TANKOLJON TELE. ANÉLKÜL, HOGY KILÉPNE OTTHONRÓL.

Otthoni töltés.

TANKOLJON TELE. ANÉLKÜL, HOGY KILÉPNE OTTHONRÓL.

Otthoni töltés.

TANKOLJON TELE. ANÉLKÜL, HOGY KILÉPNE OTTHONRÓL.Otthoni töltés.

A felvillanyozó vezetési élmény már akkor kezdetét veszi, amikor Ön tölteni kezdi autóját – otthoni töltőállomása segítségével. Járművét mindössze néhány óra alatt feltöltheti a jármű alapfelszereltségéhez tartozó, a háztartási konnektorhoz csatlakoztatható töltőkábellel – vagy akár egy BMW i Wallbox készülékkel is, amelyet telepítési szolgáltatásunk örömmel helyez üzembe Önnek. Fedezze hát fel a 360° ELECTRIC otthoni töltési megoldásait.

Read more

BMW I WALLBOX TELEPÍTÉSI SZOLGÁLTATÁS.

A BMW i által nyújtott telepítési szolgáltatás örömmel végzi el a helyszíni felmérést, amelynek során a szakemberek meggyőződnek arról, hogy vajon a BMW i Wallbox készülék telepíthető-e az Ön otthonába, valamint, hogy az beköthető-e a meglévő elektromos hálózatba. A BMW i felkészült munkatársai természetesen gondoskodnak a készülék leszállításáról, annak telepítéséről, illetve igény esetén a beüzemeléséről is.

ZÖLD ENERGIA.

Töltse BMW-jét fenntartható módon – tiszta lelkiismerettel. A NATURSTROM és a SOLARWATT vállalatokkal együttműködésben a BMW Green Energy kétféle lehetőséget kínál Önnek arra, hogy természetes, megújuló erőforrásokból származó elektromosságot vételezzen.

 • Green Energy.

  A GREEN ENERGY OFFER POWERED BY NATURSTROM szolgáltatás nemcsak otthonát, hanem járművét is ellátja fenntartható energiaforrásokból előállított elektromos energiával. Mindez azt jelenti, hogy minden különösebb nehézség nélkül teljesen emisszió-mentessé teheti az autózást és a töltési folyamatot. Kötelezze hát el magát már ma a fenntartható mobilitás mellett – azzal, hogy az elektromos áramot a NATURSTROM-tól vételezi.

 • My Green Energy.

  A MY GREEN ENERGY POWERED BY SOLARWATT szolgáltatás jóvoltából meghatározhatja, hogy az Ön által felhasznált elektromos energia milyen forrásból származzon – például napelemes autóbeállótól vagy speciális napkollektortól. Az otthonában előállított elektromos áramot saját tárolóegységébe táplálhatja, és azt később járművének töltésére fordíthatja. A szükséges információkat az interneten találja, de fordulhat BMW Partneréhez is. Élvezze hát a fenntartható mobilitást szolgáló megoldások előnyeit.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • A fogyasztás, CO₂-kibocsátás és energiafogyasztás meghatározása az EU 715/2007-es számú előírásának a modellregisztráció idején érvényes változata alapján történt. A megadott értékek a magyarországi piacra szállított, alapfelszereltségű modellekre vonatkoznak, és figyelembe veszik az opcionálisan rendelhető felszereltségekből, valamint az eltérő méretű keréktárcsákból vagy gumiabroncsokból adódó lehetséges eltéréseket.

  (1) Az értékek 2018. április 15-ig érvényesek. 15.04.2018. További információért kérjük, forduljon hivatalos BMW Márkakereskedőjéhez.

  (2) Előzetes értékek.

  (3) Az értékek már az új WLTP előírásoknak megfelelően kerültek mérésre, majd az összehasonlíthatóság érdekében NEDC számítás szerinti értékekre lettek váltva. [Ezen modellek esetében a (legalább részben) a CO₂-kibocsátás alapján megállapított adók és egyéb költségek esetében a számítás alapjául az itt megadottól eltérő CO₂-adatok szolgálhatnak.]

  A károsanyag-kibocsátási előírások az EU 1999/94/EC direktíva jelenleg érvényes változata alapján kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek alapjául a besorolás megállapítása során alkalmazott NEDC ciklus során mért fogyasztási, CO₂-kibocsátási és energiafogyasztási értékek szolgáltak.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption, CO₂ Emission And Electric Power Consumption Guidelines" című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, illetve a következő weboldalon megtekinthető brosúrából kaphat: https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.