BMW e-mobilitás, BMW töltés

TÖLTÉS A BMW VILÁGÁBAN: GYORS, EGYSZERŰ ÉS RUGALMAS.

TÖLTÉS A BMW VILÁGÁBAN: GYORS, EGYSZERŰ ÉS RUGALMAS.

Egyszerű töltés a BMW Charging jóvoltából.

Mindegy, hogy merre jár elektromos BMW-jével – a BMW Charging ajánlatai széleskörű megoldást nyújtanak az otthoni, az út közbeni és a munkahelyen való töltésre egyaránt. Fedezze fel az elektromobilitást, amely pont olyan egyszerű, rugalmas és egyéni, mint ahogyan Ön szeretné. Új BMW-jéhez megkap mindent, ami az otthoni vagy az út közbeni töltéshez szükséges, legyen szó a töltőkábelről vagy éppen a BMW Charging kártyáról. Ez utóbbi segítségével hozzáférést kap az egyik legnagyobb, több százezer töltési pontot felölelő hálózathoz – vagyis Ön akár egységes, vonzó árakon is töltheti új BMW-jét, minden partner töltőjén szerte Európában. Bizonyos tarifacsomagok esetén pedig az első 12 hónapban még havidíjat sem kell fizetnie. A BMW Charging bőséges választékában biztosan megtalálja majd azt a terméket vagy szolgáltatást, amely megfelel az igényeinek. Ha pedig tanácsra van szüksége, hivatalos BMW márkakereskedője készséggel áll a rendelkezésére.

Bővebben

A BMW CHARGING VILÁGA

BMW e-mobilitás, elektromos jármű, töltési pont, otthoni töltés

Otthoni töltés

A BMW Charging egyszerűvé és kényelmessé varázsolja az Ön számára az otthoni töltést. E célra a különféle termékek és szolgáltatások széles skáláját kínálja, lehetővé téve akár azt is, hogy otthonában 22 kW-tal töltse elektromos, illetve plug-in hibrid BMW-jét.
Fedezze fel a termékkínálatot
BMW e-mobilitás, elektromos jármű, töltési pont, nyilvános töltés

Nyilvános töltés

Út közben szeretné tölteni autóját? A BMW Charging jóvoltából Ön hozzáférést nyerhet a városközpontokban, a parkolókban és a főbb közlekedési utak mellett található nyilvános töltőállomások folyamatosan bővülő hálózatához. Exkluzív tarfiacsomagjainknak köszönhetően Ön vonzó áron töltheti fel új BMW-jét – 12 hónapig pedig még havidíjat sem kell fizetnie.
Fedezze fel a termékkínálatot
BMW e-mobilitás, elektromos jármű, töltési pont, töltés a munkahelyen

Munkahelyi töltés

A BMW Charging arra az esetre is kínál Önnek töltési megoldásokat, amennyiben elektromos vagy plug-in hibrid BMW-jével jár munkába. A munkáltatója által biztosított töltőállomások mellett Önnek rendelkezésére áll a nyilvános töltési pontok folyamatosan bővülő, az egész országra kiterjedő hálózata is.
Fedezze fel a termékkínálatot

OTTHONI TÖLTÉS

A BMW Charging egyszerűvé és kényelmessé varázsolja az Ön számára az otthoni töltést. E célra a különféle termékek és szolgáltatások széles skáláját kínálja, lehetővé téve akár azt is, hogy otthonában 22 kW-tal töltse elektromos, illetve plug-in hibrid BMW-jét. A portfólióban megtalálható a telepítési szolgáltatás, valamint az otthoni töltéshez kidolgozott, speciális zöldenergia-tarifa is. BMW márkakereskedője készséggel látja el Önt tanácsokkal a személyre szabott megoldásokkal kapcsolatosan.

BMW e-mobilitás, otthoni töltés
BMW elektromobilitás, egy BMW Wallbox készülékkel töltött elektromos autó

BMW Wallbox

Az otthonába telepített BMW Wallbox készülékkel Ön gyorsan, biztonságosan és kényelmesen, akár 22 kW teljesítménnyel töltheti BMW-jét. Amellett, hogy helytakarékos kialakítású és jellegzetesen BMW-s formatervű, a BMW Wallbox praktikus kábelmenedzsmenttel, valamint státuszjelzővel rendelkezik.
BMW e-mobilitás, elektromos autó, töltés, Flexible Fast Charger

BMW Flexible Fast Charger

Otthon vagy út közben – a vízálló borításnak és a hatméteres kábelhossznak köszönhetően a BMW Flexible Fast Charger igen sokoldalú és abszolút alkalmas a mobil használatra. Az akár 11 kW-ot is elérő töltési teljesítményű eszköz háztartási elektromos hálózathoz és háromfázisú áramhoz egyaránt csatlakoztatható a hozzá mellékelt adapterek jóvoltából. Az eszköz kapacitásának teljes kihasználásához megnövelt teljesítményű ipariáram-csatlakozóra van szükség. Utóbbi kiépítését igény esetén telepítési szolgáltatásunk is elvégzi.
BMW e-mobilitás, elektromos autó, töltés, széria töltőkábel

Széria töltőkábel

A vízálló borítással és hatméteres kábellel rendelkező Flexible Fast Charger egyszerűen használható többféle csatlakozó-adapterének, valamint akár 11 kW-os töltési teljesítményének köszönhetően. Modelltől függően a Flexible Fast Charger alaptartozékként jár az Ön BMW-jéhez.
BMW e-mobilitás, elektromos autó, töltés, zöld energia

Zöld energia

A speciális zöldenergia-ellátási szerződések lehetőséget biztosítanak arra, hogy Ön elektromos vagy plug-in hibrid BMW-jének töltéséhez kizárólag megújuló erőforrásokból származó villamos energiát használjon fel, ily módon csökkentve a minimálisra CO₂-lábnyomát. E szerződések jóvoltából a zöld energiát nemcsak BMW-jének töltésére fordíthatja, hanem azzal táplálhatja a háztartásában található összes elektromos fogyasztót is.
BMW e-mobilitás, elektromos autó, töltés, Connected Charging

Connected Charging

A Connected Charging digitális szolgáltatásainak segítségével Ön gyorsan és egyszerűen megtalálja majd a környéken lévő legközelebbi töltőállomást. A rendszer a töltőállomások pillanatnyi elérhetősége mellett tájékoztatást ad azok töltési teljesítményéről is. Mindezek révén Ön időt és kilométereket takaríthat meg BMW elektromos vagy plug-in hibrid járművének töltése során.
BMW e-mobilitás, BMW Töltéstámogatás, BMW Wallbox Gen 2

Töltéstámogatás, BMW Wallbox Gen 2

BMW e-mobilitás, BMW Töltéstámogatás, BMW Flexible Fast Charger

Töltéstámogatás, BMW Flexible Fast Charger

NYILVÁNOS TÖLTÉS

"A BMW Charging jóvoltából Ön Európa-szerte feltöltheti BMW-jét a nyilvános töltőállomásokon. Mindehhez csak az autóhoz tartozékként járó BMW Charging kártyára, valamint töltőkábelre (Mode 3) van szüksége. A BMW Charging kártya hozzáférést biztosít egy egyre kiterjedtebb, számos országot felölelő töltőállomás-hálózathoz, amelyben – például az IONITY által üzemeltett – villámtöltő-állomások is megtalálhatók. Az exkluzív BMW Charging tarifák egyszerűvé és átláthatóvá teszik a nyilvános töltést. Bizonyos tarifacsomagok esetében pedig Ön különlegesen vonzó áron, az első 12 hónapban havidíj nélkül töltheti fel új elektromos BMW-jét. BMW-je navigációs rendszerén vagy egy alkalmazáson keresztül gyorsan megtalálja majd a legközelebbi töltőállomást. A töltési folyamatot rendkívül egyszerűen, a BMW Charging kártyával vagy az applikációval indíthatja el. Az infrastruktúrával és a tarifákkal kapcsolatos további információkért kérjük, látogasson el a https://bmw-public-charging.com/web/bmw-hu weboldalra."
BMW e-mobilitás, nyilvános töltés
BMW e-mobilitás, elektromos autó, töltés, nyilvános töltés, BMW Charging Card

BMW Charging

Az autóhoz tartozékként járó BMW Charging kártya jóvoltából Ön hozzáférést nyer egy egyre kiterjedtebb nyilvánostöltő-hálózathoz. Az Active tarifacsomag birtokában különlegesen vonzó árakon töltheti autóját Európa egész területén, ráadásul az első 12 hónapban havidíjat sem kell fizetnie. Új BMW iX, BMW iX3 és BMW i4 járműhöz az IONITY Plus csomag is jár, amelynek jóvoltából igénybe veheti a számos IONITY villámtöltő-állomást – az első évben pedig ez esetben sincs havidíj.
Regisztráljon most
BMW elektromobilitás, nyilvános töltési tarifák

Tarifaopciók.

A nyilvános töltés még gördülékenyebbé tételének érdekében a BMW Chargingon keresztül számos exkluzív, egyedi kondíciókat tartalmazó tarifacsomagot kínálunk Önnek – az új BMW járművek tulajdonosainak pedig az első évben havidíjat sem kell fizetniük. Az autójához mellékelt BMW Charging kártya segítségével Ön hozzáférést nyer egy egyre kiterjedtebb töltőállomás-hálózathoz.
Fedezze fel
BMW e-mobilitás, elektromos autó, töltés, IONITY

IONITY

Az IONITY villámtöltő-állomások Európában a BMW Charging nyilvános töltőállomás-hálózatába integráltak. Az IONITY Plus csomaggal e töltőállomások vonzó árakon vehetők igénybe. A villámtöltő-állomásokon Ön mindössze 10 perc alatt akár több mint 120 kilométer hatótávot tölthet autójába. Az előnyök azonban nem merülnek ki a rövid töltési időben: új, 5. generációs elektromos BMW-jéhez 12 hónapig jár Önnek a csomag – és még havidíjat sem kell fizetnie.* * BMW iX3, BMW iX, BMW i4
Fedezze fel

KERESSE MEG MOST AZ ÖNHÖZ LEGKÖZELEBBI NYILVÁNOS TÖLTŐÁLLOMÁST ELEKTROMOS VAGY PLUG-IN HIBRID BMW-JÉHEZ

MUNKAHELYI TÖLTÉS

BMW e-mobilitás, munkahelyi töltés
BMW e-mobilitás, munkahelyi töltés, töltési lehetőségek

Töltési megoldások az Ön munkahelyén

A BMW Charging arra az esetre is kínál Önnek töltési megoldásokat, amennyiben BMW elektromos vagy plug-in hibrid járművével jár munkába. A munkáltatója által biztosított töltőállomások mellett Önnek rendelkezésére áll a nyilvános töltési pontok folyamatosan bővülő, az egész országra kiterjedő hálózata is. A legjobb megoldás az, ha a nyilvános töltési infrastruktúráról részletesen tájékozódik a www.bmw-charging.com weboldalon, a BMW Charging appban, illetve a jármű navigációs rendszerében vagy a My BMW appban*. Örömmel adunk tanácsot azon vállalati ügyfelek és flottaüzemeltetők számára, akik telephelyükön töltési megoldásokat kívánnak kiépíteni. Amennyiben Ön az utóbb említett ügyfélkörbe tartozik, lépjen kapcsolatba dedikált tanácsadónkkal és élvezze a töltéshez kapcsolódó szolgáltatásaink előnyeit.
BMW e-mobilitás, elektromos autó, töltés, töltőkábel (Mode 3) a nyilvános töltéshez

Töltőkábel (Mode 3) a nyilvános töltéshez

A töltőkábellel (Mode 3) Ön kényelmesen töltheti fel járművének akkumulátorát a nyilvános töltőállomásokon. A kábel 3 fázisú, maximum 11 kW teljesítményű töltéshez használható. Az öt méter hosszú, bazaltszürke kábelhez jár egy praktikus tárolótáska is.
BMW e-mobilitás, elektromos jármű, töltés, töltési megoldások alkalmazottaknak

Töltési megoldások alkalmazottaknak

A munkahelyi töltés egy kényelmes és kézenfekvő lehetőség autójának töltésére és az idő hatékony kihasználására. A BMW Vállalati Értékesítés, valamint Alphabet nevű leányvállalatunk pontosan ezért kínál a cégeknek és azok alkalmazottjainak számos, a töltéshez kapcsolódó szolgáltatást a lízingtől egészen az elektromosflotta-menedzsmentig. Az ajánlatok sorában ott vannak az olyan töltési hardverek, mint a váltó- és egyenáramú töltőállomások, a Wallbox készülékek, valamint azok a csatlakozók is, amelyek a termékprogramban szereplő eszközökhöz szükségesek. A fentieken túl rendelkezésre állnak a vállalati autók otthoni, illetve út közbeni töltésének számlázására szolgáló megoldások, valamint a kereskedelmi ügyfelek számára kínált lehetőségek is. Mindez röviden azt jelenti, hogy immár semmilyen akadály nem gördülhet az Ön hatékony napi rutinjának útjába.
Fedezze fel
BMW e-mobilitás, My BMW app

My BMW app*.

A My BMW app* bárhol és bármikor összeköti Önt és a BMW-jét. Modern dizájnjával, intuitív kezelhetőségével és gazdag funkciókínálatával az alkalmazás a mobilitás merőben új élményével ajándékozza meg. Az applikációval folyamatosan rajta tarthatja a szemét az autó státuszán – egyebek mellett ellenőrizheti a töltöttségi szintet és a megtekintheti a még rendelkezésre álló hatótávot. Ön interakcióba is léphet az applikációval oly módon, hogy például rendkívül kényelmesen, az okostelefonján keresztül programozza be a jármű bizonyos funkcióit. Például utazását kényelmesen, az okostelefonján tervezheti meg, majd az úti célt továbbítja a jármű navigációs rendszerébe. A My BMW app* mindemellett folyamatosan mutatja Önnek az aktuális tartózkodási helyéhez legközelebbi töltőállomást, illetve azt is, hogy az éppen szabad-e. A töltési művelet során folyamatosan nyomon követheti a töltöttégi szintet, illetve módja van arra is, hogy az utazás ideális előkészületeként előkondicionálja autójának belső terét. Az előkondicionálást az időzítő funkcióval is elindíthatja. A My BMW appban* áttekintheti az előző töltési műveleteket is.

GY. I. K.: A TÖLTÉST ÉRINTŐ LEGFONTOSABB KÉRDÉSEK ÉS AZ AZOKRA ADOTT VÁLASZOK.

 • Mit takar a „BMW Charging” elnevezés?
  BMW elektromobilitás, BMW otthoni töltés, Gy. I. K.

  A BMW Charging egy teljes körű, az Ön BMW-jének töltéséhez kidolgozott megoldás. A BMW Charging termékek és szolgáltatások formájában Ön személyre szabott lehetőségekhez jut az otthoni és az út közbeni töltést illetően. A nyilvános töltéshez használható töltőkábel (Mode 3) és a BMW Charging kártya alaptartozékként járnak az Ön autójához. A kártya jóvoltából Ön hozzáférést nyerhet egy több mint 450 000 töltési pontot* számláló, világszintű hálózathoz. Mi több, Ön az ultragyors töltést biztosító ultratöltő-állomásokat is használhatja. Bizonyos modellekhez a rugalmas otthoni töltést lehetővé tevő Flexible Fast Charger töltő is alaptartozékként jár. Az Ön egyéni igényeinek még teljesebb kielégítése érdekében ott szerepelnek a választékban a BMW Charging olyan ajánlatai is, mint a BMW Wallbox készülékek, amelyekkel még kényelmesebben végezhető az otthoni töltés. Legyen szó a töltést szolgáló hardverről, digitális szolgáltatásokról vagy éppen támogatásról – a BMW Chargingnak mindenre van válasza.
  * 2021. februári állapot.

 • Hogyan tölthetek otthon?
 • Mire figyeljek oda, amikor otthoni töltési megoldást választok?
 • Van értelme elektromos járművet vásárolnom, ha otthon nem áll módomban tölteni?
 • Út közben hol tölthetek?
 • Út közben hogyan találok megfelelő töltőállomást?
 • Hogyan férhetek hozzá a nyilvános töltőállomásokhoz?
 • Hogyan ellenőrizhetem le a töltöttségi szintet?
 • Elektromos BMW-m akkumulátorának mi az ideális töltöttségi szintje?
 • Mire érdemes odafigyelnem a plug-in hibrid BMW-m töltését illetően?
 • Mire kell odafigyelnem, amikor autómat szabványos háztartási elektromos csatlakozóról töltöm?
 • Mi a különbség a váltóáramú (AC), az egyenáramú (DC) és a villámtöltő (HPC) állomáson való töltés között?
 • Hogyan juthatok hozzá ultratöltési tarifacsomaghoz?
 • Nagyobb távolságokat is megtehetek elektromos BMW járművemmel?
 • Hogyan készíthetem fel legjobban a járművemet a következő útra?
BMW e-mobilitás, BMW elektromos autó

Szeretnék megismerkedni a BMW elektromos autóival

BMW e-mobilitás, BMW plug-in hibrid

Szeretnék megismerkedni a BMW plug-in hibridekkel

BMW e-mobilitás, BMW hatótáv

Szeretnék jobban elmélyedni a hatótáv témakörében

BMW CHARGING HARDVERTÁMOGATÁS.

BMW e-mobilitás, BMW Töltéstámogatás, BMW Wallbox Gen 2

Töltéstámogatás, BMW Wallbox

BMW e-mobilitás, BMW Töltéstámogatás, BMW Flexible Fast Charger

Töltéstámogatás, BMW Flexible Fast Charger

BMW e-mobilitás, BMW Töltéstámogatás, BMW Wallbox Gen 3

Töltéstámogatás, BMW Wallbox Gen 3.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás

 • *A My BMW app a 2014-es modellévben vagy később gyártott BMW járművekkel kompatibilis. Az app használatához szükség van a ConnectedDrive szolgáltatások felszereltségre, valamint egy kompatibilis okostelefonra. A My BMW app elérhetősége és funkciókínálata piaconként változhat.

  Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO₂Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co₂ weboldalon kaphat.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

   

FOGYASZTÁS ÉS CO2-KIBOCSÁTÁS.

*A My BMW app a 2014-es modellévben vagy később gyártott BMW járművekkel kompatibilis. Az app használatához szükség van a ConnectedDrive szolgáltatások felszereltségre, valamint egy kompatibilis okostelefonra. A My BMW app elérhetősége és funkciókínálata piaconként változhat.

 

 
 

 
 

 
 

 
 

 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 

 


Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

 

Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

 

Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

 

Bővebben