BMW INDIVIDUAL KOLLEKCIÓ.

Mesteri kivitelezés, kitűnő anyagok, pompás dizájn – amelyekből megszületik az Ön személyiségét kifejező autó.

Az inspiráció és a kreatív szabadság tökéletes elegye. Ez a BMW Individual Kollekció. A nagyszámú felszereltségi tétel egyszerűvé teszi az Ön számára saját, egyéni BMW-jének megtervezését. Már a jármű konfigurálásának pillanatában kiválaszthatja az egymáshoz tökéletesen illő BMW Individual felszereltségeket. De ami ezután következik, ha lehet, még ennél is exkluzívabb. Amint kiválasztotta az anyagokat, valamint azok megmunkálásának módját és olyan dizájnjellegzetességeiket, mint például a szín és a forma, minden elem több lépésből álló feldolgozási műveletek esik át. Mindennek egyetlen célja van: az, hogy tökéletesen összeválogatott részletek kerüljenek be egy olyan BMW-be, amely tükrözi az Ön karakterét.

BMW INDIVIDUAL FÉNYEZÉSEK.

Az egyéni ízlést nehéz szavakba önteni. Annál egyszerűbb megmutatni. Mindezt észben tartva a BMW Individual a drágakövek színeiből merített inspirációt ahhoz, hogy egy sor, egyedülállóan különleges fényezést alkosson meg, amelyeknek mindegyike tökéletesen egészíti ki az adott modell karakterét.
A BMW Individual fényezések a színmélység és a ragyogás terén is mértékadónak számítanak: azok fénye változik a beeső fény irányától függően. Néhány fényezés színjátszó effektusával bűvöl el. Mások – például a matt fényezések – selymes felületűek, amellyel messze kiemelkednek a tömegből.
A titok nyitja a több rétegű festés során felvitt, különleges pigmentekben rejlik. A matt fényezések a különleges megjelenést biztosító víztiszta lakkozástól annyira érdekesek. Az eredmény: az Ön sajátos stílusának jól látható formába öntése.

SOKKAL TÖBB, MINT SZÍN.

Tanzanit kék metál

Ez a külső szín tiszta, sötétkék pigmentjeivel nyűgöz le, amelyek türkiz színben ragyognak fel a felület alatt, amint rájuk esik a fény.

Pure Metal Silver

A kétrétegű fényezés, valamint a finom alumínium nanorészecskék olyan mély fényt biztosítanak a felületnek, hogy az a folyékony halmazállapotú fémhez hasonlít.

Champagne Quartz metál

A pezsgőszínű felület alatt lévő finom, rendkívüli fényvisszaverő képességű pigmentek az óaranytól egészen az ibolyakékig változtatják a színüket, kiemelve ezzel az autó kontúrjait.

Almandin barna metál

A mélybarna szín tökéletesen kiemeli a jármű egyedülálló formáját. A fényezés olyan festékszemcséket tartalmaz, amelyek több színben verik vissza a közvetlenül beeső fényt, és megdöbbentő mélység- és luxusérzetet keltenek.

Pirit barna metál

Finom, ezüst-arany színű pigmentek csillognak a fényezés felülete alatt, fantasztikus fény-árnyék játékot teremtve, amikor fény esik rájuk.

Frozen Brilliant fehér metál

Ez az egyedi és elegáns fényezés kiemeli a jármű esztétikus vonalait és sugárzó egyediségét.

Azurit fekete metál

Közvetlen fényben ez a szín feketéből türkiz árnyalatokkal gazdagított mély, sötétkék színbe megy át éppúgy, mint az ásvány, amelyről a nevét kapta.

Moonstone metál

A többféle színű pigmentek mélységi hatást kölcsönöznek a felületnek, a színeffektusok pedig a kékesszürkétől egészen az aranysárgáig terjednek.

Rubinfekete metál

A beeső fény hatására számtalan pigment ragyog fel intenzív, mély izzást teremtve, a színek pedig a sötétvöröstől egészen a padlizsán liláig terjednek.

BMW INDIVIDUAL MERINO BŐRKÁRPIT.

Érzékeinknek köszönhetően képesek vagyunk értékelni a minőséget és az esztétikumot. Szemünk egészen finom színárnyalatokat is meg tud különböztetni egymástól. Orrunk csalhatatlanul ismeri fel a legfinomabb bőr illatát. Kezünkkel pedig felfedezhetjük a felületeket és a textúrákat.
A BMW Individual azzal fejezi ki tiszteletét ezek előtt a képességek előtt, hogy a legnagyobb hangsúlyt helyezi a megmunkálás minőségére a Merino bőrkárpit előállítása során. A folyamat a bőr kiválogatásával és vágásával kezdődik, amely kizárólag speciális fajtájú marhák hátrészéből származik. Kizárólag az a bőr juthat el a BMW Individual műhelyeibe, amely mentes mindenféle sérüléstől és egyéb hibától. A bőrt ezután speciális módszerrel, kádba merítve cserzik. Az eljárásnak köszönhetően a cserzést követően a bőr nem igényel további felületkezelést – így megőrzi természetességét, légáteresztő képességét és rendkívüli kényelmet biztosító puhaságát.
A kézi munkával készített precíz varrások, dekoratív perforálások és szegések művészi igényű kontrasztot teremtenek, egyúttal pedig izgalmas részleteket jelentenek. Pontosan ez a kompromisszumoktól mentes tökély az, amely a BMW Individual Merino bőrkárpitot minden érzékszerv számára igazán felemelő élménnyé teszi.

SZIMFÓNIA AZ ÉRZÉKEKNEK.

Barkázott Merino bőrkárpit Opal fehér színben

A filigrán szegés és a kontrasztos varrás kiemelik a belső tér egyedi karakterét.

Barkázott Merino bőrkárpit Amaro barna színben

A szín ideális ellenpontot képez a BMW Individual fehér Kőris nemesfa belső díszbetéttel.

Barkázott Merino bőrkárpit Platina színben

A világos árnyalat remekül mutat a szellős belső térben, egyúttal különleges megjelenéssel ruházza fel azt.

Barkázott Merino bőrkárpit Szerecsendió színben.

Prémium megjelenés és tapintási érzet olyan árnyalattal körítve, amely merész eleganciájával megelőzi a korát.

Barkázott Merino bőrkárpit Kasmír bézs színben.

Az elegáns, világos árnyalat kiemeli a fénnyel teli és széles belső tér tágasságát.

Barkázott Merino bőrkápit Karamell barna színben.

Az exkluzív szegés és a BMW Individual Karamell barna Alcantara tetőkárpit a diszkrét luxus finom aurájával árasztja el a belső teret.

BMW INDIVIDUAL BELSŐ DÍSZBETÉTEK.

Bár elolvasni nem tudja őket, ösztönösen érti azokat – azokról a történetekről van szó, amelyeket a fa erezete mesél. A fa nagysága és fennkölt szépsége árad belőle. Valószínűleg ez a magyarázata annak a vonzalomnak, amit az emberiség az ősidőktől érez a fa iránt.
A belső díszbetétek esetében a BMW Individual nem korlátozza a tevékenységét arra, hogy a földkerekség minden tájáról begyűjtse a legfinomabb faanyagokat, hanem nagy gondot fordít azok megmunkálására is. A gyártási folyamatok során a legelső szempont a kompromisszumokat nem ismerő precizitás, ami a válogatott faanyag formára szabásával kezdődik. Ezekből a kiszabott falemezekből készülnek a díszbetétek, amelyek számtalan feldolgozási folyamaton mennek keresztül – többek között csiszolják, fényezik és polírozzák őket, egészen addig, ameddig felületük minősége, erezetük látványa és színük meg nem felel a BMW Individual által támasztott szigorú elvárásoknak.
Alternatívaként Zongoralakk fekete belső díszbetét is elérhető, amely tükörfényes felületével olyan diszkrét exkluzivitást áraszt, amellyel legfeljebb a vezető manufaktúrák zongorái versenyezhetnek. A sokszínű anyagválasztékot a többféle, fonott mintás bőr belső díszbetét teszi teljessé.

KARAKTERT HORDOZÓ STRUKTÚRA.

Sen világosbarna nemesfa.

A Japánból származó nemesfa egyedülállóan szép rajzolatú erezettel rendelkezik. A felület fényét a színezés gyöngyház effektusa emeli.

Zongoralakk fekete.

Azok, akik tisztában vannak egy hangversenyzongora értékével, nagyra becsülik majd a BMW Individual Zongoralakk fekete belső díszbetéteket.

Fehér színű Kőris nemesfa.

Ha a fő szempont a kifinomult szépség: egyetlen másik díszbetét erezete sem ér fel a Kőris nemesfáéval.

BMW INDIVIDUAL FELSZERELTSÉG.

A BMW Individual további olyan felszereltségeket kínál, amelyeknek minden részlete a tökély jegyében fogant – tetől talpig, ahogy mondani szokás.

 • BMW Individual könnyűfém keréktárcsák

  Látványos megjelenésükkel a BMW Individual könnyűfém keréktárcsák mércét állítanak az exkluzivitás és az esztétikus küllem terén, és mindig tökéletesen illeszkednek az adott modellsorozat általános dizájnnyelvéhez. Méretük szintén tükrözi, hogy a kínálat felső hányadából származnak.

 • BMW Individual bőrkormány

  A BMW Individual bőrkormány nagyszerű fogást biztosít, emellett megmutatja, hogy a kifinomult részletek mennyire magától értetődőek a BMW Individual számára. Modellváltozattól függően a kormánykereket gondosan megmunkált és precízen a helyére illesztett fagyűrű díszíti, amely még tovább emeli a látványt. A kormánykeréken mindemellett ott látható a diszkrét BMW Individual jelvény is. A kormánykerekeknek egy közös tulajdonsága van – a BMW Individual által felhasznált bőr hamisítatlanul pompás minősége.

 • BMW Individual felirat

  Annak érdekében, hogy hangulata mindig emelkedett legyen, megvilágított „BMW Individual” felirattal ellátott küszöbök fogadják Önt minden egyes alkalommal, amikor útnak indul. Van azonban egy felirat, amely a BMW 7-es sorozat kiváltsága: a hátsó díszbetéten látható „BMW Individual” felirat az Ön egyediségének exkluzív kifejezése.

 • BMW Individual hűtődoboz

  Hogy mi is a BMW Individual mottója? Tökély minden érzék számára. Azzal, hogy képes a megfelelő hőmérsékleten tartani egy remek évjáratot, a BMW Individual hűtődoboz tökéletesen méltó része a választéknak.

 • További BMW Individual felszereltségi tételek

  A belső tér exkluzivitásának és vonzerejének növeléséhez a BMW Individual számos további, modelltől függő felszereltséget kínál. Ezek közé tartozik például a BMW Individual Alcantara tetőkárpit, amelynek selymesen puha felülete kellemesen nyitott atmoszférát teremt. Azután ott a BMW Individual bőr műszerfalborítás, amely még magasabb szintre emeli a prémium jelleget, és amelynek jelenlétét Ön szemmel és kézzel is érzékelheti.