ÁLLANDÓ MOZGÁSBAN. ÁRAMMAL.

Elektromobilitás a BMW-től.

Felvillanyozó élmény bármilyen úton, bármilyen vezetési stílus mellett: ez az elektromobilitás a BMW értelmezésében. Az eDrive technológia fenntartható, alacsony emissziójú vezetést biztosít. A BMW által kínált tisztán elektromos meghajtású, valamint plug-in hybrid járművek közös vonása, az elektromos autózás minden előnyét maximálisan kihasználhatóvá teszik.

BMW eDrive.

BMW eDrive.

A BMW eDrive a forradalmi mobilitás szinonimája. Az innovatív BMW EfficientDynamics technológiák egy látnokian újszerű elektromos meghajtási koncepcióvá állnak össze. A kiemelkedő dinamizmushoz maximális hatékonyság társul. Fenséges agilitás – gyakorlatilag zaj- és emisszió-mentesen. Ismerkedjen hát meg alaposabban a BMW eDrive-val, valamint azzal a fejlett technológiai csomaggal, amely a példamutatóan fenntartható vezetési élményt szolgálja.

BMW 7-es Plug-in hibrid.

A BMW EfficientDynamics eDrive technológiájával ellátott BMW 7-es iPerformance a TwinPower Turbo motor hatótávolságát és teljesítményét az elektromos motor hatékonyságával ötvözi. Az eredmény: lényegesen alacsonyabb fogyasztás és ugyanilyen mértékben leszorított emisszió.
A BMW 740e iPerformance modell üzemanyag-fogyasztása, CO₂-kibocsátása és villamosenergia-fogyasztása:
Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 2,1
CO₂-kibocsátás, g/km (kombinált): 49
Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 12,5

*A BMW 740e 2016-tól lesz elérhető. Az itt szereplő adatok előzetes becslésen alapuló értékek.

BMW 2-es Active Tourer Plug-in hibrid.

A BMW eDrive és a BMW TwinPower Turbo motor ötvözésével a BMW 225xe iPerformance Active Tourer egyszerre kínál elektromos vezetési élményt és határtalan mobilitást. E két tulajdonság tökéletesen egészíti ki a BMW 2-es Active Tourer sokoldalú és élénk karakterét. A kétfajta meghajtási rendszer intelligens összjátéka hívja életre az elektromos xDrive-ot, amely optimális tapadást biztosít.

A BMW 225xe iPerformance Active Tourer üzemanyag-fogyasztása, CO₂-kibocsátása és villamosenergia-fogyasztása:
Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 2,1–2,0
CO₂-kibocsátás, g/km (kombinált): 49–46
Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 11,9–11,8

BMW 3-as Plug-in hibrid.

Két világ legjava. A BMW 330e iPerformance az innovatív BMW eDrive koncepciót a BMW 3-as Limousine sportosságával és eleganciájával ötvözi. A plug-in hibrid hajtási rendszer kimagaslóan hatékonyan előállított dinamizmust, valamint környezetkímélő működést biztosít annak köszönhetően, hogy az autó rövidebb távokat emisszió-mentesen képes megtenni. Egy látnoki meghajtási koncepcióról van szó tehát, amely méltó módon gazdagítja a BMW 3-as Limousine egyedülálló erényeit.

A BMW 330e iPerformance modell üzemanyag-fogyasztása, CO₂-kibocsátása és villamosenergia-fogyasztása:
Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 2,1–1,9
CO₂-kibocsátás, g/km (kombinált): 49–44
Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 11,9–11,0

BMW X5 Plug-in hibrid.

A BMW X5 a kényelem, a sokoldalúság és a luxus szintű vezetési élmény legfelsőbb fokának szinonimája. Ezen erényeket a BMW X5 xDrive40e iPerformance is maradéktalanul felmutatja. A BMW eDrive technológiával ellátott, innovatív Sports Activity Vehicle a BMW X5 minden előnyös tulajdonságával rendelkezik. Egy olyan plug-in hibridről van szó, amely a csúcsszintű dinamizmus, a határtalan mobilitás az emisszió-mentes autózás verhetetlen kombinációját nyújtja.

A BMW X5 xDrive40e iPerformance modell üzemanyag-fogyasztása, CO₂-kibocsátása és villamosenergia-fogyasztása:
Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 3,4–3,3
CO₂-kibocsátás, g/km (kombinált): 78–77
Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 15,4–15,3

BMW i3.

A tisztán elektromos BMW i3 a fenntartható, emisszió-mentes mobilitás jelképe. Látnokian újszerű dizájnjával és innovatív eDrive meghajtási rendszerével a modell semmi máshoz nem hasonlítható, szinte teljesen zajtalan vezetési élményt nyújt. Mindemellett pedig felvázolja a jövő autóját – amely már ma elérhető.

 

A BMW i3 üzemanyag-fogyasztása, CO₂-kibocsátása és villamosenergia-fogyasztása:
Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 0
CO₂-kibocsátás, g/km (kombinált): 0
Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 13,1-13,6

BMW i8.

Napjaink legprogresszívabb sportautója. A BMW i8 alacsony fogyasztása az elektromos és a belső égésű motor tökéletes szinkronizációjának eredménye, ami a maximális hatékonyságban és az úton mutatott dinamizmusban válik a leginkább nyilvánvalóvá.


A BMW i8 üzemanyag-fogyasztása, CO₂-kibocsátása és villamosenergia-fogyasztása:
Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 2,1
CO₂-kibocsátás, g/km (kombinált): 49
Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 11,9

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Az üzemanyag-fogyasztásra, a CO₂-kibocsátásra és a villamosenergia-fogyasztásra vonatkozó adatok a keréktárcsa- és a gumiabroncs-méret függvényében változnak. Az értékek meghatározása az EU vezetési ciklus alapján történt.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption, CO₂ Emission And Electric Power Consumption Guidelines" című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, illetve a következő postacímen megrendelhető brosúrából kaphat: Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern, Németország.