TANKOLJON TELE. ANÉLKÜL, HOGY KILÉPNE OTTHONRÓL.

Otthoni töltés.

TANKOLJON TELE. ANÉLKÜL, HOGY KILÉPNE OTTHONRÓL.

Otthoni töltés.

TANKOLJON TELE. ANÉLKÜL, HOGY KILÉPNE OTTHONRÓL.Otthoni töltés.

A felvillanyozó vezetési élmény már akkor kezdetét veszi, amikor Ön tölteni kezdi autóját – otthoni töltőállomása segítségével. Járművét mindössze néhány óra alatt feltöltheti a jármű alapfelszereltségéhez tartozó, a háztartási konnektorhoz csatlakoztatható töltőkábellel – vagy akár egy BMW i Wallbox készülékkel is, amelyet telepítési szolgáltatásunk örömmel helyez üzembe Önnek. Fedezze hát fel a 360° ELECTRIC otthoni töltési megoldásait.

BMW I WALLBOX TELEPÍTÉSI SZOLGÁLTATÁS.

A BMW i által nyújtott telepítési szolgáltatás örömmel végzi el a helyszíni felmérést, amelynek során a szakemberek meggyőződnek arról, hogy vajon a BMW i Wallbox készülék telepíthető-e az Ön otthonába, valamint, hogy az beköthető-e a meglévő elektromos hálózatba. A BMW i felkészült munkatársai természetesen gondoskodnak a készülék leszállításáról, annak telepítéséről, illetve igény esetén a beüzemeléséről is.

ZÖLD ENERGIA.

Töltse BMW-jét fenntartható módon – tiszta lelkiismerettel. A NATURSTROM és a SOLARWATT vállalatokkal együttműködésben a BMW Green Energy kétféle lehetőséget kínál Önnek arra, hogy természetes, megújuló erőforrásokból származó elektromosságot vételezzen.

  • Green Energy.

    A GREEN ENERGY OFFER POWERED BY NATURSTROM szolgáltatás nemcsak otthonát, hanem járművét is ellátja fenntartható energiaforrásokból előállított elektromos energiával. Mindez azt jelenti, hogy minden különösebb nehézség nélkül teljesen emisszió-mentessé teheti az autózást és a töltési folyamatot. Kötelezze hát el magát már ma a fenntartható mobilitás mellett – azzal, hogy az elektromos áramot a NATURSTROM-tól vételezi.

  • My Green Energy.

    A MY GREEN ENERGY POWERED BY SOLARWATT szolgáltatás jóvoltából meghatározhatja, hogy az Ön által felhasznált elektromos energia milyen forrásból származzon – például napelemes autóbeállótól vagy speciális napkollektortól. Az otthonában előállított elektromos áramot saját tárolóegységébe táplálhatja, és azt később járművének töltésére fordíthatja. A szükséges információkat az interneten találja, de fordulhat BMW Partneréhez is. Élvezze hát a fenntartható mobilitást szolgáló megoldások előnyeit.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Az üzemanyag-fogyasztásra, a CO₂-kibocsátásra és a villamosenergia-fogyasztásra vonatkozó adatok a keréktárcsa- és a gumiabroncs-méret függvényében változnak. Az értékek meghatározása az EU vezetési ciklus alapján történt.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption, CO₂ Emission And Electric Power Consumption Guidelines" című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, illetve a következő postacímen megrendelhető brosúrából kaphat: Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern, Németország.