ÁLLANDÓ MOZGÁSBAN. ÁRAMMAL.

Elektromobilitás a BMW-től.

Felvillanyozó élmény bármilyen úton, bármilyen vezetési stílus mellett: ez az elektromobilitás a BMW értelmezésében. Az eDrive technológia fenntartható, alacsony emissziójú vezetést biztosít. A BMW által kínált tisztán elektromos meghajtású, valamint plug-in hybrid járművek közös vonása, az elektromos autózás minden előnyét maximálisan kihasználhatóvá teszik.

Read more

BMW eDrive.

BMW eDrive.

A BMW eDrive a forradalmi mobilitás szinonimája. Az innovatív BMW EfficientDynamics technológiák egy látnokian újszerű elektromos meghajtási koncepcióvá állnak össze. A kiemelkedő dinamizmushoz maximális hatékonyság társul. Fenséges agilitás – gyakorlatilag zaj- és emisszió-mentesen. Ismerkedjen hát meg alaposabban a BMW eDrive-val, valamint azzal a fejlett technológiai csomaggal, amely a példamutatóan fenntartható vezetési élményt szolgálja.

Read more

BMW 7-es Plug-in hibrid.

A BMW EfficientDynamics eDrive technológiájával ellátott BMW 7-es iPerformance a TwinPower Turbo motor hatótávolságát és teljesítményét az elektromos motor hatékonyságával ötvözi. Az eredmény: lényegesen alacsonyabb fogyasztás és ugyanilyen mértékben leszorított emisszió.

A BMW 7-es iPerformance modellek fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai (3):
Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 2,5–2,3
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 58–41
Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 14,0–13,4

BMW 2-es Active Tourer Plug-in hibrid.

A BMW eDrive és a BMW TwinPower Turbo motor ötvözésével a BMW 225xe iPerformance Active Tourer egyszerre kínál elektromos vezetési élményt és határtalan mobilitást. E két tulajdonság tökéletesen egészíti ki a BMW 2-es Active Tourer sokoldalú és élénk karakterét. A kétfajta meghajtási rendszer intelligens összjátéka hívja életre az elektromos xDrive-ot, amely optimális tapadást biztosít.

A 225xe iPerformance Active Tourer üzemanyag-fogyasztása, CO₂-kibocsátása és villamosenergia-fogyasztása (3):
Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 2,5–2,3
CO₂-kibocsátás, g/km (kombinált): 57–52
Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 13,7–13,4

BMW 3-as Plug-in hibrid.

Két világ legjava. A BMW 330e iPerformance az innovatív BMW eDrive koncepciót a BMW 3-as Limousine sportosságával és eleganciájával ötvözi. A plug-in hibrid hajtási rendszer kimagaslóan hatékonyan előállított dinamizmust, valamint környezetkímélő működést biztosít annak köszönhetően, hogy az autó rövidebb távokat emisszió-mentesen képes megtenni. Egy látnoki meghajtási koncepcióról van szó tehát, amely méltó módon gazdagítja a BMW 3-as Limousine egyedülálló erényeit.

A BMW 330e iPerformance üzemanyag-fogyasztása, CO₂-kibocsátása és villamosenergia-fogyasztása (3):
Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 2,1–1,9
CO₂-kibocsátás, g/km (kombinált): 49–44
Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 11,9–11,0

BMW X5 Plug-in hibrid.

A BMW X5 a kényelem, a sokoldalúság és a luxus szintű vezetési élmény legfelsőbb fokának szinonimája. Ezen erényeket a BMW X5 xDrive40e iPerformance is maradéktalanul felmutatja. A BMW eDrive technológiával ellátott, innovatív Sports Activity Vehicle a BMW X5 minden előnyös tulajdonságával rendelkezik. Egy olyan plug-in hibridről van szó, amely a csúcsszintű dinamizmus, a határtalan mobilitás az emisszió-mentes autózás verhetetlen kombinációját nyújtja.

A BMW X5 xDrive40e iPerformance üzemanyag-fogyasztása, CO₂-kibocsátása és villamosenergia-fogyasztása (1):
Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 3,4–3,3
CO₂-kibocsátás, g/km (kombinált): 78–77
Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 15,4–15,3

BMW i3.

A tisztán elektromos BMW i3 a fenntartható, emisszió-mentes mobilitás jelképe. Látnokian újszerű dizájnjával és innovatív eDrive meghajtási rendszerével a modell semmi máshoz nem hasonlítható, szinte teljesen zajtalan vezetési élményt nyújt. Mindemellett pedig felvázolja a jövő autóját – amely már ma elérhető.

 

A BMW i3 üzemanyag-fogyasztása, CO₂-kibocsátása és villamosenergia-fogyasztása (3):
Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 0
CO₂-kibocsátás, g/km (kombinált): 0
Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 13,6–13,1

BMW i8.

Napjaink legprogresszívabb sportautója. A BMW i8 alacsony fogyasztása az elektromos és a belső égésű motor tökéletes szinkronizációjának eredménye, ami a maximális hatékonyságban és az úton mutatott dinamizmusban válik a leginkább nyilvánvalóvá.


A BMW i8 Coupé üzemanyag-fogyasztása, CO2-kibocsátása és villamosenergia-fogyasztása (3):
Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 1,8
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 42
Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 14,0


A BMW i8 Roadster üzemanyag-fogyasztása, CO2-kibocsátása és villamosenergia-fogyasztása (3):
Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 2,0
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 46
Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 14,5

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • A fogyasztás, CO₂-kibocsátás és energiafogyasztás meghatározása az EU 715/2007-es számú előírásának a modellregisztráció idején érvényes változata alapján történt. A megadott értékek a magyarországi piacra szállított, alapfelszereltségű modellekre vonatkoznak, és figyelembe veszik az opcionálisan rendelhető felszereltségekből, valamint az eltérő méretű keréktárcsákból vagy gumiabroncsokból adódó lehetséges eltéréseket.

  (1) Az értékek 2018. április 15-ig érvényesek. 15.04.2018. További információért kérjük, forduljon hivatalos BMW Márkakereskedőjéhez.

  (2) Előzetes értékek.

  (3) Az értékek már az új WLTP előírásoknak megfelelően kerültek mérésre, majd az összehasonlíthatóság érdekében NEDC számítás szerinti értékekre lettek váltva. [Ezen modellek esetében a (legalább részben) a CO₂-kibocsátás alapján megállapított adók és egyéb költségek esetében a számítás alapjául az itt megadottól eltérő CO₂-adatok szolgálhatnak.]

  A károsanyag-kibocsátási előírások az EU 1999/94/EC direktíva jelenleg érvényes változata alapján kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek alapjául a besorolás megállapítása során alkalmazott NEDC ciklus során mért fogyasztási, CO₂-kibocsátási és energiafogyasztási értékek szolgáltak.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption, CO₂ Emission And Electric Power Consumption Guidelines" című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, illetve a következő weboldalon megtekinthető brosúrából kaphat: https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.