TANKOLJON TELE. ANÉLKÜL, HOGY KILÉPNE OTTHONRÓL.

Otthoni töltés.

TANKOLJON TELE. ANÉLKÜL, HOGY KILÉPNE OTTHONRÓL.

Otthoni töltés.

TANKOLJON TELE. ANÉLKÜL, HOGY KILÉPNE OTTHONRÓL.Otthoni töltés.

A felvillanyozó vezetési élmény már akkor kezdetét veszi, amikor Ön tölteni kezdi autóját – otthoni töltőállomása segítségével. Járművét mindössze néhány óra alatt feltöltheti a jármű alapfelszereltségéhez tartozó, a háztartási konnektorhoz csatlakoztatható töltőkábellel – vagy akár egy BMW i Wallbox készülékkel is, amelyet telepítési szolgáltatásunk örömmel helyez üzembe Önnek. Fedezze hát fel a 360° ELECTRIC otthoni töltési megoldásait.

Read more

BMW I WALLBOX TELEPÍTÉSI SZOLGÁLTATÁS.

A BMW i által nyújtott telepítési szolgáltatás örömmel végzi el a helyszíni felmérést, amelynek során a szakemberek meggyőződnek arról, hogy vajon a BMW i Wallbox készülék telepíthető-e az Ön otthonába, valamint, hogy az beköthető-e a meglévő elektromos hálózatba. A BMW i felkészült munkatársai természetesen gondoskodnak a készülék leszállításáról, annak telepítéséről, illetve igény esetén a beüzemeléséről is.

ZÖLD ENERGIA.

Töltse BMW-jét fenntartható módon – tiszta lelkiismerettel. A NATURSTROM és a SOLARWATT vállalatokkal együttműködésben a BMW Green Energy kétféle lehetőséget kínál Önnek arra, hogy természetes, megújuló erőforrásokból származó elektromosságot vételezzen.

 • Green Energy.

  A GREEN ENERGY OFFER POWERED BY NATURSTROM szolgáltatás nemcsak otthonát, hanem járművét is ellátja fenntartható energiaforrásokból előállított elektromos energiával. Mindez azt jelenti, hogy minden különösebb nehézség nélkül teljesen emisszió-mentessé teheti az autózást és a töltési folyamatot. Kötelezze hát el magát már ma a fenntartható mobilitás mellett – azzal, hogy az elektromos áramot a NATURSTROM-tól vételezi.

 • My Green Energy.

  A MY GREEN ENERGY POWERED BY SOLARWATT szolgáltatás jóvoltából meghatározhatja, hogy az Ön által felhasznált elektromos energia milyen forrásból származzon – például napelemes autóbeállótól vagy speciális napkollektortól. Az otthonában előállított elektromos áramot saját tárolóegységébe táplálhatja, és azt később járművének töltésére fordíthatja. A szükséges információkat az interneten találja, de fordulhat BMW Partneréhez is. Élvezze hát a fenntartható mobilitást szolgáló megoldások előnyeit.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK Rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a németországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.