei a legnagyobb pontosságot és szakmai tudást latba vetve valóra váltják azokat – teszik mindezt úgy, hogy közben természetesen nem hagyják figyelmen kívül a biztonsági megfontolásokat, a márkajellegzetességeket, valamint a törvényi előírásokat.

BMW INDIVIDUAL MANUFAKTÚRA KÜLSŐK.

Kevés olyan autógyártó van, amely olyan nagy műgonddal alkalmazná a drámai formákat és a dinamikus dizájnnyelvet, mint a BMW – és teszi ezt azért, hogy izgatott várakozást keltsen. Azok, akik még tovább szeretnék fokozni ezt a hatást, nyugodtan rábízhatják a feladatot a BMW Individual Manufaktúrára. Válassza ki kedvenc színét az úgyszólván végtelen skáláról – amely a Phoenix sárgától egészen a Hamu szürkéig terjed. Sőt, a választékban még igazi szenzációnak számító bi-kolor fényezések is vannak. BMW-jének egyediségét Ön akár még egy ún. coachline-nal is növelheti, amelyet mesteri módon, kézi munkával visznek fel. A BMW Individual Manufaktúra tehát minden álmát valóra váltja.

BMW INDIVIDUAL MANUFAKTÚRA BELSŐ TEREK.

BMW INDIVIDUAL MANUFAKTÚRA BELSŐ TEREK.

Az egyéniség mindazon szabadságok összessége, amelyet egy személy felvállal. Amit a BMW Individual Manufaktúra kínál Önnek a belső térben, az valami olyan kifinomult luxus, amit mások talán észre sem vesznek. Az egyénileg választható tételek között szerepel az egyedi színválasztás lehetősége is, amellyel lenyűgöző, kéttónusú kompozíciók hozhatók létre, meghatározható a kontrasztos varrás színe, sőt még olyan különleges tartozékok is rendelkezésre állnak, amelyek színben illenek az adott Merino bőrkárpithoz. A prémium színvonalú atmoszféra még intenzívebbé tehető azzal, hogy több minden kap bőrborítást az utastérben. Mindemellett a fejtámlákon és az egyéb elemeken egyedi pecsétek vagy monogramok is elhelyeztethetők, amelyeket BMW Individual Manufaktúra helyez el a tőle megszokott, prémium színvonalon.

HASZNÁLJA A BELSŐ DÍSZBETÉTEKET EGYÉNISÉGE KIFEJEZÉSÉRE.

A belső díszbetét-felületek az Ön BMW-jében teret nyitnak a határtalan kreativitás és a BMW Individual Manufaktúra mesterségbeli tudása előtt. Legyen szó akár olyan high-tech anyagról, mint a karbon, akár nemesfémekről, akár valami teljesen egyedi megoldásról – a BMW Individual Manufaktúra számtalan fajta anyag felülmúlhatatlanul tökéletes megmunkálására képes. A szakemberek még a rendkívül részletgazdag intarziákat, monogramokat és egyéb típusú díszítéseket is megvalósítják – igen magas színvonalon.

BMW INDIVIDUAL MANUFAKTÚRA PROJEKTEK.

Az elmúlt években a BMW Individual Manufaktúra újra és újra bebizonyította a képességét arra, hogy együttműködjön a legismertebb márkákkal, és arra, hogy limitált példányszámú vagy egyedi járműveket alkosson. A szóban forgó projektek egyrészt aláhúzták a BMW márka értékeit, másrészt kifejezték a BMW kompromisszumokat nem ismerő törekvését az esztétikum, a minőség és az exkluzivitás iránt.

BMW Individual 7-es sorozat Composition inspired by Steinway & Sons.

A limitált példányszámban készült modell az együttműködésben rejlő korlátlan lehetőségeket demonstrálta a lehető leglenyűgözőbb formában. A kézzel polírozott fényezés a prémium minőségű zongorák csillogóan fényes felületeit idézi fel.

BMW Individual 7-es sorozat Composition inspired by Steinway & Sons.

A zongora klaviatúráját idéző módon a színséma a fekete és a fehér közötti kontrasztra épít. Az olyan finom részletek, mint nagy gonddal hímzett lant motívum a prémium jelleget erősítik.

BMW M5 Nighthawk Edition.

A limitált kiadású járművet kizárólag Japán számára tervezték. A karosszéria és a könnyűfém keréktárcsák BMW Individual Frozen fekete metálfényezést kaptak, a hatást pedig a sötét Króm külső elemek teszik teljessé.

BMW Individual 6-os Gran Coupé Pearl Edition.

A BMW Individual Frozen briliáns fehér metál fényezésű BMW 6-os Gran Coupét a Perzsa-öböl leggyönyörűbb gyöngyeinek különleges ragyogása ihlette.

BMW Individual 7-es Pearl Edition.

A BMW 7-es Limousine hátsó dísz-szegélyét „Pearl” felirat díszíti a BMW Individual kimagasló mesterségbeli tudását hirdetve.

BMW Individual 760 Li Sterling.

A BMW Individual Manufaktúra e projektjét a BMW Individual Singapur szürke metálfényezés, valamint azok az ezüst elemek teszik egyedülállóvá, amelyeket a ROBBE & BERKING cég készített az ún. Martelé-eljárással.

BMW Individual 760 Li Sterling.

A barkázott BMW Individual Amaro barna színű, Opal fehér kontrasztos szegéllyel ellátott Merino bőrkárpit, az ezüstszínű, hímzett emblémák a fejtámlákon, valamint a 925 (Sterling) ezüst belső díszbetétek csak kiragadott példák a BMW Individual 760 Li Sterling különleges részletei közül, amely a ROBBE & BERKING céggel együttműködésben készült.

KAPCSOLATFELVÉTEL A BMW INDIVIDUALLAL.

Amennyiben további információkra lenne szüksége, vagy esetleg valamilyen igénnyel fordulna a BMW Individualhoz, kérjük, vegye fel a kapcsolatot hivatalos BMW Márkakereskedőjével. Természetesen örömmel és részletesen, rövid időn belül megválaszoljuk a BMW Individual Manufaktúrát érintő kérdéseit is, valamint teljesítjük az ezzel kapcsolatos kéréseit. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, kérjük, lépjen kapcsolatba hivatalos BMW Márkakereskedőjével.

Kapcsolatfelvétel:

Kérjük, egyedi igényeit jelezze hivatalos BMW Márkakereskedőjénél.