ÁLLANDÓ MOZGÁSBAN. ÁRAMMAL.

Elektromobilitás a BMW-től.

Felvillanyozó élmény bármilyen úton, bármilyen vezetési stílus mellett: ez az elektromobilitás a BMW értelmezésében. Az eDrive technológia fenntartható, alacsony emissziójú vezetést biztosít. A BMW által kínált tisztán elektromos meghajtású, valamint plug-in hybrid járművek közös vonása, az elektromos autózás minden előnyét maximálisan kihasználhatóvá teszik.

Read more

BMW eDrive.

BMW eDrive.

A BMW eDrive a forradalmi mobilitás szinonimája. Az innovatív BMW EfficientDynamics technológiák egy látnokian újszerű elektromos meghajtási koncepcióvá állnak össze. A kiemelkedő dinamizmushoz maximális hatékonyság társul. Fenséges agilitás – gyakorlatilag zaj- és emisszió-mentesen. Ismerkedjen hát meg alaposabban a BMW eDrive-val, valamint azzal a fejlett technológiai csomaggal, amely a példamutatóan fenntartható vezetési élményt szolgálja.

Read more

BMW 7-es Plug-in hibrid.

A BMW EfficientDynamics eDrive technológiájával ellátott BMW 7-es iPerformance a TwinPower Turbo motor hatótávolságát és teljesítményét az elektromos motor hatékonyságával ötvözi. Az eredmény: lényegesen alacsonyabb fogyasztás és ugyanilyen mértékben leszorított emisszió.

A BMW 740e iPerformance fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai:
Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 2,3-3,0
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 53-68
Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 21,3–24,4

BMW 2-es Active Tourer Plug-in hibrid.

A BMW eDrive és a BMW TwinPower Turbo motor ötvözésével a BMW 225xe iPerformance Active Tourer egyszerre kínál elektromos vezetési élményt és határtalan mobilitást. E két tulajdonság tökéletesen egészíti ki a BMW 2-es Active Tourer sokoldalú és élénk karakterét. A kétfajta meghajtási rendszer intelligens összjátéka hívja életre az elektromos xDrive-ot, amely optimális tapadást biztosít.

A 225xe iPerformance Active Tourer üzemanyag-fogyasztása, CO2-kibocsátása és villamosenergia-fogyasztása:
Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 2,7,x–3,2
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 62–72
Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 17,7–21,4

BMW 3-as Plug-in hibrid.

Két világ legjava. A BMW 330e iPerformance az innovatív BMW eDrive koncepciót a BMW 3-as Limousine sportosságával és eleganciájával ötvözi. A plug-in hibrid hajtási rendszer kimagaslóan hatékonyan előállított dinamizmust, valamint környezetkímélő működést biztosít annak köszönhetően, hogy az autó rövidebb távokat emisszió-mentesen képes megtenni. Egy látnoki meghajtási koncepcióról van szó tehát, amely méltó módon gazdagítja a BMW 3-as Limousine egyedülálló erényeit.

BMW X5 Plug-in hibrid.

A BMW X5 a kényelem, a sokoldalúság és a luxus szintű vezetési élmény legfelsőbb fokának szinonimája. Ezen erényeket a BMW X5 xDrive40e iPerformance is maradéktalanul felmutatja. A BMW eDrive technológiával ellátott, innovatív Sports Activity Vehicle a BMW X5 minden előnyös tulajdonságával rendelkezik. Egy olyan plug-in hibridről van szó, amely a csúcsszintű dinamizmus, a határtalan mobilitás az emisszió-mentes autózás verhetetlen kombinációját nyújtja.

BMW i3.

A tisztán elektromos BMW i3 a fenntartható, emisszió-mentes mobilitás jelképe. Látnokian újszerű dizájnjával és innovatív eDrive meghajtási rendszerével a modell semmi máshoz nem hasonlítható, szinte teljesen zajtalan vezetési élményt nyújt. Mindemellett pedig felvázolja a jövő autóját – amely már ma elérhető.

 

A BMW i3 üzemanyag-fogyasztása, CO2-kibocsátása és villamosenergia-fogyasztása:
Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 0
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 0
Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 15,3-16,3

BMW i8.

Napjaink legprogresszívabb sportautója. A BMW i8 alacsony fogyasztása az elektromos és a belső égésű motor tökéletes szinkronizációjának eredménye, ami a maximális hatékonyságban és az úton mutatott dinamizmusban válik a leginkább nyilvánvalóvá.

A BMW i8 Coupé üzemanyag-fogyasztása, CO2-kibocsátása és és villamosenergia-fogyasztása:
Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 2,1–2,2
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 48-49
Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 20,2–20,4

A BMW i8 Roadster üzemanyag-fogyasztása, CO2-kibocsátása és és villamosenergia-fogyasztása:
Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 2,2–2,2
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 50¬–51
Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 20,6–20,7

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK Rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a németországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

    Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.